93/1 yarenleri burayaa

Aman Allah bozmasın tatlımmm..bizimki de iyi yani seninki kadar olmasa da
tatlı heyecan tabi kızzz...

yok canım asla yapmam demek saygısızlık olur zaten bence..Sen böyle devam et begüüş saygını sevgini hanimefendiliğini koruyosun ne güzel bebeğiim :)

Valla var kız Hiloş böyleleri de hani cam silmeyi falan belki anladm da bu ufak şeyler bana batmıyo...aynen bende öyle düşünüyorm cnm demekki tek değilmişim

Gidicez hiloşum mecburr :) Trip atıyolar sonra :) :)

yok canım asla yapmam demek saygısızlık olur zaten bence..Sen böyle devam et begüüş saygını sevgini hanimefendiliğini koruyosun ne güzel bebeğiim :)

Hiloşşş Seloşun kv kopyalamak lazım bence

Seroş sağol cnm benim ya merak ettm sormak istedim sizede sizlede aynı düşüncedeyiz ne güzel ...

Hepinizzz cadısınızzz kızımmmm siz bende sanıodm ki dağıtımda falan sık sık giden benimmmm herkes aile gibi olmş aslında en resmi biziz haberim yok ayy çok güldüm çoook
Cadı dedi yaa Aşk olsun begüş
Bence git canım bu olaylara çok önem veriyorlar cenazeye uygun şekilde giyin yardım olacağı zaman kalk sor sürekli gelin olacaksın sonuçta cenaze diyip geçme orada bile seni incelerler.
Yok begümüm niye yanlış anlayayım Allah hepimize nasip etsin buradaki tüm yarenler hak ediyor böyle duyguları.

Valla var kız Hiloş böyleleri de hani cam silmeyi falan belki anladm da bu ufak şeyler bana batmıyo...aynen bende öyle düşünüyorm cnm demekki tek değilmişim

Canım ne camı ben de silmem yani büyk konuşmayım da ama bu işler yapılır yapılmalı da yanii.. ben ellerimle Türk kahvesi de içirdm hepsine hatta Zafer heyecan yaptı sanrım kahveyi alırken ayagıma döktü yazın ssıcagında Antalya'da ayagımı yaktı velet

Son düzenleme:
Katılıyorum sana begüş kesinlikle yap ben yaparım birde arkamdan dua ederler elimize yapışmazki evimizde nasılsak kaynvalidemizede onu yapmak lazım .

Amin canım Allah hepimize mutluluk huzur versin.
Hiloşşş Seloşun kv kopyalamak lazım bence

Seroş sağol cnm benim ya merak ettm sormak istedim sizede sizlede aynı düşüncedeyiz ne güzel ...
Kopyala begümüm kopyala
Kızlaaarr size doymak ne mümkün ama benm gözler fenaa..ben kaçıyorum yemegee yatacam ardından..öptüm sizlerii görüşürüzzz :80:
İyi geceler kuzum sohbet gerçekten güzel kendine dikkat et görüşürüz

Benim halamın gelini öyle begüş halam oturur ona yaptırır her işi kızda gık demez yayla evini temizleyeceği zaman gelinini götürür dip bucak temizletir yazık kıza bazen üzülüyorum.

Benim halamın gelini öyle begüş halam oturur ona yaptırır her işi kızda gık demez yayla evini temizleyeceği zaman gelinini götürür dip bucak temizletir yazık kıza bazen üzülüyorum.

Büyük konşmamak lazım tabii ama öyle büyük temizlikler falan ne bilim evde yapmıyoruz ya ...var tabi cnmm kullanan insan çok öyle ...

Savur vakti gelmiş biz halen sohbetteyiz ama sohbette güzel valla.
Kızlar bana müsade kendinize dikkat edin cadı selen kaçar.

Öpüyorum hepinizi
dikkat edin kendinize rüyanızda sevdiçeklerinizi görün.

Seloşşşş ve Seroşşşş hepinize iyi geceler...

Nihat Hatipoğlu başladıııı hatta bu akşam oğlu çıktı şimdi aynı sesi tarzı falan onu izleyip sahur yapıcammm hepinize hayırlı geceler görüşrüüzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…