93/1 yarenleri burayaa

iyi canım sagol walla keyfım yenı yenı duzeldi benım dagtımdan sonra:)) askerimde iyi cok sukur sen nasılsınn askern nasll

aa dağıtıma geldimi canım ne güzellll evet ayrılması kötü oluyor tabi şimdi nerde askerin?
bende iyim canım gün sayıyoruz işte herkes gibi çok şükür benimde askerim iyi

aa dağıtıma geldimi canım ne güzellll evet ayrılması kötü oluyor tabi şimdi nerde askerin?
bende iyim canım gün sayıyoruz işte herkes gibi çok şükür benimde askerim iyi

yok canım c.tesi gelıcek dagtm yerleri belli oldu bingöle dustu ona morelim bozuktu
su gun saymalar bi bitse ztn nasıl bı surec bu böyle

yok canım c.tesi gelıcek dagtm yerleri belli oldu bingöle dustu ona morelim bozuktu

anladım canımmm ama bak moralini bozmaaa en çok bizim moralimize ihtiyaçları var hep yanlarında olduğunu bekliyceğimizi bilmeleri gerekir hem sen moral veririsen günler daha rahat geçer onun için..bak ne güzel az kalmış görüceksen sevdiceğini dağıtım izninin tadını çıkartın canım
ahh ahha canım bir bilsem sevgimiz sınanıyor resmen..

aynen canım yok ztn sımdı daha iyim onun moreli benden daha yuksek
dagtımı beklıyoruz keyfını cıkartıcaz ıns ama sonrasi var bide canım ama bu zamanlarında gecmesi gerekıo :)

Olan olmuş sakin yavrum sakiin :26:
Tek çıkmama laf yapmasa giderim evleri bize uzak canım iki otobüs değiştiriyorsun giderken
Ama hele bi gelmesin suratlardan surat beğensin

Canım yaa kusura bakma öyle zöt diye çıktım gibi oldu ama netim gittiii

Gelir gelir sen merak etme

Aynı benimki de öyle ya gitmeden önce de böyleydi aşırı kıskancız napıcaz bilmiyorum valla

bune sınır kızlar gelınce bi kaşık suda bogcanıızz aaaa

Sinir ediyolar ama kuzum biz napalımmm

İnşallah yaa

Siz nasıl yapabiliyosunuz o yanınızda yokken ben 77 gün olmuşken yapamyrm.alıştınız mı nasıl önüne geçiyosunuz?

Valla ben görmeyeli 142 gün oldu. Farklı şehirlerde olduğumuz için.

142 varken kocaman, 70küsür çok koymadı açıkçası bana :26:

Ama alışılmıyor yani sadece sabretmeyi öğreniyosun

Kızlaaar ben gözümü mehtaba diktim valla artık şafak mafak saymıyorum. Hiç haberim yok kaç olduğundan aşağıda çizelgem olmasa bilmem yani

Saymayınca daha çabuk geçiyo sanki

Kızlaaar ben gözümü mehtaba diktim valla artık şafak mafak saymıyorum. Hiç haberim yok kaç olduğundan aşağıda çizelgem olmasa bilmem yani

Saymayınca daha çabuk geçiyo sanki

aynen öyle canımmm hosgeldiinnn bende saymıyorum suan önumuzde mehtap var onun keyfını cıkartalım sonra bıdaha kımbllr nezaman

aynen canım yok ztn sımdı daha iyim onun moreli benden daha yuksek
dagtımı beklıyoruz keyfını cıkartıcaz ıns ama sonrasi var bide canım ama bu zamanlarında gecmesi gerekıo :)

en güzeli canım keyfini çıkartın tabiiii sonrasını bırak düşünme hiç bak günler öylede olsa böylede olsa geçiyor ben daha dağıtım izninde gönderdiğimi hatırlıyorum bak ne kadar geçmi üzerinden.tamam kolay değil çok zor ama geçiyor geçiyor

netleşmedigi icin dusunuyorum cnm bukdr sımdıd oraya gidicek nolck ne bıtıcek die yıyorum kendımı :26:
ama haklısın öylede gecıyor böylede biticek sonunda 200lere bi gelsek yarılasak suan gözum 200lerde

Hoşbuldummm canımmm

Evet yaa artık 6 ay sonra mı izne gelirler ne zaman gelirler hiç bilmiyorum

Askerlik düşse de izinleri de erken kullansak

dusucekmi bakalım benım hic umudum yok walla
öyle bı söylentide yok bı anneler gunu fln dıolardi ama sanmam duser ama o bizi vurmaz bebeğim

Son düzenleme:
netleşmedigi icin dusunuyorum cnm bukdr sımdıd oraya gidicek nolck ne bıtıcek die yıyorum kendımı :26:
ama haklısın öylede gecıyor böylede biticek sonunda 200lere bi gelsek yarılasak suan gözum 200lerde

netleşmediği için kafasında soru işaretleri oluyor tabi ama bak c.tesi gelicek bir hafta kalıcak ve yerine gidicek inş rahat eder o zamn sen daha çok rahat ediyorsun
ayy kendimi gördüm birden bende önce 400 ler bitsin diyordum bitti sonra 300 ler bitsin diyordum bitti şimdide 200 ler bitsin diye bekliyorum inş o günlerde gelicek..

aynen öyle tatlim orda nasıl olucagnı merak edıyorum kesınlikle dedigin gibi o rahat ederse rhtım etmsse bende olamıyorum aklım ztn onda daha cok dusunuyorum..
hepimiz ayınıyız canım biticek inş hepimizin 400leri bitirdik bzimde sırada 300ler var

dagtımlari bitip gittikten snra 365 gelıo cnm az kaldı ona

Evett artık 1 yıl görmek istemiyorumm

dusucekmi bakalım benım hic umudum yok walla
öyle bı söylentide yok bı anneler gunu fln dıolardi ama sanmam duser ama o bizi vurmaz bebeğim

Düşecek kuzum düşecek

Herkes olumsuz düşünüyo yaa bu ne böylee olmaz

İyi düşünün

sen bol bol dua et canım sakın aklına kötü bir şey getirme
evet canım hepimiz aynı yolun yolcusuyuz
Allah'ım inş teskereyi aldığımız günü gösterir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…