93/1 yarenleri burayaa

ben de açamam valla dükkanlarda var hazır

Ooo selenim gözün aydın şimdiden iyi bayramlar görüşemezsekte ...çok iyi değerlendir günleriniiii

sımsıkı sarılırsınnnn
Yani hazır varken ben niye uğraşayım.
Evet begüş ya heycan başladı nasıl uyuyacağım bilmiyorum
dua et benim için sorunsuz gider gelirim inşallah.
Sanada iyi bayramlar devrem sizde sarılın sımsıkı lazım olacak çünkü bize.

inşalalh canım sağ salim gider gelirsinnn sıkma canını bazen risk almak gerekio bu hayatta napalımmm Allah korusun senide ...

Dönüş ne zaman sizin ? valla bu bayram gerçekten bayram gibi olcak ya ...

inşalalh canım sağ salim gider gelirsinnn sıkma canını bazen risk almak gerekio bu hayatta napalımmm Allah korusun senide ...

Dönüş ne zaman sizin ? valla bu bayram gerçekten bayram gibi olcak ya ...
Çok saol yavrum ya evet bazen risk almak gerekiyor inşallah aldığıma değer.
Kayınvalidemgille döneceğim onlar pazar gecesi diyordu büyük ihtimal ozaman begümcüm.

Bu bayram hepimize iyi gelecek devrem.

Ben çıkıyorum begümcüm erken yatacağım tabiki uyuyabilirsem.
Kendinize dikkat edin devrelerim hepinize iyi bayramlar 4 gün olmayacağım özleyeceğim sizi sağlıcakla kalın.

Ben çıkıyorum begümcüm erken yatacağım tabiki uyuyabilirsem.
Kendinize dikkat edin devrelerim hepinize iyi bayramlar 4 gün olmayacağım özleyeceğim sizi sağlıcakla kalın.

tatlım cok iyi degerlendırın sımdıden ıyı yolculuklar iyi bayramlar
donunce sabırsızlıkla beklıyoruzzzz

Son düzenleme:
Bizde zamanında çok saçmaladık hiloşum ama işte birşekilde düzeldik aşkımız galip geldi sende dinlen tatilde kafanı dağıt döndüğünde herşey güzel olur inşallah birtanem

Bakalım Selencim inadı gururu değil de aşkını beni daha çok önemsiyorsa elinden geleni yapacaktır...

Sana da hayırlı yolculuklar canikomm hadi bakalım hop askerinin kucanaa

İyi geceler cnm hayırlı yolculuklar...

Bende seni özlicem...Allaha emanet ol cnmmm

Ben geldimm Çok trafik varmış çıkamadık şimdilik sahur yapıp çıkcaz 2 3 gibii....

Hoşgeldin balböcüğüüüü doğrudur ya yarın izin alan herkes kaçıo bi yerlere şimdi gece serin serin daha rahat olur ohhh benide alın kız yolculuk yapasım geldi

Hoşgeldin balböcüğüüüü doğrudur ya yarın izin alan herkes kaçıo bi yerlere şimdi gece serin serin daha rahat olur ohhh benide alın kız yolculuk yapasım geldi

Evet ya iftardan sonra çok yoğunlaştı biz de bekleyelim dedik biraz..
Hadi alalım kızım seni karşıdan geçerkene hhehee

evet cnm cok ıhtycm varda
daha var bıze beklıcem nabım canım mecbur sabredıcem
sizinlee avunucam

ay cnm öyle deme ya üzülürüm en yakın zamanda tarih belirlersiniz sizde cnm kurban bayramıda ekimde zaten mehtap sayarız seninle nasılsa şafaklar daha var ...

En azından rahatı iyi cnm merkezde falan ilk gittiği zaman hatrlıomsn çok endişeliydik hep nolcak diye

nie uzuluceksn cnm imkanınız var tabıkı görusuceksnz biz olsak görusmcekmydk sankı :))
sımdılık kurban dıo canım ama bakalım izin alablırsem demişti inş alır kesınlesince anca mehtap sayıcam
sımdıden heveslenmek ıstemıyorum eger kurban olmazsa ocak dıo cunku

Anladım cnmm hayırlısı olsunn inşallah alabilir ...Aslında bizde hep izin kullanmıcaz dioduk bi gün baktm herkes bayrma izin yazmş bende çıkcam dedi iyi dedim sen bilrsn öyle aniden gelişti

Vee şafaklar attı bi gün daha yaklaştık kavuşmaya ...

Sevgilini alcan böyle müzikler son ses ritme kaptrcan kendini cıstak cıstak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…