93/1 yarenleri burayaa

Slm begümcüm nasılsın nasıl geçti mehtap.

Olan oldu bacım, olana ne çare :26:

Evet kafana takma kardeşim, tatilini yapta herşey hayırlısıyla yolunu bulur

Selen canım hoşgeldin Bizde seni özledikk.
Ne güzel geçirmişsiniz çok sevindim adınıza.. İstirahat askerini hemen toparlar canım, merak etme. Nazar falan inanma bu tarz şeylere ya.. Çok geçmiş olsun canım ayrıca :44:

canım böyle durumlar olabılır kac ay sonra gelıolar yani ama olsun uzulmee canım bnm bunlar kucuk seyler gecebılıcek seyler bunalms sıkılmıs olması normal ah su mehtaplar hep guzel baslayıp guzel bıtse keske

inş tatlımm evet o zamanlar alışma sureci tekrar cok zor oluyo
dedgıın gibi mutluluktan mutsuzluga dönusuo bitsin artık kurtulalım ama daha var

Slm begümcüm nasılsın nasıl geçti mehtap.

Selencim hoşgeldin güzel geçmesine çok sevindim cnmm

Senacım valla ne bilim ama insana koyuyo yani bu bir gerçek ...

Esintoşşşşşş kardeşim naber napıosun var mı gelişme ?

Yok be devrem. Üste çıkmaya çalışıyor birde, bi ton özür mesajları. Bi ton cevapsız arama sonunda açtım açmaz olaydım üste çıkıyor birde salak dedim kapattım telefonu..
Sen naptın kardeşim bugün ?

Yakup neyin üstüne çıkmaya çalışıo ki ?

iyi cnm buluştk görüştk işte bi gün daha geçti ...

Yakup neyin üstüne çıkmaya çalışıo ki ?

iyi cnm buluştk görüştk işte bi gün daha geçti ...

1 gün geçmiş en azından kardeşim, ona da şüküür..
Suçlu ben gibi tavırımın üstüne tavır ekliyo beyefendi.
Kafaya takmaktan artık yoruldum, 1 gün suratımı çekemiyosun madem 1 ömür nasıl çekeceksin dedim. Sonra da ben senin sebepsiz suratlarını çekerken bu kadar söylenmiyorum be salak dedim kapattım. Aradı açmadım. Sonrada aramayı kesti. Çokta umrumdaydı ya.

Neyse kardeşimm..

Ben çıkıyorum canlarım öpüldünüz

:44:
Öyle geçti ama benim beynim dolu ya bunlar askerdeken böyleler allahtan çok zor yerlerde değiller o zaman nolcaktı bilmiyorm hakikakten psikolojileri bozulurdu bide bizimde bozarlardı ...daha başlangç bide askerlik bitince sivile alışma evresi var şimdiden böyleler o zaman da öyle olcak kesin...

İnşallah en yakın zamanda düzelir Esincim ya kendini yıpratmaa nolur hadi görüşürüzz sende yaz ben okurum...

Selencimmm mehtabin çok guzel gecmis ohh miss onun hayalleri yeter be yavrumm ayrılık cok aci olsa da kotu bir ani olmasin da. .

Begusum haklisn beklenti meselesi anlasmissiniz en azindan sevindm tatlim ilk gun anlatmistm bizim de oyleydi sorunlular kiz bunlar :) uzulme yavrum bugn kat be kat guzel gecer insallahhhh..

Ayni benm okuzume benziyo :)) saka bi yana cidden oyleler esintosum onlara gore problem yoksa konu kapanmali..bizim kafama takmamiz onemli degil pek de.. amannn saldim gitti ben de valla yoruyolar insani yaa beklenti azalinca inan daha da iyi oluyo insann

Bizimde gelince sivile alışma evresi olur artık kesin yani ...Bugün evdeyim
Sizde ne var ne yok ?

Olur ama en önemlisi is bulma evreleri amann bi de bize kirilgan flan derler ama asıl dayanikli olmalari gereken zamanlarda sadece pohpohlamak gerekiyor. .

Valla ben iyiyim balım deniz kenarindayim hehe

Son düzenleme:
Selenimm, Esintoşumm, Begüşümm noldu size kızlar yaaabu mehtaplar yaramıyor sizeee walalhi ya üzülmeyin yawrularım ya, geçicek bunlarda

B,k gibi mehtabın ardından ben toparlanmaya çalışıyorum niloşumm

Aman yavrum ya. Üste çıkıyor birde öküz!
Aramayı mesaj atmayı bıraktı, bende perşembe ikindiden sonra yola çıkıyoruz haberin olsun dedim sadece o kadar..
Gerisi çokta tınımda Binada bile komşular biliyordu yakupun geleceğini, soruyorlar nasıl geçti etti diye. Dedim hiç sormayın kaynanam döktürdü gene

Olur ama en önemlisi is bulma evreleri amann bi de bize kirilgan flan derler ama asıl dayanikli olmalari gereken zamanlarda sadece pohpohlamak gerekiyor. .

Valla ben iyiyim balım deniz kenarindayim hehe

ohhh yüz kardeş benim içinde valla kendileri ve aileleri bilir Hiloşum ben bundan daha fazla fedakarlığı yapamıcam ailem bile göz yumdu bazı şeylere asker diye herkesin ailesi yemin törenine bile izin vermez yani bundan iyisi şamda kayısı artık ... Bugünde davet etti beni gel oturalım diye gitmedm her şey onların istediği gibi olmaz yani benimde damarım damardır ...

Vay Arkadaş anlamıyorum bu kadinlari yaaa ne kadar ayip geliyo bana yaptiklariii...keske yakupla sana bu kadar sebep olmasaymis umarm anlar da duzeltir bi seyleri yahuu.. sikma canini kardesim benimmm sen de yila gitcen hayirli yolculuklar..degisiklik olur sana daa.. bana tatil cok iyi geldi valla..

Aynen iyke benm ailem de gelmelerine bile erken diye dusunseler de razi oldular benm icindi her sey yani mesela.. biz elimizden geleni yaptik yavrum gerisi onlarin sorunu ama cok da inat etme sen simdi begusumm yarib ozleyecen yine biliyosunnn

Hepiniz icin yuzuyorm benn :)) :**

Ben de anlamıyorum kardeşim.
Anlayacağını da hiç sanmıyorum. Bide yakup bana demez mi sende oğlunu kıskanırsın diye. Peh ben mi? Oğluma susmamayı öğretcem önce dedim kapadı çenesini
Çok iyi gelecek kardeşim gerçekten
Sende güzel güzel geçir tatilini, benim yerime suya dal çık
Aklıma geçen sene yalovaya gittiğimde yeğenim(uzun boylu sırık birşey) bacaklarımın arasından geçer beni kaldırırdı sonra atardı, sudan çıktıdığımda etrafa tükürük saçardım

Son düzenleme:

Napim cnm ben gittim de noldu evde oturmanın benim için görüşmemekten farkı yok aslında böyle daha kafam rahat belki son gün uğrarım ...Özlicem ama napimm cnm benim özlediğim kadar o da özler ...Bugün evdeyim işte öyle ...

Sağol bebek ohhh deniz güneş kara kız olcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…