93/1 yarenleri burayaa

Evet tatlılarmış ciddenn.. en çok 3. yü sevdimm..

Yok canım üzülmem ya zamn göstersin napalımm... bayram için evet hazırım zaten memlekette çok özene bözene şık da olunmuyo, ilk gün köyde olcam bir deee uzun elbiselerimden giyerm zatenn bayram sonrası tatil için de elimde yeterince mühimmat var girişmedim bu sefer yeterli yani israfa da gerek yokk

Doğru ama sürü psikolojisi her yerde mevcut

Amaaa birde yakından görrrrrrr ben aşık oldum
Eeee köyde hanım hanımcık, olmak lazım Benimde kuzenimi amasyalılara gelin ettik
İsraf yok tatiilll vaaarrr
Bende köye gidince köylüye bürünüyorum basma etek, kafada tülbent, ayakta lastik

Sonunda bende dışarı çıktım ama mağaza gezemedim çok sıcak kuaför işini hallettim allahtan kimsede yoktu ...

Sonra şu Sinem kobalın reklamındaki garnier temizleyiciyi aldım yaa yüzüm pürüzsüz olsun diye yapmadım kalmıyo kahve telveleri limonlar bepanthenler ama garnier sürdüm öyle bi ferahlattı ki resmen gözenekleri açtı yani cildim yumuşacık oldu fiyatıda 9.95 favori ürünüm bu artık hem temizleme hem peeling hem maske 3 şekildede kullanılıo

Yakından da bakarım kız seni mi kıracam
Aynen ya nereye gidersen oraya göre giyinecen önemli olan o yanii

Ooo iyi yapmışsın Begüü..ben de dışarı çıkcam akşam ama arkadaşım için ben de pek alışveriş yapacak para yok ki olanı da yedim genee şu sıra yeni maaşımı bekliyorum güle güle kullan garnierdan annem de memnunn ben body shopcuyumm

Sağol cnm benm valla bende bi deniyim dedm fiyatıda uygun ilk uygulama suratımda nane etkisi yarattı ferahlattı...ama mağaza gezemedm çok sıcakkkk millet çıplak kalmış gibi saldırıyo çünkü

Sağol cnm benm valla bende bi deniyim dedm fiyatıda uygun ilk uygulama suratımda nane etkisi yarattı ferahlattı...ama mağaza gezemedm çok sıcakkkk millet çıplak kalmış gibi saldırıyo çünkü

Tam öğlen çıkmışın kuşum sen de ondan da olabilüüü millet deli çılgın ya ben de onlardan biriyim hehehe gerçi her görüdüğüme de saldırmam bir standardım var

Tam öğlen çıkmışın kuşum sen de ondan da olabilüüü millet deli çılgın ya ben de onlardan biriyim hehehe gerçi her görüdüğüme de saldırmam bir standardım var

aynen ama en önemlisi kaş bıyık çıktı aradannn yüzüm gözüm açıldı bende bi tshrt bide kapri tarzı bişi istiyorum böyle renkli kotlar var onların bilekten azcık yukarda bitenleri çok şekerler ama bakamadm valla herkeste su içiyo yoldaa dedm ben eve gidim akşam olmadı annemle çıkarm

Heaa iyi etmişin kızım kıldan görünmüyodun hahahahah ay ne rahat konuşur oldum bee

Ha anladım canımcım olmadı akşam çıkarsın aynen ben de evde klimayla falan oturdm ders çalıştım akşam çıkacam arkadaş için olsa da gene de bakarım ben de kendime de bir şeyler duramam kii bulursun yavrum o renkli pantolonlardan çok var tatlılar evett

Begüüü selam devrem kullan bakalım işe yarayacak mı Hem abii sen fıstık gibisin ne kullanıyon yaaaa gerçi bende clearskin'ciyim

Yakından da bakarım kız seni mi kıracam
Aynen ya nereye gidersen oraya göre giyinecen önemli olan o yanii

Bak kuzum baakk yakupa da gösterecektim ama kızlarvar diye göstermedim sırf kıskançlıığma
Evet kuzum uydurcaann her daim

Ben kaçarr yavrularım boynum ağrıdı 4 saattir yakupla konuşuyoruz 2 haftadır annesine çarşıya çıktığını söyletmiyo, söyletmiyo
Akşaamm görüşürüüüzzz öpüldünüz

Gösterme tabi gerek yok senin üstünde görsn hehehe
Öpüldün kuşumm çok iyi olmuşş

Esintoş sağol cnm amaa böyle sivilce lekeleri falan var bide yağlı bi cildim var sen beni görsen pudralar falan bebe pudrası sürüorm bazen annem evde casper gezio diyo

