93/1 yarenleri burayaa

Bende iyiyim de biraz rahatsız oldum bugün ya. Sigarayı bırakmam lazım yoksa hastalığa kadar yolu var ama bırakılmıyo şu illet :26:
Öksürmeye başladım vücudumun her yeri ağrıyor kuzum. Evet tartışmıyorduk kiii bugün gene atıştık

Şafak doğan güneş ama yanlış anlamayın mehtap başlangıcı için

O günlerde gelecek devrem
Mehtap ; Ne flört, ne manita sadece 4 !

Olcak kuzum musmutlu günlerimiz olacak Allahın izniyleee

Esintoşumm Begüşümm Margacımmm kasvet dağıtak da biraz sizin mehtapları kutlayak ggızzz

Çaya gidiyorum annecimlenn..gelcemm ahhaah Cumaya gittim döncem gibi oldu bu daa

Geeeel yavrum ama ben buralardan giderim birazdan teyzemdeyiim eve gitcez

Farkettim..

Bende az değilim hı fırsat bu fırsat diyip koymuşum resmimi yanına

Şaka bir yana bu hareketin hoşuma gitti biliyor musun..
Senin nasıl bi karaktere sahip olduğunu gösteriyo bu..

Bilemiyorum valla ama sanmamm yurtdışına falan mı gştsek napsak mesela napıyolar bir görekk

Yani bence de yokkk..o zman pek çok şekilde dokunmayla anlatılır yahu..tokat da bir seçenek tabiiii

Hiloş beklemeye beklerler belki ama sabır anlayış konusunda teredütlerim var mesela der sen çarşıda geziosnnn beni görmek istemiosn

Esintoşşş hayırdır niye atıştınız ya ? aynen bize son 4

Hiloş beklemeye beklerler belki ama sabır anlayış konusunda teredütlerim var mesela der sen çarşıda geziosnnn beni görmek istemiosn

Kendime birşeyler almaya çıktım bugün gene söylendi paşam Allahıımm neymiş ben hep birşeyler alıyormuşum tutumlu değilmişim cart curt öttü işte bende kapattım telefonu o konuşurken sonra mesaj attım ''paşam sen bilirsin''

senin kv ile siz böyle çocuk gibi didişiyomuşunuz, ay dur ben öpim ben öpim ay ben rüyamda gördüm yok ben gördüm o bana baktı yok beni daha çok seviyo ahahahhaahahahah

Allah o günleri gösterirse evlenirsek yazarım size gizli gizli benim kk üyeliğimi bilmio çünkü Ben uyumlu biriym onlarda çocuğa 5 yaş muamelesi yapmazlarsa mutlu oluruz...

Şaka şaka seviniyorum tabi aile sonuçta ama içimden keşke ben de orda olsaydm diye de geçmio değil

Kim naparsa kendine

Olcaz tabi kız mutluuu biz olmayak da kim olsunnn he miii
Git gel yapıyorum ben de ödeve başlıcam tatlışş buralardayız gene de işteee..

Farkettim..

Bende az değilim hı fırsat bu fırsat diyip koymuşum resmimi yanına

Şaka bir yana bu hareketin hoşuma gitti biliyor musun..
Senin nasıl bi karaktere sahip olduğunu gösteriyo bu..

Seni çakalll

Ya çünkü hırsla yaptığım da oldu o şekil ama tıss çabuk sözdü, bu sefer başka, kendi duruşa kendim bile hasta oldm hehehe

Başka nasıl anlatabilir düşünüyorum..
Ah çok seviyorum böyle soruları ya..

Deli ya git kızım başımdan zaten yazmam gereken bir koca tez varrr kafamı bulandırma

Beklerler de onlar daha sıkboğaz ederdi vallaaa ya da bazıları aman gitti giden deyip gününü gün ederdi belki de bilinmez

Ben yemin töreninde fırlamıştım aradan..
Onca kişiyi ite ite kavuşmuştum askerime

Hahha çok da iyi yapmışsınnn :13:

Gayet tatlı bir atışmaymış ben de bi şey sandımm
Alem kız bunlar heralde harcıcaz

Tabi yavrum datlucuk bir kızcaazımızzzsınn saygısızlık falan etcek biri değilsin o da kıymet bilsin karşılıklı geçinir gidersinz amann her an dipdibe de olmucaksınz yahu zatenn

Hiloşumm daha gelemem duş alacağım eve gidince, regl bitti bugün yarın Allahın izniyle niyetli olcam Sonrada yatarım her yerim ağrıyo zatenn :26:
Nee tatlısı bee öküz olunca karşındaki hele bende he he diye suratına kapatıp, ardından sinir edici bi mesaj atınca ki eminim ki sinirden çatlıyorduurr

Tabi yavrum datlucuk bir kızcaazımızzzsınn saygısızlık falan etcek biri değilsin o da kıymet bilsin karşılıklı geçinir gidersinz amann her an dipdibe de olmucaksınz yahu zatenn

Aldım begüü çeyizime ne koycam şimdi kullanırım valla

herkes senin gibi düşünse Hiloş keşke Amannn hayırlısı yaa ...

Esintoş bence al sen al bunu

Tamam yavrumm dinlenmene bakk hadi bakalım son 2 günü yakaladınn valla ben de alıştıydım oruca iyi gidiyoduk ama bitiyor..

Delirsin boşver heheh

herkes senin gibi düşünse Hiloş keşke Amannn hayırlısı yaa ...

Esintoş bence al sen al bunu

Alayım demiii Amaaann belki kaynanacağıımdaaa benden özenir melek olur beee

Tamam yavrumm dinlenmene bakk hadi bakalım son 2 günü yakaladınn valla ben de alıştıydım oruca iyi gidiyoduk ama bitiyor..

Delirsin boşver heheh

Ah kuzum ya en çok kandilde tutmak istiyordum ama olmadı, son 2 gün yakaladım valla buna şükür. Bu sefer uzun sürdü ya :26:
Normalde 7 sürüyo bu sefer 8 sürdü :18:
Delirsiin öküz bağaaaneeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…