93/1 yarenleri burayaa

bende duzeltmedm cnm 100lere gelelımde bı ozmn bakaris
ramazanda bende kılo alıyorum yaa ama alır senınkıde bı ara zayıflayıp daha snra baslıolar almaya

bende duzeltmedm cnm 100lere gelelımde bı ozmn bakaris
ramazanda bende kılo alıyorum yaa ama alır senınkıde bı ara zayıflayıp daha snra baslıolar almaya

Ay inşallah dediğin gibi olur canım zaten bende ramazandan sonra sıkı bir diyete girmem lazım yoksa alıp başımı gideceğim sıkıntıdan yiyorum sürekli

bende alıyodum sımdı kendılıgınden gidio sıcaklarda yemek yenmıo ya

Ben nedense yiyorum canım ama ramazandan sonra spor ve sıkı bir diyet şart oldu askerim gelince fit olmam lazım Sen çalışıyorsun birde tatlım ister istemez hareket var ben tüm gün evin içinde otur otur arada buzdolabına uğra öylece alıyorum işte

dogru cnm ya evdeyken bende öleydm spor yap erirsin hemen :) cnm ben cıkıyorum öptm seni cok iyi geceler görusurzzz

dogru cnm ya evdeyken bende öleydm spor yap erirsin hemen :) cnm ben cıkıyorum öptm seni cok iyi geceler görusurzzz

Öyle yapacağım zaten canım inşallah işe yarar.Bende öptüm iyi geceler dikkat et kendine arayı fazla uzatma gir arada özletme kendini görüşürüz senacım

en zor zamanlar bunlar ztn cnm yaa zorlaştırıo normalde olsa belkı bukdr uzulmez aglamzsn
ama askerken dokunuyo bence bende öleym cnku
Çok güzel giderken herşey birden bozuluyor tatlım bende anlamıyorum sonradan çok pişman oluyor ama iş işten geçiyor kalbimi kırmış oluyor 4-6 nöbeti var gece msj atar biliyorum çünkü ama gerçekten çok üzüldüm

anlıyorum canım seni ama oda asker işte bısı dıyemıosun sabredıcez
böle durumlarada katlanıcaz mecburen yada kvga edıcez ama hıc etmek ıstemıyorum o ordayken dahada zorlaştırmaktn baska bıseye yaramıo

Normalde olsa sürekli msj atarım askere gitti gideli susuyorum zaten tatlım çok sakin davranıyorum orada zaten sıkıntılı bir süreç geçiriyor tüm gün bende yüzünü güldürmek için elimden geleni yapıyorum ama bazen işe yaramıyor senacım birşeyler yolunda gitmiyor

evet cnm sonucta bızde orda onlar neler yasıo bılmıyoruz
bıze yansıtmadıklarıda cok sey var bılıyorum.. en azından benımki öyle
cnm ben cıkıyorum öptm senı cok iyi geceler görursuz

evet cnm sonucta bızde orda onlar neler yasıo bılmıyoruz
bıze yansıtmadıklarıda cok sey var bılıyorum.. en azından benımki öyle
cnm ben cıkıyorum öptm senı cok iyi geceler görursuz
Benimkide belli etmiyor canım ben üzülmeyeyim diye ama beni üzüyor delim Aşacağız bu günleride senacım.Görüşürüz tatlım çok dikkat et kendine öptüm iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…