- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.621
Orası öyle tatlım ben başlarda çok üzülüyordum bizim topik boş kalıyor diye sonradan herkes orada diye oraya yazmaya başlamıştım ama gerçekten çok iyi bir karar vermişsiniz böylesi daha iyi esincimOna sorun bile demiyorum aslında kuzum, canımızı sıkmaktansa kendi topiğimizde takılırız yeter
Kafa dağıtmaya geliyoruz sonuç olarak, kafa bozmaya değil kii
Orası öyle tatlım ben başlarda çok üzülüyordum bizim topik boş kalıyor diye sonradan herkes orada diye oraya yazmaya başlamıştım ama gerçekten çok iyi bir karar vermişsiniz böylesi daha iyi esincim
Selam devretoşlar
İyiyim kuzum ya buralardayım ama bizim topiğe girmiyordum bayadır kimse yazmayınca bir uğrayayım dedim sizleri gördüm.Askerin nasıl senacım.
Evet kuzuuummYa tel. de görsen takvim de hep hesaplamalı ne zaman kaç gün oluyo falan
Gerçekten öyle esinim yaa şükür bugünkü halini görsen gözlerim doldu kadın kuran okuyormuş bana bir dualar ediyor Allah razı olsun ondan gerçekten.Seleeeen ayrıca kaynananı öpte başına koyyy
ay bıde teldendemı hesaplıon sen
hıc gecmez kız öyleeebakma telefona bosver
Gerçekten öyle esinim yaa şükür bugünkü halini görsen gözlerim doldu kadın kuran okuyormuş bana bir dualar ediyor Allah razı olsun ondan gerçekten.
Selam devretoşlar
way way way durum ne selın dualar falan ne guzelllGerçekten öyle esinim yaa şükür bugünkü halini görsen gözlerim doldu kadın kuran okuyormuş bana bir dualar ediyor Allah razı olsun ondan gerçekten.
Çok şükür canım bir sıkıntıları olmasında.Benim askerimde iyi şükür garaj çavuşu oldu ondan havalısı yok şuan bizimde nöbet sıkıntımız vardı komutanı çavuş yapınca gece nöbetlerini silmiş Allaha şükür iyi canım.Bende ankaya gidiyorum bu arada askerimin yanına 4 gün kalıp döneceğim arife günü ankara yolcusuyum hayırlısıyla.saol tatlım ıyı cok sukur sıkayetımız uykusuzluk ve halsızlk ramazandan dolayı
zorlansada tutuyo canım benm yaaaasenınkı nasıl tatlımm?
ay bıde teldendemı hesaplıon sen
hıc gecmez kız öyleeebakma telefona bosver
Tabii yavrum, en doğru karar bu oldu
Huhhuuuu hoşgeldin devreemm
Slm begüş neredesin yaa geç kaldın canım
Napaam kuzum takıntılıyım taktınmı yakıyom bi işeHer yerde notlar var askerlikle ilgili
VaaşşşSelenim sende bol bol dua et bizde bolca dua edelim de hep böyle gider inşallah
Begüüü görüyon mu kaynanayı, bizimkilerde bulmuşlar bunuyorlar
Çok şükür canım bir sıkıntıları olmasında.Benim askerimde iyi şükür garaj çavuşu oldu ondan havalısı yok şuan bizimde nöbet sıkıntımız vardı komutanı çavuş yapınca gece nöbetlerini silmiş Allaha şükür iyi canım.Bende ankaya gidiyorum bu arada askerimin yanına 4 gün kalıp döneceğim arife günü ankara yolcusuyum hayırlısıyla.
Kızlarr muhabbeti kaçrdmmm Seloşun kaynanası nasılmış nasılmış özet geçin ?
YAvruşlar duş aldım yaaa
Esintoşun dediği gibi ben o topiği seviyorum orayada gireriz ama burayı da boş bırakmayalım malum bizim devremiz ...
Nöbetlerden kurtuldunuz ohh tabi yaBen 3-5 nöbeti tutayım siz uyuyun oluyor mu böyle kalkacaksın kız sende benimle nöbet tutacakksın ! 4 gün nerde kalcan yavrum? Hem askerinle hergün görüşebilecek misiniz? :44:
OOhh ferahlayıp gelmişsin kuzumSelenin kaynanası 1 numara abi, gidiyorum demiş askerinin yanına en çok mutlu olan o olmuş çığlık falan (maşallah maşallahh ) hesap et bizimkilere öyle dediğimizi
Şöyle özet geçeyim kızlar şimdi ben akaraya gidiyorum ya kayınvalidemin haberi yoktu bilet alma işide kesinleşince bende aradım söyledim izin aldım bizimkilerden geliyorum anne dedim kadın bir çığlık attı bir sevindi bana bir dualar ediyor kadın tlfonda ağladı kaç gündür uyuyamıyordum kızım dedi ikinizde eriyorsunuz hasretten çok mutluyum çifte bayram yaşayacağım Allahtan istediğim gerçek oldu Allahta sizinkileri gerçekleştirsin dedi gözlerim doldu o öyle diyince.
