- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.281
Evet canım çok güzel geçti rüya gibiydi ve ben halen o rüyadan uyanamıyorum alışamadım yokluğuna.
Senin o kaynananıı kaynar kazanlara atçaz sen durr hele bi nikahı basında görcek o kadınyakubun üstüne soğuk su içsin zor görür oğluşunu
aynen yawrum ya ama erkek işte hep idare etmek gerekiyo çok iş düşüyo bizlere
Sen denizin tadını çıkart boşverrrrr, nasıl olsa sonra yine bunlarla uğraşıp durcan
Susmam beeen bağaanee, pat cevabı alır kapar çenesini hıhh
Ayyşş evet kuzum çok eğlencelii.. Benim yerimede yüz, dal, tükür ama e mii
Benim kaynana bulmuşta bunuyo vallaSenin ağzını yerim niloşşşş ne güzel konuştun beee
Çok tatlı oluyorum dimi düşününcee Allahım Allahım kendim gibi bi de gamzeli hatun alırım oğluşuma
Sağolun kızlar ama bende kendime göre gidipte pişman olcağıma gitmeden daha iyi ilerde bi gün laf bile olucak belki kıza bak gel diorz gelio git dioruz gidio gibi...ben en başnda demştm ya hatrlıomsnz bundan sonra mesafeli olucam diye az buçuk tamamladm bunu belki yarından sonra giderm son gün zaten biri bişe dersede gerekli cevabı veririm artık neticede benmde bi ailem var o zaman düşünemedm ama hatanın neresinden dönersek kar ...
Nilaycım bazı erkek anneleri maalesef bi tuhaflar hayır istemiolarsa kimsele evlendrmesinler hatta beşiğe falan koysunlar öyle vakit geçirsinler bn cidden anlayamıorm ya ...
Susmam beeen bağaanee, pat cevabı alır kapar çenesini hıhh
Ayyşş evet kuzum çok eğlencelii.. Benim yerimede yüz, dal, tükür ama e mii
Benim kaynana bulmuşta bunuyo vallaSenin ağzını yerim niloşşşş ne güzel konuştun beee
Çok tatlı oluyorum dimi düşününcee Allahım Allahım kendim gibi bi de gamzeli hatun alırım oğluşuma
Hoşbuldum canım nasılsınız nasıl geçti mehtap okuduğum kadarıyla pek iyi değil sanırım canım Şükür iyi oldu canım dahada iyi olacak inşallah
Çok saol tatlım
Kuzum hiç sorma ya askerimin yanına gittim hasta olup geldim daha doğrusu ailecek hasta olduk kayınvalidem görümcem askerim hepimiz yatıyoruz bugün doktora gittim kafamı kaldıracak halim yok:2:
Ah canim ahhh ben su an guya kizginim ama gene bile hep yanimda olsn istiyorm..
Alisacan mecbur yavrum.. cok sevindm agiz tadiyla gecmesine..
Oyle yapiyom valla niloss deniz superr.. abimle de cok kafadarizdir super oluyooo..
Tamam senin icn de yuzup tukurcem hehehe :)))
Susma tabi canikomm ezemezler kizimiI biliyoz bizzz :**
Ayhh kizlar son gelismelerim soyle.. simdi bayramdan once zafer mesaj atti.. iste ben sana soyke yanlis mi yaptm boyle mi yaptm bilmen ne.. sozun ozu ise suydu bizim barisma şansımz az da olsa varsa lutfen bayrama kus girmeyelim falan.. peki dedim.. ama baska konularda karar vermeyelim cok kirginm dedim.. sonra biz gene baya yazismaya basladik.. iste diyo arada neden mesaj aymiyosun uok nerdesin napiuosn baktm normal mesajlasiuorz ama hic askim cicim yok.. konuşmuyoruz da hala telefonda. İstanbul a donunce konuscakmisz falan.. arada bi sebeklik yapiyo guzel seyler soyluyo falan ama sonra ayni konusmalara devam..ama ben de dune kadar dayandm sonra dedm ki ya boyle gorev gibi sadece nerde oldumu bilmekle bitiyo mu dedim.. o da ya ne biliyim ben senin nerde oldunu naptini bilince rahatliyorum illa konusalim diye aklima gelmiyo dedi :/ olür musn öldurur musn.. neyse ben de dedim ya insan sevgilisinin sesini duymak istemez mi. Ya dedi zaten her firsatta konusuyoz ama sen boyke usteledikce belki de daha kotu oldu falan dedi.. bu kadr kavga beni yoruyo bilmem ne.. ben de peki zafer dedim.. sonra bugn de iste bak ayrilamiyoruz o zaman ben elimden geleni yapcam gulmemiz icn dedim.. o da haklisn aakim ben de yapacam dedi. . Denizdeydim ben iste daha biz ikimz beraber ne denizlere gitcez dedi... hep yanmda olcan falan dedi.. oyle yani son durum ben de biraz akışına birakmaya çalışıyorm. Ben de takintiliym biraz çünkü kafamdaki sey olmayınca hic bi sey beni mutlu edemiyo oysa bu da yanlis...
