- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.641
Aslında demek o kadar kolay değil içten gelen bir duygu beğümcüm bende asla nişanlanmadan demem diyordum ama dedim işte Allah kimseyi pişman etmesin.Amin canım inşallah hep böyle gider darısıda sizinkilerin başına olsun canım.
Çok şükür canım bir sıkıntıları olmasında.Benim askerimde iyi şükür garaj çavuşu oldu ondan havalısı yok şuan bizimde nöbet sıkıntımız vardı komutanı çavuş yapınca gece nöbetlerini silmiş Allaha şükür iyi canım.Bende ankaya gidiyorum bu arada askerimin yanına 4 gün kalıp döneceğim arife günü ankara yolcusuyum hayırlısıyla.
​Anladım ben seni kuzum sen haklısın sonuçta kendi annemiz değil insan diyemiyor karşı tarafın davranışıda önemli birazcık bakalım askerim benim annemi sevecekmiseni yargılamıyorum cnm ben kendi adıma demem diyorum zateniçinden gelmiş çıkmış bide anlattığına görede çok iyi yani ben istesemde içim istemez şu an anladın mı amin cnmmm amin...
Benim gitmemde kolay olmadı senam çok zor izin aldım ama gidiyorum işte darısıda size olur inşallah ya gerçekten özlem çok ağır basmaya başladı bu aralar Allah hepimize yardım etsin senacım.ay cnm ne guzel yaa cok sevındım en iyisini yapıosun wallaa
keske bzmde imkanımz olsa
beklemedeimmm askıtom gelenekdrrrr
Benim gitmemde kolay olmadı senam çok zor izin aldım ama gidiyorum işte darısıda size olur inşallah ya gerçekten özlem çok ağır basmaya başladı bu aralar Allah hepimize yardım etsin senacım.
​Anladım ben seni kuzum sen haklısın sonuçta kendi annemiz değil insan diyemiyor karşı tarafın davranışıda önemli birazcık bakalım askerim benim annemi sevecekmi
Ben gidince askerim izin kullanmayacak sanırım canım siz mutlaka kullanın askerine iyi gelir Allah hepsinin yardımcısı olsun gerçekten çok zor en çokta zor şartlarda askerlik yapan için sende sıkma canını öyle böyle bitirecekler senacım.amin cnm
evet özlemege alısamıo insan ztnbol bol hasrt giderinn
darısıda bıze olsun izine gelsn anca öyle göruseblrz ztn bnm oraya gelmemi dahi istemio
aileside gidicekti onlarida geri cevirdi rahat bıyer olmadigi icin
Ben gidince askerim izin kullanmayacak sanırım canım siz mutlaka kullanın askerine iyi gelir Allah hepsinin yardımcısı olsun gerçekten çok zor en çokta zor şartlarda askerlik yapan için sende sıkma canını öyle böyle bitirecekler senacım.
Kayınvaliden ne kadar sinir olmuştur belkide sen onlara diyorsun kendine demiyorsun diye güldüklerine göre hoşlarına gitmiş canım.Begüm ben varya aşmışım olayı halasına hala teyzesine teyze bile diyorum çokmu abartıyorum ne erkenden ama ben dedikçe hoşlarına gidiyor mutlu oluyorlarSever cnım sen böyle davrandıkça askerin ve ailesine o da senin ailene hürmet eder ...
Ben anne demedm ama babanesine babane diyodm bide törende yengelerine yenge dedmbnmki hep yenge diyo bi sakıncası var mı dedm güldüler
Kullansın canım hasretlik onlara daha zor geliyor.İyi geceler senacım öpüyorum çok dikkat et kendine görüşürüz güle güleöyle canım
ztn izin kullanmıyım btırym dıodu dagtım ıznınde kullanmadan yapamazsin demiştim
şimdi bunaldıgını ızınsız olmıcagını kendide söyluyor izin olmadan olmaz yani
kızlar ben cıkıyorum yarın iş var malum öptm sizi iyi geceler
Kayınvaliden ne kadar sinir olmuştur belkide sen onlara diyorsun kendine demiyorsun diye güldüklerine göre hoşlarına gitmiş canım.Begüm ben varya aşmışım olayı halasına hala teyzesine teyze bile diyorum çokmu abartıyorum ne erkenden ama ben dedikçe hoşlarına gidiyor mutlu oluyorlar
Valla aştım sanırım ama dediğin gibi böyle mutlu oluyorum onlarda öyle sadece babasına baba demedim onuda diyemem zaten çok çekiniyorum babasından o bana kızım diyor ama ben zor derim heralde.İyi demişsin begüş kaynın yada görümcen varmı varsa aranız nasıl.Evet Seloş sen aşmışsnya nasıl mutlu oluosan öyle ol bence kasmana gerek yok kimine göre erken gelir ama sana göre doğru geliosa sorun yok...bende şimdi yengeleriyle tanştm bende size yenge diyim dedm ee napim ne dicemi bilemedm başka akrabalarını görmedm zaten öyle hitap edilcek hala teyze vs...
