93/1 yarenleri burayaa

kızlar ben cıkıyorum cok yorgunum ıyı geceler

Yanii ne işin var burda git dinlen kuzum, Allah yardımcın olsun.
İyi geceler terto

Herkese selam kızlar...

Esintoş,Selen,Sena napıyosunuz ???

Aynı anda bu topikte denk gelemiyoruz ya ...
Evet tatlım hiç sorma

Oruç başıma vuruyor gündüzleri ondan bazen giriyorum esinim akşamlarıda anca iftarı yap bulaşık yıka çay iç gece savura kadar oturuyorum zaten o zaman giriyorum

Aynıı ben aynı ben
İftar zamanı gelince ondan sonraki vakit çabucak geçiyor, nasıl saatin 2 olduğunu anlamıyorum valla :44:
Seleniim paketim bitti cuma günü almadım hala, inşallah bu kez almayacağımdaa dumansız hayat istiyorum!

Senacım olsun ya bende çalışıo olsam tutamam gün uzun susuzluk kötü oluyo,,ne güzel iş buldun kızz ben hala evkuşuyum :)

bulurusn canım ya heryere haber sal netten falan bak olumsuzlaşma :)

merhabaa ben alt devrenız oluyorum 93/2 nasılsınız kızlarr

mrb cnm hosgeldn sagol sen nasılsın
hepmiz aynı şafak attırıyoz

Tertolarr

napıyosunuz askerlerniz nasıl ?

Hayatımda hiç bu kadar Ankara şehrini anmamıştım

bi gün bu topikte doğan güneş yazıcak işte o gün

Son düzenleme:
Tertolarr

napıyosunuz askerlerniz nasıl ?

Benim yarim jandarmada çavuştu şimdi takım çavuşu olmuş o ne dedim bölükten o sorumluymş yakında komutan olcak zor tutuyorum

Ohh ohh askerine söyle askerimi yanına alsın ya hu garibimi pazartesiden itibaren bulaşıktan alıyorlar ezeceklermiş
Sebebi ise komutan geçenlerde ''bu askeri izni yolladık geldi elini sakatladı ben bunu yanıma alayım da bi ezeyim'' demiş. Sanki bile bile sakatladı allahım
Ordaki üst devrelere komutanı sorduğunda ise, ''bulaşığı çok arıycan, ikinci acemiliğini yaptırcak adam sana'' diyorlarmış. :18:

ezceklermi yazık yaa niye öyle yapıp daha çok üzüyolar

İnşallah tam tersi olur Esintoş üst devreler korkutmş olsn ,komutan sever de daha iyi olur üzüldm ama ya bilerek insan sakatlanr mı

ezceklermi yazık yaa niye öyle yapıp daha çok üzüyolar

İnşallah tam tersi olur Esintoş üst devreler korkutmş olsn ,komutan sever de daha iyi olur üzüldm ama ya bilerek insan sakatlanr mı

Durumlar böyle olunca moraller gene bozuk anlayacağın kuzum. :26:
Yakupta diyor, elim çok ağrıyor diyor allahım hepsi bi cins bunların. İnşallah dediğin gibi komutan iyi çıkar diyecem ama orası da meçhul

Durumlar böyle olunca moraller gene bozuk anlayacağın kuzum. :26:
Yakupta diyor, elim çok ağrıyor diyor allahım hepsi bi cins bunların. İnşallah dediğin gibi komutan iyi çıkar diyecem ama orası da meçhul

İnşallah dua edelim iyi olsun bence komutan kendi ayak işlerini yaptırabilir çay getir götür falan...benim askerimde komutanın yatağını açıyo topluyo falan nöbetçi olunca falan..

kızlar artık askerlrmzn alt devreleri gidioo
dun konusuyoduk alt devreye cımleri sulatıyorum dedi cok hosuma gitti yaa
sizinkılern gelenler olmşmu 50 gunlukler gelmiş anladıgıma göre

İnşallah dua edelim iyi olsun bence komutan kendi ayak işlerini yaptırabilir çay getir götür falan...benim askerimde komutanın yatağını açıyo topluyo falan nöbetçi olunca falan..

Kazma kürek işleri yapacakmış kuzum, orda üst devrelerinin yaptığı işleri yani.
Hayırlısı diyelim ya hu. Hayırlısı artık..

kızlar artık askerlrmzn alt devreleri gidioo
dun konusuyoduk alt devreye cımleri sulatıyorum dedi cok hosuma gitti yaa
sizinkılern gelenler olmşmu 50 gunlukler gelmiş anladıgıma göre

Aaa gidiyorlar mı hadi canım iyi iyi gitsinler. Gelenler olmuşştu tabi, askerim nöbet yerinde bırakıyordu benimle telefonda konuşuyordu

Ben çıkıyorum devrelerim. Bugün açlık şimdiden vurdu, havada rüzgarda yok poff
Gidiyim yatış yapayım biraz öpüldünüüz

öptm cnm görusuruz

Öyle Esintoşum hayırlısı olsun geçicek bu günlerde geçicek Allahın izniyle neler geçmediki...

git dinlen minik kuş öptüm

HEr şafak bitmeye mahkumdur

evet canım ama bazen yakınıyo benımki genclıgımn en guzel zamanları burda gecıyo die
ama napalim bıtsnde kurtulalım baska turlusu yok yani

iyiyim bende napıyımm aynı devam atıyo atıyo safaklarımızda ah bazen gecmek bılmıyor :/

gecicek cnm gecicek elbet.. böyle deme karamsarlığa dusme askerınıde dusurme
benm askermde bıtmıcek demeye basladi dedım duymak ıstemıyorum bitmicek lafını yasakladım!!
biticek mecbur (

yok yok askerım allahtan o konularda ıyı yanı her aradıgında zaten telefonda bı gulmekten kendımızı alamıyoruz bırbırımızın moralını yukseltıyoruz bugun pazar cok bısey yapmadıklarından bı 13.00 da konustuk 15.00 a kadar bı de sımdı aradı yarım saatte simdi konuştuk keyfim yerine geldii :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…