- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.781
Düşünebiliyorum askerime dedim zaten her şakanın altında bir gerçek vardır diye sen böyle dedinya annenle beraber yatarız kesin dedim Çok şükür kayınvalideciğim çok iyi kadın oğlundan çok benim tarafımı tutuyor askerimde kıskanıyor görürsünüz siz diyor Allahım sizede nasip etsin böyle mutluluğu begümcüm.
Olsun canım en azından kızkardeşiyle beraber kalman iyi olmuş.Çok saol canım darısı sana olsun
Oh Kahve keyfiniz bol olsun tatlım.
Bu heyecanda tatlı heyacan valla
Bende öyle illaa yapıyim diye atlamıorm öyle annesinin falanda bana çay koymşluğu vardır illa hizmet etcem diye yırtınmıyorum açıkçası duruma göre işte ama merak ettm kimileri asla yapmam diolar çünkü
Canım bence gayet güzel bir şey yapıyosun sonuçta bu hürmet yani yaa bakma sen öyle diyenlere aşırı çağdaş falandır onlar, bu saygıdır ya yani hizmet olarak bile görmüyorum ben bunu yanii..gelinlikle alakası yokki yani o yaşta kim olsa ben yardım ederm yani nolcak bu kadarcık küçük işlerden ki o bizim sevdiğimiz adamın annesiii..
E o zman tabi gidecen canımm kadın da çağırmış zatenn güzel olur tabi ki gitmenn
Canım bence gayet güzel bir şey yapıyosun sonuçta bu hürmet yani yaa bakma sen öyle diyenlere aşırı çağdaş falandır onlar, bu saygıdır ya yani hizmet olarak bile görmüyorum ben bunu yanii..gelinlikle alakası yokki yani o yaşta kim olsa ben yardım ederm yani nolcak bu kadarcık küçük işlerden ki o bizim sevdiğimiz adamın annesiii..
E o zman tabi gidecen canımm kadın da çağırmış zatenn güzel olur tabi ki gitmenn
Aman Allah bozmasın tatlımmm..bizimki de iyi yani seninki kadar olmasa da
tatlı heyecan tabi kızzz...
yok canım asla yapmam demek saygısızlık olur zaten bence..Sen böyle devam et begüüş saygını sevgini hanimefendiliğini koruyosun ne güzel bebeğiim :)
Cadı dedi yaa Aşk olsun begüşHepinizzz cadısınızzz kızımmmm siz bende sanıodm ki dağıtımda falan sık sık giden benimmmm herkes aile gibi olmş aslında en resmi biziz haberim yok ayy çok güldüm çoook
Bence git canım bu olaylara çok önem veriyorlar cenazeye uygun şekilde giyin yardım olacağı zaman kalk sor sürekli gelin olacaksın sonuçta cenaze diyip geçme orada bile seni incelerler.Cadımıyız ki gerçekteenn heheheh :)
Benimde şimciik bir sorunum var kızzlaaar şimdi babaannesi öldü dedim ya yarın akşam mevlüt var gitmem gerekiyomuş zaten geçen gün cenazeye gitmedim herkes varken kalabalıkta çekindim gece gittim annesi niye gündz gelemdin dedi..Bu akşam da yarın mevlüt var geliceksin dedi hıhıh tamm dedim sadece ama bütün akrabalrı falan orda pek bi çekiniyorum sizce napmalıyııım
Yok begümüm niye yanlış anlayayım Allah hepimize nasip etsin buradaki tüm yarenler hak ediyor böyle duyguları.siz uzaksınız
Seloş cadısııının ailesi duymasın bunu kesceklerailem gibi falan dio ya şaka şaka he yanlış anlama Seloş çok güzel şeyler inşallah hep böyle devam eder aradaki elektrik çok önemli zaten ...Bnmde dağıtmda birlikte yemek yapmşlığım var kahve yapmşlığım cidden kadın o konularda samimi bizim mevzu asker olunca değişio ama ben heycanlanıodum yaparken anlıo tabi rahat ol sıkma bizde bilmiodk zamanında diodu
Valla var kız Hiloş böyleleri de hani cam silmeyi falan belki anladm da bu ufak şeyler bana batmıyo...aynen bende öyle düşünüyorm cnm demekki tek değilmişim
Hiloşşş Seloşun kv kopyalamak lazım bence
Seroş sağol cnm benim ya merak ettm sormak istedim sizede sizlede aynı düşüncedeyiz ne güzel ...
Katılıyorum sana begüş kesinlikle yap ben yaparım birde arkamdan dua ederler elimize yapışmazki evimizde nasılsak kaynvalidemizede onu yapmak lazım .Peki kızlar bi sorum var size mesela ben gittimz zaman yemek hazrlanrken yardm ediodm tabak çatal vss yada yedkten sonra illa yıkama yada makineye koyma diolarsa en azından masayı topluodm sizce yanlış mı kimisi dio ben elimi sürmem hep öyle alşılır falan...ama ben duygusal açıdan bakıyorm kendi evim olsa öyle mi bırakcam yemekleri yapmşlar falan toplamak elime yapşmaz yada bi çay kahve servisi yani nitekim annemiz yaşındalar bana koymuo böyle şeyler ama kimisi farklı düşünüo ? annemle de konştm o da benm gibi düşünüo o da annen olmasa bile o konumda dio hani kalkıp dip köşe temzlk ilerdede yapmam genede büyük konşmam ama sonçta yemek,bulaşık toplama çay servisi falan bunlar bana batmıyo ya illa bırak derlerse bırakıyorm ama yoksa ben mi salağım merak ettim
Kızlaaarr size doymak ne mümkün ama benm gözler fenaa..ben kaçıyorum yemegee yatacam ardından..öptüm sizlerii görüşürüzzz:80:
Kızlaaarr size doymak ne mümkün ama benm gözler fenaa..ben kaçıyorum yemegee yatacam ardından..öptüm sizlerii görüşürüzzz:80:
İyi geceler bal böcüğüüüüüü rüyanda Zaferi gör
iyi geceler hiloşuummm :) Rüyanda sevdiceğini gör emi :)
Amin canım Allah hepimize mutluluk huzur versin.
Aman Allah bozmasın tatlımmm..bizimki de iyi yani seninki kadar olmasa da
tatlı heyecan tabi kızzz...
Kopyala begümüm kopyalaHiloşşş Seloşun kv kopyalamak lazım bence
Seroş sağol cnm benim ya merak ettm sormak istedim sizede sizlede aynı düşüncedeyiz ne güzel ...
İyi geceler kuzum sohbet gerçekten güzel kendine dikkat et görüşürüzKızlaaarr size doymak ne mümkün ama benm gözler fenaa..ben kaçıyorum yemegee yatacam ardından..öptüm sizlerii görüşürüzzz:80:
Benim halamın gelini öyle begüş halam oturur ona yaptırır her işi kızda gık demez yayla evini temizleyeceği zaman gelinini götürür dip bucak temizletir yazık kıza bazen üzülüyorum.Valla var kız Hiloş böyleleri de hani cam silmeyi falan belki anladm da bu ufak şeyler bana batmıyo...aynen bende öyle düşünüyorm cnm demekki tek değilmişim
Benim halamın gelini öyle begüş halam oturur ona yaptırır her işi kızda gık demez yayla evini temizleyeceği zaman gelinini götürür dip bucak temizletir yazık kıza bazen üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?