93/1 yarenleri burayaa

Cicilerin çok güzel esincim güle güle giy askerinde çok şanslı bu arada kendini düşünen bir sevdiceği var

Heyyooo Esintoşummm çok güzel seçimler yapmışsın bence de güle güle giy canım benimmm çok yakışcaklar eminm ben de bugn krem bi çanta aldım kendime ama sadece kendime hıh kimse için değil

Tişörtler de güzel canımm ben de benmkine Colin'sden baya tişört almıştım yeter ona yok başka

Ayy kız ama kaç ay geçti gitti bak gerisi de geçecekkk..
Hem ne kaldı mehtabaaa

valla ben bayan olmama rağmen çok gezmeyi sevmiyorum mağazalrda kalabalıklar sanki üstüme üstüme geliyo giderim bakarım beğenip alırım öyle saatlerce dolaşamıyorum
Ben genelde askerimle gidip gezerdim oda sever alışveriş yapmayı saatlerce gezerdik ama şimdi kendi başıma gidesim gelmiyor zaten belli gittiğim mağazalar var oraya gidiyorum birde dediğin gibi bayram üzeri çok kalabalık oluyor sanki bedava dagıtıyorlar gibi tüm insanlar mağazada oluyor öyle olunca benimde bakasım varsada bakmam canım girdin mi oradan çıkamayacakmışsın gibi oluyor

aynen cnm ya bende yarın falan bi bakcam öyle daha kuaföre gitcem kaş bıyık için ona bile üşeniyorum

aynen cnm ya bende yarın falan bi bakcam öyle daha kuaföre gitcem kaş bıyık için ona bile üşeniyorum
Anam dertler aynı valla canım benimde birsürü işim var ama bekliyorum gitmeye yakın yapacağım ben o işleri bayan olmak zor bebeğim.
Kuzum ben çıkıyorum dikkat et kendine öpüyorum iyi geceler hayırlı savurlar

Tünaydııın devrelerim bugün yarimle camerada konuşacağıız

iyim cnm bendee askerimle konstm sesını duymak gibisi yok yaaa
msjlasıyoruz ama konsmak baskaa

Mesajlaşmaktan bin kat güzel seslerini duymak tabi kuzum

Cicilerin çok güzel esincim güle güle giy askerinde çok şanslı bu arada kendini düşünen bir sevdiceği var

Selentoşş beğenmene sevindim yavrum Annemde öyle diyor, kendine alıyorken damatta faydalanıyor diyor

Yavruuuummmm ! Beğenmene çok sevindirik oldum. K.pederin verdiği parayla etek alacaktım gömlek eşarp falan klasik giyinemediğim için bunları direk aldım İyiii yapmışsın kuzuum bende çantamı 10tl aldım indirim her yer arkadaşş

Tabii yeterrr o sana alsın, sen ona değiill

Gayet şık olcan canımcımm hem öyle klasik de değil böyle sporumsu süper yaniii.. evet ya baya indirim var her yerde kızımm mango outlete gitmişitm ben de ordan yardımdım uygun almışsın valla gayet güzel güle güle kullan hepsiniii
Ne alcam tabi o alsın

Gayet uygun kuzum elbise 35'di 30'a aldım Allahtan tek bedenini ben aldımda pişti olma gibi bi lüksüm yok
Hele o aldığım babetin fosforlu pembesi vardı kii bi güzeldii allahım 20tl o da yakupa aldırcam ama ona daha pahalısını aldırcam
Sende alşverişi tamamladın mı kuzum bitti mi şimdikk ?

Kamerada konuşun tabi canım benmmm çok daha güzel olurrr

12 de gir dedi bekliyoruuz hala gelecek Bugün bi de dışarıya çıkıp pijama takımı alacaktım kendime Orduya gitcez ya kuzum o yüzden o da çarşıya çıkacağım deynce eve tıkıldıım

Ayrıca hilooşşş Lcw ' de bi pijama takımları varkiii çook tatlılaaaarrrrr

Gayet iyi vallaa süper bulmuşsunn ben de 7 tl ye ve 22 tl ye birer bluz aldım işe giyerim diyeee.. yani kalitesine göre fiyatları süperdi bence dee..
Aldır tabi kızım ne işe yarıcaklar başka hehehe
Yok canım ben henüz tanışma için diyorsun hiç alışveriş yapmadım, yani neden yapıyım ki şimdiden halimize bak bayramdan sonra kesinleşelim o zmaan yaparım, çok uzun sürmez zaten bir gnde hallolur, haftasonu hemen gelcek olursalar da artk haftaiçi parça parça hallederim, zaten sanırm sadece elbise alıcam ya tanışma için, başka şeye gerek yok gibi geliyor, asıl söze saklıcam

Hadi yaa bakmadım ne zamndır alırsın ordan da ya da aldırırsın bi tane yavrm

Uygun fiyat bulunca kapıp kaçacaksın yavrum valla ve şöyle birşey var sen bakmadan önce dikkatini çekmeyen insanların sen baktıktan sonra dikkatini çekiyoo. Sende buna dikkat ettin mi

Tanışma içini hiç sormadım kuzum onu sorupta seni üzmek istemem sonuçta şimdilik bayram için dedim Öyle tabi kuzum 1 günde hallediliyor cumartesi alışveriş yapmıştık pazar nişandı bizim Hayırlısıyla o günlerde gelecek Allahın izniyle

Bi ara git ve baakkkk çok tatlılaar yaa bi Pembiş pembiişşş

LCWaikiki.com - XSIDE Pijama Takım - Pink
LCWaikiki.com - XSIDE Tulum - Coral Printed
LCWaikiki.com - XSIDE Pijama Takım - Pink

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…