93/1 yarenleri burayaa

Günaydın canlarıımmm.
Askerimin serçe parmağı çıkmıışşş sarıp sarmalamışlar :26:

tatlım sımdı geldm ya netm kesıldı modem yuzunden giremedimm.. snra cıktım gezdm ztn halletmişler neyseki
gecmıs olsn zeynepcım yaa nasıl cıkmiş istrht vermişlermi o elle egtm göremez heralde dimi :26:

canım basın sagolsun Allah rahmet eylesin
askerin icin sevındım gercekten iyi olmuş onada morel olmuştur

Kızlaaar nasılsınız

Ben kendimi çok kötü hissediyorum ya amaçsız böyle boş beleş bi insan gibiyim

Offf

Selenim başın sağolsun canım ya :26: Askerin de çarşıdaymış onun için de sefan olsun gözün aydın diyim. Ne yaman bi çelişki olduu

Zeynebim kuzum üzülme sıkma canını özür de dilemiş bak hemen anlamış hatasını. Benimki olsa ohoooo günlerce benim anlatmam gerek yaptığı hatayı anlaması için

Senam pazartesiye ne kaldı şurda yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop pazartesi Sen de stres yapma hayırlısı neyse orası olsun inşallah

11 ayı da gördük bugün Arkasından gelen teferruat olmayaydı iyiydi ama paket böyle

hos geldın canımmm iym benn sen nasılsınnn
hayırlısı olsn dıe dua edıyorum canım bakalım ıns canımm
evet 11 ay yazmasi cok gzl 1 yılı görmek ıstemıoduk bari ay ay azalcak artıııkk
sen napıosun nedir bu sıkıntıııı

Hoşbuldum balımm. İdare ediyorum işteee. Bilmiyorum ya ne sıkıntım var çözebilmiş değilim ama durgun suskun mutsuz umutsuz depresif saçma sapan bi haldeyim

Bizim tickerlar da artık yaklaşmaya başlayacak 1 ay sonra. :124::124: Kız erkeğine gidecek Sen de yapmaslısın

o nasıl yapılıo cnm bılmıyormkii

Geçmiş olsun tatlım nasıl çıkmış inşallah hemencecik iyileşir

Tatlım bugün benim aöf sınavım vardı yarında var pazarteside osmaniyeye gidiyorum amcamı kaybettik 1 hafta yokum.

Sağol tatlım. Geçen tartıştığımızda duvara yumruk atarsa normal çıkması :26:
Başınız sağolsun canım.. Allah yardımcınız olsun :26:

Ohh ne güzel Askerini görünce sana güzellik olmuştur

tatlım sımdı geldm ya netm kesıldı modem yuzunden giremedimm.. snra cıktım gezdm ztn halletmişler neyseki
gecmıs olsn zeynepcım yaa nasıl cıkmiş istrht vermişlermi o elle egtm göremez heralde dimi :26:

Bizimkinin duvara dalma huyu var canım Nöbet tutturuyorlar canım eğitime bugün başladı :26:
Yavrum senden naber ? Askerinden haber var mı ?

Gece kuşuuuuu özür diledi lakin gene tartıştık ee malum dün düğüne gittim ya
Neyse ki özür de diledi sonra dan ahh ah yapıyo yapıyo özür diliyor eşşek herif
Sende sıkma canınıı yaa hu bende kendimi öyle hissediyorum başı boş yalnız değilsiinn

Şükür 1 yıldan düşüyooruuz artııkkkk

Dün düğünde bu çalmaya başladı tabi herkes bildiği için millet bana bakıyo hep yengeme dedim kalk kız oynayalım kalktı hem söylüyorum hem oynuyorum

Ankara güzelse sebebi sensiiinn seviyorum senii herkes öğrensin

[video=youtube;RttsU4aJ2-0]http://www.youtube.com/watch?v=RttsU4aJ2-0[/video]

kızlar düğün muhabbeti vardı bizim ondan yoğunduk ...bugünde askerim 1 kez aradı pazar olmasına rağmen aklım onda ...orda internet yok falan playstation yok çok sıkılıolarmş acemide vardı hepsi vakit geçiriolardı

Ayy aynı benimki de öyle sinirlenince kapı duvar ne varsa kafa göz yumruk direk dalar

Müstehak olmuş canım parmağının çıkması bi daha vurmaz en azından

Amaaaan he de geç balım o zaman ya. Ben öyle yapmaya başladım uzatınca suçlusu ben oluyorum sonra

Askerin yemekhaneci olmuş ya benim askerim de ya kantinci ya yemekhaneci olmayı düşünüyodu. Yemekhanede eğer askerlerin olduğu taraftaysa rahat olurmuş telefon bakımından. Kafasına göre şarj edermiş mesaj atarmış filan. Askerimin yalancısıyım tabi ben o öyle diyo.

Kızlaaaaar nerelerdesiniz yaa ?

Ayrıca askeriim yemekhane'cii olmuşş, bu iyi mi sizce ?

Şook şook şook gece kuşu gündüzleri uğrar oldu

Bende öyle dedim canım sana müstehak diye insan üzülüyo falan ama biraz duvarları sevmeyi öğrensin
Arkadaş ordan bu yana ne giyiyorsun diye sorulur mu Birde kapalıyım he, geçen tunik tarzı birşey aldım sırf rahat rahat pantolon giyebileyim diye bizimki yok giymeyeceksin bol pantolon giyiyorum zaten giymeyeceksin diyo illa. Severek kiremit rengi ispanyol pantolon aldım tabi üstüne de tuniğimi giyiyordum izne geldiğinde giydim yok bu ne böyle giyilir mi her yerin ortada bu ne ya git değiştir üstünü şu bu Ona inat o gidene kadar 3 gün üst üste giydim yaa normalde her gün farklı giyiyordm onun yanında Oda anladı tabi inat ettiğimi neyse geçende onu giydm soruyor ya ya ne giydin diye bende söyledim kıyamet koptu sonra telefonunu almış, aradı gece 1'de çok sıkıyorsun bunaltıyorsn falan diye lafa giriştim 2'de telefonu kapattık tartıştık ta sonra 3:30 da aradı özür diledi falan allahım inat ya inat herşeyin sonu özür dilemekle bitiyo

Balıım benim askerimde telefon konusnda rahat olunuyormuş dedi ama bakalımm yerleri rahat olsunda askerim ot toplamaktan kurtulsunda başka birşey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…