- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.261
Ben de anlamıyorum kardeşim.
Anlayacağını da hiç sanmıyorum. Bide yakup bana demez mi sende oğlunu kıskanırsın diye. Peh ben mi? Oğluma susmamayı öğretcem önce dedim kapadı çenesini
Çok iyi gelecek kardeşim gerçekten
Sende güzel güzel geçir tatilini, benim yerime suya dal çık
Aklıma geçen sene yalovaya gittiğimde yeğenim(uzun boylu sırık birşey) bacaklarımın arasından geçer beni kaldırırdı sonra atardı, sudan çıktıdığımda etrafa tükürük saçardım
Napim cnm ben gittim de noldu evde oturmanın benim için görüşmemekten farkı yok aslında böyle daha kafam rahat belki son gün uğrarım ...Özlicem ama napimm cnm benim özlediğim kadar o da özler ...Bugün evdeyim işte öyle ...
Sağol bebek ohhh deniz güneş kara kız olcan
B,k gibi mehtabın ardından ben toparlanmaya çalışıyorum niloşumm
Aman yavrum ya. Üste çıkıyor birde öküz!
Aramayı mesaj atmayı bıraktı, bende perşembe ikindiden sonra yola çıkıyoruz haberin olsun dedim sadece o kadar..
Gerisi çokta tınımdaBinada bile komşular biliyordu yakupun geleceğini, soruyorlar nasıl geçti etti diye. Dedim hiç sormayın kaynanam döktürdü gene
Olur ama en önemlisi is bulma evreleri amann bi de bize kirilgan flan derler ama asıl dayanikli olmalari gereken zamanlarda sadece pohpohlamak gerekiyor. .
Valla ben iyiyim balım deniz kenarindayim hehe
ohhh yüz kardeş benim içindevalla kendileri ve aileleri bilir Hiloşum ben bundan daha fazla fedakarlığı yapamıcam ailem bile göz yumdu bazı şeylere asker diye herkesin ailesi yemin törenine bile izin vermez yani bundan iyisi şamda kayısı artık ... Bugünde davet etti beni gel oturalım diye gitmedm her şey onların istediği gibi olmaz yani benimde damarım damardır ...
Vay Arkadaş anlamıyorum bu kadinlari yaaa ne kadar ayip geliyo bana yaptiklariii...keske yakupla sana bu kadar sebep olmasaymis umarm anlar da duzeltir bi seyleri yahuu.. sikma canini kardesim benimmm sen de yila gitcen hayirli yolculuklar..degisiklik olur sana daa.. bana tatil cok iyi geldi valla..
Aynen iyke benm ailem de gelmelerine bile erken diye dusunseler de razi oldular benm icindi her sey yani mesela.. biz elimizden geleni yaptik yavrum gerisi onlarin sorunu ama cok da inat etme sen simdi begusumm yarib ozleyecen yine biliyosunnn
Hepiniz icin yuzuyorm benn :)) :**
Ben de anlamıyorum kardeşim.
Anlayacağını da hiç sanmıyorum. Bide yakup bana demez mi sende oğlunu kıskanırsın diye. Peh ben mi? Oğluma susmamayı öğretcem önce dedim kapadı çenesini
Çok iyi gelecek kardeşim gerçekten
Sende güzel güzel geçir tatilini, benim yerime suya dal çık
Aklıma geçen sene yalovaya gittiğimde yeğenim(uzun boylu sırık birşey) bacaklarımın arasından geçer beni kaldırırdı sonra atardı, sudan çıktıdığımda etrafa tükürük saçardım
Hey Allam oglum mutluysa ben neden kiskanayim yaaa ne sacmaaa bi kere kiyas savma ki yanii..
Iyi demişsin yavrum sennsana da iyi gelecek insallah canimcimmm :*
Hehe evet abim de bana yapar cok eglenceli oluyorr :))
Sen de haklisin begusum yaa tabi ki o da ozler ama inlarin zaten gec dank ediyo bari sen pisman olma diye dedm bacim
haklısın wallahi begüşüm ya kız anneleri falan daha anlayışlı yemin ederim ya bu erkek tarafları naz yapıyo artıkiyi yapmışsın gitmemekle boşverrr
yüz yawrum yüz ohhh tadını çıkart tatilin
Çok biliyor onlarda hee niye kıskancakmışız oğlumuzu sevsinler saygı göstersinler akıllı olsunlar yeter biz onları başımızın üstünde taşırız wallahi
Seni birden düşündüm öyle allahım yaa
Hey Allam oglum mutluysa ben neden kiskanayim yaaa ne sacmaaa bi kere kiyas savma ki yanii..
