- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.681
Hoşgeldin şekeriiimBenim keyfim süpeeerrr Askerim aramazsa eğer burdayım, ararsa anlarsın
Sen nasılsın bakiiiiiimm ?
Cicilerin çok güzel esincim güle güle giy
Geç oldu ama güç olmasın devrem yeni geldim alışveriştenBabamı bezdirdim resmen, 5 saat boyunca full peşimde dolandı adamcağız
Üstü kot, altı şifon bi elbise aldım, yanına da çanta .
Eki Görüntüle 770539
Yanar dönerli şal aldımYanına da beyaz babet (çırtlak bi rengide vardı pembe gözüm kaldı.)
Eki Görüntüle 770540 Eki Görüntüle 770541
Ve sevdiceğimee de 2 tshrt aldım ve fiyatları gayet uygun.Birinin lcw'den birini collezione'den.. Tshrt almak isteyen direk satış mağazalarına gitsin.
Eki Görüntüle 770542
Evet bayanlar nasıllaaarrr ? :44:
Geç oldu ama güç olmasın devrem yeni geldim alışveriştenBabamı bezdirdim resmen, 5 saat boyunca full peşimde dolandı adamcağız
Üstü kot, altı şifon bi elbise aldım, yanına da çanta .
Eki Görüntüle 770539
Yanar dönerli şal aldımYanına da beyaz babet (çırtlak bi rengide vardı pembe gözüm kaldı.)
Eki Görüntüle 770540 Eki Görüntüle 770541
Ve sevdiceğimee de 2 tshrt aldım ve fiyatları gayet uygun.Birinin lcw'den birini collezione'den.. Tshrt almak isteyen direk satış mağazalarına gitsin.
Eki Görüntüle 770542
Evet bayanlar nasıllaaarrr ? :44:
[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]
tüm devreme gelsin
bu şarkı ne zaman çalsa yemin töreni bitişi geliyo aklıma o zaman çalmıştı askerler oynamıştı hey gidi mart ayııı ne zordu o günler giderken resmen heycandan mideme vurmuştu o yollar uzamıştıda uzamıştı ...
:112::112: Gece kuşu:112::112:Veeeeee bir gün daha bitti...
Şafaklar attı kavuşma tarihine bir gün daha yaklaştık
:112::112: Gece kuşu:112::112:
:126:Nasılsın devrem
İyiyim şükür canım heyacan var desem yalan olur sanki gitmeyeceğim gibi heralde gideceğim gün olacak gibi valizimi hazırlıyorum işte alışverişe çıkmam lazım ama regal olacam onu bekliyorumiyi Seloş sen nasılsın heycan var mı heycan Ankara yolcusu
İyiyim şükür canım heyacan var desem yalan olur sanki gitmeyeceğim gibi heralde gideceğim gün olacak gibi valizimi hazırlıyorum işte alışverişe çıkmam lazım ama regal olacam onu bekliyorum
Heryerde indirime girmiş bayram üstü dükkanlar bizi çağrıyor sankibende kendime bişiler almak istiyorum ama sıcaklarda sokağa bile çıkasm gelmiyo ya
Heryerde indirime girmiş bayram üstü dükkanlar bizi çağrıyor sanki
Ben genelde askerimle gidip gezerdim oda sever alışveriş yapmayı saatlerce gezerdik ama şimdi kendi başıma gidesim gelmiyor zaten belli gittiğim mağazalar var oraya gidiyorum birde dediğin gibi bayram üzeri çok kalabalık oluyor sanki bedava dagıtıyorlar gibi tüm insanlar mağazada oluyor öyle olunca benimde bakasım varsada bakmam canım girdin mi oradan çıkamayacakmışsın gibi oluyorvalla ben bayan olmama rağmen çok gezmeyi sevmiyorum mağazalrda kalabalıklar sanki üstüme üstüme geliyo giderim bakarım beğenip alırım öyle saatlerce dolaşamıyorum
Ben genelde askerimle gidip gezerdim oda sever alışveriş yapmayı saatlerce gezerdik ama şimdi kendi başıma gidesim gelmiyor zaten belli gittiğim mağazalar var oraya gidiyorum birde dediğin gibi bayram üzeri çok kalabalık oluyor sanki bedava dagıtıyorlar gibi tüm insanlar mağazada oluyor öyle olunca benimde bakasım varsada bakmam canım girdin mi oradan çıkamayacakmışsın gibi oluyor
Anam dertler aynı valla canım benimde birsürü işim var ama bekliyorum gitmeye yakın yapacağım ben o işleri bayan olmak zor bebeğim.aynen cnm ya bende yarın falan bi bakcam öyle daha kuaföre gitcem kaş bıyık için ona bile üşeniyorum
Anam dertler aynı valla canım benimde birsürü işim var ama bekliyorum gitmeye yakın yapacağım ben o işleri bayan olmak zor bebeğim.
