93/1 yarenleri burayaa

Kuzucum yaa çok üzüldüm inanki sen o kadar emek ver sana dediği cümle gerçekten çok kalp kırıcı.
Bence annenle konuşma şuan biraz kendine zaman ver ölç tart düşün gerçekten çok zor bir karar bu senin için.
Sonuçta yaşanmışlıklar var canım insan bir çırpıda atamıyor bazı şeyleri ki bu emek verip kalbini açtığın kişiye hiç.
Ama dediğim gibi düşün yine herşey senin içinde ben ne desemde bilmiyorum senin yaşadığın duyguları hiloşum ama gerçekten çok üzüldüm adına.
Ben senin yerinde olsam ne yapardım dedim kendime ama hepimizin ilişkileri farklı yaşanmışlıklarımız farklı ve ben bu duruma yorumsuz kalıyorum Allah yardımcın olsun bu sürede sana unutmaki kader arkadaşı olarak hep yanındayız ne karar alırsan sen yeterki üzülme

Bende çok seviyorum gerçekten çok yakışıyor.
Barıştık zaten canım ama bugün çok sinirliydi (Bana Değil Ama) mecbur susmak zorunda kaldım.

Oyle tabi Selencim herkesin iliskisi farkli ama bana son bikac haftada kaldiramayacagim laflar etti nedense..anlam veremedim kafasini dinlemesi icin de beni anlamasi icin de zaman gerekiyordu ve benn de yuregimin durulmasi icin..hen de ciddiye almasi gerekiyordu beni, ben de boule bir karar aldim.. o kadar yaraliyim ki bu sefer hic bir sey yapmazsa boyle bitip gidecek ve hic bir sey yapmiycam ama ne yapabilir de ben eskisi gibi hissederim onu da bilmiyorum zaten.. o yuzden kapattik konuyu yasayarak gorelim.. neyse ki bayram tatili var biraz degisim iyi gelecek ve dondugumde daha iyi belli okur sanirim.. kısmet her sey... cok opuyorummm sizleriii iyi gecelerrr :**

ayy kuzum yaa gecmıs olsunnn dıkkat et kendınee sigarayı en kısa zamanda bırakkk!!
hemen hedef koyalim ramazan bayramı sonrasi azına surmuyosun sorarm hergunn :)))
ztn cok zararlı ve kokuyo boşver nie içiosun
bende icerim ama ortam olur kahve sıgara keyfı yaparim okdr normalde aklıma gelmez anca toplanıcaz arkdslarla keyıf yapcz fln:)

Atışmalar olurda öyle buyumesın kuzu hıc bısı olmamıs gibi davran sende bosver hep oluyo ztn böyle seyler
hepsını takarsak ohoooo ınsan bı sure sonra bunada alısıo

She is delirious ! She is incredible ! She is superficial ! She is complicated
She is sweetest candy..

I love it..

E süperr Günaydınnnn

Hhahahaha ben sana dün de dedim "ver gazı yansın." süper motive ediyon gızımm :129:

nasılsın canımm moreller nasıll iyi gibi göruyorum seni amaa

Dün gece çok başım ağrıyordu,görümcemle telefonda laflarken uyuya kalmışım..
Baya erken uyudum ve erken kalktım..

Ya varya erken uyuyup erken kalkmak gibiisi yok

Aman iyi olda kuzum

bende gec yatıosun dıe dusunyodum burda laflıosunz ya kızlarla
erkenci olmak guzel aama gun gecmıo oruclyken :))
senınkı nerdeydı canım bu arada

La bulmuşun benim arkadaşı , el üstünte tutacağın yerde yargılıyo bir de hıh

Ne güzel işte içini baymıyorum kendine ne kadar değerli olduğunu hissettiriyorum daha ne yapayım la

Kötü demedim kızımmm olur mu öyle şey sağol varol yehooo

İyiyim Senacım sağoll..iyi olacam tabi napacam, arada kafama takılıyor ama o kadar içim rahat benm

Sen nasılsınn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…