Amin canım yaa darısı sizlere olsun gerçekten böyle olunca insan mutlu oluyor.Ah bende az kalkmadım esinim ya bizim nöbetler çok ağır birde Allah tüm askerlere yardım etsin.Askerim 4 günlüğüne evciyeta çıkacak canım halası orada onda kalacağız anneside 6sına gidiyor kız kardeşiyle askerimi evciyata çıkartmak için bende ertesi gün anlayacağın hep beraber aynı evde kalacağız.
Nöbetlerden kurtuldunuz ohh tabi yaBen 3-5 nöbeti tutayım siz uyuyun oluyor mu böyle kalkacaksın kız sende benimle nöbet tutacakksın ! 4 gün nerde kalcan yavrum? Hem askerinle hergün görüşebilecek misiniz? :44:
OOhh ferahlayıp gelmişsin kuzumSelenin kaynanası 1 numara abi, gidiyorum demiş askerinin yanına en çok mutlu olan o olmuş çığlık falan (maşallah maşallahh ) hesap et bizimkilere öyle dediğimizi
Şöyle özet geçeyim kızlar şimdi ben akaraya gidiyorum ya kayınvalidemin haberi yoktu bilet alma işide kesinleşince bende aradım söyledim izin aldım bizimkilerden geliyorum anne dedim kadın bir çığlık attı bir sevindi bana bir dualar ediyor kadın tlfonda ağladı kaç gündür uyuyamıyordum kızım dedi ikinizde eriyorsunuz hasretten çok mutluyum çifte bayram yaşayacağım Allahtan istediğim gerçek oldu Allahta sizinkileri gerçekleştirsin dedi gözlerim doldu o öyle diyince.
Canım valla ne diyim bilemedm sen anne diyosun bide hene güzel yaaa Esintoş bizimkiler olsa önce onlar yola düşer
Amin canım yaa darısı sizlere olsun gerçekten böyle olunca insan mutlu oluyor.Ah bende az kalkmadım esinim ya bizim nöbetler çok ağır birde Allah tüm askerlere yardım etsin.Askerim 4 günlüğüne evciyeta çıkacak canım halası orada onda kalacağız anneside 6sına gidiyor kız kardeşiyle askerimi evciyata çıkartmak için bende ertesi gün anlayacağın hep beraber aynı evde kalacağız.
Aslında çok zor oldu anne demek askerim askere gittiği gün anne diyerek sarılıp ağladım oda çok mutlu olmuş anne dediğim için kız kardeşi söylemişti o günden beri diyorum.Zor oluyor canım alıştırma yapın benim birden ağzımdan çıktı içim kaynamasa asla diyemezdim zaten.Canım valla ne diyim bilemedm sen anne diyosun bide ben evlenince anne nasıl derim diyorum sen hızlısın heene güzel yaaa Esintoş bizimkiler olsa önce onlar yola düşer
Aslında çok zor oldu anne demek askerim askere gittiği gün anne diyerek sarılıp ağladım oda çok mutlu olmuş anne dediğim için kız kardeşi söylemişti o günden beri diyorum.Zor oluyor canım alıştırma yapın benim birden ağzımdan çıktı içim kaynamasa asla diyemezdim zaten.
Amin esinim yaa Allahım bozmasın ben gidip geleyim başıma bir şey gelmezse sizede mutlaka tavsiye edeceğim zaten kuzularım.İyi geceler esinim dikkat et kendine iyi alışverişler güle güle
Ayy ne güzel kuzumSen anne demeye başlamışsın ne güzel Rabbim huzurunuzu hep böyle daim etsin
Ahh sorma devrem, bizden önce giderler dee sarılıp sarılıp öperler
Amin amin kuzum, Rabbim yardımcıları olsun. Onlar orda biz burda nöbet tutuyoruz işte..Keyfini çıkartt, çıkarrtıııınnn
Heeee anladım kuzum, bende gitsem kalacak yer bol ama önce sen kaçak gidip gel de bii ondan sonra bakarız
Devrelerim ben çıkıyorum bi balkona çıkmam lazıım daa
Öpüyorum siiiiziiiiyarın akşam gelirim, gündüz alışverişe çıkacağım. Beni özleyiin e mi
Ayy ne güzel kuzumSen anne demeye başlamışsın ne güzel Rabbim huzurunuzu hep böyle daim etsin
Ahh sorma devrem, bizden önce giderler dee sarılıp sarılıp öperler
Amin amin kuzum, Rabbim yardımcıları olsun. Onlar orda biz burda nöbet tutuyoruz işte..Keyfini çıkartt, çıkarrtıııınnn
Heeee anladım kuzum, bende gitsem kalacak yer bol ama önce sen kaçak gidip gel de bii ondan sonra bakarız
Devrelerim ben çıkıyorum bi balkona çıkmam lazıım daa
Öpüyorum siiiiziiiiyarın akşam gelirim, gündüz alışverişe çıkacağım. Beni özleyiin e mi
Aslında demek o kadar kolay değil içten gelen bir duygu beğümcüm bende asla nişanlanmadan demem diyordum ama dedim işte Allah kimseyi pişman etmesin.Amin canım inşallah hep böyle gider darısıda sizinkilerin başına olsun canım.Ben şu an aslaa demem anne daha ortada bişi yok gerekte yoksenin adına sevindm cnm inşallah hep böyle güzel gider ilişkilerinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?