- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.661
Günaydın canlarıımmm.
Askerimin serçe parmağı çıkmıışşş sarıp sarmalamışlar :26:
Kızlar bugün hem iyi hemde kötü haber aldım kötü olan amcamı kaybettik güzel haberde askerim çarşı iznine çıktı bugün kameradan gördüm keyfi yerindeydi.Merak edersiniz belki normalde çarşı izninleri 1 ay sonraya ama dün 93lerden biri 200 lira para bulmuş götürmüş komutana vermiş komutanda eski askerler olsa bu parayı yerler diyim aralarında bu çocuğa bir ödül verelim demiş parayı bulan askere sormuşlar dile bizden ne dilersen diye oda tüm askerler çarşıya çıksın demiş böylece benim askerimde çarşıya çıktı bugün.Çok özlemişim askerimi darısı size inşallah kızlar pazartesi memleketime gidiyorum 1 hafta yokum kızlar kendinize çok iyi bakın askerlerinizden güzel haberler alırsınız inşallah.
Kızlaaar nasılsınız
Ben kendimi çok kötü hissediyorum ya amaçsız böyle boş beleş bi insan gibiyim
Offf
Selenim başın sağolsun canım ya :26: Askerin de çarşıdaymış onun için de sefan olsun gözün aydın diyim. Ne yaman bi çelişki olduu
Zeynebim kuzum üzülme sıkma canını özür de dilemiş bak hemen anlamış hatasını. Benimki olsa ohoooo günlerce benim anlatmam gerek yaptığı hatayı anlaması için
Senam pazartesiye ne kaldı şurda yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop pazartesiSen de stres yapma hayırlısı neyse orası olsun inşallah
11 ayı da gördük bugünArkasından gelen teferruat olmayaydı iyiydi ama paket böyle
hos geldın canımmm iym benn sen nasılsınnn
hayırlısı olsn dıe dua edıyorum canım bakalım ıns canımm
evet 11 ay yazmasi cok gzl 1 yılı görmek ıstemıoduk bari ay ay azalcak artıııkk
sen napıosun nedir bu sıkıntıııı
Hoşbuldum balımm. İdare ediyorum işteee. Bilmiyorum ya ne sıkıntım var çözebilmiş değilim ama durgun suskun mutsuz umutsuz depresif saçma sapan bi haldeyim
Bizim tickerlar da artık yaklaşmaya başlayacak 1 ay sonra. :124::124: Kız erkeğine gidecekSen de yapmaslısın
o nasıl yapılıo cnm bılmıyormkii
Canım http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html burda açıklamalı var. Ben anlatsam çorba olur her şey
sağol cnım bakım sımdı becerebılrsem
Rica ederim balım
Ama orda sanırım küçük olanı seçtiriyo boyut olarak. Sen büyüğünü seç. Küçük olanı düdük gibi çünkü aşırı kısa
Kuzum ben çıkıyorum. Gidip dizi izleyim biraz. İyi gecelerGörüşürüz
Geçmiş olsun tatlım nasıl çıkmış inşallah hemencecik iyileşir
Tatlım bugün benim aöf sınavım vardı yarında var pazarteside osmaniyeye gidiyorum amcamı kaybettik 1 hafta yokum.
tatlım sımdı geldm ya netm kesıldı modem yuzunden giremedimm.. snra cıktım gezdm ztn halletmişler neyseki
gecmıs olsn zeynepcım yaa nasıl cıkmiş istrht vermişlermi o elle egtm göremez heralde dimi :26:
Kızlaaar nasılsınız
Ben kendimi çok kötü hissediyorum ya amaçsız böyle boş beleş bi insan gibiyim
Offf
Selenim başın sağolsun canım ya :26: Askerin de çarşıdaymış onun için de sefan olsun gözün aydın diyim. Ne yaman bi çelişki olduu
Zeynebim kuzum üzülme sıkma canını özür de dilemiş bak hemen anlamış hatasını. Benimki olsa ohoooo günlerce benim anlatmam gerek yaptığı hatayı anlaması için
Senam pazartesiye ne kaldı şurda yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop pazartesiSen de stres yapma hayırlısı neyse orası olsun inşallah
11 ayı da gördük bugünArkasından gelen teferruat olmayaydı iyiydi ama paket böyle
şafakkk 363 yehuuuuuuuuuuuuuuu bende bu hafta sonu askerimin yanına gidiyorum komutanından 2 gün çarşı izni aldıııııı
Sağol tatlım. Geçen tartıştığımızda duvara yumruk atarsa normal çıkması :26:
Başınız sağolsun canım.. Allah yardımcınız olsun :26:
Ohh ne güzel Askerini görünce sana güzellik olmuştur
Bizimkinin duvara dalma huyu var canımNöbet tutturuyorlar canım eğitime bugün başladı :26:
Yavrum senden naber ? Askerinden haber var mı ?
Gece kuşuuuuu özür diledi lakin gene tartıştık ee malum dün düğüne gittim ya
Neyse ki özür de diledi sonra dan ahh ah yapıyo yapıyo özür diliyor eşşek herif
Sende sıkma canınıı yaa hu bende kendimi öyle hissediyorum başı boş yalnız değilsiinn
Şükür 1 yıldan düşüyooruuz artııkkkk
Kızlaaaaar nerelerdesiniz yaa ?
Ayrıca askeriim yemekhane'cii olmuşş, bu iyi mi sizce ?
Ayy aynı benimki de öyle sinirlenince kapı duvar ne varsa kafa göz yumruk direk dalar
Müstehak olmuş canım parmağının çıkması bi daha vurmaz en azından
Amaaaan he de geç balım o zaman ya. Ben öyle yapmaya başladım uzatınca suçlusu ben oluyorum sonra
Askerin yemekhaneci olmuş ya benim askerim de ya kantinci ya yemekhaneci olmayı düşünüyodu. Yemekhanede eğer askerlerin olduğu taraftaysa rahat olurmuş telefon bakımından. Kafasına göre şarj edermiş mesaj atarmış filan. Askerimin yalancısıyım tabi ben o öyle diyo.
kızlaaaaaaaarrr askelik dusuyomu yaa nedir bu haberler kac gundur benımkının ordada dusucek denıyomuşşş :44:
Valla bilmiyorum canım. Her yerde öyle diyorlar ama umutlanmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?