93/1 yarenleri burayaa

inşallah canım hepimizin temennisi o
evet usta asker öğretir canım o gidince daha rahat olur..telde rahat kullanır ankarada..
yazıcılar pek nöbette tutmaz o konuda da rahat edeceksiniz
ama şu var işleri gece geç vakte kadarda sürüyor..
benimkide ilk yazıcı olduğu gün (acemiliğinde) o gün geç aramıştı bende çok merak etmiştim seni çok iyi anlıyorum canım..
mutlaka arıcak bu akşam görceksin bak..

Allah yardımcınız olsun tattlım, ölüm özlemi diğer özlemlerden çok farklı bilirim.
Benimde anneannem vefat etti 2008 yılının Aralık ayında. Hatta Aralığın 9'unda nişanım oldu benim 8'inde ise anneannem'in yıl dönümüydü. O yüzden nişan günümde suratım ben gülmedi. Yıllar geçmiş olsada hala dün gibi.. İnsan özlüyor. ''Kara kızım'' diye severdi beni. Şimdi nişanlım ''kara öküzüm'' diyor
Nasıl izin vermiyorlar biiz o engelleri aşar enişteye kavuştururuzz senii
Begüüşşşş Ankara/Bingöl/Tunceli mekanlar belli hayde gideeek

Kızlarrrrrrrrr kargom gitmş öğlenn aradı şimdi herşeyi yemişler bi sürü Askerin duasını aldın dedi herkes aradığında eline sağlık de demişler =) çikolataları falan cebine saklamş mektubuda gece okıcam parfümün kokuyo dedi ayyy çok mutluyum

Ahhh ne güzel çok sevindim begüüşş Belki bende yaparım senden yardım alırım şimdi hoşuma gitti ya ayy ne güzel askerleri seviindirmişsin karınları doymuş

sağol canım amin..evet valla öyle bir daha görememek çok acı.ztn ilk zamanlar insan inanamıyor konduramıyor sonra sadece özlem kalıyor geriye anılar...
bizde anneannemlerle altlı üstlü oturuyoruz hep beraberiz annemin babası beni çok etkiledi eylülde vefat eden..ve öldüğü ilk günden beri onun yatağında yatıyorum..
anneanneme bişey olmasın ya o zmn dayanamam herhalde..Allahım yakınlarımızın acısını göstermesin bize ama illa bi gün yaşıcaz o günleri önce biz ölmezsek tabi..
nişanlında yani
vermiyorlar valla izin be cnm her yerde mayın var ya tehlikeli bölge sivil araçlar gezmiyor bile yolda ondan..can güvenliği için yani.
olsun uçaktan atlarım ben yada iple sarkıtsınlar beni

çok sevindim canııım ellerine sağlık
bak gördün mü arar dedim sana merak etme sen arama saatleri belli olmaz..
tel kullanıyor muydu seninki cnm?

Ahhh ne güzel çok sevindim begüüşş Belki bende yaparım senden yardım alırım şimdi hoşuma gitti ya ayy ne güzel askerleri seviindirmişsin karınları doymuş

valla gönderin ya hem ucuz ptt ile hemde 1 günde gitti bizimkisi,,hemde öyle mutlu ki çikolataları kahveleri cebime koydum diyo erikler falan bitti diyo usta askerlerle yemişler bi sürü askerin duasını aldın diyo dedm ben sana yaparım böyle gönderirim dedm geceye doğru gene arayabilirsem arıcam dedi çok evrak işi varmş anca kafamı kaldrdm dedi ...

çok sevindim canııım ellerine sağlık
bak gördün mü arar dedim sana merak etme sen arama saatleri belli olmaz..
tel kullanıyor muydu seninki cnm?

canım ustaya teslim olurken sokamadılar bi yere emanet bıraktılar telefon yasakmış bu konuda sıkılarmş bazen ankesörlüde bile kapatıyoruz komutanlar çok rütbeli ...ama olsun bi kerede olsa duymak iyi =)

Rabbim onların ardından edilen duaları kabul etsin, rahat uyusunlar da..
Anneannemin mezarı Ordu'da mezarlığı o kadar güzel ki.. Bol bol çiçek var..

