- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.181
Bugün bende 3te evdeydim tatlım askerim birazda arkadaşlarıyla vakit geçirmek için izin istedi ama yarın telafi edeceğim dedi.Sen neden evdesin canım.
Aynıyız desene canım ama ben sabah 9dan 3e kadar yanındaydım biraz kafa dağıtmaya ihtiyacı vardı bende izin verdim hakkı birazda diye düşündüm.
Akşam konuşsunlar canım biz öyle yapıyoruz ben sabah 9da gidiyorum 3gibi dönüyorum eve ondan sonra kendi ne istiyorsa yapıyor ben karışmıyorum.
kizlar durum cok vahim!! belkide yarin haberlere cikacak bu vahim durum.cok dualariniza ihtiyacimiz var allah rizasi icin askerim ve digerleri icin dua edin nolur yalvaririm size :'(
ben boyle olcagni hic dusunmemistim..allahim nolur askerimi bana ve ailesine bagisla nolur yalvaririm sana :'(((
hadi artık seneden düşün, düşünki bende o gün sevdiceğime kavuşayımmmmmmmmmm
Kızlaaaar dün askerime süpriz yaptım kardeşinin yardımıyla
Sahile gittik yengem kuzenleri kardeşi abisi falan sahilde pasta balonlarla süsledik o suratındaki mutluluğu hiç bi şeye değişmeem aah ahh perşembe gidiyo :26:
Bugünde beyazıta gideceğiz onu bekliyorum, sizin nasıl geçiyor canlarım ?
cnm çok güzel bir sürpriz yapmışsın askerine, bugünlerin değerini bilin, üzülme tatlım bu gidişininde dönüşü olacak elbet
Az kaldı balım az kaldı
Sizin topikten okudum tatlım ne olduğunu dualarım askerinle ve tüm askerlerde inşallah hiçbirşey olmaz sende bol bol dua et inşallah iyi haberlerini alırız senden.
canım nolduu yuregım azıma geldı okuyuncaaa inş kötu bişi yaşamadin...
taburunda şimdi çok şükür hayırlısıyla bitti ama o gece hiç unutamıcağm bi geceydi..allahım bir daha böyle şeyler yaşatmasın kimseye!!!
kötü şey yaşadık malesef yavrum ama çok şükür bizden bi kayıp yok..hadi artık sınır dışı edilsin şunlarrrr!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?