93/1 yarenleri burayaa

aynen canım yaa bende öyle dusunuyorum ustanın ılk gunleri acemlik gibi olcak heralde
cok alıstım sankı hıc gitmemiş gibi benımkide ctesi sabah gidicek ooff oofff
mutluym ama hep bi burukluk var icimde

3 günümüz kaldı ve benim kalbimde kara bulutlar gezmeye başladı tekrardan yanındayım ama mutlu olamıyorum gideceğini düşündükçe bugün sadece yasladım omzuna başımı kokusunu çektim içine öptüm doya doya zor tuttum yine kendimi ağlamamak için gönderdiğimde aynı ilk gönderdiğim gibi kalbim acıyacak kaç haftalar kendime gelemeyeceğim ama buda geçeçek inşallah Allahım bize bundan sonra daha çok sabır versin çünkü çok özleyeceğiz 2 ay çabuk geçti 6 ay nasıl sabredeceğim bilmiyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KADER ORTAKLARIM SAĞ SALİM GÖNDERİYORUZ ÖYLEDE DÖNMELERİNİ NASİP ETSİN ALLAH.

AMİİİNNN canımm tek isteğim bu

AMİİİN İNŞALLAAAAH! canım benim allah razı olsun..
hayatımda unutmayacağım ve yaşadığım en üzücü tarihlerden biriydi o gün! Rabbim hiç kimseye yaşatmasın...

O seni düşünmek yok mu
Geceler dolusu seni düşünmek
Sarılmak karanlıklara sen diye
Sen diye kucaklamak yorganı okşamak, öpmek

O seni beklemek yok mu
Her gün sabahlara dek uykusuz beklemek
Ahh, ayak sesleri, kapı gıcırtıları bilemezsin
Bir defa yaşamaktır o, bin defa ölmek

O seni özlemek yok mu
Saçlarını, ellerini, dudaklarını özlemek
Uzun uzun gözgöze gelmek seninle
Seninle bir olmak, beraber olmak, sevişmek

O seni gizlemek yok mu
Kuşlrdan, çiçeklerden bile kıskanıp gizlemek
Seni saklamak içimde delice, divanece
Öylece yaşamak seni, öylece sevmek

Ve seni kaybetmek yok mu
Bulduktan sonra seni kaybetmek
İşte o beni yakan, yıkan, solduran
Ses versem de duyamazsın artık
Yüreğimde kan, gözlerimde kan, dudaklarımda kan

aynen canım yaa bende öyle dusunuyorum ustanın ılk gunleri acemlik gibi olcak heralde
cok alıstım sankı hıc gitmemiş gibi benımkide ctesi sabah gidicek ooff oofff
mutluym ama hep bi burukluk var icimde

Evet alışma süreci malesef acemiliğin ilk günlerini tekrar yaşatacak bize

Canım senin mesajını alıntı yaptım ama herkese söylüyorum valla kıymetini bilin 2 gün 3 gün demeden..

Geçirebildiğimiz 1 gün oldu sadece bizim

Canınızı da sıkmayın hiç. Askerlik gelip geçici bi süreç sonuçta sonra tamamen yanınızda olacaklar.

Ben bu uzaklıkla yaşıyorum 5 yıldır Allah bilir döndükten sonra daha ne kadar yaşayacağım yaniii

Artık kendimle dalga geçer oldum

Hem bugün sevdiceğim de söyledi hareketlilik varmış askerliğin düşmesi konusunda. Hatta tamamen emin bi şekilde düşecek zaten askerlik sonra 9 ay kalmış olacak, 1 ay da izin desek 8 ay. Çarp 30la 240 gün. Biz onu kafadan 250 diyelim şeklinde bi konuşma yaptı bana yani

[video=youtube;QUDkVk7wlVg]http://www.youtube.com/watch?v=QUDkVk7wlVg[/video]

Geçenlerde kavgalarımız baya arttı. Artık bizim şarkımız buu

Kavgası bol olan yarenler siz de dinletin askerlerinize de akılları başlarına gelsin

ay canım keske dusse yaa senın askerin nasıl emin olmuş ne duymuş :18:

