- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.061
çömezlerimmmm nasılsınız bakalım??
keyiifler nasıl? askeriniz nasıl?
iyi canım sagol walla keyfım yenı yenı duzeldi benım dagtımdan sonra:)) askerimde iyi cok sukur sen nasılsınn askern nasll
aa dağıtıma geldimi canım ne güzellllevet ayrılması kötü oluyor tabi şimdi nerde askerin?
bende iyim canım gün sayıyoruz işte herkes gibiçok şükür benimde askerim iyi
yok canım c.tesi gelıcek dagtm yerleri belli oldu bingöle dustu ona morelim bozuktu
su gun saymalar bi bitse ztn nasıl bı surec bu böyle
anladım canımmm ama bak moralini bozmaaaen çok bizim moralimize ihtiyaçları var hep yanlarında olduğunu bekliyceğimizi bilmeleri gerekir hem sen moral veririsen günler daha rahat geçer onun için..bak ne güzel az kalmış görüceksen sevdiceğini dağıtım izninin tadını çıkartın canım
ahh ahha canım bir bilsem sevgimiz sınanıyor resmen..
Olan olmuş sakin yavrum sakiin :26:
Tek çıkmama laf yapmasa giderim evleri bize uzak canım iki otobüs değiştiriyorsun giderken
Ama hele bi gelmesin suratlardan surat beğensin
bune sınır kızlar gelınce bi kaşık suda bogcanıızz aaaa
bizde acemide çok rahattık cnm aynı şekilde tel vardı..çok rahat görüşüyorduk ama ustalığa gidince hiç öyle olmadı telde kullanamıyor 5 aylık asker..iyi olsunlar yeterki cnm.ve en önemlisi şansları bol olsun..:109:
Siz nasıl yapabiliyosunuz o yanınızda yokken ben 77 gün olmuşken yapamyrm.alıştınız mı nasıl önüne geçiyosunuz?
Kızlaaar ben gözümü mehtaba diktim valla artık şafak mafak saymıyorum. Hiç haberim yok kaç olduğundan aşağıda çizelgem olmasa bilmem yani
Saymayınca daha çabuk geçiyo sanki
yok canım c.tesi gelıcek dagtm yerleri belli oldu bingöle dustu ona morelim bozuktu
su gun saymalar bi bitse ztn nasıl bı surec bu böyle
aynen canım yok ztn sımdı daha iyim onun moreli benden daha yuksek
dagtımı beklıyoruz keyfını cıkartıcaz ıns ama sonrasi var bide canım ama bu zamanlarında gecmesi gerekıo :)
en güzeli canım keyfini çıkartın tabiiiisonrasını bırak düşünme hiç bak günler öylede olsa böylede olsa geçiyor ben daha dağıtım izninde gönderdiğimi hatırlıyorum bak ne kadar geçmi üzerinden.tamam kolay değil çok zor ama geçiyor geçiyor
aynen öyle canımmm hosgeldiinnnbende saymıyorum suan önumuzde mehtap var onun keyfını cıkartalım sonra bıdaha kımbllr nezaman
netleşmedigi icin dusunuyorum cnm bukdr sımdıd oraya gidicek nolck ne bıtıcek die yıyorum kendımı :26:
ama haklısın öylede gecıyor böylede biticek sonunda 200lere bi gelsek yarılasaksuan gözum 200lerde
Hoşbuldummm canımmm
Evet yaa artık 6 ay sonra mı izne gelirler ne zaman gelirler hiç bilmiyorum
Askerlik düşse de izinleri de erken kullansak
Valla benim gözüm şu an 365te
Sonra 200ler
netleşmedigi icin dusunuyorum cnm bukdr sımdıd oraya gidicek nolck ne bıtıcek die yıyorum kendımı :26:
ama haklısın öylede gecıyor böylede biticek sonunda 200lere bi gelsek yarılasaksuan gözum 200lerde
netleşmediği için kafasında soru işaretleri oluyor tabi ama bak c.tesi gelicek bir hafta kalıcak ve yerine gidicek inş rahat eder o zamn sen daha çok rahat ediyorsun
ayy kendimi gördüm birden bende önce 400 ler bitsin diyordum bitti sonra 300 ler bitsin diyordum bitti şimdide 200 ler bitsin diye bekliyorum inş o günlerde gelicek..
dagtımlari bitip gittikten snra 365 gelıo cnm az kaldı ona
dusucekmi bakalım benım hic umudum yok walla
öyle bı söylentide yok bı anneler gunu fln dıolardi ama sanmam duser ama o bizi vurmaz bebeğim
aynen öyle tatlim orda nasıl olucagnı merak edıyorum kesınlikle dedigin gibi o rahat ederse rhtım etmsse bende olamıyorum aklım ztn onda daha cok dusunuyorum..
hepimiz ayınıyız canım biticek inş hepimizin 400leri bitirdik bzimde sırada 300ler var
Evett artık 1 yıl görmek istemiyorumm
Düşecek kuzum düşecek
Herkes olumsuz düşünüyo yaa bu ne böylee olmaz
İyi düşünün
sen bol bol dua et canım sakın aklına kötü bir şey getirme
evet canım hepimiz aynı yolun yolcusuyuz
Allah'ım inş teskereyi aldığımız günü gösterir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?