- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.981
Kuzucum yaa çok üzüldüm inanki sen o kadar emek ver sana dediği cümle gerçekten çok kalp kırıcı.
Neyse ki geliyo tatlım benm..boşver uzatmayın boş yere ne gzel şarkı da göndermiş sana..tatlı bence... yani telefonun sesini açsa iyiymiş amaaa boşverrr...
Yarın özür dilicekse hiç uzatma bence Selencim..benim başımdakini tahmin bile edemezsin...
Kızlar biz resmen ayrılma noktasındayız ve tek istediğim birazcık daha şefkatli davranmasıydı ama resmen beni umursamıyor artık ben patlama noktasındayım kızlar..ne yazıkki annemle konuştum ve sinirle fevrilikle alakası yok, bitti diye de konuşmadm zaten, ertelememiz lazım biz yapamıyoruz, Zafer değişti dedim, eğer adam olmazsa bu şekilde yitip gidicez dedim k öyle görünüyor.. beni ne kadar yaraladı yine akşam akşam ve bz ayrıldık resmen, bilmiyorum nolcak ya ben çok sıkıldım artık gözümü de kararttım bu sefer, resmen acaba tanışmayı ertelesek mi dedim tamam dedi, ayrılalım mı yapamıyoruz dedim peki dedi, ben seni mutlu edemedim git başkası etsin dedim sen de beni edemiyosun deidm.. bu lafın üstüne zaten bitti dedi, kolaydı di mi bu kadar ben neye inanayım napayım şimdi yaa.. ama çok kötü değilim şu an öyle gururumu kırdı ki üzülcek yüzüm yok, en değerli benim kendini ne sanıyo bilmiyorum ama bu kafayla giderse bitti bu iş, başlayamadan bitti. Anneme yarın annesini ara samimice konuş dedim, annem de acele etme falan dedi ama ciddi oldumu anlamalı dedim, ayrılmayı bile ciddiye almıyo nası bi güvense.. samimice de ki kızımı hep üzülürken görüyorum ve kendi de dedi artık tahammül edemiyomuş bazı tavırlarına de dedim, ailesi de yüklensin biraz oh olsun ona umrumda değil şu an var ya, kalbim ferah..
Bende çok seviyorum gerçekten çok yakışıyor.Ama eskileri gördükçe geçtiğini anlıyor insan yaa
8 ay heyt be 15 aydan düştük ya o bile yetiyor kuzum bunlarda bitecek elbet
Sen nasılsın senacım ?
Yeşilköye hiç gitmedim, bakırköyde iyi dediğin gibi kuzum ama fatihe gitmediysen git bence
HahahaŞu öküz kelimesinin hastasıyım ben yaa erkeklere çok yakışıyor Susma selentoşş sustukça o üste çıkar
Gidişinin heyecanını ver bu tartşmayı artık
Kalbin ferah olsun kuzum, işin içine aile girince durumlar o kdar farklı oluyor ki eminim Ailesi seni savunduğu an Zafer galibiyetinin farkına varacak. Okuduklarıma inanamadım ne biliyim hani sen belli etmesende bi umut var içinde hala, ama o umudu gün geçtikçe kaybediyorsun. Her konuşmada, her gözyaşında koşar adım uzaklaşıyorsun. Ve bunda senin tek bi katkın bile yok. Bu zamana kadar çabaladın ama çabalarının boşa çıkması bile seni nasıl üzdüğünü anlayabiliyorum. Anneciğin güzel bi dille konuşmalı annesiyle seni üzdüğünü ve bu durumun ne olacağı konuşulmalı. Sonuçta büyüklerimiz bizden daha iyi bilirler.
Üzülme sakın ha. Zaman diyorduk ya, ne olursa olsun onca yaşanmışlığın ardından bu kadar çabuk pes etmeniz hiç normal değil.
Önce bi kafanı dağıtmaya kendini toplamaya ihtiyacın var ondan sonra olursa olur olmazsa kader..
Begüşün dediği gibi ani kararlar verme ne olursa olsun. Keşke bi neden olsaydı demek geldi içimden.. Ama anlattığın kadarıyla hiç bi neden yok.. Ve keşke saatlerce tartışsanızda, önceki gibi tatlıya bağlasanız..
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin kardeşiimmmm
Ammiiin amiiinn devremm
Kuzucum yaa çok üzüldüm inanki sen o kadar emek ver sana dediği cümle gerçekten çok kalp kırıcı.
Bence annenle konuşma şuan biraz kendine zaman ver ölç tart düşün gerçekten çok zor bir karar bu senin için.
