- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.041
Yani hazır varken ben niye uğraşayım.ben de açamam valla dükkanlarda var hazır
Ooo selenim gözün aydın şimdiden iyi bayramlar görüşemezsekte ...çok iyi değerlendir günleriniiii
sımsıkı sarılırsınnnn
Yani hazır varken ben niye uğraşayım.
Evet begüş ya heycan başladı nasıl uyuyacağım bilmiyorumdua et benim için sorunsuz gider gelirim inşallah.
Sanada iyi bayramlar devrem sizde sarılın sımsıkı lazım olacak çünkü bize.
Çok saol yavrum ya evet bazen risk almak gerekiyor inşallah aldığıma değer.inşalalh canım sağ salim gider gelirsinnn sıkma canını bazen risk almak gerekio bu hayatta napalımmm Allah korusun senide ...
Dönüş ne zaman sizin ? valla bu bayram gerçekten bayram gibi olcak ya ...
Ben çıkıyorum begümcüm erken yatacağım tabiki uyuyabilirsem.
Kendinize dikkat edin devrelerim hepinize iyi bayramlar 4 gün olmayacağım özleyeceğim sizi sağlıcakla kalın.
Ben çıkıyorum begümcüm erken yatacağım tabiki uyuyabilirsem.
Kendinize dikkat edin devrelerim hepinize iyi bayramlar 4 gün olmayacağım özleyeceğim sizi sağlıcakla kalın.
İyi geceler cnm hayırlı yolculuklar...
Bende seni özlicem...Allaha emanet ol cnmmm
Bizde zamanında çok saçmaladık hiloşum ama işte birşekilde düzeldik aşkımız galip geldi sende dinlen tatilde kafanı dağıt döndüğünde herşey güzel olur inşallah birtanem
İyi geceler cnm hayırlı yolculuklar...
Bende seni özlicem...Allaha emanet ol cnmmm
begsuum sız nezaman kavusuosunuzz
cnm biz kısmetse pazar yada pazt heralde =) 3-4 günde olsa en azından benm gitmeme gerek kalmıcak
Bakalım Selencim inadı gururu değil de aşkını beni daha çok önemsiyorsa elinden geleni yapacaktır...
Sana da hayırlı yolculuklar canikomm hadi bakalım hop askerinin kucanaa
Ben geldimmÇok trafik varmış çıkamadık şimdilik sahur yapıp çıkcaz 2 3 gibii....
olsun canım görusunde onemlı olan o
Hoşgeldin balböcüğüüüüdoğrudur ya yarın izin alan herkes kaçıo bi yerlere şimdi gece serin serin daha rahat olur ohhh benide alın kız yolculuk yapasım geldi
Evet ya iftardan sonra çok yoğunlaştı biz de bekleyelim dedik biraz..
Hadi alalım kızım seni karşıdan geçerkene hhehee
Gezgim gezdim geldim ohuuuuu
inşallah cnmmm sende sıkma canını bak iznini kullansın hem ailesini görür hem seni görür en yakın zaman da görüşürsünüz inşallah sizinde ihtiyacınız var Senacım inşallahhh sıra sizde ...
evet cnm cok ıhtycm varda
daha var bızebeklıcem nabım canım mecbur sabredıcem
sizinlee avunucam
ay cnm öyle deme ya üzülürümen yakın zamanda tarih belirlersiniz sizde cnm kurban bayramıda ekimde zaten mehtap sayarız seninle nasılsa şafaklar daha var ...
En azından rahatı iyi cnm merkezde falan ilk gittiği zaman hatrlıomsn çok endişeliydik hep nolcak diye
nie uzuluceksn cnm imkanınız var tabıkı görusuceksnz biz olsak görusmcekmydk sankı :))
sımdılık kurban dıo canım ama bakalım izin alablırsem demişti inş alır kesınlesince anca mehtap sayıcam
sımdıden heveslenmek ıstemıyorumeger kurban olmazsa ocak dıo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?