93/1 yarenleri burayaa

iyi olmuş canım ztn bu askerlik dönemınde aslında nekdr kucuk seylerle mutlu olabldgmızı göruyoruz :)

AAAAA Esinim çok sevindim devam kuzum arkanda destekçinim sakın bırakma yeneceksin inşallah bu kötü alışkanlığı

Son düzenleme:
sagol cnm ıyım bende askerın nasıl
nasıl gecti sizin sai izne gelmişti :) ben ozamanlar yoktum

İyi şükür canım senin ki nasıl ?
İzin konusunu hiç sorma berbat geçti tek geldiğin gün ve gittiği gün güzeldi yani 12 günlük izinde yanyana pek olamadık.
Mehtabın tadını çıkartamadım o yüzden pek izne gelmiş gibi gelmedi, sizin gibiyim yani kuzum. Anlayacağın çok özledim. :26:

Kendine hakim olacaksın yavrum veren olursa içmeyeceksin

Ahhh ahh, bugünde iftara gidiyoruz arkadaş kimse içmesin ben bırakana kadar

Nasılsın esinim sıgara bırakma haricinde askerin nasıl

Nasılsın esinim sıgara bırakma haricinde askerin nasıl

Valla ne yalan söylim kuzum, hasretten tutuşuyoruz. Sürekli ağlama krizleri başladı anlayacağın. Telefonda susmalar falan :26:
Ah o mehtabı geçiremedik ya güzel ona yanıyorum. :26:
Sen nasılsın, askerin nasıl terto ?

Evet sizin kötü oldu canım mehtabın kötü olması ama vardır bundada bir hayır üzme kendini tatlım.Bende ne oldun askerim biraz kötü psikolojik olarak bana karşıda hep bir sinir 3 gündür o ağlama krizleri bendede var sinirlerim bozuluyor ağlıyorum sürekli öyle geçiyor işte zaman esinim

İş işten geçmiş kuzum, üzüldüm ben üzüleceğim kadar. Napim kadeer
Kötü olmayan mı var be kuzum :26: Ne desen sinirleniyorlar, tersliyorlar, duygusal moda giriyorlar. Ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor ki. Ama askerinin canı orda birşeye sıkılmıştır buna eminim, birde hasret ağırlaştıkça doğal olarak kuzum. Bizim bu ağlamalar 2-3 ay kalana kadar bitmez gbi geliyo bana, alışmak yada alışmamakla cidden alakası yok. Alıştım ben onsuzluğa ama, hasreti zor.

[sıze=2]senaaaaaaaa nerelerdesin[/sıze]

burdaym canım sen nerelerdesın

iyi cnm benımkıde cok sukur
ztn herkes görusmek ıstıo sana kalmıo of walla bende cok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…