93/1 yarenleri burayaa

İnşallah tatlım yaa sizler olmasanız benim için çok zor geçerdi bu askerlik

hep beraber canım bitiricez inşallah ...hep birbirimize destek olup iyi günde kötü günde bu seneyi deviricez inşallah yaşanılanlar aynı askerlik işte bizde yarenler olarak bu askerliği bitiricezzZZz ya bitiricez ya bitiricez =)

Bitireceğiz tatlım inşallah o günler geldiğinde bizimde yüzümüz gülecek dağıtımda askerlerimize kavuştuğumuz gibi seneyede teskere zamanı kavuşucaz ama bu sefer hiç bırakmamak üzere inşallah

has toruncuklarım benimmmm.... Askerleriniz geliooo, şimdiden hepinizin gözü aydınnnn, bu 1 haftayı doya doya yaşayın emiii

Kendi askerim gelmiş gibi seviniyorum dicem ama inanmayın, tabiki kendi askerim gelse daha çok sevinirdim Doğrucu olmak bazen beni sadistleştirioo ama idare edin artık

Kızlaaaar günaydınn Kaç gündür giremiyorum düzgün bi şekilde konuşamıyoruz dayımın karısı hastaydı. Onlardaydım. Moralim pekte düzgün sayılmaz. Dün çok kırıcı konuştu beyefendi benimle.. Ağlamaktan gözlerim şişmiş birde migren tutunca gözlerimin altıda morardı :44: Uff ben böyle hayal etmiyordum ki. İçimde ufak bi heyecandan başka birşey yok. Şuan havaalanında 12:20 uçağa binecek 1 saat sonra istanbulda.. :26:

Ya siz nasılsınız keyifler nasıl ?

canım geçmiş olsun...ya bizimkis niye yarın geliyo herkesinki bugün geliyo anlamadm...bizde kaç gündür konuşamadk dünde çok kısa konştk ben denetimler var sanıyorum denetimler bitmiş ee nie aramadn dedm olmadı dedi çok tuhaflar ya şimdide ordan ayrılma psikolojisine girdiler heralde...

Bugün gelsede birşey farketmiyo canım benim için yarın göreceğim ben onu.. :26: Psikoloji falan değil ya değil yani o yapıyo ben içime atıyorum ben ağlıyorum ben sabrediyorum ben çekiyorum. Dün aradı otobüsteydim bağırarak konuşuyo benimle yanımda oturan kadın döndü baktı kötü oldum ya. Burnumdan getirdi ama sağolsun. Alışveriş yapıpta eve gidene kadar moral falan kalmadı. Yanımda kendi teyzeside vardı onun yanında birşey de diyemedim eve gelince iyi saydrdım sanki arkadaşıyla konuşuyo beyefendi lanlı lunlu bana bağırıyo.

Allah yardımcın olsun canım bozma moralini ya hep olan bize oluyo zaten onların umrunda olmuyo ki

Kendi bilir canım ya. Ama çok sağolsun gelir ayak yaptı yapacağını :44:
Sen nasılsın canım ?

bende aslında iyiyim ama değil gibiyim heycanlıyım çok onun yanında biraz kızdım ama bişi demedm içimde yaşadm kızgınlığımıda..pazar demişti denetimler başlıcak konşamayız belki diye tamam dedm...bu hafta hergün aradı ama 1 kere o da çok kısa hemen kapttk dünde akşamn körü aradı gene knşuyorz soğuk gibi böyle bişi mi oldu dedm yok dedi iyi dedim nese denetmler sıkı heralde dedm yok bitti dedi ee neden aramadn merak ettm dedm olmadı dedi dün kuyruk vardı falan o bahane çünkü o kadar çk ankesörlü var ki orda kayıtlı tüm numaralar bende canı istemedi bellki yani bende sinir oldum...sonçta biz ondan telefon bekliorz arayamıyoruz onda da böyle konşsam mı konuşmasam mı falan ...

Erkeklerin şu huylarına acayip uyuz oluyorum. Aynen bi ton ankesörlü var niye aramamış nedeni ne yani? Boşu boşuna mı bekliyorsun onca saat ya. :44: Arasada konuşmamış doğru düzgün ya kardeşim madem arıyorsun konuşsana.. :26: İlla biz düzgün romantik konuşacağız onlar istedikleri gibi konuşurlar niye onlar asker onlar mağdur :26:
Ne güzel canım heyecanlı olman bugün geldiği halde bende ufacık bi heyecandan başka birşey yok.
Ne kadar haklı olursan ol canım, her zaman onlar haklıdır :26:
Sıkma o güzel canını

Sende sıkma canını canımmm inşallah düzelir her şey yoluna girer sizinde..bizde bi sorun yokta işte ben dün biraz gıcık oldum öyle ama yansıtmadm şimdi gelir ayak içine edilmesin diye

Sende sıkma canını canımmm inşallah düzelir her şey yoluna girer sizinde..bizde bi sorun yokta işte ben dün biraz gıcık oldum öyle ama yansıtmadm şimdi gelir ayak içine edilmesin diye

İyi yapmşsın tatlım keyifleriniz hiç bozulmasın boşuna
Bu kez gerçekten baya baya kırdı canım ya :26: 2 gün sonra gene iyi oluruz düzelir falan yakup bey sonra gene aynı olur. :44:

Kızlar askerim sabah 9da yanımdaydı görünce sevinçtan ağladım zor susturdu beni çok güzel dolu dolu bir gün geçirdik yeni eve bıraktı beni şuan canım çok sıkkın ondan ayrıldığım için elimden gelseydi yanından hiç ayrılmazdım.Bana izmirden saat kulesi biblosu almış çok beğendim şimdiden ayrı kaldım diye üzülüyorum nasıl göndericem geri ankaraya bilmiyorum.Çok farklı duygular yaşadım bugün yarın sizde askerlerinize sarılın sımsıkı sarılmak kokusunu almak herşeye değer.

okurken ben bile nasıl mutlu oldum.. canım güzel güzel değerlendirin günlerinizi..
dediğin gibi yanımızda olmaları kokularını doya doya içimize çekmekten daha güzel birşey yok ...

Selam kızlaaaar.
Ben çok kötüyüm Bugün o kadar zoruma gitti ki anlatamam cuma kuranı yapıyorlar annemler her cuma birindeyiz. Ve o geldi anneannesine sadece iki bina vardı aramızda o kadar yakınımdaydı ama gelmedi. Görmek istese gelirdi üstelik yabancıda yoktu onun teyzeleri vardı yada aramadı beni gel demedi. Sıcak davranamıyorum aşkım diyorum ama dün çok kırdı bugünde üzüldüm girdim bi odaya ağladım teyzesi geldi yanıma nldu dedi böyle böyle dedim dünde yanımdaydı biliyodu bana nasıl davrandığını asker o surat yapma demez mi suçlu ben oldum iyi mi dedim bende suç sende dedi hıçkırıkla ağlamaya başladım bu sefer suçum ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…