Kuzum ben çıkıyorum dikkat et kendine öpüyorumiyi geceler hayırlı savurlar
iyim cnm bendee askerimle konstm sesını duymak gibisi yok yaaa
msjlasıyoruz ama konsmak baskaa
Cicilerin çok güzel esincim güle güle giyaskerinde çok şanslı bu arada kendini düşünen bir sevdiceği var
Heyyooo Esintoşummm çok güzel seçimler yapmışsın bence de güle güle giy canım benimmm çok yakışcaklar eminmben de bugn krem bi çanta aldım kendime ama sadece kendime hıh kimse için değil
Tişörtler de güzel canımm ben de benmkine Colin'sden baya tişört almıştım yeter ona yok başka
Tünaydııın devrelerim bugün yarimle camerada konuşacağıız
Mesajlaşmaktan bin kat güzel seslerini duymak tabi kuzum
Selentoşş beğenmene sevindim yavrumAnnemde öyle diyor, kendine alıyorken damatta faydalanıyor diyor
Yavruuuummmm !Beğenmene çok sevindirik oldum. K.pederin verdiği parayla etek alacaktım gömlek eşarp falan klasik giyinemediğim için bunları direk aldım İyiii yapmışsın kuzuum bende çantamı 10tl aldım indirim her yer arkadaşş
Tabii yeterrr o sana alsın, sen ona değiill
Gayet şık olcan canımcımm hem öyle klasik de değil böyle sporumsu süper yaniii.. evet ya baya indirim var her yerde kızımm mango outlete gitmişitm ben de ordan yardımdımuygun almışsın valla gayet güzel güle güle kullan hepsiniii
Ne alcam tabi o alsın
Kamerada konuşun tabi canım benmmm çok daha güzel olurrr
Gayet uygun kuzum elbise 35'di 30'a aldımAllahtan tek bedenini ben aldımda pişti olma gibi bi lüksüm yok
Hele o aldığım babetin fosforlu pembesi vardı kii bi güzeldii allahım 20tl o da yakupa aldırcam ama ona daha pahalısını aldırcam
Sende alşverişi tamamladın mı kuzum bitti mi şimdikk ?
12 de gir dedi bekliyoruuz hala gelecekBugün bi de dışarıya çıkıp pijama takımı alacaktım kendime Orduya gitcez ya kuzum o yüzden o da çarşıya çıkacağım deynce eve tıkıldıım
Ayrıca hilooşşş Lcw ' de bi pijama takımları varkiii çook tatlılaaaarrrrr
Gayet iyi vallaa süper bulmuşsunn ben de 7 tl ye ve 22 tl ye birer bluz aldım işe giyerim diyeee.. yani kalitesine göre fiyatları süperdi bence dee..
Aldır tabi kızım ne işe yarıcaklar başka hehehe
Yok canım ben henüz tanışma için diyorsun hiç alışveriş yapmadım, yani neden yapıyım ki şimdiden halimize bakbayramdan sonra kesinleşelim o zmaan yaparım, çok uzun sürmez zaten bir gnde hallolur, haftasonu hemen gelcek olursalar da artk haftaiçi parça parça hallederim, zaten sanırm sadece elbise alıcam ya tanışma için, başka şeye gerek yok gibi geliyor, asıl söze saklıcam
Hadi yaa bakmadım ne zamndır alırsın ordan da ya da aldırırsın bi tane yavrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?