93/1 yarenleri burayaa

uf yaa bakalım nasıl olcak su cumhurbaskanlıgı olayı .. ankara nasıl genel olarak rahat mı canım dısıplınlı dıye bılıyorum ama

Uf'lamak yok, sabretmek var. Ne demişler başlamak, bitirmenin yarısıdır
Benim ki Ankara/Güvercinlik'te telefon kullanıyor ama çok bilen yok bi kaç kişi biliyor kullandığını. Ve sürekli arama oluyor orası ayrı ama sana şöyle birşey de diyim ki aklın varsa telefon sokmasın ilerde askerin, kullanmasın ankesörlüyle idare edin ne kadar çok duyarsan sesini o kadar çok tartışma oluyor ki bu bi gerçek Disipline gelince sana şöyle söylim 30 günü kalmış askerler bile yatışta değil.
Avantajı ise çarşı durumları, 2 hafta bi çarşıya çıkıyorlar kimi zaman kimi zaman her hafta sonu. Elbet bitecek

:):) yaa yerim ne güzel yazmışsın evet ya sokmasın bencede tartışmaktan değilde korkum yakalanır uzar bişey olur gerek yok zaten gidip görme şansım oldukça hr seferinde giderim ben acemiliktede her hafta gidiyordumda izinleri olcak mı bakalım o var of allahım ya nolcak bakalım...

Hayırlısı diyelim canım

Evet esinim gündüz boş herzamanki gibi akşam azda olsa giren oluyor senada geldi artık pekmezimiz yok o nerelerde acaba bayadır yok.:44:

Öncede sabah öğle akşam topiğimiz doluydu ya huu
Eveeett yavrum Pekmeez yook ortalıkta

Herkese selam kızlar...

Esintoş,Selen,Sena napıyosunuz ???

Aynı anda bu topikte denk gelemiyoruz ya ...

Begüüü yavrum boş boş oturuyorum Sen napıyorsuun?

iyim tatlım sen nasılsın evet ya ben anca oturabılıyorum pc basına sizler yoksunz

Senaaaaaaaaaaaaaa ! Hoşgeldin yavruşuum.

Bende napim kızlar yaa gündüzleri oruçtan aptal gibiyim oruç açıldıktan sonra da vakit geçiyo hemen su içmeyi bile unutuyorum

burası da olmasa vakit geçiremicem ya

Allah iyilik versin yavrum :) iş güç nasıl gidiyor ?

yogun cnm yaa yrnda tam gun var off normalde yoktu anca yetişicek beynım dondu bugun ztn
mal gibiym yatıp dınlenıcem smdı

Bende napim kızlar yaa gündüzleri oruçtan aptal gibiyim oruç açıldıktan sonra da vakit geçiyo hemen su içmeyi bile unutuyorum

aynen cnm burda vakıt gecer bari :d allah kabul etsn orucunuda cok zor bu hawada ben tutamıyorum
calısırken kafamı toplayamıyorum sureklı hata yapıyorum hfta sonları tutucm artık:/

Aynen kuzum, bugün oruç konusunda zorlandım kaç gündür ilk defa susuzluk feci oldu :44:
Bi de ütü yaptım salak gibi allahım ya

Aynen kuzum, bugün oruç konusunda zorlandım kaç gündür ilk defa susuzluk feci oldu :44:
Bi de ütü yaptım salak gibi allahım ya

Senacım olsun ya bende çalışıo olsam tutamam gün uzun susuzluk kötü oluyo,,ne güzel iş buldun kızz ben hala evkuşuyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…