93/1 yarenleri burayaa

Canım yaa çok üzüldüm neden böyle birşey yaptı acaba sen onun görmek için neler yapıyorsun hediyeler alıyorsun sevinsin diye ama ayıp etmiş yarın gelirse sor çek kulağını canım kime sinirlenmişte hıncını alıyor senden sanada yazık hasta olacaksın üzüntüden sen sakın üzme halolur tatlım inşallah dua edeceğim senin için yarın güzel geçer inşallah gününüz.

Askerde olan nişanlımın yediği haltları o askerden öğreniyorum. Ve şuan da sinirden havale geçirecek durumdayım ! Lanet olsun ..

Birliğini aradım, beni bu kadar hafife aldığı için bana yalanlar söylediği için onun canına okuyacağım ! Ne halt yerse yesin
gram umrumda değil artık !

Rahatsız olduğum bir kız vardı gitmiş ona numarasını vermiş. KOnuşmuyorum görüşmüyorum dediği halde ölünü göreyim diye yeminler ettiği halde gitmiş görüşmüş..

arkadaşınız falan mı orda mı tanışmış hemde siz nişanlısınız ? bide cep telefonu varmıydı peki yani hiç anlamadm ankesörlüden seni arıcana başkasını mı aramş pess :S

Son düzenleme:
kizlar durum cok vahim!! belkide yarin haberlere cikacak bu vahim durum.cok dualariniza ihtiyacimiz var allah rizasi icin askerim ve digerleri icin dua edin nolur yalvaririm size :'(
ben boyle olcagni hic dusunmemistim..allahim nolur askerimi bana ve ailesine bagisla nolur yalvaririm sana :'(((

nasılsın canım nasıl geçti askerinle günün.Ben daha yeni geldim eve tüm gün askerimleydim dönüşte kötü bir olay yaşadık kaza yaptık ama Allahtan bizde birşey yok kaza haricinde süper bir gündü.

Sizin topikten okudum tatlım ne olduğunu dualarım askerinle ve tüm askerlerde inşallah hiçbirşey olmaz sende bol bol dua et inşallah iyi haberlerini alırız senden.

geçmiş olsun canımm...biz bugün onların evinde geçirdik yemek falan yedik ailesiyle güzel geçti ya varlığı bile güzel telefonum çaldı uzun zaman sonra kendi numarasından ...

doyamıyo ki insan hep yanında olsun istiyo ama maalesf eve döndümmm...

Saol tatlım.Bende en çok tlfonumun onun adı yazark çalmasını özlemişim birde özgürce aramayı ulaşmayı.Askerimin ablasının nişanı vardı bende ondan geç geldim ve ama iyi oldu sitres atmış olduk Evet gidecekler tatlım ama dönecekler inşallah geri bu seer hiç gimemek üzere.Bu arada askerim jandarma astsubaylığı kazanmış oda çok büyük bir moral oldu bize inşallah mulakatıda geçer

çok sevindim canım hayırlısı olsunnnn...sanada değişiklik olmş iyi olmuş hayrlı olsunnn ...valla aynı şehirde nefes almak bile yetiyo sanırım ya valla şimdi nasıl göndercez geri bilmiyorm bizimki zayflamş iyice resmen boyu daha uzun olmş ben yanında ufacık kaldm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…