Perşembe gidiyor askerim :26:
3 gündür sabah çıkıp akşam geliyoruz yanından ayrıldığım an özlemeye başlıyorum. 3 gündür öyle alıştırdı ki gene kendisine sanki hiç gitmemiş gibi..
Hiç gitmeyecekmiş gibi.. Mesajlaşmayı bile özlemişim onunla.. Uzun uzun aşk dolu sözlerini özlemişim. :109:
Perşembeden itibaren tekrar alış alışabiliyorsun, sabrın sınırlarını tekrar zorla, tekrardan başla hasretin yükünü taşımaya.. :26:
Kendimi ilk gideceği günden daha farklı hissediyorum, daha bi buruk. ''Şimdi yanımda ya sonrası?'' sorusu hep kurcalıyor aklımı..
Rabbim hepimize bu zorlu sürecide atlatmayı nasip etsin. :26:

El ele yan yana öperken hasretim
Yokluğun bir tek an bile çekilmiyor
Bu acı bu ateş sensiz çoğaşıyor.

Hasretim ben sana deli gibi gitme kal !

[video=youtube;JrPnQ-Ps0OU]http://www.youtube.com/watch?v=JrPnQ-Ps0OU[/video]

İlk defa bu kadar erken ayrıldım kaç gündür sevdiceğimin yanından :26: Kaynanam aradı ve ona kızdı sürekli istanbuldasın buraya gel diye benim yanımda olduğunuda biliyo sanki oğlunu yiyorum.
Yarın son günümüz :26: O yokken bu kadar çabuk geçmez, o yanımdayken zaman nasıl geçer anlamıyorum

Bende seninle aynı duygular içerisindeyim canım gidip biletini aldık bugün perşembe gecesi 23.30 gidiyor çok alıştım napacağım bilmiyorum.

Bende seninle aynı duygular içerisindeyim canım gidip biletini aldık bugün perşembe gecesi 23.30 gidiyor çok alıştım napacağım bilmiyorum.

Çok sinirlerim bozuldu ama kaynanamın yaptığına her gece baş ucunda uyuyor yakup sırf sabah gelebilmek için yanıma.. Teyzeleri falan bi laf sokmalar anlamıyorum çok zoruma gidiyor :44:
Benimki perşembe sabah 8 de gidiyor canım :26:

Ben o yönden şanslıyım canım askerimin ailesi hiç karışmıyorlar hatta bizi sürekli yanlız bırakıyorlar gündüzleri senin akşamlarıda bizim olsun diyor annesi geldiğinden beri hep beraberiz biz nişanlıda değiliz üstelik sizin ne güzel o şansınız var ama demekki kayınvaliden kıskanıyor askerini senden.

Aslında ben kıskanıyorum askerimi doğuran büyüten insandan.. Ama anladım ki o da kıskanıyormuş balım :26: Normalde hiç böyle yapmazlardı, nişanlanmadan öncede rahattık tabi nişanlanınca daha rahat olduk ama şimdi alışmışım kaç gündür 10-11 çıkıyorum akşam 10-11-12 gibi dönüyorum. Gene de zor geliyor bırakmak.. Şimdi gitti beni eve bırakıp onunda gidesi yoktu suratı düştü hemen.. Yarın sabah sen gel bize dedi bakalım annemi ikna edersem onu alp giderim. Ah yakın olsaydı bide hiç çıkmazdım :26:

Bende yarın sabah gideceğim yanına 2 günümüz var zaten dün gece çok ağladım yeni çekildiğimiz resimlere bakıp bakıp nasıl göndereceğiz esin geri düşündükçe zor geliyor.

Bende yarın sabah gideceğim yanına 2 günümüz var zaten dün gece çok ağladım yeni çekildiğimiz resimlere bakıp bakıp nasıl göndereceğiz esin geri düşündükçe zor geliyor.

Off bilmiyorum tatlım bilmiyorum :26: Bizim sadece yarınımız var
Alışmıştık zorda olsa, şimdi tekrar yanyana olmaya sarılmaya,kokusuna,ellerini sıkı sıkı tutmaya alışmışken ya sonrası ? Şimdi güzel de ya sonrası ? :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…