Yani yine ayni yere çıkıyoruz hayırlisii.. am be zaferimi cok özledim :)
Hoşbuldum canım nasılsınız nasıl geçti mehtap okuduğum kadarıyla pek iyi değil sanırım canım Şükür iyi oldu canım dahada iyi olacak inşallah
Esin,Sena Bende izliyorum o diziye bayılıyorum süper
aynen Esinim yaa senin kaynana yatsın kalksın dua etsin wallahi, nasıl kızlar var yemin ederim afedersiniz ama böyle ağzına ne gelirse söyleyip saygısız olanlar daha kıymetli olup el üstünde tutuluyolar, biz anamızdan ne gördüysek yapıyoruz saygıda kusur etmiyoz yine yaranamıyoruz arkadaşanlamadım gitti zaten
Benim mehtabı hiç sormadın varsayarak konuyu değiştiriyoruum :18:
O dizi izlenmez mii yaaa. Hastasıyım valla zaten bi Korkut gibisi çıkması karşımıza
Ezemiyor ama bak aramadı beni hala yavrum :26:
43 saat oldu. Ne mesaj atıyo, ne arıyor. Yola çıkacağım birde bak hala ses yok.
Dün öğlen 1'de mesaj attım ağzıma ne geliyorsa saydırdım. ''Sen anne kuzusu olarak kal, benimle kurduğun hayallerinde annenle gerçekleştirirsin. Baksana beni aramıyor sormuyorsun. Hem suçlusun hem güçlü eyvallah.'' yazdım. Telefon habire elimde ama yok.
Kendi bilir napiiimm. :26:
Arkadaşım gelecek eski çalıştığım yerden, onu bekliyorum. Dışarıya çıkcam. Akşam son kez girerim sizlere veda etmek için
Yok biz yaranamayız yavrum, ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. Zaten bende küçüklüğümü bilip, saygılı olduğum sustuğum için mi kaybediyorum anlamıyorum ki
Ayhh kizlar son gelismelerim soyle.. simdi bayramdan once zafer mesaj atti.. iste ben sana soyke yanlis mi yaptm boyle mi yaptm bilmen ne.. sozun ozu ise suydu bizim barisma şansımz az da olsa varsa lutfen bayrama kus girmeyelim falan.. peki dedim.. ama baska konularda karar vermeyelim cok kirginm dedim.. sonra biz gene baya yazismaya basladik.. iste diyo arada neden mesaj aymiyosun uok nerdesin napiuosn baktm normal mesajlasiuorz ama hic askim cicim yok.. konuşmuyoruz da hala telefonda. İstanbul a donunce konuscakmisz falan.. arada bi sebeklik yapiyo guzel seyler soyluyo falan ama sonra ayni konusmalara devam..ama ben de dune kadar dayandm sonra dedm ki ya boyle gorev gibi sadece nerde oldumu bilmekle bitiyo mu dedim.. o da ya ne biliyim ben senin nerde oldunu naptini bilince rahatliyorum illa konusalim diye aklima gelmiyo dedi :/ olür musn öldurur musn.. neyse ben de dedim ya insan sevgilisinin sesini duymak istemez mi. Ya dedi zaten her firsatta konusuyoz ama sen boyke usteledikce belki de daha kotu oldu falan dedi.. bu kadr kavga beni yoruyo bilmem ne.. ben de peki zafer dedim.. sonra bugn de iste bak ayrilamiyoruz o zaman ben elimden geleni yapcam gulmemiz icn dedim.. o da haklisn aakim ben de yapacam dedi. . Denizdeydim ben iste daha biz ikimz beraber ne denizlere gitcez dedi... hep yanmda olcan falan dedi.. oyle yani son durum ben de biraz akışına birakmaya çalışıyorm. Ben de takintiliym biraz çünkü kafamdaki sey olmayınca hic bi sey beni mutlu edemiyo oysa bu da yanlis...