Ama ona anne dencek bişi yok ki ortada bozulmaz
Valla aştım sanırım ama dediğin gibi böyle mutlu oluyorum onlarda öyle sadece babasına baba demedim onuda diyemem zaten çok çekiniyorum babasından o bana kızım diyor ama ben zor derim heralde.İyi demişsin begüş kaynın yada görümcen varmı varsa aranız nasıl.
Espirili olması güzel ne güzel arıyormuş seni sevdiğini belli ediyor ozaman canım o yönden şanslısın bak benimki öyle değil çok konuşmayız meraba meraba o kadar bir ona kaynamadı içim zaten ileride ne olur bilemem.Ay ne güzel görümceler iyi yaa benimki 3 kardeşler 2 erkek 1 kız en büyükleri ablası askerim ortanca ama görsen askerim büyük gibi görümcem çok iyi 1 yaş büyük benden hergün tlfonda konuşuruz mutlaka en küçük erkek kardeşide askerimden 1 yaş küçük anlayacağın kayınvalidem hepsini arka arkaya doğurmuş.Senin işin zor valla gelin hanım şimdi senden erkek çocukta isterlerBen de babasından çok çekiniyorm ama çok espirili biri o da beni arar napıosun kızım diye falan...yavaş yavaş alışmaya çalışıorm ama alışamıorum yaaa çok çekiniyorum ben ailesinden biriyle konşncaaa zaten knşcak mevzu yok yeminle kaç kere nasılsınız naptınız 50 kere bunu soruorm bide meşhur herkese selam söyleyn demem vargörümce var cnmm çok tatlı kardeşim gibi seviyorm onuda o da beni seviyo umarım hepte öyle olur ama bizimkinin ailesinde şöyle bişi var tek erkeğin tek oğluu düşün benim durumu artık ...Seninki tek çocuk mu
Espirili olması güzel ne güzel arıyormuş seni sevdiğini belli ediyor ozaman canım o yönden şanslısın bak benimki öyle değil çok konuşmayız meraba meraba o kadar bir ona kaynamadı içim zaten ileride ne olur bilemem.Ay ne güzel görümceler iyi yaa benimki 3 kardeşler 2 erkek 1 kız en büyükleri ablası askerim ortanca ama görsen askerim büyük gibi görümcem çok iyi 1 yaş büyük benden hergün tlfonda konuşuruz mutlaka en küçük erkek kardeşide askerimden 1 yaş küçük anlayacağın kayınvalidem hepsini arka arkaya doğurmuş.Senin işin zor valla gelin hanım şimdi senden erkek çocukta isterler
Öyle düşünme şimdiden begümcüm yaa eminimki askerinde ilerde önce kendi karısını çocuğunu düşünecektir aile kurunca herşey değişiyor canım güzel olur güzel daha neler yaşayacağız kimbilir canım onlarda tuzu biberi olsun artık napalım sevdiklerimiz yanımızda olsunda azıcıkta cadılık yaparız yaniValla öyle ama sonuçta genleri erkek belirliyo
Ne güzel aile çok iyi yani anlattığına göre eminim senin ailende bu bağlı aileyi görünce onay verir yani...Benimkinin aileside iyi yani Allaha şükür bi işte tek erkek diye bi düşkünlk var korkularm var ilerde her şeyde bunu arıcaklar hep falan yakın olsak hep çağrırlarmı falan diye bazen kendimi yiyorm sonrada diyorum dur daha yaşamadan bilemeyiz ne olcağını bu düşkünlük olayı beni biraz yıpratıo bazen ...
Öyle düşünme şimdiden begümcüm yaa eminimki askerinde ilerde önce kendi karısını çocuğunu düşünecektir aile kurunca herşey değişiyor canım güzel olur güzel daha neler yaşayacağız kimbilir canım onlarda tuzu biberi olsun artık napalım sevdiklerimiz yanımızda olsunda azıcıkta cadılık yaparız yani
Begümüm sen takıl ben kuşlarımın temizliğini yapıp gelirim birazdan.
Amin canım inşallah.Evet canım 2 tane kuşum var biri muhabbet biri kanarya muhabbeti askerim aldı bana.inşallah cnmmmmmm benimmm ya hepimiz mutlu oluruz yuvalarmzda huzurlu mutlu mesut ...
Tamam cnm bak sen kuşların mı var ne güzel ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?