93/1 yarenleri burayaa

guzel olucak canım yeterki hayırlısı olsunn
1 sene snra tamamen kendıne gelırsn ztn iş konusunda
aşkıda zamana bırak en guzeliii

İş konusunda tereddütüm yok normalde ama Antalya'ya yerleşme planımız olduğu için burdak işi bırakacağıma alıştırmıştım ortamı, bilemiyorum ne olacağını şu an inanki..ben pek çok şeyi plalamıştım...ama tabi ki zamana bırakacağım çare yok

evet suan hersey belirsiz yanii
olsun canım hersekılde bulursun işi ztn sımdı bianda ortamada baska seyler söylenmez:/

evet suan hersey belirsiz yanii
olsun canım hersekılde bulursun işi ztn sımdı bianda ortamada baska seyler söylenmez:/

Zaten o kadar güzel sustum ki etrafa karşı da sustum canım, kimseye bir şey demedim, demiycem de.. sanırım şu tatilden dönünce netleşir her şey.. şu an çok belirsiz hiç sevmesem de çok belirsiz ama şükür ki güçlüyüm..

twitterda bir söz okudum çok hoşuma gitti:

"Kalbi kırılmış bir kız susarsa, tribine bile hasret kalırsın."

Son düzenleme:

ztn susmak aslında cok buyuk bı tepki ve farkedıcek fazlasıyla bısıler bekleyıp görmeyincede dank edıcek
guclu olman cok guzel gercektn bu durumda

söze bayıldımm yanlıızzz cok dogruuuu ve senın icin yazılmiş

He ya ben de çok beğendim valla..
Umarım öyle olur yazık edecek diye de korkuyorum bir yandan ama elimden bir şey gelmiyor..

Neysee gene daldık bu mevzulara

Amann haftasonu gelsin bol bol yüzeyim ya gerisi tıss

He ya ben de çok beğendim valla..
Umarım öyle olur yazık edecek diye de korkuyorum bir yandan ama elimden bir şey gelmiyor..

Neysee gene daldık bu mevzulara

Amann haftasonu gelsin bol bol yüzeyim ya gerisi tıss

hahaha evet yaa ne guzel tam dınlenıceksn walla sen tatılı dusun
rahatlamayı dusunn bırazda o yorsun kendını artık yeter

istanbuldym cnm ben bayramdada
gezcem tozcam dınlencem arkdslarmla görusemıyoruz hepımız calısıyoruz anca bayrama ayrlayabldk
onlarla görusurm öle baska bı plan yok smdlık

Ne olsun ki yeterr ben de İstanbuldayım selam olsun ama ben liseyi Antalya'da üniveristeyi Ankara'da okuduğum için en sevdiğim arkadaşlarım genelde oralardaa ben buraya ait değilim

Ne olsun ki yeterr ben de İstanbuldayım selam olsun ama ben liseyi Antalya'da üniveristeyi Ankara'da okuduğum için en sevdiğim arkadaşlarım genelde oralardaa ben buraya ait değilim

okullar farklı sehırlerde olunca arkdslarda öle oluo
bende anca istanbuldakılerle görusuyorum dier sehırlerde olanlar ayda yılda 1 oda onlar gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…