- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.801
Bilmiyorum kuzum bi sorun olsa anlatırdı konuşmak dediysem camerada konuşmuyorlar sadece söylemiyor annesine, ama telefonda konuşuyorlar yani arada bi ama bi sorun yok ya sanmıyorum. Vuruyorum vurmam mı rekor kırıyoruz şuan 4 gündür tartışmıyoruzDers oldu ama inşallah tekrarlamaz kuzum.. Ayyyy :26: Allah rahmen eylesin, mekanı cennet olsun.
Heyecanınız hiiç bitmesin kuzum, az kaldı inşallahh
Hee ayrıca sana ne anlatacağım devrem bak dinleBen gülme krizine girdim
Yakup'un kardeşi murat (yaş17) bi kız arkadaşı var selda(15) bildiğin ergen yani
Murat k.peder'e demiş ki baba ben bugün alışverişe çıkcam falan bayram için. K.pederde oğlum yarın çıkarsın demiş. Bu da inatçı gerçi hepsi inatçı laz inadı malum dinlememiş sabah dükkanı açmadan fırlamış kızın yanına. K.peder'de sinirli tabi. Kızda mesaj atmış ''baba ben de senin gelinin değil miyim murata neden bayramlık almaya izin vermiyorsun. beni sevmiyor musun baba, esin ablayı seviyosun ama küstüm sana..'' yazmışAllahım bugün kv'yi aradım anlattı ben gülme krizine girdim
Sonra yakupla konuştuk telefonda çarşıdan dönünce o da anlattı, bende bildiğimi söyledim tabi sonra ''kız milletini görüyor musun yüz vermemek lazım'' gibi konuştu pardon da ne yaptım ben sana dedim. Sonra işte eee arkadaş adamın ilk gelini olduk, öyle mesaj atmayarak kaybetmişim desene dedim gülüşmeye başladkKıza bak yaa, ortada fol yok yumurta yok ergen kafasıyla kayınpederi kızdırmış
Amin esinim amin.
Gerçekten çekeceğin var hemde aynı binada olacaksınız ortada kalmış gibi bir durumun olacak kuzumAllah yardımcın olsun bellide olmaz dediğin gibi belkide çok anlaşacağın biri olur Allah güzel insanlarla karşılaştırsın bizleri.
Ben çekiyorumda eyelinerı ama bir gözüm kalın bir gözüm ince oluyor canım bu videoda hoşuma gitti ankaraya gitmeden deneyeceğim.
Hoşçakal kuzum Allaha emanet ol öpüyorumseni dikkat et kendine görüşmek üzere
Seninde tekrardan kandilin mübarek olsun.
Hepimizin kandili mübarek olsun, dualarımz kabul olsun canlarım
Esintoşum maşallahh ne güzel olmuş kamera olayınızçok sevindim canım benmm..
İnşallahh bozulmaz hiç bu büyü.. annesiyle de kamera da görüşmeyiversn yahu amaannkonuşmak yeter yanii.. cadı gelin 2
Kız ne güldüm Allahım yaaa ne cadılar var daha bunlardan bize cadılık sırası mı gelirrHey Allahım nasıl bir cesaret ya yok onu seviyonuz bana niye bayramlık almıyonuz falan heheheh heyyyy gidi edepli kızlar heyy
Peki kızlar bi sorum var size mesela ben gittimz zaman yemek hazrlanrken yardm ediodm tabak çatal vss yada yedkten sonra illa yıkama yada makineye koyma diolarsa en azından masayı topluodm sizce yanlış mı kimisi dio ben elimi sürmem hep öyle alşılır falan...ama ben duygusal açıdan bakıyorm kendi evim olsa öyle mi bırakcam yemekleri yapmşlar falan toplamak elime yapşmaz yada bi çay kahve servisi yani nitekim annemiz yaşındalar bana koymuo böyle şeyler ama kimisi farklı düşünüo ? annemle de konştm o da benm gibi düşünüo o da annen olmasa bile o konumda dio hani kalkıp dip köşe temzlk ilerdede yapmam genede büyük konşmam ama sonçta yemek,bulaşık toplama çay servisi falan bunlar bana batmıyo ya illa bırak derlerse bırakıyorm ama yoksa ben mi salağım merak ettim
günaydınn kızlarrrr
ben yoktum dun iyi kaynatmişsinz wallaa
esintoooşkızım bu nedir yaa baba diyor, ben de gelinin değil miyim diyor, neden murat'a izin vermedin diye hesap soruyor Allah akıl fikir versin bu çocuklara... kp ne demiş peki merak ettim beeen
canım ya ben sizin o apartmanda öyle oturacağınızı bilmiyordumAllah yardımcın olsun, üstte büyük elti altta küçük elti
Selammm Esintoşşş
Naber napıyosun bugün iftara gitmiomsnnn
Selaam devreetoşummBugün dedem kursta iftar yemeği veriyormuş Anneannem için.. Babamda oraya gidecek bugün yarın evdeyiz de salı günü değilll Canım sıkılıyo kuzum, bakalım kv arayacak mı bekliyorum :18:
Sen napıyosun bebeğimm ??