Hiloşş evetttt ya insan almadan duramıo yaaa

Son düzenleme:

Gösterme tabi gerek yok senin üstünde görsn hehehe
Öpüldün kuşumm çok iyi olmuşş

Evetttt iyi oluyo, çaktırma kuzum ama çok seviniyoom

Esintoş sağol cnm amaa böyle sivilce lekeleri falan var bide yağlı bi cildim var sen beni görsen pudralar falan bebe pudrası sürüorm bazen annem evde casper gezio diyo

Bende de siyah nokta sorunu var ya allahtan çok yok ta clearskinle hallediliyor :44: Benim cildimde yağlı kuzum dert ya valla
Oooo zaman topiğimizinn casperiii diyek sanaaaaa

Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun canlarım

Canım devrelerim,

Hepinize hayırlı kandiller Kadir geceniz mübarek olsunnn ...
Allah dualarımızı kabul etsin ...

Kardeşlerim, kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu gece dualarımızı kabul eylesin

Regl dönemide bu güne denk geldi ya ona yanıyorum. Tesbih çekip, dua etmekten başka yapacağım yok :26:

Allah senin içini biliyor tatlım sen duanı yap bugün her duanın karşılığını alırsın inşallah esinim.

Naptın askerinle konuştun mu cameradan.

4 saat boyunca konuştuk kuzum, kurban olduğum bi şebeklik yapıyor ki.. Bi ara gözlerim doldu tam ağlayacaktım durgunlaştığımda anladı şebeklik yapmaya devam etti. Habire öpücük yolluyo bana falan hasret iyice depreşti içimde :26:
Annesigille konuşmuyor 2 haftadır camerayla ben gene diyorum, arayıp haber vereyim diye. O da istemiyorum ya ben seninle konuşacağım diyor. Hoşuma da gitmiyor değil Çok özledim yarimii yaaa... 12 günlük izinde hep yanımda olamadığı için ne kadar pişman şimdi.. Salaklık yapmışım 3 gün görüştük ama sadece 1 gün bütün gün beraberdik salağım ben deyip durdu.. :44:

Sen naptın yavrum, iyisiniz değil mii ?

Süper valla aman tahtalara vur esinim Allahım nazarlardan korusun sizi.Annesigille neden konuşmuyor esincim bir sorunmu var.Bazı şeyler kaybedilince anlaşılırmış ama olsun buda ona bir ders olmuş birdaha yapmaz inşallah.
Bizde iyiyiz işte canım bizde konuştuk kamerayla askerim biraz üzgündü arkadaşını kardeşi yoğun bakımda yatıyordu onda vefat etmiş onu öğrendi dokunsan ağlayacaktı ben gideceğim işte heyecan var ikimizdede gün sayıyoruz.

Bilmiyorum kuzum bi sorun olsa anlatırdı konuşmak dediysem camerada konuşmuyorlar sadece söylemiyor annesine, ama telefonda konuşuyorlar yani arada bi ama bi sorun yok ya sanmıyorum. Vuruyorum vurmam mı rekor kırıyoruz şuan 4 gündür tartışmıyoruz Ders oldu ama inşallah tekrarlamaz kuzum.. Ayyyy :26: Allah rahmen eylesin, mekanı cennet olsun.
Heyecanınız hiiç bitmesin kuzum, az kaldı inşallahh

Hee ayrıca sana ne anlatacağım devrem bak dinle Ben gülme krizine girdim
Yakup'un kardeşi murat (yaş17) bi kız arkadaşı var selda(15) bildiğin ergen yani
Murat k.peder'e demiş ki baba ben bugün alışverişe çıkcam falan bayram için. K.pederde oğlum yarın çıkarsın demiş. Bu da inatçı gerçi hepsi inatçı laz inadı malum dinlememiş sabah dükkanı açmadan fırlamış kızın yanına. K.peder'de sinirli tabi. Kızda mesaj atmış ''baba ben de senin gelinin değil miyim murata neden bayramlık almaya izin vermiyorsun. beni sevmiyor musun baba, esin ablayı seviyosun ama küstüm sana..'' yazmış Allahım bugün kv'yi aradım anlattı ben gülme krizine girdim
Sonra yakupla konuştuk telefonda çarşıdan dönünce o da anlattı, bende bildiğimi söyledim tabi sonra ''kız milletini görüyor musun yüz vermemek lazım'' gibi konuştu pardon da ne yaptım ben sana dedim. Sonra işte eee arkadaş adamın ilk gelini olduk, öyle mesaj atmayarak kaybetmişim desene dedim gülüşmeye başladk Kıza bak yaa, ortada fol yok yumurta yok ergen kafasıyla kayınpederi kızdırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…