- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.701
Uygun fiyat bulunca kapıp kaçacaksın yavrum valla ve şöyle birşey var sen bakmadan önce dikkatini çekmeyen insanların sen baktıktan sonra dikkatini çekiyoo. Sende buna dikkat ettin mi
Tanışma içini hiç sormadım kuzum onu sorupta seni üzmek istemem sonuçta şimdilik bayram için dedimÖyle tabi kuzum 1 günde hallediliyor cumartesi alışveriş yapmıştık pazar nişandı bizim Hayırlısıyla o günlerde gelecek Allahın izniyle
Bi ara git ve baakkkk çok tatlılaar yaa biPembiş pembiişşş
LCWaikiki.com - XSIDE Pijama Takım - Pink
LCWaikiki.com - XSIDE Tulum - Coral Printed
LCWaikiki.com - XSIDE Pijama Takım - Pink
Evet tatlılarmış ciddenn.. en çok 3. yü sevdimm..
Yok canım üzülmem ya zamn göstersin napalımm... bayram için evet hazırım zaten memlekette çok özene bözene şık da olunmuyo, ilk gün köyde olcam bir deee uzun elbiselerimden giyerm zatennbayram sonrası tatil için de elimde yeterince mühimmat var girişmedim bu sefer yeterli yani israfa da gerek yokk
Doğru ama sürü psikolojisi her yerde mevcut
Amaaa birde yakından görrrrrrr ben aşık oldum
Eeee köyde hanım hanımcık, olmak lazımBenimde kuzenimi amasyalılara gelin ettik
İsraf yok tatiilll vaaarrr
Bende köye gidince köylüye bürünüyorum basma etek, kafada tülbent, ayakta lastik
Sonunda bende dışarı çıktım ama mağaza gezemedim çok sıcak kuaför işini hallettim allahtan kimsede yoktu ...
Sonra şu Sinem kobalın reklamındaki garnier temizleyiciyi aldım yaa yüzüm pürüzsüz olsun diye yapmadım kalmıyokahve telveleri limonlar bepanthenler ama garnier sürdüm öyle bi ferahlattı ki resmen gözenekleri açtı yani cildim yumuşacık oldu fiyatıda 9.95 favori ürünüm bu artık Eki Görüntüle 771034 hem temizleme hem peeling hem maske 3 şekildede kullanılıo
Yakından da bakarım kız seni mi kıracam
Aynen ya nereye gidersen oraya göre giyinecen önemli olan o yanii
Ooo iyi yapmışsın Begüü..ben de dışarı çıkcam akşam ama arkadaşım için ben de pek alışveriş yapacak para yok ki olanı da yedim genee şu sıra yeni maaşımı bekliyorumgüle güle kullan garnierdan annem de memnunn ben body shopcuyumm
Sağol cnm benm valla bende bi deniyim dedm fiyatıda uygun ilk uygulama suratımda nane etkisi yarattı ferahlattı...ama mağaza gezemedm çok sıcakkkkmillet çıplak kalmış gibi saldırıyo çünkü
Tam öğlen çıkmışın kuşum sen de ondan da olabilüüümillet deli çılgın ya ben de onlardan biriyim hehehe gerçi her görüdüğüme de saldırmam bir standardım var
aynen ama en önemlisi kaş bıyık çıktı aradannn yüzüm gözüm açıldıbende bi tshrt bide kapri tarzı bişi istiyorum böyle renkli kotlar var onların bilekten azcık yukarda bitenleri çok şekerler ama bakamadm valla herkeste su içiyo yoldaa dedm ben eve gidim akşam olmadı annemle çıkarm
Sonunda bende dışarı çıktım ama mağaza gezemedim çok sıcak kuaför işini hallettim allahtan kimsede yoktu ...