Ararsa ne dicen peki gitcen mi?
İyiyim cnm bende takılmaca işte öyle ..
Bilmiyorum kuzum ya.. Gitmezsem, bi cumartesi görüşebilcez. Pazar görüşemeyiz sanmıyorm yani :18:
Cumartesi Ada'lara gitcez, pazar öğlen gidiyor..
Napsam bilmiyorum yakup gel ne olur diyor bi yandan off :26:
Her zamankii gibi kuzum, başka yaptığımız birşey yok ki
Tesbih işi alcam bende gelmiş ne yapıyım sıkılıyorum
sevdiğin adam için gitt yaa ne de olsa nişanlısınız hemde git kız gittt birlikte dönceksiniz yanında olur en azından ...
Şimdi bide heveslenip, gidememek var, çağrılmamak var :26: Ufff.. Bilmiyorum begüü yaaaa :44:
Haklısın ben anlamıyorm kadında neyi bekliyo ki aramamak için yola çıkınca mı arıcaklar yani hayret bişi
Bende bi anlasam :44: Yakupa başka konuşuyo ama ortada ne bi telefon eden biri var, neden bi haber veren
Dediğin gibi heralde son gün arayacaklar kuzum, dün aradım kandillerini kutlamak için ama gene tek kelime söylemedi. Yok gidiyoruz de şöyle böyle demedi.
Selaaaaaamm cancanlarıımmmm
Nabeersiiniiizz? Yakup'la dün konuştukta, annem seni arayacak yarın dedi bugün için.. Bakalım arayacak mı?
Cuma Anneannesi, Dedesi, Annesi yakup'u almaya gidiyorlarmış taa.. Bakalım çağıracak mıı :18::18:
Çook çektik zaten be yavrum hala çekeceğimiz vaar
Benimde öyle bi gözüm kalın, bi gözüm ince oluyo acayip ayar oluyorum yaaa
Kamera güzel oldu daa kuzum, insan hakikisini istiyorBanaaaa cadıı mıı dedin seeeeeeen !! Hiçç yakıştıramadım aaaa Konuşmasın bağaaneeee. Ben gene soruyorum haber verim mi diye o istemiyoo hııhh
Aaaa hiloşş neden öyle diyorsun, bende dedim k.pedere bana para ver adam bayramlık alcam diye o yüzden verdi zaten
Allahım düşündükçe gülme krizlerindeyiim kuzum sorma yaaEee ergen kafası bu kadar oluveriyoo
Zafer'le konuşmuşsuunuzzzz?? Çook sevindiimmm kuzucummm
Begüü en doğrusunu yapıyorsun. Ben yeri geldi kv'nin evinde kaldığımda temizlikte yaptım ve hani sonuç olarak annenin dediği gibi o konumda oldukları için.. Nasıl kendi evini pis bırakamıyorsan o misal..
Ortalığın dağınık olmasındansa, bana bırak dendiyse ben toplarım en azından lavobonun içinde durur yani.
Sen en iyisini yapıyorsun, milletin kafasıyla bizimkiler uyuşmuyo
Elimi sürmem de neymiş? Kendi evlerinde yapınca annesi alışıyormuymuşMantığa bak ya
Günaydıın devreeemmBende dün yoktum baya kaynatılmışşş
Topiciğimiizz eski havasına döndüüü !!
Nilüüüüüüüüüüü !!Hahahhaytt K.peder hiç birşey dememiş ama muratın evde burnundan getirmiş, ee adam biliyo kız çocuk sonuçta arada bi ciddiyette yok o yüzden hiç gerek yok muhabbete demiş Ve k.peder kızı seviyordu he, yakup'un kuzenini düğününde o kızda gelmişti annesiyle falan.. K.peder ''kızım seldayla muhabbet edinde yabancılık çekmesin'' demişti bende konuşuyordum. Kız kendi kendini ateşe attı soğuttu k.pederi bi de adam birindan soğuyunca daha ısınamıyo
Murat heralde bana bayram harçlığı verdiğini söylemş kıza o durumdan olabilrr kuzum
Alllaaaaahhhhhh yardımcım olsun da kızz hepten gözümü korkutuyonuz
Büyük elti, küçük elti ama ilk gelin benim arkadaşş !! :82:
Anne Yakubu almaya ne zaman gitceksiniz deseydn belki o zaman söyler ,,çağrcaksa arar heralde yaa Yakupta sorarsa beni kimse aramadı dersn nitekimde aramadılar
Selam cadı Esintoşumhakikisine de az kaldı kız şurdaaa ama fırsat varken bence de git canım benm bak sevgilin de istiyor hemm..
