93/1 yarenleri burayaa

Kesinlikle aileler çok daha önemli canım, Allahtan bizimkiler çocukluk arkadaşlarıda birbirlerini sorun olmuyor ama bi yandan da tanış olması gerçekten kötü. Teyzelerinden az çok biliyorsun olayı okumuşsundur canım :26: Tabi bi adını koyarsınız şu işin ya hu

biliyorum canım sende bizimkinin annesini biliosundur okudusan oğluna felaket düşkün oğlum diyo başka bişi demiyo

biliyorum canım sende bizimkinin annesini biliosundur okudusan oğluna felaket düşkün oğlum diyo başka bişi demiyo

Okudum tatlım biliyorum bilmem mii :26: İnşallah kaynananın bu davranışı böyle gitmez ya ne bu böyle :44: Askerim 3 erkek kardeş ortancı olanı benimki ama kaynanamında aradı uyuzukları tutuyo tabi ki :26: Hanii diyolar ya sevgiliyken,nişanlıyken kaynanalar kendi yüzünü belli etmezler evlendikten sonra belli ederler diye bakalım artık. Oturup karşılıklı benimle sgara bile içiyo kadın düşün artık canım ya. Sonradan ne olacak belirsiz :44:

Yavrummm benim çıkmam lazım, tesbih yapayım azcıık akşam giremem kınaya gitcem biliyorsun. Sen yaz ben yarın cevap veririm
Öpüyoruum çoookk, kendine çook çoook iyi bak. Bunu çok sevdim ''Ne albay ne yarbayy hadi bay bay''

valla bilmiyorum canım kadın iyi hoş ama bana şu an gelini değilim tabi oğlunun kız arkadaşıyım ama baştan bi mevzuda kimse kimseyi kendi çocuğu kendi annesi gibi sevemez diye duvarları ördü yanii el kızısın gibilerinden zaten kızım dediğinide hiç duymadm bana karşı güleryüzlü falan oğluna resmen aşık hele askerde diye şimdi ölüyo resmen ama iş resmiye girince ne olur bende bilmiyorum inşallah değişir değişmezse ben sakin yapımın altından aksi yönümü tanştrcm :) iyi eğlenceler canım kolay gelsinnn bu arada öptm bendee

canım yaaa cok guzeel yazmıssın icindeki duyguları cok guzel anlatmişsin ama benm bile gözlerim doldu okurken askerini dusunemıyorum
bence aglar begenmek ne kelime cocugun icine yer edıcek bencee

İnşallah dediğiniz gibi begenir kızlar gönderdim bugün.Ben çok ağladım bunu yazarken zaten duygularım tavan yaptı dün

canım ztn ustada suan ama tekrar dagtm olcak onun sıkıntısındayız bakalım nolucak hakkımızda hayırlısı

Bugün gene 2 dk konuştuk bi daha aramadı o aramayınca akşmlar geceler hiç geçmek bilmiyo sanki ...akşamda 2 dk bile konuşsak dünyalar benim oluyo ama daha bu saatten sonra aramaz sanmıyorm

ay kızlar aradıı konştm =)

Son düzenleme:

oh canım ne guzell aramıss benımkide arayablrsem aksama ararım dedi beklıyorum ama arayamaz heralde
nasılmıs askerin

oh canım ne guzell aramıss benımkide arayablrsem aksama ararım dedi beklıyorum ama arayamaz heralde
nasılmıs askerin

çok yorgunmş cnm hep eğitim acemidekilerin aynısı bide çok sıcak diyo kavruluyoruz diyoı şu yazıcı işi komutan gelse olcakta yok henüz o yüzden o da katılıo işte öğlen çok yorgundu sesi şimdi iyi geliyodu dünyalar benim oldu

benmkinin daha sevk yerı belli olmadıgı ıcın egtmde görmuyolar oda pislikten sikayetci

Canım sabah girdim ama çok duramadım Geldim yine gece

Dertleri güçleri telefon zaten orda canım. Benimki de bugün orda birinden telefon satın almış

Ondan mesaj geldiğini görünce küçük dilimi yuttum

Pek kullanamıyo ama olsun varlığı yeter ya.

