- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.201
Yarenlerimm bizim mehtabımız bugündü
10dan 4e kadar birlikteydik çok güzeldii
Ama bitti malesef. Geç buldum çabuk kaybettim
Ayarlayabilirse perşembe veya cuma da birlikteyiz
Cumartesi de gidecek zaten
Oooof ben bu telefon kullanma olayına fena alışmıştım yaa ustanın ilk günleri yine sıkıntılı geçecek
3 günümüz kaldı ve benim kalbimde kara bulutlar gezmeye başladı tekrardan yanındayım ama mutlu olamıyorum gideceğini düşündükçe bugün sadece yasladım omzuna başımı kokusunu çektim içine öptüm doya doya zor tuttum yine kendimi ağlamamak için gönderdiğimde aynı ilk gönderdiğim gibi kalbim acıyacak kaç haftalar kendime gelemeyeceğim ama buda geçeçek inşallah Allahım bize bundan sonra daha çok sabır versin çünkü çok özleyeceğiz 2 ay çabuk geçti 6 ay nasıl sabredeceğim bilmiyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KADER ORTAKLARIM SAĞ SALİM GÖNDERİYORUZ ÖYLEDE DÖNMELERİNİ NASİP ETSİN ALLAH.
ay canım benım yaa saldırımı oldu ne bıcım iş bu hani bitiyodu ömrunden ömur gitmiştir
bu son olsun inş hic bi askerimiz böyle bişi yaşamasin canım dua edıyoruz bol bol yasamayan anlayamaz ama bende doguya göndericegim icin birazda olsa hıssettıklerını anlayabılıyorum
Allah bıdaha göstermesin..
AMİİİN İNŞALLAAAAH! canım benim allah razı olsun..
hayatımda unutmayacağım ve yaşadığım en üzücü tarihlerden biriydi o gün! Rabbim hiç kimseye yaşatmasın...
aynen canım yaa bende öyle dusunuyorum ustanın ılk gunleri acemlik gibi olcak heralde
cok alıstım sankı hıc gitmemiş gibi benımkide ctesi sabah gidicek ooff oofff
mutluym ama hep bi burukluk var icimde
Evet alışma süreci malesef acemiliğin ilk günlerini tekrar yaşatacak bize
Canım senin mesajını alıntı yaptım ama herkese söylüyorum valla kıymetini bilin 2 gün 3 gün demeden..
Geçirebildiğimiz 1 gün oldu sadece bizim
Canınızı da sıkmayın hiç. Askerlik gelip geçici bi süreç sonuçta sonra tamamen yanınızda olacaklar.
Ben bu uzaklıkla yaşıyorum 5 yıldırAllah bilir döndükten sonra daha ne kadar yaşayacağım yaniii
Artık kendimle dalga geçer oldum
Hem bugün sevdiceğim de söyledi hareketlilik varmış askerliğin düşmesi konusunda. Hatta tamamen emin bi şekilde düşecek zaten askerlik sonra 9 ay kalmış olacak, 1 ay da izin desek 8 ay. Çarp 30la 240 gün. Biz onu kafadan 250 diyelim şeklinde bi konuşma yaptı bana yani
ay canım keske dusse yaa senın askerin nasıl emin olmuş ne duymuş :18:
Bende seninle aynı duygular içerisindeyim canım gidip biletini aldık bugün perşembe gecesi 23.30 gidiyor çok alıştım napacağım bilmiyorum.
Ben o yönden şanslıyım canım askerimin ailesi hiç karışmıyorlar hatta bizi sürekli yanlız bırakıyorlar gündüzleri senin akşamlarıda bizim olsun diyor annesi geldiğinden beri hep beraberiz biz nişanlıda değiliz üstelik sizin ne güzel o şansınız var ama demekki kayınvaliden kıskanıyor askerini senden.
Bende yarın sabah gideceğim yanına 2 günümüz var zaten dün gece çok ağladım yeni çekildiğimiz resimlere bakıp bakıp nasıl göndereceğiz esin geri düşündükçe zor geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?