Iyi demişsin yavrum sennsana da iyi gelecek insallah canimcimmm :*
Hehe evet abim de bana yapar cok eglenceli oluyorr :))
Senin o kaynananıı kaynar kazanlara atçaz sen durr hele bi nikahı basında görcek o kadınyakubun üstüne soğuk su içsin zor görür oğluşunu
Çok biliyor onlarda hee niye kıskancakmışız oğlumuzu sevsinler saygı göstersinler akıllı olsunlar yeter biz onları başımızın üstünde taşırız wallahi
Seni birden düşündüm öyle allahım yaa
selam kızlarrr napıosunuuzzzz
Selam tatlım
Bir aşk hikayesini izleyerek, burda dolanıyorum. Sen napıyosun
ay guzeldi o dizi izleyemıorm wallaa fırsat kalmıo artıkk
napım canım bende dınlenıyorm buraya gelım dedim
Ben hastasıyım favori dizim. Ceylan ve Korkut'un gözlere aşığım arkadaş
Dinlen tabi canım dinle gündüz iş akşam KK
evet ya o korkut cok tatlı ztn :ddd
actm sımdıde o cennet kım be ben bayadır ızlemıorm
Cennet korkut ve emineyle aynı dönemde yetimhaneye bırakılan kız. Korkutun annesi de onu kızı sanıyor anlayacağın, tabi korkutta bu oyuna dahil
hee anladm smdı bende dıorm bu kadının kızıdamı varmiş ne ara dogurms dedım
en son ızledıgımde korkutun manyak eskı sevgılısı yapişmişti dusun nekdr geri kalmişm :dd
[video=youtube;xH8zXBBET5w]http://www.youtube.com/watch?v=xH8zXBBET5w[/video]
Hiç bir tesir altında kalmadan
Ardından koştum gocunmadan
Ahtım var tenler kavuşmadan
Ölmem, ölmem
Hiç bir tesir altında kalmadan
Ardından koştum gocunmadan
Ahtım var bak gör seni almadan
Ölsem, ölmem
bayıldım bu şarkıya ...
Oohoo iyi şarkı bu yaa hu
Devrem mesajına yarın cevap atacağım. Seni de öpüyorum
Ooo baya geride kalmışsın arkadaşş
Ben çıkıyorum devrem bi balkona dolanayım, öpüldün
Evet canım çok güzel geçti rüya gibiydi ve ben halen o rüyadan uyanamıyorum alışamadım yokluğuna.Selencimmm mehtabin çok guzel gecmis ohh miss onun hayalleri yeter be yavrumm ayrılık cok aci olsa da kotu bir ani olmasin da. .
Begusum haklisn beklenti meselesi anlasmissiniz en azindan sevindm tatlim ilk gun anlatmistm bizim de oyleydi sorunlular kiz bunlar :) uzulme yavrum bugn kat be kat guzel gecer insallahhhh..
Ayni benm okuzume benziyo :)) saka bi yana cidden oyleler esintosum onlara gore problem yoksa konu kapanmali..bizim kafama takmamiz onemli degil pek de.. amannn saldim gitti ben de valla yoruyolar insani yaa beklenti azalinca inan daha da iyi oluyo insann
Hoşbuldum canım nasılsınız nasıl geçti mehtap okuduğum kadarıyla pek iyi değil sanırım canım Şükür iyi oldu canım dahada iyi olacak inşallahOlan oldu bacım, olana ne çare :26:
Evet kafana takma kardeşim, tatilini yapta herşey hayırlısıyla yolunu bulur
Selen canım hoşgeldinBizde seni özledikk.
Ne güzel geçirmişsiniz çok sevindim adınıza.. İstirahat askerini hemen toparlar canım, merak etme. Nazar falan inanma bu tarz şeylere ya.. Çok geçmiş olsun canım ayrıca :44:
Çok saol tatlımSelencim hoşgeldin güzel geçmesine çok sevindim cnmm
Senacım valla ne bilim ama insana koyuyo yani bu bir gerçek ...
Kuzum hiç sorma ya askerimin yanına gittim hasta olup geldim daha doğrusu ailecek hasta olduk kayınvalidem görümcem askerim hepimiz yatıyoruz bugün doktora gittim kafamı kaldıracak halim yok:2:Selenimm, Esintoşumm, Begüşümm noldu size kızlar yaaabu mehtaplar yaramıyor sizeee walalhi ya üzülmeyin yawrularım ya, geçicek bunlarda
Selam tatlım
Bir aşk hikayesini izleyerek, burda dolanıyorum. Sen napıyosun
Esin,Sena Bende izliyorum o diziye bayılıyorum süperay guzeldi o dizi izleyemıorm wallaa fırsat kalmıo artıkk
napım canım bende dınlenıyorm buraya gelım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?