Siz evlenin bence de gidersin evci iznine de çıkarırsın arada

Günaydın canlarıımm Hiiç keyfim yok hiiiç! Dün malum hala oğluna kız alacağımız için kına yaptık eve de doğal olarak geç geldik. Tartşmaya başladık eve geldiğimde 23:30'du mesaj attı o sırada adımla hitap etmeye başladı, tabi bende ona.. Yok şunu yaptın mı? Bunu yaptın mı ? Ne giydin ne yaptın oynadın mı ayağı kalktın mı? Yeter artık dedim çocuk değilim ben nişanlıyız farkındasın dimi bi adı var bunun bana mı güvenmiyorsun dedim. Sana değil dşarıdakilere dedi. Sıradan laflar dedim. Aşkım düzgün davran dedim. Genede Esin beni deli etme demez mi ? Yeter be yat uyu atma mesaj bırak kafamı dinleyeceğim. Bi sözüne hayır demedim askerlik başladığından beri sen askersen bende seni bekleyenim ona göre benim içinde zor sen orda eriyorsan ben burda eriyorum, sen orda mutluysan ben burda mutluyum dedim. telefonu kapattım sabah açtım özür mesajları atmış cevap vermedim :26:

Olsun tatlım, girdikçe cevap veriyorsun yaşadığını biliyoruz ya o yeter
OOhh ohhh ne güzel ne güzel çok sevindim canımm
Aman yook yokk ben böyle iyiyim

Ah tatlım okuyunca kendimi gördüm birden pazarda ben düğüne gideceğim aynı sorunları bende yaşayacağım kesin daha söyleyemedim bile düğün olduğunu sırf şimdiden kötü olmayalım diye

Ah tatlım okuyunca kendimi gördüm birden pazarda ben düğüne gideceğim aynı sorunları bende yaşayacağım kesin daha söyleyemedim bile düğün olduğunu sırf şimdiden kötü olmayalım diye

Bende sırf kötü olmayalım diye erkenden söyledim yavrum hatta sözde verdi surat yapmayacağına lakin herşey ortada :26:

Yarın 1 yıldan düşmeye başlıyoruz bu bile bir mucize gibi 90 günden sonra

Evet şaka gibi ama gerçek. Yarın tam Bİ YIL KALIYOR

Bende sırf kötü olmayalım diye erkenden söyledim yavrum hatta sözde verdi surat yapmayacağına lakin herşey ortada :26:

Evet şaka gibi ama gerçek. Yarın tam Bİ YIL KALIYOR

Gitmeye bilirim belki canım ondan söylemedim 23 mayısta mülakatı var kötü olmak istemiyorum sır aramız bozulmasın diye kendimden fedakarlık yapıyorum.

Gitmeye bilirim belki canım ondan söylemedim 23 mayısta mülakatı var kötü olmak istemiyorum sır aramız bozulmasın diye kendimden fedakarlık yapıyorum.

Benim öyle bi şansım yok balım çünkü hala oğlunun düğünü dün kına vardı yarın düğün var uuff ufff :26: Babamda bırakmıyo ki konu akraba olunca diyemiyorum da yakup izin vermiyor diye. :26:

Sen mecbursun tatlım akraba sonuçta gideceksin benim arkadaşım evleniyor.Çokta üzmeyin birbirinizi tatlım askerinde yanında olamıyor diye kıskanıyordur seni benimkide öyle çünkü anlıyorum çok iyi seni.Ben çıkıyorum tatlım dikkat et kendine görüşürüz akşam.

Malesef tatlım. Sen beni anlamıyorsun diye bi kelime öğrenmiş onu tekrarlayıp duruyor ya :26: Eee insanın askerlerinin huyları bi olunca doğal olarak en iyi sen anlıyosn yavrum Akşam giremem yavrum, dayımlar gelecekte uff şimdi hazırlık yap yapabilirsen bu dertle :26: Öpüyorum canıım, kendine çook iyi bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…