Sonuçta yaşanmışlıklar var canım insan bir çırpıda atamıyor bazı şeyleri ki bu emek verip kalbini açtığın kişiye hiç.
Ama dediğim gibi düşün yine herşey senin içinde ben ne desemde bilmiyorum senin yaşadığın duyguları hiloşum ama gerçekten çok üzüldüm adına.
Ben senin yerinde olsam ne yapardım dedim kendime ama hepimizin ilişkileri farklı yaşanmışlıklarımız farklı ve ben bu duruma yorumsuz kalıyorum Allah yardımcın olsun bu sürede sana unutmaki kader arkadaşı olarak hep yanındayız ne karar alırsan sen yeterki üzülme
Bende çok seviyorum gerçekten çok yakışıyor.
Barıştık zaten canım ama bugün çok sinirliydi (Bana Değil Ama) mecbur susmak zorunda kaldım.
Bende iyiyim de biraz rahatsız oldum bugün ya. Sigarayı bırakmam lazım yoksa hastalığa kadar yolu var ama bırakılmıyo şu illet :26:
Öksürmeye başladım vücudumun her yeri ağrıyor kuzum. Evet tartışmıyorduk kiii bugün gene atıştık
Olcaz tabi kız mutluuu biz olmayak da kim olsunnn he miii
Git gel yapıyorum ben de ödeve başlıcam tatlışş buralardayız gene de işteee..
Seni çakalll
Ya çünkü hırsla yaptığım da oldu o şekil ama tıss çabuk sözdü, bu sefer başka, kendi duruşa kendim bile hasta oldm hehehe
Deli ya git kızım başımdan zaten yazmam gereken bir koca tez varrr kafamı bulandırma
Beklerler de onlar daha sıkboğaz ederdi vallaaaya da bazıları aman gitti giden deyip gününü gün ederdi belki de bilinmez
Hahha çok da iyi yapmışsınnn:13:
Gayet tatlı bir atışmaymış ben de bi şey sandımm
Alem kız bunlar heralde harcıcaz
Günaydinnnnnnnnnn günaydiinnnnnnnnnn canlarimmm bugun böyle bi enerjı var bende
Günaydın canım, bu enerjini neye borçluyuz..
Günaydinnnnnnnnnn günaydiinnnnnnnnnn canlarimmm bugun böyle bi enerjı var bende
She is delirious !She is incredible ! She is superficial ! She is complicated
She is sweetest candy..
I love it..
bilmiyorum cnm böleim bugun yogun diilm ya onunda rahatlıgı var bakma
sen napıosun erkencisinnn
E süperr Günaydınnnn
Hhahahaha ben sana dün de dedim "ver gazı yansın." süper motive ediyon gızımm :129:
E süperr Günaydınnnn
Hhahahaha ben sana dün de dedim "ver gazı yansın." süper motive ediyon gızımm :129:
Dün gece çok başım ağrıyordu,görümcemle telefonda laflarken uyuya kalmışım..
Baya erken uyudum ve erken kalktım..
Ya varya erken uyuyup erken kalkmak gibiisi yok
Aman iyi olda kuzum
La bulmuşun benim arkadaşı , el üstünte tutacağın yerde yargılıyo bir de hıh
Ne güzel işte içini baymıyorum kendine ne kadar değerli olduğunu hissettiriyorum daha ne yapayım la
nasılsın canımm moreller nasıll iyi gibi göruyorum seni amaa
bende gec yatıosun dıe dusunyodum burda laflıosunz ya kızlarla
erkenci olmak guzel aama gun gecmıo oruclyken :))
senınkı nerdeydı canım bu arada
nasılsın canımm moreller nasıll iyi gibi göruyorum seni amaa
bende gec yatıosun dıe dusunyodum burda laflıosunz ya kızlarla
erkenci olmak guzel aama gun gecmıo oruclyken :))
senınkı nerdeydı canım bu arada
Kötü demedim kızımmm olur mu öyle şey sağol varol yehooo
İyiyim Senacım sağoll..iyi olacam tabi napacam, arada kafama takılıyor ama o kadar içim rahat benm
Sen nasılsınn??
Erken yatıyorum kızTekirdağda canım senin ki nerde
bıngolde cnm benımkide
ne guzel yaa memleketımde askerrrr :)))
sen nerdesin gidip görusebılırsınız uzak değilsen
okdr olur canım bakalım zaman ne göstericek
iyim canım bende su yorgunlugu tatılde ustumden atmak ıstıorm :26:
İstanbul tekirdağ arası görüşmek kolay oluyo ..
Sen kızçelerden misin vay vay vay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?