- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.741
Sağol Selencimm
Aynen canım benm meselem de oydu zaten konuşalım istiyordum sadece ama üstelemedim, sadece arada kendi kendime sinir oldum ama aramadım gene de içimden de gelmedi yani üzüldüm sadece..sağol tatlışım hallolur giderr inş
Senin hazırlıklar tamam mıı
Aynen ya öyle sanıyorlar tabii..zor olsa da üzücü olsa da dayandım durdum bu sefer şu an içim daha rahat.. demekki sabretmek gerekiyor biraz..
İyi yapmışsın canımm..kızım nolcak ne var dediğinde normal de bir şey takma gene bak çok kızarım
Kaçaklar siziiii :) Buldumm napıyosunuz bakalımmm:)
Hilaliim gönlünü almasına çok sevindiiiiimm :) İnşallah ağzınızın tadı hiiiç bozulmazz :)
iyiyz cnm sen nasılsın ?
Ya ben kendi şahsım adıma kendimle alakalı konuları ana sayfada yazmama kararı aldm muhabbet olsa orda da yazarım ama şimdi kimse yok burda takılıoruz
Nazar değmiş size tatlım okutun kendinizi.
Sağol Selencimm
Aynen canım benm meselem de oydu zaten konuşalım istiyordum sadece ama üstelemedim, sadece arada kendi kendime sinir oldum ama aramadım gene de içimden de gelmedi yani üzüldüm sadece..sağol tatlışım hallolur giderr inş
Senin hazırlıklar tamam mıı
Aynen ya öyle sanıyorlar tabii..zor olsa da üzücü olsa da dayandım durdum bu sefer şu an içim daha rahat.. demekki sabretmek gerekiyor biraz..
İyi yapmışsın canımm..kızım nolcak ne var dediğinde normal de bir şey takma gene bak çok kızarım
Canım benm çok sağolll...tam gönlümü aldı dnemez ama deniyor en azından
Sen naptın askerinle bakayım, cenazeyi söylemedinz di mi??
olsun canikkm buda bir gelişme çabalıyor sonuçtaa :)
Söelmiş babsı canım annesi bana dün söleme demişti bende hiç bahsetmedim arayınca ama babası sölemiş zaten sonradan duyarsa daha kötü olur diye düşünmüşler sölemişler üzüldü biraz ama yapck bişey yok çok hastaydı zaten belliydi böyle bişey olcagı Allah rahmet eylesina rtık ..
iyiyim canım bendee napiimm camiye gittik benim görümceyle namaz kıldık dua ettik sonrasında çay içtik şimdi eve geldimm size bakiim dediiiiimm :) Buryaa kaçmışsınız hepinizz tabi burda yazcaksınn:)
Mehtaba az kaldı begüşümm heyecan durumları nasıll ??
Hemde ne tatlılar varya
Hahahhahaha hey Allahım ne tatlılar yaa
Bende daha bitmedi hazırlıklar valiz tamam yeni çiciler alacam işte pijama falan birde kendime bakımım kaldı ki o en önemlisi sonuçta gözler üzerimde olacak dimi ama
Taktım da takıntılıyım işte ya dedm tuhaf bişi düşünürse diye alt tarafı iş için bana da dua edn dedm
Bende daha bitmedi hazırlıklar valiz tamam yeni çiciler alacam işte pijama falan birde kendime bakımım kaldı ki o en önemlisi sonuçta gözler üzerimde olacak dimi ama
Başınız sağolsun cnm benm ya mübarek günlerde vefat etmiş Allah günahlarını affetsn...
MEhtap tam 7 gün varehh fena değil gelince sarılmak yerine beni dövcekmiş çok romantik dime
Söelmiş babsı canım annesi bana dün söleme demişti bende hiç bahsetmedim arayınca ama babası sölemiş zaten sonradan duyarsa daha kötü olur diye düşünmüşler sölemişler üzüldü biraz ama yapck bişey yok çok hastaydı zaten belliydi böyle bişey olcagı Allah rahmet eylesina rtık ..
​Başınız sağ olsun tatlım Allah askerine ve ailesine sabır versin.
​Başınız sağ olsun tatlım Allah askerine ve ailesine sabır versin.
Saol canımmm aminn Allah affetsin bu güzel günlerde..
Valla tatlım en zoruda o işte 1 günümü ona ayıracağım ilk defa beraber kalacağız çok heyacanlıyım oturmama kalkmama dikkat etmem lazım tüyolarınızı bekliyorumSeloşşş kılına tüyüne saçına başına her şeyine dikkat ett ne olursa olsun sen gelinsin
Valla tatlım en zoruda o işte 1 günümü ona ayıracağım ilk defa beraber kalacağız çok heyacanlıyım oturmama kalkmama dikkat etmem lazım tüyolarınızı bekliyorum
Öyle canım Allah affetsin artık..
Ah ah ne güzeeel dövmesi bile güzel kıızz :) :) Şimdiden özlediğimi hissediyorum bendeeeneyseki bayramda iki gün çarşısı varmıs inşallah fırsatımız olurda kamerada konuşuruzz görürüüm en azndan
Valla tatlım en zoruda o işte 1 günümü ona ayıracağım ilk defa beraber kalacağız çok heyacanlıyım oturmama kalkmama dikkat etmem lazım tüyolarınızı bekliyorum
Sevdiceğinide oku canım benimki bir ara kurşun döktürelim diyordu.
Hiç bir şey yokkk burda Begüüüüüüü delüüüüü
Kendim okudum ama annem de okumuştur eminimmm..valla ben inanrım nazara Allah korusunnn
Oh ne güzell tabi en önemlisi ooo daha bakımdan geçecen mis gibi ohh, gerçi gayet hoşsun canım abartmaya da gerek yok doğal olmak çok güzell
Hiç bir şey yokkk burda Begüüüüüüü delüüüüü
Kendim okudum ama annem de okumuştur eminimmm..valla ben inanrım nazara Allah korusunnn
Oh ne güzell tabi en önemlisi ooo daha bakımdan geçecen mis gibi ohh, gerçi gayet hoşsun canım abartmaya da gerek yok doğal olmak çok güzell
Çok saol tatlım bakım önemli sonuçta jüri önüne çıkacağım
Bende öyle begümcüm valla kalırsam görümcemle kalırım o kafa dengi askerimde annesini gıcık etmek için gece herkes uyurken selenin yanına giderim yatarım anne diyormuş anneside bende yanıma alırım gelinimi yatamazsın izin vermem diyormuş askerim kıs kıs gülüyor.Ben hiç bi arada yatılı kalmadm heralde uyuyamazdm bide mesela çift kişilik yatakta deseler ki senle yatcaz falan ağlarm lan ben çok takıntılıyım o konuda tek yatmalıyım oda da kmse olmazsa çok sevinirim
Doğal ol yavruş ya senin kv zaten tatlı anlattığına göre çok yabanclık çekmezsn bide anne diosun yani sizin samimiyetnz aslında daha ileri ...Askerinde olcak zaten bence çok yabanclık çekmezsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?