- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.161
Askerde olan nişanlımın yediği haltları o askerden öğreniyorum. Ve şuan da sinirden havale geçirecek durumdayım ! Lanet olsun ..
hayırdır canım napmış yaaa
hayırdır canım napmış yaaa
Rahatsız olduğum bir kız vardı gitmiş ona numarasını vermiş. KOnuşmuyorum görüşmüyorum dediği halde ölünü göreyim diye yeminler ettiği halde gitmiş görüşmüş..
arkadaşınız falan mı orda mı tanışmış hemde siz nişanlısınız ? bide cep telefonu varmıydı peki yani hiç anlamadm ankesörlüden seni arıcana başkasını mı aramş pess :S
yok hayır bulunduğumuz yerde olmuş bunlar..
nasılsın canım nasıl geçti askerinle günün.Ben daha yeni geldim eve tüm gün askerimleydim dönüşte kötü bir olay yaşadık kaza yaptık ama Allahtan bizde birşey yok kaza haricinde süper bir gündü.
Saol tatlım.Bende en çok tlfonumun onun adı yazark çalmasını özlemişim birde özgürce aramayı ulaşmayı.Askerimin ablasının nişanı vardı bende ondan geç geldim ve ama iyi oldu sitres atmış oldukEvet gidecekler tatlım ama dönecekler inşallah geri bu seer hiç gimemek üzere.Bu arada askerim jandarma astsubaylığı kazanmış oda çok büyük bir moral oldu bize inşallah mulakatıda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?