- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.481
yogun cnm yaa yrnda tam gun var off normalde yoktuanca yetişicek beynım dondu bugun ztn
mal gibiym yatıp dınlenıcem smdı
aynen cnm burda vakıt gecer bari :d allah kabul etsn orucunuda cok zor bu hawada ben tutamıyorum
calısırken kafamı toplayamıyorum sureklı hata yapıyorumhfta sonları tutucm artık:/
kızlar ben cıkıyorum cok yorgunum ıyı geceler
Evet tatlım hiç sormaHerkese selam kızlar...
Esintoş,Selen,Sena napıyosunuz ???
Aynı anda bu topikte denk gelemiyoruz ya ...
Öncede sabah öğle akşam topiğimiz doluydu ya huu
Eveeett yavrum Pekmeez yook ortalıkta
Begüüü yavrum boş boş oturuyorumSen napıyorsuun?
Senaaaaaaaaaaaaaa ! Hoşgeldin yavruşuum.[/QUOTE ]
Oruç başıma vuruyor gündüzleri ondan bazen giriyorum esinim akşamlarıda anca iftarı yap bulaşık yıka çay iç gece savura kadar oturuyorum zaten o zaman giriyorum
Oruç başıma vuruyor gündüzleri ondan bazen giriyorum esinim akşamlarıda anca iftarı yap bulaşık yıka çay iç gece savura kadar oturuyorum zaten o zaman giriyorum
Senacım olsun ya bende çalışıo olsam tutamam gün uzun susuzluk kötü oluyo,,ne güzel iş buldun kızz ben hala evkuşuyum :)
merhabaa ben alt devrenız oluyorum 93/2 nasılsınız kızlarr
Tertolarr
napıyosunuz askerlerniz nasıl ?
Benim yarim jandarmada çavuştu şimdi takım çavuşu olmuş o ne dedim bölükten o sorumluymş yakında komutan olcak zor tutuyorum
Ohh ohh askerine söyle askerimi yanına alsın ya hu garibimi pazartesiden itibaren bulaşıktan alıyorlar ezeceklermiş
Sebebi ise komutan geçenlerde ''bu askeri izni yolladık geldi elini sakatladı ben bunu yanıma alayım da bi ezeyim'' demiş. Sanki bile bile sakatladı allahım
Ordaki üst devrelere komutanı sorduğunda ise, ''bulaşığı çok arıycan, ikinci acemiliğini yaptırcak adam sana'' diyorlarmış. :18:
ezceklermi yazık yaa niye öyle yapıp daha çok üzüyolar
İnşallah tam tersi olur Esintoş üst devreler korkutmş olsn ,komutan sever de daha iyi olurüzüldm ama ya bilerek insan sakatlanr mı
Durumlar böyle olunca moraller gene bozuk anlayacağın kuzum. :26:
Yakupta diyor, elim çok ağrıyor diyor allahım hepsi bi cins bunların. İnşallah dediğin gibi komutan iyi çıkar diyecem ama orası da meçhul
İnşallah dua edelim iyi olsun bence komutan kendi ayak işlerini yaptırabilir çay getir götür falan...benim askerimde komutanın yatağını açıyo topluyo falan nöbetçi olunca falan..
kızlar artık askerlrmzn alt devreleri gidioo
dun konusuyoduk alt devreye cımleri sulatıyorum dedi cok hosuma gitti yaa
sizinkılern gelenler olmşmu 50 gunlukler gelmiş anladıgıma göre
kızlar artık askerlrmzn alt devreleri gidioo
dun konusuyoduk alt devreye cımleri sulatıyorum dedi cok hosuma gitti yaa
sizinkılern gelenler olmşmu 50 gunlukler gelmiş anladıgıma göre
Kazma kürek işleri yapacakmış kuzum, orda üst devrelerinin yaptığı işleri yani.
Hayırlısı diyelim ya hu. Hayırlısı artık..
Aaa gidiyorlar mı hadi canım iyi iyi gitsinler. Gelenler olmuşştu tabi, askerim nöbet yerinde bırakıyordu benimle telefonda konuşuyordu
Ben çıkıyorum devrelerim. Bugün açlık şimdiden vurdu, havada rüzgarda yok poff
Gidiyim yatış yapayım biraz öpüldünüüz
Kazma kürek işleri yapacakmış kuzum, orda üst devrelerinin yaptığı işleri yani.
Hayırlısı diyelim ya hu. Hayırlısı artık..
Aaa gidiyorlar mı hadi canım iyi iyi gitsinler. Gelenler olmuşştu tabi, askerim nöbet yerinde bırakıyordu benimle telefonda konuşuyordu
Ben çıkıyorum devrelerim. Bugün açlık şimdiden vurdu, havada rüzgarda yok poff
Gidiyim yatış yapayım biraz öpüldünüüz
bizimkiler çoktan gitmişti =) ağustosda 93/3 ler gidiyoooo
evett agstos gelsn bı an önceee gitsinlerrrr
bulurusn canım ya heryere haber sal netten falan bak olumsuzlaşma :)
mrb cnm hosgeldn sagol sen nasılsın
hepmiz aynı şafak attırıyoz
HEr şafak bitmeye mahkumdur
iyiyim bende napıyımm aynı devam atıyo atıyo safaklarımızda ah bazen gecmek bılmıyor :/
evet canım ama bazen yakınıyo benımki genclıgımn en guzel zamanları burda gecıyo die
ama napalim bıtsnde kurtulalım baska turlusu yok yani
gecicek cnm gecicek elbet.. böyle deme karamsarlığa dusme askerınıde dusurme
benm askermde bıtmıcek demeye basladi dedım duymak ıstemıyorum bitmicek lafını yasakladım!!
biticek mecbur(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?