93/1 yarenleri burayaa

Tabi tatlım ne güne duruyoruz burada.

kızlaar ben geldm nabıonuuzz begum cok sevındım canım okudum butun askerler ne dua etmıstır sana askerınde cok mutludur suan

sağol canım valla benimde içimde kelebekler uçuyo şimdi herşeyi silip süpürmşler :) bazı şeyleri cebime doldurdm diyo :)

canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın akşama gelebilirsem gelcem misafirler gittikten sonra
tabi yorgunluktan yatıp uyumazsam..
bizim topiğede uğrayın arada ayol

sağol canım valla benimde içimde kelebekler uçuyo şimdi herşeyi silip süpürmşler :) bazı şeyleri cebime doldurdm diyo :)

Begümcüm okudum şimdi askerin ne sevinmiştir şimdi bende geçen hafta yolladım ama sadece mektupla tşörtümü pasta yapmak hiç aklıma gelmemişti bende yapıp yollayayım iyi akıl verdin.Sen ne yolladın başka.

kızlaar ben geldm nabıonuuzz begum cok sevındım canım okudum butun askerler ne dua etmıstır sana askerınde cok mutludur suan

Senaaaaamm hoşgeldiin yavrum Oturuyorum boş boş

Tabi tatlım ne güne duruyoruz burada.

İyi ki varsınız canlarıımmm :13:

canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın akşama gelebilirsem gelcem misafirler gittikten sonra
tabi yorgunluktan yatıp uyumazsam..
bizim topiğede uğrayın arada ayol

Sen misafirlerinle ilgilen canım uğrama buraya sonrada yat uyu
Tamam canım sizin topiğe de baskına geliriz
Öpüyorum seni, iyi akşamlar

bu arada hoşgeldin Selencim,başınız sağolsun...

Limonlu kek,peynrli börek,çikolatalı kurabiye,tuzlu kurabiye ,kaşarlı sandvçler küçük küçük,erik,kuruyemş,çikolata,3ü1arada kahve,deodorant bide mektubumu koydm =)

iyi yapmiş mektubu okynca cok duygulanır hele parfumun yetmiştir yanii bende dusunuyorum yollamayı ama bıraz daha zaman geçsin

hosbulduk canım nasılsın

yollarsn cnm düzene girsin herşeyi sabitlensn...adresi alcan zaten gönderme dersede gönder bence sonrada başkasında görüp kıskanıyolar :)

Hoşbuldum tatlım çok saol.Çok güzel şeyler yapmışsın valla bende göndereyim askerim yemeklerden çok şikayetçi çünkü.Kaç günde gitti kargon.hangi kargoyla gönderdin birde.

hossbulduk bebeyımmmm nabım bende aynıı

iyiyim tatlım sizleri gördüm daha iyi oldum.Sen nasılsın askerinin rahatı nasıl

iyim canım bende askerimde iyi rahat cok sukur bı sıkıntımız yok sımdılık senınkı naslmş
alıştı heralde artık askerlerimiz bırlıklerine

Hoşbuldum tatlım çok saol.Çok güzel şeyler yapmışsın valla bende göndereyim askerim yemeklerden çok şikayetçi çünkü.Kaç günde gitti kargon.hangi kargoyla gönderdin birde.

ptt kargoyla çünkü daha ucuz dün öğlen verdm bugün öğlen gitmş 1 günde gitti yani ama adam 2 günde de gidebilr demşti tamam demştm...

yollarsn cnm düzene girsin herşeyi sabitlensn...adresi alcan zaten gönderme dersede gönder bence sonrada başkasında görüp kıskanıyolar :)

dusunuyorum ztn göndermei bıraz bısıler yaparm hem alısveriş yaparim onun icin sımdı telefon kullanabılıo ama yenı aldırıcak abısı onu yollamak ıcın ayrı kargo yapıcak ailesi ondan snrada ben yollarm

Peki yavrum gidip gitmediğini nerden öğreniyorsun ?
Ayrıca hazırladıklarını neye koydun ?

ptt sana kağıt verio arkasında barkod nosu var ordan ptt sitesinden gönderi takibi yapabiliosun ..:: PTT Genel Müdürlüğü ::.. en sonda zaten teslim edildi yazıyo edildiyse eğer...
hazırladıklarımı koli aldm bakkaldan ona koydm yalnız kızlar ptt ucuz ama kolinin en ve boyunuda ölçüolar ona göre çok büyük koli olursa mesela ücrette artıyo ben 13 liraya gönderdm..bide ptt de de koli oluyomş arkadşm demşti ama tabi büyüklüğü nasıldr bilmiyorm orta boy çok yüksek olmayan bi koliye rahatça sığar benm koli azcık daha dar olsaydı daha az öderdm

Tatlım direk askeri birliklerine gönderiyorlar mı ? Bende bakkaldan alırım o zaman Peki yaptıklarını saklama kablarına mı koydun ?

Tatlım direk askeri birliklerine gönderiyorlar mı ? Bende bakkaldan alırım o zaman Peki yaptıklarını saklama kablarına mı koydun ?

direkt tabura teslim ettiler canım...saklama kabına koymadım...keki kalıptan çıktığı gibi kesmeden folyoya sardm poşetledm ,börekleride folyoya sardm üstüste,kurabiyeleride folyo herşeyi folyolayıp poşetledim üstlerinide bantladım koli bantıyla açılmasın diye...ıvır zıvırlarıda poşete koydm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…