93/1 yarenleri burayaa

Taktım da takıntılıyım işte ya dedm tuhaf bişi düşünürse diye alt tarafı iş için bana da dua edn dedm

Kaçaklar siziiii :) Buldumm napıyosunuz bakalımmm:)

Hilaliim gönlünü almasına çok sevindiiiiimm :) İnşallah ağzınızın tadı hiiiç bozulmazz :)

Canım benm çok sağolll...tam gönlümü aldı dnemez ama deniyor en azından
Sen naptın askerinle bakayım, cenazeyi söylemedinz di mi??

Eki Görüntüle 771575 Azıcık gülelim kızlar üzüntüyü atın bir kenara

Hahahhahaha hey Allahım ne tatlılar yaa

Son düzenleme:
iyiyz cnm sen nasılsın ?

Ya ben kendi şahsım adıma kendimle alakalı konuları ana sayfada yazmama kararı aldm muhabbet olsa orda da yazarım ama şimdi kimse yok burda takılıoruz

iyiyim canım bendee napiimm camiye gittik benim görümceyle namaz kıldık dua ettik sonrasında çay içtik şimdi eve geldimm size bakiim dediiiiimm :) Buryaa kaçmışsınız hepinizz tabi burda yazcaksınn:)
Mehtaba az kaldı begüşümm heyecan durumları nasıll ??

Nazar değmiş size tatlım okutun kendinizi.
Bende daha bitmedi hazırlıklar valiz tamam yeni çiciler alacam işte pijama falan birde kendime bakımım kaldı ki o en önemlisi sonuçta gözler üzerimde olacak dimi ama

Başınız sağolsun cnm benm ya mübarek günlerde vefat etmiş Allah günahlarını affetsn...

MEhtap tam 7 gün var ehh fena değil gelince sarılmak yerine beni dövcekmiş çok romantik dime

Seloşşş kılına tüyüne saçına başına her şeyine dikkat ett ne olursa olsun sen gelinsin

Taktım da takıntılıyım işte ya dedm tuhaf bişi düşünürse diye alt tarafı iş için bana da dua edn dedm

Hiç bir şey yokkk burda Begüüüüüüü delüüüüü

Kendim okudum ama annem de okumuştur eminimmm.. valla ben inanrım nazara Allah korusunnn

Oh ne güzell tabi en önemlisi ooo daha bakımdan geçecen mis gibi ohh, gerçi gayet hoşsun canım abartmaya da gerek yok doğal olmak çok güzell

Başınız sağolsun cnm benm ya mübarek günlerde vefat etmiş Allah günahlarını affetsn...

MEhtap tam 7 gün var ehh fena değil gelince sarılmak yerine beni dövcekmiş çok romantik dime

Öyle canım Allah affetsin artık..

Ah ah ne güzeeel dövmesi bile güzel kıızz :) :) Şimdiden özlediğimi hissediyorum bendeee neyseki bayramda iki gün çarşısı varmıs inşallah fırsatımız olurda kamerada konuşuruzz görürüüm en azndan

Valla tatlım en zoruda o işte 1 günümü ona ayıracağım ilk defa beraber kalacağız çok heyacanlıyım oturmama kalkmama dikkat etmem lazım tüyolarınızı bekliyorum

Ailesiyle bir araya gelmişsindir daha önce tatlıım ama bu daaha farklı bişey oluyo tabikii ben annesi ve kardeşiyle sürekli görüşürüm ama babasından çekinirim yemin töreninde mecburen yanyana geldik tabiki hepimizz baştan kastım biraz sürekli tanıdığım insanlar olmasına rağmen çekindim :) :) Ama sonra alışıyosun sorun olmaz rahat ol hanım hanımcık cici gelin modelinde :) :)

Valla tatlım en zoruda o işte 1 günümü ona ayıracağım ilk defa beraber kalacağız çok heyacanlıyım oturmama kalkmama dikkat etmem lazım tüyolarınızı bekliyorum

Ben hiç bi arada yatılı kalmadm heralde uyuyamazdm bide mesela çift kişilik yatakta deseler ki senle yatcaz falan ağlarm lan ben çok takıntılıyım o konuda tek yatmalıyım oda da kmse olmazsa çok sevinirim

Doğal ol yavruş ya senin kv zaten tatlı anlattığına göre çok yabanclık çekmezsn bide anne diosun yani sizin samimiyetnz aslında daha ileri ...Askerinde olcak zaten bence çok yabanclık çekmezsn

Sevdiceğinide oku canım benimki bir ara kurşun döktürelim diyordu.
Çok saol tatlım bakım önemli sonuçta jüri önüne çıkacağım

Sevdiceğinide oku canım benimki bir ara kurşun döktürelim diyordu.
Çok saol tatlım bakım önemli sonuçta jüri önüne çıkacağım

Allah rahmet eyleisn yavrum tekrardan..yapacak bir şeyyok ne demişler Allah sıralı ölüm versin..
Yani sonradn duysa belki daha kötü olurdu iyi olmuş, senden duymadığı da iyi olmuş bence ya..

Ay ben ilk tanıştım annesi ve ananesiyle aynı yerde kaldım mecburrr.. mezuniyet balosuna gitmiştim Zaferinn.. bende de gitmeden heyecan vardı ama doğal olcan tek çözüm canm, beraber uyucanız sonuçta aynı yerde sürekli bakımlı olamazsn zaten ben gayet paspalca dolandım yani yanlarında napabilirdm kiii..annesiyle hep dipdibeydik..ama Allah razı olsn onlar da doğaldı zorlanmadım hiç.. halledersn yavrum takma kafana neysen o

Bende öyle begümcüm valla kalırsam görümcemle kalırım o kafa dengi askerimde annesini gıcık etmek için gece herkes uyurken selenin yanına giderim yatarım anne diyormuş anneside bende yanıma alırım gelinimi yatamazsın izin vermem diyormuş askerim kıs kıs gülüyor.
O yönden rahatım zaten canım halasıyla çok konuşmuşluğumuz yok biraz ondan çekiniyorum bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…