- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.501
yok yok askerım allahtan o konularda ıyı yanı her aradıgında zaten telefonda bı gulmekten kendımızı alamıyoruz bırbırımızın moralını yukseltıyoruz bugun pazar cok bısey yapmadıklarından bı 13.00 da konustuk 15.00 a kadar bı de sımdı aradı yarım saatte simdi konuştuk keyfim yerine geldii :):)
iyi olmuş canım ztn bu askerlik dönemınde aslında nekdr kucuk seylerle mutlu olabldgmızı göruyoruz :)
evettttt :):)) ayy bakalım bugunude bıtırdık valla :)
AAAAA Esinim çok sevindimAynıı ben aynı ben
İftar zamanı gelince ondan sonraki vakit çabucak geçiyor, nasıl saatin 2 olduğunu anlamıyorum valla :44:
Seleniim paketim bitti cuma günü almadım hala, inşallah bu kez almayacağımdaa dumansız hayat istiyorum!
AAAAA Esinim çok sevindimdevam kuzum arkanda destekçinim sakın bırakma yeneceksin inşallah bu kötü alışkanlığı
Bitecek inşallah canım sen devam et bırakmak yok
Seloşşş çok fenayım. Evde sinir küpüyüm resmeen :18:ah ahhh bitsin şu bağımlılııkkk
nasılsınız kızlarrrrr
Bitecek inşallah canım sen devam et bırakmak yok
Ben iyiyim çok şükür canım, sen nasılsıın
Kendine hakim olacaksın yavrum veren olursa içmeyeceksinBen iyiyim çok şükür canım, sen nasılsıın
Yavrum dün misafir vardı, kuzenimde gelmişti ikram etmesiyle 1 tane den brşey olmazla içtim :18: Puuf ben bu illetten nasıl kurtulcam :26: Sözde verdim askerim, uff ufff
[sıze=2]senaaaaaaaa nerelerdesin[/sıze]nasılsınız kızlarrrrr
sagol cnm ıyım bende askerın nasıl
nasıl gecti sizin sai izne gelmişti :) ben ozamanlar yoktum
Kendine hakim olacaksın yavrum veren olursa içmeyeceksin
Nasılsın esinim sıgara bırakma haricinde askerin nasıl
İyi şükür canım senin ki nasıl ?
İzin konusunu hiç sorma berbat geçti tek geldiğin gün ve gittiği gün güzeldi yani 12 günlük izinde yanyana pek olamadık.
Mehtabın tadını çıkartamadım o yüzden pek izne gelmiş gibi gelmedi, sizin gibiyim yani kuzum. Anlayacağın çok özledim. :26:
Ahhh ahh, bugünde iftara gidiyoruz arkadaş kimse içmesin ben bırakana kadar
Nasılsın esinim sıgara bırakma haricinde askerin nasıl
Evet sizin kötü oldu canım mehtabın kötü olması ama vardır bundada bir hayır üzme kendini tatlım.Bende ne oldun askerim biraz kötü psikolojik olarak bana karşıda hep bir sinir 3 gündür o ağlama krizleri bendede var sinirlerim bozuluyor ağlıyorum sürekli öyle geçiyor işte zaman esinimValla ne yalan söylim kuzum, hasretten tutuşuyoruz. Sürekli ağlama krizleri başladı anlayacağın. Telefonda susmalar falan :26:
Ah o mehtabı geçiremedik ya güzel ona yanıyorum. :26:
Sen nasılsın, askerin nasıl terto ?
Evet sizin kötü oldu canım mehtabın kötü olması ama vardır bundada bir hayır üzme kendini tatlım.Bende ne oldun askerim biraz kötü psikolojik olarak bana karşıda hep bir sinir 3 gündür o ağlama krizleri bendede var sinirlerim bozuluyor ağlıyorum sürekli öyle geçiyor işte zaman esinim
[sıze=2]senaaaaaaaa nerelerdesin[/sıze]
İyi şükür canım senin ki nasıl ?
İzin konusunu hiç sorma berbat geçti tek geldiğin gün ve gittiği gün güzeldi yani 12 günlük izinde yanyana pek olamadık.
Mehtabın tadını çıkartamadım o yüzden pek izne gelmiş gibi gelmedi, sizin gibiyim yani kuzum. Anlayacağın çok özledim. :26:
iyi cnm benımkıde cok sukur
ztn herkes görusmek ıstıo sana kalmıoof walla bende cok özledim
İnan herkesin görüşmek istemesiyle alakası yok kuzum. Bizimkinin k.peder izinde dükkanda tuttu. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?