- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.941
Ayy yerim seni sağol cnmn içi...
Ohh gitt anneciğine selam söyle kadınlar kulubunden begüsün slmı var deAfiyet olsn bn buralardayımm sahura kadar yolumuz var
Evet canım bayramda gidiyorum..
Cuma akşama çıkarım , önce ailesinin yanına uğrarım. Bayramlaşırım bir gece kalır, öyle geçeriz kuzum..
Ayrıca begüş çok güzel fikir,biletlerini ayırttırır dönüşte birbirinizin koynunda uyuya uyuya gelirsiniz artık..
Bi çay ikram edenimiz yok..
Of biriniz şöyle önüme dondurma koysa süper olur..
Başım çok ağrıyo..
Dondurma yersem 2 dakikada geçer..
Yarın kuzenlerim geliyorBayramları çok seviyorum..
aa yazmişmiydin hıc görmedim canım uyarıda gelmedi şaşırdım şimdi
görmuş olsam asla cvpsz bırakmam evet tanısmadik ama bılıyrum seni genelde göruyordum yanii :)
sena ben cnm memnun oldm cok
tabıkı derdıne koşarm hepmiz aynıyız burda benımde bı derdım olsa herkes koşar bu yönunu sevıyorum buranın:)
hersey duzelebılır belkı canım ama hıssetırdıklerı unutulmaz öyle hemen
elınde telefonla bekleme ztn zamana bırak zamanla duzelicegini dusunuyorum ben kolay bıtebılıcek bısı deil..
sagol canım Allah sabırını verıo bıde zaman gecse
nisanda görustuk en son bıdaha kurban da izin e gelmeyı dusunuyo ama bakalm canm ya alabılırse izni
ztn ne carsı izni var ne bişi anca tel okdr yuzunu göremedim
Senin zombiş yazan parmaklarının tırnaklarına tatlı renklerde ojeler sürerim tamam mı
Şafak kaç dedin şafak kaçtı gitti de..
Ben bunu benimkine diyince telefonu kapatıcam espri yapma diyo
Amin canım..
Ah sorma..
Bana telefonu kapatırım dediğinde bende ona bu duyguyu iyi bilirim demiştim bi keresinde..
Oda ne duygusuymuş o dedi..
Sevdiğin insandan böyle iğrenç espirler duyunca insan telefonu kapatmak istiyo dedim.
Yani ben senin yaptığın bi çok espride böyle kapatmak istediğim zamanlar oluyordu, dedim..
Sonra güldüm.
Sonra telefondan gelen ses şu..
Dıt dıt dıt dıt
Bana şaka yaparsa bende ona yaparım ne var yeni dimi
Of çok çok çok çok seviyorum onu
Ben seni arıcam diyip aramayınca bi boşluğa düşüyorum
Heycandan erkenden yattı heralde bizim asker bey
O zaman diğer bayramda senin mehtap için sevincez desene inşallah
Sağır duymaz uydurur diyicem alakasız olcak..
Allah yardımcın olsun canım..
Sana bi soru sorucam..
Sende git askerine sor , sohbet konusu olsun..
Bi ormanda bi sağır bi kör bi de dilsiz varmış..
Sağır olan ölmüş..
Dilsiz olan kör olana sağırın öldüğünü nasıl anlatır..?
Biliyorsan söyleme , bilmeyenler bulsun..
İnşallah doğru sormuşumdur
Hahaha tamam söyleyim yavrucum aleykm selammAmma çene yapmışınız lennn
Ohh bayram size çok iyi gelcek kızlarr süper vallaa
Birazdan yerim dondurmamı da buyur gel kızımm
Bayramları ben de severimm farklı bir atmosfer güzle oluyor ben de kuzenlerime gidiyorumm yarın akşamm yollara düşecegizz
Önemli değil Senacımm ben de Hilall.. çok memnunoldumm.. Allah dert vermesn de gene yazışalım biz
Ben de çok seviyorum buralarııı arkadaşlaıklarımızıı..
Çarşı olmaması baya zor oluyordur tatlım ya Allah gani gani sabırlar versin ama istedikten snra tabiki de her türlü dayanıyor insann
Zamana bıraktık kuşum çare yokkk..işime gücüme tatilime bakarım arkadaş
Hey Allamm yaaaa
Oyy yavruşa bak sen kabarık olmuş sevgisiiii...aman kıymet bilsin de sen yeter ki sev canım ben sevmek çok harika bir duyguuu
Anlatamazböyle soruları hiç sevmem
Önemli değil Senacımm ben de Hilall.. çok memnunoldumm.. Allah dert vermesn de gene yazışalım biz
Çarşı olmaması baya zor oluyordur tatlım ya Allah gani gani sabırlar versin ama istedikten snra tabiki de her türlü dayanıyor insann
inş canım kısmet olurda sevınırıızzz
kızlar ben cıkıyorum uyku vaktim geldi erken kalkıyorum öptum sizi cok iyi geceler görusurzz
Hahaha tamam söyleyim yavrucum aleykm selammAmma çene yapmışınız lennn
Ohh bayram size çok iyi gelcek kızlarr süper vallaa
Birazdan yerim dondurmamı da buyur gel kızımm
Bayramları ben de severimm farklı bir atmosfer güzle oluyor ben de kuzenlerime gidiyorumm yarın akşamm yollara düşecegizz
Hey Allamm yaaaa
Oyy yavruşa bak sen kabarık olmuş sevgisiiii...aman kıymet bilsin de sen yeter ki sev canım ben sevmek çok harika bir duyguuu
Rüyasında seni görsün
İyi geceler Senacım görüşürüzz...
