- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.801
bizimkinin yerinde usta asker var tezkeresine 12 gün falan kalmş işte benim askerime öğretiyomş ...ya spordan eğitimden daha iyidir evrak işleri bizimki işten kaçmaz zaten ama günde 1 kere bile sesini duyamayınca merak ediyorm ...
şu günler bitsin de valla söz nişan düğün şafağı sayalım hepimiz =)
aa uyumam mümkün değil canım hem gündüz hiç uyuma gibi bi alışkanlığım yok istesemde uyuyamam..hemde akşama onlarca misafir gelcek o zaman dahada yorulcam :26: olsun gelsinler yeterki geçici yorgunluk bunlar
amin canım Allah razı olsun..çok sağol
çok özlüyorum onları ya
aaaa tunceliyede giderseniz gelirim
ama benimkinin yanına gidilmiyor yasak bi yakını gitti ama görüştürmediler çok riskli bölge diye görüştürmediler ve yakınlarınız gelmesin dediler..:26:
canım dedelerimiz 1 ay arala vefat etmş benm dedemin de haziranda senesi olcak...Allah mekanlarını cennet etsin,Allah rahmet eylesin
Kızlarrrrrrrrr kargom gitmş öğlenn aradı şimdi herşeyi yemişler bi sürü Askerin duasını aldın dedi herkes aradığında eline sağlık de demişler =) çikolataları falan cebine saklamş mektubuda gece okıcam parfümün kokuyo dedi ayyy çok mutluyum
Allah yardımcınız olsun tattlım, ölüm özlemi diğer özlemlerden çok farklı bilirim.
Benimde anneannem vefat etti 2008 yılının Aralık ayında. Hatta Aralığın 9'unda nişanım oldu benim 8'inde ise anneannem'in yıl dönümüydü. O yüzden nişan günümde suratım ben gülmedi. Yıllar geçmiş olsada hala dün gibi.. İnsan özlüyor. ''Kara kızım'' diye severdi beni. Şimdi nişanlım ''kara öküzüm'' diyor
Nasıl izin vermiyorlar biiz o engelleri aşar enişteye kavuştururuzz senii
Begüüşşşş Ankara/Bingöl/Tunceli mekanlar belli hayde gideeek
Kızlarrrrrrrrr kargom gitmş öğlenn aradı şimdi herşeyi yemişler bi sürü Askerin duasını aldın dedi herkes aradığında eline sağlık de demişler =) çikolataları falan cebine saklamş mektubuda gece okıcam parfümün kokuyo dedi ayyy çok mutluyum
Ahhh ne güzel çok sevindim begüüşşBelki bende yaparım senden yardım alırım şimdi hoşuma gitti ya ayy ne güzel askerleri seviindirmişsin karınları doymuş
çok sevindim canııımellerine sağlık
bak gördün mü arar dedim sana merak etme sen arama saatleri belli olmaz..
tel kullanıyor muydu seninki cnm?
sağol canım amin..evet valla öyle bir daha görememek çok acı.ztn ilk zamanlar insan inanamıyor konduramıyor sonra sadece özlem kalıyor geriye anılar...
bizde anneannemlerle altlı üstlü oturuyoruz hep beraberiz annemin babası beni çok etkiledi eylülde vefat eden..ve öldüğü ilk günden beri onun yatağında yatıyorum..
anneanneme bişey olmasın ya o zmn dayanamam herhalde..Allahım yakınlarımızın acısını göstermesin bize ama illa bi gün yaşıcaz o günleri önce biz ölmezsek tabi..
nişanlında yani
vermiyorlar valla izin be cnm her yerde mayın var ya tehlikeli bölge sivil araçlar gezmiyor bile yolda ondan..can güvenliği için yani.
olsun uçaktan atlarım ben yada iple sarkıtsınlar beni
valla gönderin ya hem ucuz ptt ile hemde 1 günde gitti bizimkisi,,hemde öyle mutlu ki çikolataları kahveleri cebime koydum diyo erikler falan bitti diyo usta askerlerle yemişler bi sürü askerin duasını aldın diyo dedm ben sana yaparım böyle gönderirim dedm geceye doğru gene arayabilirsem arıcam dedi çok evrak işi varmş anca kafamı kaldrdm dedi ...
Çok yogun geçti bu hafta canım iyiyim ama Allaha şükür sizleri görünce daha da iyiyim şükür.hosgeldın canım özledik tabii topık bos kaldı :)
iyim cnm askerimde iyi cok sukur sen neler yaptın asıl nasıl gectı 1 hfta uzucudur..
Ahh selenim buda sorumu tabi özlediik kızBuranın sensiz tadı yok
Ben sen yokken bol bol tesbih dizdim 50 tl'lik mal yaptım haha
Geçecek bitecek canımBizim daha çok vaaar nisan/mayıs gibi gelecekler ama işte.. 4 ay kalmış olsa havalara uçardım
Yaparım valla şunlara bak nasıl sevinmişler askerlerimiz mutlu olsunlar, huzurlu olsunlar, karınları tok olsun yeter ki
Askeriminde elleri hep yara olmuş kurban olduğum ya. Çok bulaşık çıkıyormuş yıkamaktan yoruluyorum diyordu :26:
canım ustaya teslim olurken sokamadılar bi yere emanet bıraktılar telefon yasakmış bu konuda sıkılarmş bazen ankesörlüde bile kapatıyoruz komutanlar çok rütbeli ...ama olsun bi kerede olsa duymak iyi =)
Bende sizleri özledim esinim ailem gibi oldunuz benim için.Oy kuzum çokmu sıkıldın ben yokken geldim artık telafi ederiz.
3 öğün kaç kişinin bulaşığı kolay değil kremi varmı yanında sürsün ellerine
Benim içinde öyle, kız kardeşim yoktu hep olsun istedim ama.. Şimdi bi sürü kızkardeşim oldu
Çok sıkıldıım yavrum, geldin de keyiflendik ya hu
180 yapıyor canım 3 öğün tabak çatal kaşık bardak düşün canım.. Almıştım giderken valizini ben hazırlamıştım herşeyi tastamamdı. Sürüyormuşta yanıyor eldiven kullanacağım diyordu canım. Bende gülsün diye evleneceksin ya onu biliyorlar o yüzden sana şimdiden ev işini öğretiyorlar diyodum
Rabbim onların ardından edilen duaları kabul etsin, rahat uyusunlar da..
Anneannemin mezarı Ordu'da mezarlığı o kadar güzel ki.. Bol bol çiçek var..
Nişanlım öküzdür de normal karşılıyorum tatlım
Hep beraber gideek işte biz seni iple sarkıtırız
biz evde 4-5 kişinin bulaşığını yıkarken bazen sıkılıyoruz çocuk napsın orda tek güzel yanı ankarada olması gene de iyi bi yerde...
olmazsa kargona bulaşık eldiveni koyarsın bide =)
amin canım inşallah..
bizimkide öyle olacak ama daha erken mezar taşı yaptırmamız için senesine yaptırırz..
o zaman sorun yok canım
sende ona uygun bul bişey
he valla beni iple sarkıtın kollarına atın beni sevdiğimin
ah bee yine özlemim depreşti bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?