Ben de Zaferle evlenirsek şayet ilk gelin olcam
Bize gelince konuştuk da şu an harika değilz ya bir şeyler olmuyor bize biraz zaman gerekk..bayramda bakalım birazz tatil lazım bana kehkeh
Diyemiyorum gelin güvey olmuş gibi :18:
Kaynımda dedi yenge sen de gideceksin diye falan haberim yok öylemiymiş dedim bende.. Sinir oldum devrem ya.. Yakupa aramadılar diyorum zaten sorunca arayacaklar diyor bekliyorum yookk
Hatun deme şöylee yaaÇağrılmadım kii kuzum Bekliyorum çağırçaklar diye ama hala ses soluk yok. 5 gün kaldı hala aramadılar İlk gelin olmanın avantajlarını iyi kullan
O birşeyler olacak kuzum, konuşmak bile bi adım.. Sen tatilden gelde hele bi inşallah yoluna girecek herşey
Hehhe dicemm
Yav çağırmasınlar onlar iin mi gitcen sankiii..ayrıca daha var ya bence ararlar da yanii ön hazırlık gerektircek bir şey değil nasılsaa
Bakalım kullanırız inşallah :)
Valla konuştuk da yani şu an ben Zafere güvenip kendimi teslim edemiyorum, kafama soru işaretleri kalbime şüphe girdi....böyle olsun istemezdm zamanla bakcaz cicim
İlk gelin olmanın avantajları nelermiş merak ettim doğrusuben o evin tek gelini olcam
Hehhe dicemm
Yav çağırmasınlar onlar iin mi gitcen sankiii..ayrıca daha var ya bence ararlar da yanii ön hazırlık gerektircek bir şey değil nasılsaa
Bakalım kullanırız inşallah :)
Valla konuştuk da yani şu an ben Zafere güvenip kendimi teslim edemiyorum, kafama soru işaretleri kalbime şüphe girdi....böyle olsun istemezdm zamanla bakcaz cicim
Sen daha avantajlısın devrem zaten
3 erkek ya bizimkisi biliyorsun, avantajı şu ki k.pederinin gözünün içine bakması benim için
Kızı yok malum. Adam yemek yapmayı da bildiği için bizi çağırdıklarında hep sevdiğim yemekler oluyo
Bi de şöyle birşey var ilk gelinde neyi sevip, neyine ısındıysa diğer gelinlerde de onu arıyorlar
Büyük kaynıma kız istemeye gittiklerinde kıza ısınamamışlar, bi gelin daha aldım ama gelin değil kız aldım demiş.
Bide benim için avantajı şu normalde 2.katta ben oturacaktım, k.peder öyle düşünmüş bende 3. istedim diğerini küçüğüne kaldı
Annesi ben hazırlıklara yarın başlarım demiş la çocuğa dün ne hazırlığıysaHe onlarla gidecektim, annesi dededi anneannesi bi daha masraf edemem abi
Allah Allaaahh :18: Gittikçe sapa sarıyor gibi, zaman bakalım neyi gösterecek :44:
Zaten şöyle bir gerçek var ki Kayınpederler gelinleri daha çok severler
Bakalım biz neler görcez
Hiloş sizin azcık zamana ihtiyacınız var gibi ya keşke böyle olmasaydı ama inşallah hayırlı olur
Sen daha avantajlısın devrem zaten
3 erkek ya bizimkisi biliyorsun, avantajı şu ki k.pederinin gözünün içine bakması benim için
Kızı yok malum. Adam yemek yapmayı da bildiği için bizi çağırdıklarında hep sevdiğim yemekler oluyo
Bi de şöyle birşey var ilk gelinde neyi sevip, neyine ısındıysa diğer gelinlerde de onu arıyorlar
Büyük kaynıma kız istemeye gittiklerinde kıza ısınamamışlar, bi gelin daha aldım ama gelin değil kız aldım demiş.
Bide benim için avantajı şu normalde 2.katta ben oturacaktım, k.peder öyle düşünmüş bende 3. istedim diğerini küçüğüne kaldı
Annesi ben hazırlıklara yarın başlarım demiş la çocuğa dün ne hazırlığıysaHe onlarla gidecektim, annesi dededi anneannesi bi daha masraf edemem abi
Allah Allaaahh :18: Gittikçe sapa sarıyor gibi, zaman bakalım neyi gösterecek :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?