93/1 yarenleri burayaa

Kendimi neşelendirmeye çalışıyorum oynak havalar dinliyorum yavrum sen napıyosun

yınemı tartiştiniz canım ya okudum biraz :26: ama bozma morelını bebeyim sonra duzelir o kıskanclıgına engel olamıyo sımdı asker die dahada fazla
bende napim spormu yaptm oturuyorum yorgun ve mayısık bi sekılde

Son düzenleme:

OOff malesef yavrum ya bozuyordum da şimdi iyiyim balım amaan hııh engel olmasın, bende atarlanırım dermişim ergen gibi
O yorgunluğun üstüne güzel bi duş, sonra uyku üüff çok güzel gider

OOff malesef yavrum ya bozuyordum da şimdi iyiyim balım amaan hııh engel olmasın, bende atarlanırım dermişim ergen gibi
O yorgunluğun üstüne güzel bi duş, sonra uyku üüff çok güzel gider

dusu yptm cnm ondn böleimm ama uyuamammm aşkım ararsaaaaa
daha hala belli olmadi ooffff offff ne cektik beeee

dusu yptm cnm ondn böleimm ama uyuamammm aşkım ararsaaaaa
daha hala belli olmadi ooffff offff ne cektik beeee

Hala belli olmadı mı canım ya :44: Baya beklettiler ama ne bu ya belli olsun artık bu sıkıntıda bitsin :26:
Bebeğiim çok sıkma canını olur mu? Seninle beraber bizde bekliyoruz merakla..

Ne çektik be diyince aklıma yalan dünya geldi ne çektiiik be senaaamm
Balım benim çıkmam lazım akşam misafir gelecekk uff uff :44:
Öpüyoruum seni çoookkkk görüşürüz

aynen canım sagoln cok
tamam tatlım görusuruz öpuyorum cok

Öyle düşünme cnm nerede rahat edeceği belli olmaz.karakollar tel kullanmak açısından daha iyi devrecilik falan yoksa tabi..il jandarmada zor.ama can güvenliği olayı da var tabi..

aynen canım bende onu dusunuyorum tel kullanmasada ilde kalması daha ii die dusunuyorum hayırlısı artık canım
sen nasılsın napıosun

aynen canım bende onu dusunuyorum tel kullanmasada ilde kalması daha ii die dusunuyorum hayırlısı artık canım
sen nasılsın napıosun

İyiyim cnm bende napıım aynı işte her şey :)
aynı şeyleri bende yaşadım il jandarmadan dağıtım olayı ne olcağı belli deil hani bnmknn can güveniği var ama yinede merak edio insan bir düzen oturtsun istio m.etme yakında geçer yerine cnmm

inş canım ya cok sıkıntı walla göcebe gibi ordan alıp oraya bırakıolar nolcagı bellı diil öle beklıyruz bakalım

Günaydın canlarıımmm.
Askerimin serçe parmağı çıkmıışşş sarıp sarmalamışlar :26:

Seleeeeeeeeen, Begüüşşşşşş, Senaaaaa, (Gece kuşuu)Rüveydaaaa Nerelerdesiniiz kızlar ya topiik topik olalı bu kadar boş kalmadıı :26:

Günaydın canlarıımmm.
Askerimin serçe parmağı çıkmıışşş sarıp sarmalamışlar :26:
Geçmiş olsun tatlım nasıl çıkmış inşallah hemencecik iyileşir
Seleeeeeeeeen, Begüüşşşşşş, Senaaaaa, (Gece kuşuu)Rüveydaaaa Nerelerdesiniiz kızlar ya topiik topik olalı bu kadar boş kalmadıı :26:

Tatlım bugün benim aöf sınavım vardı yarında var pazarteside osmaniyeye gidiyorum amcamı kaybettik 1 hafta yokum.

Kızlar bugün hem iyi hemde kötü haber aldım kötü olan amcamı kaybettik güzel haberde askerim çarşı iznine çıktı bugün kameradan gördüm keyfi yerindeydi.Merak edersiniz belki normalde çarşı izninleri 1 ay sonraya ama dün 93lerden biri 200 lira para bulmuş götürmüş komutana vermiş komutanda eski askerler olsa bu parayı yerler diyim aralarında bu çocuğa bir ödül verelim demiş parayı bulan askere sormuşlar dile bizden ne dilersen diye oda tüm askerler çarşıya çıksın demiş böylece benim askerimde çarşıya çıktı bugün.Çok özlemişim askerimi darısı size inşallah kızlar pazartesi memleketime gidiyorum 1 hafta yokum kızlar kendinize çok iyi bakın askerlerinizden güzel haberler alırsınız inşallah.

başın sağolsun Allah sabır versin sana ve ailene cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…