- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.661
Tüm günleri yiyeceğiz inşallah canım.Şafaklar attı kızlarrr Ağustosunda 1 gününü yedik gözümüz aydın
Amin canım inşallah.Evet canım 2 tane kuşum var biri muhabbet biri kanarya muhabbeti askerim aldı bana.
Bebekken geldi zaten benden başkasını ısırıyor canım sıkkın olunca hissediyor çok güzel birşey canım köpeklerimizde vardı askerimle ama verdik Eki Görüntüle 769984 Eki Görüntüle 769992 ​Bunlarda bizim miniklerimiz begümcüm.
çok korkarım köpekten ama çok tatlılar yaa
Aynen cnm şu şafağı bi yarılayalım artık ya
Bende irilerinden ürküyorum hemen askerimin arkasına sarılıyorum ama bunlar bebek ablası dişleri bile yoktu.
Şu yaz bir bitsin begüşüm yarılayacağız inşallah.
İyi geceler canım sanada tatlı rüyalar görüşürüz güle güleben yolda köpek görsem yolumu değiştiriyorum
ay gerçekten şu yazz bitsin artık kış gelsinnnn ....cnm ben çıkıyorm sahur vakti geldi gene gözlerm ağrıdı ekrana bakmaktan
İyi geceler olsun tatlı rüyalarr
Tünaydınnnn Tertipler
Hepinize hayırlı cumalar...
Ne var ne yok ?
Geç oldu ama güç olmasın devrem yeni geldim alışveriştenBabamı bezdirdim resmen, 5 saat boyunca full peşimde dolandı adamcağız
Üstü kot, altı şifon bi elbise aldım, yanına da çanta .
Eki Görüntüle 770539
Yanar dönerli şal aldımYanına da beyaz babet (çırtlak bi rengide vardı pembe gözüm kaldı.)
Eki Görüntüle 770540 Eki Görüntüle 770541
Ve sevdiceğimee de 2 tshrt aldım ve fiyatları gayet uygun.Birinin lcw'den birini collezione'den.. Tshrt almak isteyen direk satış mağazalarına gitsin.
Eki Görüntüle 770542
Evet bayanlar nasıllaaarrr ? :44:
Esintoşşş çok güzellerrr güle güle giy canım elbise de değişik çok şık olmuş yaniiiiii Eniştenin tshirtlerde güzel çok beğendim bebek güle güle giyin ikinzde
İşte bunu bekliyorumElbise de dikkatimi çekti 36 bedenini bulunca kaptım girdim kabine annemlere göstermek için çıkınca üstümde görenler elbiseye gitti 36 tek kalmış ben alınca kızın teki almıyorsan bana ver dedi. Hiçte canım alıyorum geç kaldın dedim
Sen naptın kuzum bugün ?
Yakup bu güzelliğin karşısında delircek
Benim bugün pek keyfim yoktu ağrı falan çektm yattım bütün gün şimdi daha iyiyim evde klima var heralde o çarpıo beni farkında olmadan ...
Mehtap son 4 ama benim görüceğim zamana bi kaç güncük daha var =)
Delircek cidden delirecekKıskançlığı tutmaz inşallah
Klimadan uzak dur o zaman kuzum, iyi ol bak mehtap azalıyor.
Askerin iyileşmişş miii :44: Bizimde son 1hafta
Olsun kuzum gelsinde hayırlısıylaa
Ama gayet kapalı bi elbise kıskanmazz sadece güzelliğini kıskanır
İyi iyi maşallah çıkcağı günü bekliyo sanki bi daha dönmicek gibi mutlu
Gelsinler Esintoş yaa bi öpüp koklayalım yaa valla
Kapalı olsa da her zaman birşey buluyo buna da bulmasın diye dua ediyorum kuzum
Bi gün dönmemek üzere gelecekler
Rabbim mutluluğunuzu bozmasın kuzuummm
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! Gelsiinler hasretten delircez
Devrem akşam gelcem, telefon geldi fırça yemeye gidiyorum öptüümm
[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]
tüm devreme gelsin
bu şarkı ne zaman çalsa yemin töreni bitişi geliyo aklıma o zaman çalmıştı askerler oynamıştı hey gidi mart ayııı ne zordu o günler giderken resmen heycandan mideme vurmuştu o yollar uzamıştıda uzamıştı ...
kızlarrr ben geldimmkeyıfler nasılllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?