93/1 yarenleri burayaa

Hey Allam oglum mutluysa ben neden kiskanayim yaaa ne sacmaaa bi kere kiyas savma ki yanii..
Iyi demişsin yavrum senn sana da iyi gelecek insallah canimcimmm :*
Hehe evet abim de bana yapar cok eglenceli oluyorr :))

Sen de haklisin begusum yaa tabi ki o da ozler ama inlarin zaten gec dank ediyo bari sen pisman olma diye dedm bacim

Senin o kaynananıı kaynar kazanlara atçaz sen durr hele bi nikahı basında görcek o kadın yakubun üstüne soğuk su içsin zor görür oğluşunu

Olur ama en önemlisi is bulma evreleri amann bi de bize kirilgan flan derler ama asıl dayanikli olmalari gereken zamanlarda sadece pohpohlamak gerekiyor. .

Valla ben iyiyim balım deniz kenarindayim hehe

aynen yawrum ya ama erkek işte hep idare etmek gerekiyo çok iş düşüyo bizlere

Sen denizin tadını çıkart boşverrrrr, nasıl olsa sonra yine bunlarla uğraşıp durcan

haklısın wallahi begüşüm ya kız anneleri falan daha anlayışlı yemin ederim ya bu erkek tarafları naz yapıyo artık iyi yapmışsın gitmemekle boşverrr

yüz yawrum yüz ohhh tadını çıkart tatilin

Çok biliyor onlarda hee niye kıskancakmışız oğlumuzu sevsinler saygı göstersinler akıllı olsunlar yeter biz onları başımızın üstünde taşırız wallahi
Seni birden düşündüm öyle allahım yaa

Sağolun kızlar ama bende kendime göre gidipte pişman olcağıma gitmeden daha iyi ilerde bi gün laf bile olucak belki kıza bak gel diorz gelio git dioruz gidio gibi...ben en başnda demştm ya hatrlıomsnz bundan sonra mesafeli olucam diye az buçuk tamamladm bunu belki yarından sonra giderm son gün zaten biri bişe dersede gerekli cevabı veririm artık neticede benmde bi ailem var o zaman düşünemedm ama hatanın neresinden dönersek kar ...
Nilaycım bazı erkek anneleri maalesef bi tuhaflar hayır istemiolarsa kimsele evlendrmesinler hatta beşiğe falan koysunlar öyle vakit geçirsinler bn cidden anlayamıorm ya ...

Hey Allam oglum mutluysa ben neden kiskanayim yaaa ne sacmaaa bi kere kiyas savma ki yanii..
Iyi demişsin yavrum senn sana da iyi gelecek insallah canimcimmm :*
Hehe evet abim de bana yapar cok eglenceli oluyorr :))

Susmam beeen bağaanee, pat cevabı alır kapar çenesini hıhh
Ayyşş evet kuzum çok eğlencelii.. Benim yerimede yüz, dal, tükür ama e mii

Senin o kaynananıı kaynar kazanlara atçaz sen durr hele bi nikahı basında görcek o kadın yakubun üstüne soğuk su içsin zor görür oğluşunu

Benim kaynana bulmuşta bunuyo valla Senin ağzını yerim niloşşşş ne güzel konuştun beee
Çok tatlı oluyorum dimi düşününcee Allahım Allahım kendim gibi bi de gamzeli hatun alırım oğluşuma

Cennet korkut ve emineyle aynı dönemde yetimhaneye bırakılan kız. Korkutun annesi de onu kızı sanıyor anlayacağın, tabi korkutta bu oyuna dahil

hee anladm smdı bende dıorm bu kadının kızıdamı varmiş ne ara dogurms dedım
en son ızledıgımde korkutun manyak eskı sevgılısı yapişmişti dusun nekdr geri kalmişm :dd

[video=youtube;xH8zXBBET5w]http://www.youtube.com/watch?v=xH8zXBBET5w[/video]

Hiç bir tesir altında kalmadan
Ardından koştum gocunmadan
Ahtım var tenler kavuşmadan
Ölmem, ölmem
Hiç bir tesir altında kalmadan
Ardından koştum gocunmadan
Ahtım var bak gör seni almadan
Ölsem, ölmem

bayıldım bu şarkıya ...

hee anladm smdı bende dıorm bu kadının kızıdamı varmiş ne ara dogurms dedım
en son ızledıgımde korkutun manyak eskı sevgılısı yapişmişti dusun nekdr geri kalmişm :dd

Ooo baya geride kalmışsın arkadaşş

Ben çıkıyorum devrem bi balkona dolanayım, öpüldün

Oohoo iyi şarkı bu yaa hu
Devrem mesajına yarın cevap atacağım. Seni de öpüyorum

Evet canım çok güzel geçti rüya gibiydi ve ben halen o rüyadan uyanamıyorum alışamadım yokluğuna.

Hoşbuldum canım nasılsınız nasıl geçti mehtap okuduğum kadarıyla pek iyi değil sanırım canım Şükür iyi oldu canım dahada iyi olacak inşallah
Selencim hoşgeldin güzel geçmesine çok sevindim cnmm

Senacım valla ne bilim ama insana koyuyo yani bu bir gerçek ...
Çok saol tatlım
Selenimm, Esintoşumm, Begüşümm noldu size kızlar yaaabu mehtaplar yaramıyor sizeee walalhi ya üzülmeyin yawrularım ya, geçicek bunlarda
Kuzum hiç sorma ya askerimin yanına gittim hasta olup geldim daha doğrusu ailecek hasta olduk kayınvalidem görümcem askerim hepimiz yatıyoruz bugün doktora gittim kafamı kaldıracak halim yok:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…