Hiloş naptın annen seni sıkıştırdımı mevzularla ilgili ?
Marga bu gece bence ailesini görür yarın kavuşma günü ,,annesi deli gbi sarılır artık yarın
Ben seni arıcam diyip aramayınca bi boşluğa düşüyorum
Heycandan erkenden yattı heralde bizim asker bey
Aynen öyle gelsinler gelsinler..
Değişiklik oluyor benim içinde..
Afiyet olsun hiloşum..
Ben severim ..
Değer kıymeti o bilsin ben biliyorum ki seviyorum..
Bilsezse de gün gelir anlar kıymetimi der büyük konuşuyorum..
Ve sanırım ben özlüyorum
Ve sanırım acıkıyorum da
Lan iki dakika bi düşün hemen anlatamaz deme..
Düşünmeden cevap verme..
Bana da öyle olur ya biri bir şey yapcam deyip de yapmazsaaaa anammm çok gıcık olurum, 2 dk sonra arıyım der 1 sa geçer mesela kafayı yerm
Sağol Margaaa..
O bilsin zaten yavru kuşşş..
Özlenmez mi kızz ben bile özlüyorm(itiraf 1 2- ama ne kadar özlersem özleyim bir şeyi değiştirmez)
Acıktınsa totoyu kaldır bir şeyler ye
Sağır ölüyo
Dilsiz zaten konuşamıyo
Kör göremiyo ama duyuyo
Nerden buldun bunu şimdi itiraf ediyorum google yazdım kk nde link çıktı senin yorumlarınıda okudum net bi cvp yokmş heraldebende anlatamaz diyorm
Bana da öyle olur ya biri bir şey yapcam deyip de yapmazsaaaa anammm çok gıcık olurum, 2 dk sonra arıyım der 1 sa geçer mesela kafayı yerm
Sağol Margaaa..
O bilsin zaten yavru kuşşş..
Özlenmez mi kızz ben bile özlüyorm(itiraf 1 2- ama ne kadar özlersem özleyim bir şeyi değiştirmez)
Acıktınsa totoyu kaldır bir şeyler ye
Lan iki dakika bi düşün hemen anlatamaz deme..
Düşünmeden cevap verme..
en iyisini yaparsın bundan önce onun icin cabaladn bundan snra kendın icin
boşveer hersey olucagına varıyo nekdr dusunursek dusunelım keyfını cıkar canım
ben cıktım iyi geceler göruşuruuuzz
İyi geceler Senacım görüşürüzz...
Hiloş naptın annen seni sıkıştırdımı mevzularla ilgili ?
Marga bu gece bence ailesini görür yarın kavuşma günü ,,annesi deli gbi sarılır artık yarın
Bana kör sorduğunda dokundurarak falan anlatabilir gibi geldi ama kelime oyunu varsa ki bulamadım yani o başkaa...
İyi geceler canımm aynen öyleee teşekkür ettimmm
Yok canımcım annem gayet iyi sağolsun normal arkadaşımla konuşur gibi konuştum, iyi duruyorum yanında seviniyor, iyiyim de şükür, Zafer'in annesiyle konuşurken kötü oldum sadece, o da bütün gün işte de ayakta falan yoruldum br de hiç bir şey yok gibi davranmak yoruyor insanı oondannn.. öyle yani Begüşümmm
Cadıı için gitti içinn
öğlen işi vardı ben seni arıcam dedi babayı aradı
Aynen deli oluo insan ya
Şimdi sağır ölüyor..
Dilsiz olan konuşamıyor..
Ama kör olan konuşuyor. Kör olan dilsiz olana ''sağır öldü mü'2 der..
Ses çıkmaz..
Ses çıkmadığı için kör olan bir daha sorar '' sağır öldü mü öldüyse bi işaret ver der '' kendi üzerinde ama..
Dilsiz olanda gelir köre bi tokat geçirir se sağırın öldüğünü anlamaz mı la
Sen beni özle
Zaten bu avatarı aldım zaferin olduğu yere kafamı koydum..İkimiz daha iyi durduk diye
Artık beni özle tağam mı beni beni bei
Bana kör sorduğunda dokundurarak falan anlatabilir gibi geldi ama kelime oyunu varsa ki bulamadım yani o başkaa...
İyi geceler canımm aynen öyleee teşekkür ettimmm
Yok canımcım annem gayet iyi sağolsun normal arkadaşımla konuşur gibi konuştum, iyi duruyorum yanında seviniyor, iyiyim de şükür, Zafer'in annesiyle konuşurken kötü oldum sadece, o da bütün gün işte de ayakta falan yoruldum br de hiç bir şey yok gibi davranmak yoruyor insanı oondannn.. öyle yani Begüşümmm
Cadıı için gitti içinn
Çok merak ediyorum zaten biz askerde olsak onlar bize nasıl davranırlardı böyle alttan alırlarmydı naparlardı
Bence yok, tüm bunların bi kişide olduğunu düşünürsek soru yanlış olur..
İnsan kendine neden kendi öldüğünü anlatsın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?