93/1 yarenleri burayaa

Allah kimseyi sevdiğinden ve ailesinden ayırmasın...hayırlısıyla geçicek biticek bugünler askerlerimiz sağ salim geri gelcekler işte o gün sevincin en büyüğünü yaşıycaz ...bu yaşa kadar özlemenin ne olduğunu ne anlam taşıdığını işte şimdi daha iyi anladım ... özledim derken bile içi titriyo insanın içini bişiler kaplıyo resmen taa ki karşında görene kadar işte o an gözlerimizin içi gülüyo Allah tezkeremizi de almayı nasip etsin herkese iyi geceler...

Evet canım ya iki gün oldu geleli ve ben çok alıştım nasıl göndereceğimi düşünmüyorum bile aklıma gelince canım çok sıkılıyor benimki perşembe gece otobüse binecek cuma 5 kadar teslim olacak canım.Benimkide tam tersi çok kilo almıştı çok zayıftı giderken iyi olmuş.

Kızlar selaaaam iyi miyiz bilmiyorum ama dün saat 11'den 11'e kadar beraberdik, birazdan çıkcaz evden onlara gideceğiz annemlerle. Çok zayıflamış çok bana künye yaptırmış boynumdan çıkartmıyorum. Bi soğukluk var anlayamadığım, her kırgınlıktan sonra böyle olmak zorunda mı ki :26: Ben yoruluyorum çok yoruluyorum. Teyzeleri bi acayip davranıyor anlamıyorum da bilmiyorum ya üff :26:

Bugün bende 3te evdeydim tatlım askerim birazda arkadaşlarıyla vakit geçirmek için izin istedi ama yarın telafi edeceğim dedi.Sen neden evdesin canım.

Aynıyız desene canım ama ben sabah 9dan 3e kadar yanındaydım biraz kafa dağıtmaya ihtiyacı vardı bende izin verdim hakkı birazda diye düşündüm.

Aynıyız desene canım ama ben sabah 9dan 3e kadar yanındaydım biraz kafa dağıtmaya ihtiyacı vardı bende izin verdim hakkı birazda diye düşündüm.

çarşamba günüde diğer arkadaşlarıyla görüşcek ee biz dedm biz zaten görüşcez dedi ben onu 1 saatte olsa görmeye giderim gene durmam nereye giderse :)

Akşam konuşsunlar canım biz öyle yapıyoruz ben sabah 9da gidiyorum 3gibi dönüyorum eve ondan sonra kendi ne istiyorsa yapıyor ben karışmıyorum.

Akşam konuşsunlar canım biz öyle yapıyoruz ben sabah 9da gidiyorum 3gibi dönüyorum eve ondan sonra kendi ne istiyorsa yapıyor ben karışmıyorum.

herkes çalışıyo falan yok karışmıyorum ben nasılsa görüşcez zaten çok kısıtlı cumartesi teslim olması lazım cumadan gitcek sanırım çok az yani herkes kendine göre haklı ben o gitmeden de ona bırakmıyodum ki ben geliyorum diyodm karşıya geçiyodm direkt yada o diodu ben şimdi arkadşlarımlayım onlarla işi bitince ben gidiyodm çok güzel ayarlamştk :)

Öyle böyle idare edeceğiz tatlım napalım onlarında hakkı özlüyorlar herşeyi sıkacağız dişimizi.Ben çıkıyorum tatlım görüşürüz yine dikkat et kendine.

canım nolduu yuregım azıma geldı okuyuncaaa inş kötu bişi yaşamadin...

Kızlaaaar dün askerime süpriz yaptım kardeşinin yardımıyla
Sahile gittik yengem kuzenleri kardeşi abisi falan sahilde pasta balonlarla süsledik o suratındaki mutluluğu hiç bi şeye değişmeem aah ahh perşembe gidiyo :26:
Bugünde beyazıta gideceğiz onu bekliyorum, sizin nasıl geçiyor canlarım ?

hadi artık seneden düşün, düşünki bende o gün sevdiceğime kavuşayımmmmmmmmmm

Az kaldı balım az kaldı

eveeeeeeeet çok az kaldı hem de.... Çabucak geçsin günler

Sizin topikten okudum tatlım ne olduğunu dualarım askerinle ve tüm askerlerde inşallah hiçbirşey olmaz sende bol bol dua et inşallah iyi haberlerini alırız senden.

sağol tatlım amiiin..allah razı olsun.. çok şükür hayırlısıyla bitti döndüler taburuna.rabbim bir daha böyle şeyler göstermesin askerime ve hiçbir türk askerine!

canım nolduu yuregım azıma geldı okuyuncaaa inş kötu bişi yaşamadin...

taburunda şimdi çok şükür hayırlısıyla bitti ama o gece hiç unutamıcağm bi geceydi..allahım bir daha böyle şeyler yaşatmasın kimseye!!!
kötü şey yaşadık malesef yavrum ama çok şükür bizden bi kayıp yok..hadi artık sınır dışı edilsin şunlarrrr!!!!

Yarenlerimm bizim mehtabımız bugündü

10dan 4e kadar birlikteydik çok güzeldii

Ama bitti malesef. Geç buldum çabuk kaybettim

Ayarlayabilirse perşembe veya cuma da birlikteyiz

Cumartesi de gidecek zaten

Oooof ben bu telefon kullanma olayına fena alışmıştım yaa ustanın ilk günleri yine sıkıntılı geçecek

ay canım benım yaa saldırımı oldu ne bıcım iş bu hani bitiyodu ömrunden ömur gitmiştir
bu son olsun inş hic bi askerimiz böyle bişi yaşamasin canım dua edıyoruz bol bol yasamayan anlayamaz ama bende doguya göndericegim icin birazda olsa hıssettıklerını anlayabılıyorum
Allah bıdaha göstermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…