Yani yine ayni yere çıkıyoruz hayırlisii.. am be zaferimi cok özledim :)
Begümm nasıl geçio mehtappp?? Güzelmi sana zaman ayırıo dimi okuyamadım hiç girmedimde
O dizi izlenmez mii yaaa. Hastasıyım valla zaten bi Korkut gibisi çıkması karşımıza
Dün öğlen 1'de mesaj attım ağzıma ne geliyorsa saydırdım. ''Sen anne kuzusu olarak kal, benimle kurduğun hayallerinde annenle gerçekleştirirsin. Baksana beni aramıyor sormuyorsun. Hem suçlusun hem güçlü eyvallah.'' yazdım. Telefon habire elimde ama yok.
Arkadaşım gelecek eski çalıştığım yerden, onu bekliyorum. Dışarıya çıkcam. Akşam son kez girerim sizlere veda etmek için
Yok biz yaranamayız yavrum, ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. Zaten bende küçüklüğümü bilip, saygılı olduğum sustuğum için mi kaybediyorum anlamıyorum ki
İlk gün biraz adaptasyon sorunu oldu o da geçti zaten işte yarın akşamda gitcek ...Siz naptınızz kız hiç girmiosun sen *
Ay yerim sizii ben çok sevindim...En azından ikinzde bir şeylerin farkına vardınız heralde bebek öyle ayrılmak kolay mı ,eğer bişeyler bitmişse çok kolay da sevgi varken çok zor ...İnşallah çok daha iyi olur her şey ...
Özlersin tabiii cnm benim keşke gelme ihtimali olsaydı
İlk gün biraz adaptasyon sorunu oldu o da geçti zaten işte yarın akşamda gitcek ...Siz naptınızz kız hiç girmiosun sen *
Okudum yazdıklarını hiloş inşallah hakkınızda hayırlısı olur.Bizimde şükür güzel geçti canım onun yanındayken zaman su gibi geçti eve dönünce zaman durdu sanki alışacağız dediğin gibi mecburuz canım.Ah canim ahhh ben su an guya kizginim ama gene bile hep yanimda olsn istiyorm..
Alisacan mecbur yavrum.. cok sevindm agiz tadiyla gecmesine..
Oyle yapiyom valla niloss deniz superr.. abimle de cok kafadarizdir super oluyooo..
Çok saol canım hemde nasıl değdi varya süper geldi birbirimize resmen tekrardan aşık olduk herşey sevdiğinin kollarında güzel ben bunu anladım tatlımAman begüşümm boşver şimdi sen son günün tadını çıkarttt ohhhh doya doya sarıl sevdiceğine
aynen Esinim yaa senin kaynana yatsın kalksın dua etsin wallahi, nasıl kızlar var yemin ederim afedersiniz ama böyle ağzına ne gelirse söyleyip saygısız olanlar daha kıymetli olup el üstünde tutuluyolar, biz anamızdan ne gördüysek yapıyoruz saygıda kusur etmiyoz yine yaranamıyoruz arkadaşanlamadım gitti zaten
Geçmiş olsun yawrum ya dikkat et kendine, ama askerini görmek herşeye değer be kuzucum
Sormadım canım ama sende üzme kendini lütfen.
Cok sagok begusumm iyi dileklerin icn ben de aynen oyle düşünüyorum sevgi varken cok zor Allah da kimseye yasatmasn su an iyi masallah bazi seyleri farketmis gibi gercektenn..
Gelme ihtimaline suan hic bi sey demiyorm ben normalde ailece geleceklerdi ya sorun olmayacakti ama su an inan ki bilmiyorum ama mesele değil inanki yeter ki aramiz iyi olsn da elbet görüşürüz
Sen naptn bugn begusum gitmedin mi hic ??
Hmm anladm cnm bnmkndede oldu o sorun. Ben izinlr değerlendirmicem artık..askerlk bitince bakıcam davranışına göre...evet giremiyorum çünkü sürekli birlikteyz ondan canım.eve gelncede yorgun oluyorum.iyi gidio bzmde 1 haftamz kaldı işte..zor olucak çok alıştık ama Allah büyük
nasılsınız kızlarr nasıl gecti gununuz
İyiyim Senacım sen nasılsınn napıosunn ?
iyim cnm bende dinleniyorum cok yoruldm bugun sizlere bakım dedim
askerin nasl cnm alışabildnzmı mehtap sonrasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?