- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.961
aynen canım yaa gecıyo Allaha sukur ilk zamanlar nasıl zordu
gercı gene zorda en azından gecıtıgnı görmek iyi gelıo
iyim tatlım nasıl olim işten geldm aynı yani
sen nasılsın askerin nasıll kavga etmıonuz dimi
Şafak doğan güneş ama yanlış anlamayın mehtap başlangıcı için
Ohh mis gibi köy havası kızımmm
Mutlu günlerimiz de olacak tabi ki Esintoşummm..zaten iyiyim çok şükürrr..daha iyi de olurum inşallahh..hakettiğini yaşamalı insan daha azını da fazlasını da değill..
Özellikle tatili bekliyorum valla ama bayramda da düğün falan varmış kurt dökerim biraz heheh
Esintoşumm Begüşümm Margacımmm kasvet dağıtak da biraz sizin mehtapları kutlayak ggızzz
Çaya gidiyorum annecimlenn..gelcemm ahhaah Cumaya gittim döncem gibi oldu bu daa
Keisnlikleee
Taam kız taam anlaştuk
Bu avatar da kaldı öyle haaa.. ama bir işi sinirle kalkıp yapmadığım burdan belliii.. avatarları hadi hemen değişiyim falan gibi bir telaşım falan olmadı önemli olan yürekte nolduğu beeee
Çok yakıştık mı yanyanaboşum ya ben sulan tabi kehkeh
Gittii valla ama herkes eşit zamandır görmüyoilk ben sarılcam lafını duymıcam için mutluyum
Bilemiyorum valla ama sanmamm yurtdışına falan mı gştsek napsak mesela napıyolar bir görekk
Yani bence de yokkk..o zman pek çok şekilde dokunmayla anlatılır yahu..tokat da bir seçenek tabiiii
Bilemiyorum valla ama sanmamm yurtdışına falan mı gştsek napsak mesela napıyolar bir görekk
Yani bence de yokkk..o zman pek çok şekilde dokunmayla anlatılır yahu..tokat da bir seçenek tabiiii
Bende iyiyim de biraz rahatsız oldum bugün ya. Sigarayı bırakmam lazım yoksa hastalığa kadar yolu var ama bırakılmıyo şu illet :26:
Öksürmeye başladım vücudumun her yeri ağrıyor kuzum. Evet tartışmıyorduk kiii bugün gene atıştık
O günlerde gelecek devrem
Mehtap ; Ne flört, ne manita sadece 4 !
Olcak kuzum musmutlu günlerimiz olacak Allahın izniyleee
Geeeel yavrum ama ben buralardan giderim birazdan teyzemdeyiim eve gitcez
senin kv ile siz böyle çocuk gibi didişiyomuşunuz, ay dur ben öpim ben öpim ay ben rüyamda gördüm yok ben gördüm o bana baktı yok beni daha çok seviyo ahahahhaahahahah
Hiloş beklemeye beklerler belki ama sabır anlayış konusunda teredütlerim varmesela der sen çarşıda geziosnnn beni görmek istemiosn
Esintoşşş hayırdır niye atıştınız ya ? aynen bize son 4
senin kv ile siz böyle çocuk gibi didişiyomuşunuz, ay dur ben öpim ben öpim ay ben rüyamda gördüm yok ben gördüm o bana baktı yok beni daha çok seviyo ahahahhaahahahah
Kendime birşeyler almaya çıktım bugün gene söylendi paşamAllahıımm neymiş ben hep birşeyler alıyormuşum tutumlu değilmişim cart curt öttü işte bende kapattım telefonu o konuşurken sonra mesaj attım ''paşam sen bilirsin''
Ordan doğru yetiyolar hee
Oh iyi yapmışınn cadı gelin 2
Bende iyiyim de biraz rahatsız oldum bugün ya. Sigarayı bırakmam lazım yoksa hastalığa kadar yolu var ama bırakılmıyo şu illet :26:
Öksürmeye başladım vücudumun her yeri ağrıyor kuzum. Evet tartışmıyorduk kiii bugün gene atıştık
O günlerde gelecek devrem
Mehtap ; Ne flört, ne manita sadece 4 !
Olcak kuzum musmutlu günlerimiz olacak Allahın izniyleee
Geeeel yavrum ama ben buralardan giderim birazdan teyzemdeyiim eve gitcez
Farkettim..
Bende az değilim hıfırsat bu fırsat diyip koymuşum resmimi yanına
Şaka bir yana bu hareketin hoşuma gitti biliyor musun..
Senin nasıl bi karaktere sahip olduğunu gösteriyo bu..
Başka nasıl anlatabilir düşünüyorum..
Ah çok seviyorum böyle soruları ya..
Hiloş beklemeye beklerler belki ama sabır anlayış konusunda teredütlerim varmesela der sen çarşıda geziosnnn beni görmek istemiosn
Esintoşşş hayırdır niye atıştınız ya ? aynen bize son 4
Ben yemin töreninde fırlamıştım aradan..
Onca kişiyi ite ite kavuşmuştum askerime
Kendime birşeyler almaya çıktım bugün gene söylendi paşamAllahıımm neymiş ben hep birşeyler alıyormuşum tutumlu değilmişim cart curt öttü işte bende kapattım telefonu o konuşurken sonra mesaj attım ''paşam sen bilirsin''
Allah o günleri gösterirse evlenirsek yazarım size gizli gizli benim kk üyeliğimi bilmio çünküBen uyumlu biriym onlarda çocuğa 5 yaş muamelesi yapmazlarsa mutlu oluruz...
Şaka şaka seviniyorum tabi aile sonuçta ama içimden keşke ben de orda olsaydm diye de geçmio değil
Kim naparsa kendine
Olcaz tabi kız mutluuu biz olmayak da kim olsunnn he miii
Git gel yapıyorum ben de ödeve başlıcam tatlışş buralardayız gene de işteee..
Seni çakalll
Ya çünkü hırsla yaptığım da oldu o şekil ama tıss çabuk sözdü, bu sefer başka, kendi duruşa kendim bile hasta oldm hehehe
Deli ya git kızım başımdan zaten yazmam gereken bir koca tez varrr kafamı bulandırma
Beklerler de onlar daha sıkboğaz ederdi vallaaaya da bazıları aman gitti giden deyip gününü gün ederdi belki de bilinmez
Hahha çok da iyi yapmışsınnn:13:
Gayet tatlı bir atışmaymış ben de bi şey sandımm
Alem kız bunlar heralde harcıcaz
Tabi yavrum datlucuk bir kızcaazımızzzsınn saygısızlık falan etcek biri değilsin o da kıymet bilsin karşılıklı geçinir gidersinz amann her an dipdibe de olmucaksınz yahu zatenn
Aldım begüü çeyizime ne koycam şimdi kullanırım valla
Hiloşumm daha gelemem duş alacağım eve gidince, regl bitti bugün yarın Allahın izniyle niyetli olcamSonrada yatarım her yerim ağrıyo zatenn :26:
Nee tatlısı bee öküz olunca karşındaki hele bende he he diye suratına kapatıp, ardından sinir edici bi mesaj atınca ki eminim ki sinirden çatlıyorduurr
herkes senin gibi düşünse Hiloş keşkeAmannn hayırlısı yaa ...
Esintoş bence al sen al bunu
Tamam yavrumm dinlenmene bakk hadi bakalım son 2 günü yakaladınn valla ben de alıştıydım oruca iyi gidiyoduk ama bitiyor..
Delirsin boşver heheh
Yavrukuşlar ben de biraz çıkıyorum dolabımı falan toplıcammm gene gelirim sonra öpüldünüzzZZzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?