93/1 yarenleri burayaa

Onlardan hiç çıkmıyorum desem yalan olmaz canım ailem gibiler artık bir sıkıntım yok konuda beraber hiç kalmadım aynı evde babası olmayacak Allahtan bende çekiniyorum çünkü bakalım ne olacak tatlım

ooo askere bak sen çok heycanlı gerçekten filmlerde olur ya topluca kalırlar damat gelinin yanına kaçar falan yatmak için sonra karşılaşır aile bireyiyle şeyy su almaya giidodm da

Bencee annesi seninle böyle güzel ilgilenirken başka kimseyi takma sen onu fethetmişsin zaten gerisi çokta tınnnn

Hepinizzz cadısınızzz kızımmmm siz bende sanıodm ki dağıtımda falan sık sık giden benimmmm herkes aile gibi olmş aslında en resmi biziz haberim yok ayy çok güldüm çoook

Onlarda çok doğallar canım ilk kalacağım için seninde dediğin gibi heyecan var uyurken insan nasıl yattığının farkında olmuyor uyuyabilirmiyim ilk gün bilmiyorum düşünsene halimi

Bizim annesi ile kaldılar ben kardeşiylee yanımıza falan da gelemezdi kızz annesi dımdımdım :) :) Herşey dilediğin gibi çok güzel geçer inşallah selenciiimm ablanada sölemen çok iyi olmuş tatlım en aznından birinin haberi var :)

Hepinizzz cadısınızzz kızımmmm siz bende sanıodm ki dağıtımda falan sık sık giden benimmmm herkes aile gibi olmş aslında en resmi biziz haberim yok ayy çok güldüm çoook

Hahhaha delü Begüüü... ay evet valla biz de öyleyiz yav, yani tabş ayrı şehirlerde olunca sürekli yanyana değiliz ama beraber kalmışlığımız bile var yanii..

Onlarda çok doğallar canım ilk kalacağım için seninde dediğin gibi heyecan var uyurken insan nasıl yattığının farkında olmuyor uyuyabilirmiyim ilk gün bilmiyorum düşünsene halimi

Tabi olcak o heyecannn ama geçr kızım bir şey olamz, anlattıgına göre mesele yokk, biz de ilk gün gerildik, 2. gün karşılıklı kahve içiyorduk sıkıldıkça

Cadımıyız ki gerçekteenn heheheh :)
Benimde şimciik bir sorunum var kızzlaaar şimdi babaannesi öldü dedim ya yarın akşam mevlüt var gitmem gerekiyomuş zaten geçen gün cenazeye gitmedim herkes varken kalabalıkta çekindim gece gittim annesi niye gündz gelemdin dedi..Bu akşam da yarın mevlüt var geliceksin dedi hıhıh tamm dedim sadece ama bütün akrabalrı falan orda pek bi çekiniyorum sizce napmalıyııım

siz uzaksınız

Seloş cadısııının ailesi duymasın bunu kescekler ailem gibi falan dio ya şaka şaka he yanlış anlama Seloş çok güzel şeyler inşallah hep böyle devam eder aradaki elektrik çok önemli zaten ...Bnmde dağıtmda birlikte yemek yapmşlığım var kahve yapmşlığım cidden kadın o konularda samimi bizim mevzu asker olunca değişio ama ben heycanlanıodum yaparken anlıo tabi rahat ol sıkma bizde bilmiodk zamanında diodu

Bence git böyle şeylerde destek olmak güzel ne bilimmm seni yakın gördü demekki hem ufak tefek şeylere de yardımcı olursun belki ihtiyaç olursa yakınsa git derim...aman akrabalar olsun ya çekinirsin elbet ama başınız sağolsn dersn 1 saat 2 saat takılır dönersn...

Valla neden ısrar etmişki aslında bence şimdiden akrabaların içine girmen de çok hoş değil yani yarın birgün ailen yanında hepsi tanıdığını belli etse seni sıkıntı olcak ne biliyim, annenin haberi olcaksa git tatlım ama ben Zaferin asker yemeğine gitmedim mesela herkesle tanışmayım şimdiden diye Zafer de istemedi.. tabi ki mevlit gidilmesi lazım normalde ama su an uygun degil gibi geldi bilemedim

