- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.361
evet walla alıştın kuzum heralde sen ama en iisini yapmişsin askerın de uzulmemstr sendede kalmamştr aklı daha rahat gitmiştir yani canım
Çok zor gerçekten ama mecbur gitceklerHepsi sağ salim gidip gelsinler inşallah
Demin askerimle konuştum onların şafak sayımıyla bizimki aynı değilya 239 dedi bende yarılamışız aşkım dedim valla öyle oldu dediyarıladıkmı gercekten selencim ya
Allah kavuştursun begümcüm.Çok zor gerçekten ama mecbur gitceklerHepsi sağ salim gidip gelsinler inşallah
Demin askerimle konuştum onların şafak sayımıyla bizimki aynı değilya 239 dedi bende yarılamışız aşkım dedim valla öyle oldu dedi
Yanlış olduğunun bende farkındayım ama 100 gelince indirmek daha bir keyifli olacak senacım plaka çizelgesi yapacağım daha.evet ya benımkide 239 dıo ben söleince sen fazla sayıosun yanlıs dıo
aman yarılansında bıtsn gtsn cnmm
Demin askerimle konuştum onların şafak sayımıyla bizimki aynı değilya 239 dedi bende yarılamışız aşkım dedim valla öyle oldu dedi
Güzel geçti canım ...İyiyim ya ilk defa iyiyim ağlamadım hiç bol bol dua ettim sadece
evet ya benımkide 239 dıo ben söleince sen fazla sayıosun yanlıs dıo
aman yarılansında bıtsn gtsn cnmm
Yanlış olduğunun bende farkındayım ama 100 gelince indirmek daha bir keyifli olacak senacım plaka çizelgesi yapacağım daha.
Şu şafakları doğru sayan birisi yok mu ya
onların safagına göre 100 e ınmeye 30 gun kdr bısı kaldısanırım onlar izinleri dusmedn sayıo
bızım safak izinlerle birlikte heralde askerlık bıterken ögrenrs artık
ne cızelgesı cnm daha zor gecmez mi ben dusunmyrm hc cızelge flnztn böle bıle gecmıo
walla cnm yok galıba hangı safaga ınanıcgmı sasırdm ztn buraya bakıorm 50lerde
öbur trftan bakınca 30larda
Ben hesapladım canımdoğrusu bu benim..
nasıl hesapladın canım sen silustarıhınden mı
O tarihi yazdım
Kullanılan izinleri
Cezalar vs derken tam hesaplanmış hali şuan ki şafağım..
Doğru sanırım bi kaç yerde aynı şeyleri yazarak hesaplattım bu çıkıyo..
Yanlışsada fark etmez amanÖylede geçiyo böylede geçiyo zaman senacım Haksız mıyım ?
haklısın cnm bende sulstn hesaplatıyorm ama suankı safak cıkıoaskerm hesaplıo baska cıkıo
böyle corba bi durum yanii
Allah kavuştursun begümcüm.
Sağ salim varsın birliğine inşallah.
Allah kavuştursun bego..
Daha detaylı hesaplayan linkler var..
Kullandığın izinlerin sayısı mazeret izni yol izni cezalarla birlikte hesaplayan yerler var..
Bi orda hesaplattır bakayım..
Senin ki daha izin kullanmadı demi ? Kullanacak mı peki ?Kullanmazsa daha erken gelir..
Yani şafağın daha azdır ..
[video=youtube;pID31xMCACA]http://www.youtube.com/watch?v=pID31xMCACA[/video]
safaksöylede hesaplatıorm cnm ben orda burdan daha az cıkıyo
senin bildgn baska sıteler varsa aatarmsn?
suan işte bıtek dagtm ıznı kullandı onun dısında ızın kullanmadı henuz ama kullanır dayanamaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?