93/1 yarenleri burayaa

of begum yaa aynen bende öle iş durumunu dusunuyorum suan 1 aydır ıssızım cok sıkılıyorm
iş bulmamız lzm bızımkıler askerdeyken bencee boşunamı okuduk

Bu arada , sağ sağlim yapıp gelirler inşallah ..

Senin ki bayağa uzaktaymış .

Nasıl iyi mi askerin ? Oralarda olmak daha zor ..

evet canım sımdılık iyi inş hep öyle olur rahat olur hep dua edıyorum
bı sorun cıkmasın die tuhaf bıyer dıo carsıya bıle cıkmak ıstemıomuş yapcak hıc bısı yok falan dıo
ama napalım rahat olsunlar önemli olan o

Kızlar ben geldim özlediniz mi beni Ben çok özledim sizi.Nasılsınız neler yaptınız ben yokken askerleriniz nasıl.

Hoşgeldin canım.
Kısa dönem yarenlerindensin sanırım canım. Eşin gitti mi, yoksa ne zaman gidiyor? Ve nereye gidiyor :44:
5 ay olsa keşke bizimki de.. Rabbim tez zamanda kavuştrsun canım

gitti canim acemi ankara da yapti simdi İstanbul da 1 ay oldu gideli eylul 16 da bitecek.ben size kendimden dahs cok uzuldum inanin.bu topige girmeden 4 ay uzun geliyordu.birde evliyim zorr rabbim sabir saglik versin.gececek insallah

Kızlar ben geldim özlediniz mi beni Ben çok özledim sizi.Nasılsınız neler yaptınız ben yokken askerleriniz nasıl.

Ahh selenim buda sorumu tabi özlediik kız Buranın sensiz tadı yok
Ben sen yokken bol bol tesbih dizdim 50 tl'lik mal yaptım haha

gitti canim acemi ankara da yapti simdi İstanbul da 1 ay oldu gideli eylul 16 da bitecek.ben size kendimden dahs cok uzuldum inanin.bu topige girmeden 4 ay uzun geliyordu.birde evliyim zorr rabbim sabir saglik versin.gececek insallah

Geçecek bitecek canım Bizim daha çok vaaar nisan/mayıs gibi gelecekler ama işte.. 4 ay kalmış olsa havalara uçardım

Kızlar kargo ankarada sabah 9 da gösteriyo artık tabura ne zaman gitcek bilmiyorm arıyorum ankarayı hemen gönderin acil diycem ama açan yok kafayı yicem

Bende muhteşem yüzyılı izlemiyorum dün merhameti izledim

Selam tatlıımmm iyiyim sen nasılsıın ?

iyiyim bende güzelim nasıl olsun..kafam rahat ama bedenim berbat
koca gün temizlik yaptık öldüm bittimmm
akşama misafir gelcek canım yasin okutcaz dedemin (babamın babası) ölümünün 1. yıldönümü..
eylülde de diğer dedemin 1. yılı olcak (annemin babası)

kızlar kızlar herkese iyi akşamlar...

bugün askerim hiç aramadı beynimin bi tarafı resmen ankarada...

ayrıca kargo da teslim edildi yazıyo acaba onun eline geçtimi bundan da haberim var ...hadi kalkın ilk uçakla ankaraya baskın yapalım =) sonra bingölede uğrarız =)

Dün akşam kornalar hiç susmadııı dedim ki alt devre gel gel gözerimiz yollarda seni bekler =)

Son düzenleme:

iyi akşamlar tatlım..
aaa böyle üzülme bakim hemen.benimkide aramadı ve tuncelide ben ne yapayım o zmn! tel yok çarşı yok günde 1 kez arıyor oda gece 11 de.. bak bizi düşün şükret haline bu şekilde motive ol..
arar tatlım karamsarlığa kapılma.bak ne güzel yazıcıda olmuş.iş oluyor yazıcılıkta hele birde büyük yerdeyse..öyle sık sık arayamaz..
asker ocağı orası ana kucağı değil :111:
ah onlarda dağıtım görse hemen çömezlerimiz gelse

Ooovv o bütün gün temizlik insanı mahvediyo ya hu yat uyu yavrum çok iyi geliyo onca yorgunluk ardından..
Allah dualarınızı kabul etsin, onlara ulaştırsın canım. Mekanları cennet olsun rahat uyusunlar.

Sadece beynin olsa iyi beggüşş bizim resmen vücudun,aklın,kalbin herşeyin yarısı Ankara'da
Ayyy hadii gideliiimm haydeee kızlar hazırlanın her saat başı bilet var zaten gideriiiz
Sonra da bingöl'e gideriiiiiz senaamm

Şaka maka bizimde alt devremiiz oldu artık hee

bizimkinin yerinde usta asker var tezkeresine 12 gün falan kalmş işte benim askerime öğretiyomş ...ya spordan eğitimden daha iyidir evrak işleri bizimki işten kaçmaz zaten ama günde 1 kere bile sesini duyamayınca merak ediyorm ...
şu günler bitsin de valla söz nişan düğün şafağı sayalım hepimiz =)

canım dedelerimiz 1 ay arala vefat etmş benm dedemin de haziranda senesi olcak...Allah mekanlarını cennet etsin,Allah rahmet eylesin

aa uyumam mümkün değil canım hem gündüz hiç uyuma gibi bi alışkanlığım yok istesemde uyuyamam..hemde akşama onlarca misafir gelcek o zaman dahada yorulcam :26: olsun gelsinler yeterki geçici yorgunluk bunlar

amin canım Allah razı olsun..çok sağol
çok özlüyorum onları ya

aaaa tunceliyede giderseniz gelirim
ama benimkinin yanına gidilmiyor yasak bi yakını gitti ama görüştürmediler çok riskli bölge diye görüştürmediler ve yakınlarınız gelmesin dediler..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…