Son düzenleme:
Peki kızlar bi sorum var size mesela ben gittimz zaman yemek hazrlanrken yardm ediodm tabak çatal vss yada yedkten sonra illa yıkama yada makineye koyma diolarsa en azından masayı topluodm sizce yanlış mı kimisi dio ben elimi sürmem hep öyle alşılır falan...ama ben duygusal açıdan bakıyorm kendi evim olsa öyle mi bırakcam yemekleri yapmşlar falan toplamak elime yapşmaz yada bi çay kahve servisi yani nitekim annemiz yaşındalar bana koymuo böyle şeyler ama kimisi farklı düşünüo ? annemle de konştm o da benm gibi düşünüo o da annen olmasa bile o konumda dio hani kalkıp dip köşe temzlk ilerdede yapmam genede büyük konşmam ama sonçta yemek,bulaşık toplama çay servisi falan bunlar bana batmıyo ya illa bırak derlerse bırakıyorm ama yoksa ben mi salağım merak ettim

Annemler falan gidicek zaten canım ben pek gitmek istemedim annemde ayıp olur dedi daha halalarına falan demedim zaten başınız saolsun diye..Gidecem mecburr:) :) görümceyle takılırım canım tek kurtarıcım :)

BEgüş şimdi 4 gün sonra benm tickerimda 11 ay mı yazıcaaakkk :)

Ben git dedim çünkü yakın oturdunuzu falan biliorm ondan dedm...

Aynen cnm 11 aydan düşcen zorda olsa geçio Allahın izniyle

Tabiki iyi yapıyosun canıım içinden gelerek yapmışsın sonuçta hem dediğin gibi sadece topluyosun onlarda hazırlamış sonçta..ilersini bilemicem tabiki canm ama smd iyi yapıyosun sonrada elini hiç bişeye sürmüyo demesinler yani kendine laf ettirtme :)

Ama ben gidiyorum kardeşi bize çay kahve pasta börek yapıyo ayağıma kadar getiriyo saolsun bende bardagmı götrym sadece :) :) Onuda benmki otur otur diyo oturuyom gene :) Bende fazla mı cadıyım ne :)

Canım biz sülale olarak tanışıyoruz komşuyuz ya zaten :) Ama ben yine de tüm akrabaların içinde olmaktan çekiniyorum akrabalarda değil millet laf yapıyo sonra deikodu kazanı gibi :) Benm annemler halamlar falan orda olucak zaten bende gidicem mecbureeeen

Bende öyle illaa yapıyim diye atlamıorm öyle annesinin falanda bana çay koymşluğu vardır illa hizmet etcem diye yırtınmıyorum açıkçası duruma göre işte ama merak ettm kimileri asla yapmam diolar çünkü

Düşünebiliyorum askerime dedim zaten her şakanın altında bir gerçek vardır diye sen böyle dedinya annenle beraber yatarız kesin dedim Çok şükür kayınvalideciğim çok iyi kadın oğlundan çok benim tarafımı tutuyor askerimde kıskanıyor görürsünüz siz diyor Allahım sizede nasip etsin böyle mutluluğu begümcüm.
Olsun canım en azından kızkardeşiyle beraber kalman iyi olmuş.Çok saol canım darısı sana olsun
Oh Kahve keyfiniz bol olsun tatlım.
Bu heyecanda tatlı heyacan valla

Ben git dedim çünkü yakın oturdunuzu falan biliorm ondan dedm...

Aynen cnm 11 aydan düşcen zorda olsa geçio Allahın izniyle

Ahh evet canım zor ama geçiyo Ama bu telefonsuzluk çok kötü yaaa nasıl alıştın ankesörlüden konuşmayaaa Benmki sevmiyo ankesörlüyü biliyon geçen haftadan beri hemen hemen hergün aradı bazen bi gün aramıyo ertesi gün arıyo bide burda daha uzun konuşuyo ama alışıyım hergün aramıycam diyo bana yaa cadıya baaaak :) Haftasonu bolbol konuşuruz beni burda yorma diyo : )

Canım bence gayet güzel bir şey yapıyosun sonuçta bu hürmet yani yaa bakma sen öyle diyenlere aşırı çağdaş falandır onlar, bu saygıdır ya yani hizmet olarak bile görmüyorum ben bunu yanii..gelinlikle alakası yokki yani o yaşta kim olsa ben yardım ederm yani nolcak bu kadarcık küçük işlerden ki o bizim sevdiğimiz adamın annesiii..

E o zman tabi gidecen canımm kadın da çağırmış zatenn güzel olur tabi ki gitmenn

Amin cnmmm sizde hep böyle olunnnn inşallah heppp birbirinizi çok sevin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…