Nişanlım öküzdür de normal karşılıyorum tatlım
Hep beraber gideek işte biz seni iple sarkıtırız

Yaparım valla şunlara bak nasıl sevinmişler askerlerimiz mutlu olsunlar, huzurlu olsunlar, karınları tok olsun yeter ki
Askeriminde elleri hep yara olmuş kurban olduğum ya. Çok bulaşık çıkıyormuş yıkamaktan yoruluyorum diyordu :26:

hosgeldın canım özledik tabii topık bos kaldı :)
iyim cnm askerimde iyi cok sukur sen neler yaptın asıl nasıl gectı 1 hfta uzucudur..
Çok yogun geçti bu hafta canım iyiyim ama Allaha şükür sizleri görünce daha da iyiyim şükür.

Bende sizleri özledim esinim ailem gibi oldunuz benim için.Oy kuzum çokmu sıkıldın ben yokken geldim artık telafi ederiz.

Son düzenleme:

3 öğün kaç kişinin bulaşığı kolay değil kremi varmı yanında sürsün ellerine

canım ustaya teslim olurken sokamadılar bi yere emanet bıraktılar telefon yasakmış bu konuda sıkılarmş bazen ankesörlüde bile kapatıyoruz komutanlar çok rütbeli ...ama olsun bi kerede olsa duymak iyi =)

aynen cnm bizimde öyle.benimkide girişte teslim etti telini izne gelirken geri veriyorlar döndüğünde tekrar teslim ediyor..
günde bikez konuşabilelimde o yeter cnm iyi olduklarını duyamız yetiyor insana azla yetinmeyi,sabretmeyi ve daha biçok şey öğretti bu askerlik bize..

bide şey diyo kalanları da akşam kola alcaz öyle yicez takılcaz parti yapar gibi diyo keşke diyorum acemiliğinde de göndersedm hep yollama yollama diyodu ...arada böyle mutlu edebiliriz onları =)

Bende sizleri özledim esinim ailem gibi oldunuz benim için.Oy kuzum çokmu sıkıldın ben yokken geldim artık telafi ederiz.

Benim içinde öyle, kız kardeşim yoktu hep olsun istedim ama.. Şimdi bi sürü kızkardeşim oldu
Çok sıkıldıım yavrum, geldin de keyiflendik ya hu

3 öğün kaç kişinin bulaşığı kolay değil kremi varmı yanında sürsün ellerine

180 yapıyor canım 3 öğün tabak çatal kaşık bardak düşün canım.. Almıştım giderken valizini ben hazırlamıştım herşeyi tastamamdı. Sürüyormuşta yanıyor eldiven kullanacağım diyordu canım. Bende gülsün diye evleneceksin ya onu biliyorlar o yüzden sana şimdiden ev işini öğretiyorlar diyodum

biz evde 4-5 kişinin bulaşığını yıkarken bazen sıkılıyoruz çocuk napsın orda tek güzel yanı ankarada olması gene de iyi bi yerde...
olmazsa kargona bulaşık eldiveni koyarsın bide =)

amin canım inşallah..
bizimkide öyle olacak ama daha erken mezar taşı yaptırmamız için senesine yaptırırz..

o zaman sorun yok canım
sende ona uygun bul bişey
he valla beni iple sarkıtın kollarına atın beni sevdiğimin
ah bee yine özlemim depreşti bak

biz evde 4-5 kişinin bulaşığını yıkarken bazen sıkılıyoruz çocuk napsın orda tek güzel yanı ankarada olması gene de iyi bi yerde...
olmazsa kargona bulaşık eldiveni koyarsın bide =)

Aynen öyle canım misafir geldiğinde hiç mutfaktan çıkamıyoruz ya hani, o böyle olunca daha çok mutfağa giresim geliyor.
Üstünede bi not düşerim ''iyi yıka, evlenince de sen yıkıyacaksın makina almaya gerek yok''

Bende ''kumral eşşek öküz '' diyom ona
Ayyşşş kız benimde depreşti ya hadi gideekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…