Sonra şu Sinem kobalın reklamındaki garnier temizleyiciyi aldım yaa yüzüm pürüzsüz olsun diye yapmadım kalmıyokahve telveleri limonlar bepanthenler ama garnier sürdüm öyle bi ferahlattı ki resmen gözenekleri açtı yani cildim yumuşacık oldu fiyatıda 9.95 favori ürünüm bu artık Eki Görüntüle 771034 hem temizleme hem peeling hem maske 3 şekildede kullanılıo
Yakından da bakarım kız seni mi kıracam
Aynen ya nereye gidersen oraya göre giyinecen önemli olan o yanii
Bak kuzum baakk yakupa da gösterecektim ama kızlarvar diye göstermedim sırf kıskançlıığma
Evet kuzum uydurcaann her daim
Ben kaçarr yavrularım boynum ağrıdı 4 saattir yakupla konuşuyoruz 2 haftadır annesine çarşıya çıktığını söyletmiyo, söyletmiyo
Akşaamm görüşürüüüzzz öpüldünüz
Begüüü selam devrem kullan bakalım işe yarayacak mıHem abii sen fıstık gibisin ne kullanıyon yaaaa gerçi bende clearskin'ciyim
Bak kuzum baakk yakupa da gösterecektim ama kızlarvar diye göstermedim sırf kıskançlıığma
Evet kuzum uydurcaann her daim
Ben kaçarr yavrularım boynum ağrıdı 4 saattir yakupla konuşuyoruz 2 haftadır annesine çarşıya çıktığını söyletmiyo, söyletmiyo
Akşaamm görüşürüüüzzz öpüldünüz
Heaa iyi etmişin kızım kıldan görünmüyodun hahahahahay ne rahat konuşur oldum bee
Ha anladım canımcım olmadı akşam çıkarsın aynen ben de evde klimayla falan oturdm ders çalıştım akşam çıkacam arkadaş için olsa da gene de bakarım ben de kendime de bir şeyler duramam kiibulursun yavrum o renkli pantolonlardan çok var tatlılar evett
Gösterme tabi gerek yok senin üstünde görsn hehehe
Öpüldün kuşumm çok iyi olmuşş
Esintoş sağol cnm amaa böyle sivilce lekeleri falan var bide yağlı bi cildim var sen beni görsen pudralar falan bebe pudrası sürüorm bazen annem evde casper gezio diyo
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun canlarım
Canım devrelerim,
Hepinize hayırlı kandiller Kadir geceniz mübarek olsunnn ...
Allah dualarımızı kabul etsin ...
Allah senin içini biliyor tatlım sen duanı yap bugün her duanın karşılığını alırsın inşallah esinim.Evetttt iyi oluyo, çaktırma kuzum ama çok seviniyoom
Bende de siyah nokta sorunu var ya allahtan çok yok ta clearskinle hallediliyor :44: Benim cildimde yağlı kuzum dert ya valla
Oooo zaman topiğimizinn casperiii diyek sanaaaaa
Kardeşlerim, kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu gece dualarımızı kabul eylesin
Regl dönemide bu güne denk geldi ya ona yanıyorum.Tesbih çekip, dua etmekten başka yapacağım yok :26:
Allah senin içini biliyor tatlım sen duanı yap bugün her duanın karşılığını alırsın inşallah esinim.
Naptın askerinle konuştun mu cameradan.
Öyle yapmaktan başka çare yok ki kuzum.
Naptın askerinle konuştun mu cameradan.
Süper valla aman tahtalara vur esinim Allahım nazarlardan korusun sizi.Annesigille neden konuşmuyor esincim bir sorunmu var.Bazı şeyler kaybedilince anlaşılırmış ama olsun buda ona bir ders olmuş birdaha yapmaz inşallah.4 saat boyunca konuştuk kuzum, kurban olduğum bi şebeklik yapıyor ki.. Bi ara gözlerim doldu tam ağlayacaktım durgunlaştığımda anladı şebeklik yapmaya devam etti. Habire öpücük yolluyo bana falan hasret iyice depreşti içimde :26:
Annesigille konuşmuyor 2 haftadır camerayla ben gene diyorum, arayıp haber vereyim diye. O da istemiyorum ya ben seninle konuşacağım diyor. Hoşuma da gitmiyor değilÇok özledim yarimii yaaa... 12 günlük izinde hep yanımda olamadığı için ne kadar pişman şimdi.. Salaklık yapmışım 3 gün görüştük ama sadece 1 gün bütün gün beraberdik salağım ben deyip durdu.. :44:
Sen naptın yavrum, iyisiniz değil mii ?
Süper valla aman tahtalara vur esinim Allahım nazarlardan korusun sizi.Annesigille neden konuşmuyor esincim bir sorunmu var.Bazı şeyler kaybedilince anlaşılırmış ama olsun buda ona bir ders olmuş birdaha yapmaz inşallah.
Bizde iyiyiz işte canım bizde konuştuk kamerayla askerim biraz üzgündü arkadaşını kardeşi yoğun bakımda yatıyordu onda vefat etmiş onu öğrendi dokunsan ağlayacaktı ben gideceğim işte heyecan var ikimizdede gün sayıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?