- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.341
Süperdi edacım heryerde aşk kokusu vardı 4 gün doya doya geçti tabi yetmedide bunada şükür kuzum.
Sen naptın senin nasıl geçti mehtap bakalım.
Olsun kuzum ya 10 dk bile insana yetiyor askeriyeye askerimi almaya gittiğimizde diğer askerlere çok üzüldüm öksüz gibilerdi dokunsan ağlayacak durumdalardı kv bir sarılıyorlar hepsinin gözleri doldu Allah hepsinin yardımcısı olsun tatlım sen gitmekle en iyisini yapmışsın.Oh çok sevindim canım..
Bizimkine mehtap demesek biz çarşı izninde görüştük çünkü..
Bizimde çok güzel geçti canım , tadı damağımda kaldı valla
Öpüp koklamaya doyamadım..
Olsun kuzum ya 10 dk bile insana yetiyor askeriyeye askerimi almaya gittiğimizde diğer askerlere çok üzüldüm öksüz gibilerdi dokunsan ağlayacak durumdalardı kv bir sarılıyorlar hepsinin gözleri doldu Allah hepsinin yardımcısı olsun tatlım sen gitmekle en iyisini yapmışsın.
Çok iyi yapmışsın canım askerin baya bir mutlu olmuştur bayada güzel vakit geçirmişsiniz maşallah.Biz sabah 8 de yola çıktık 10 gibi orda olduk akşam 6 ya kadar doya doya bi gün geçirdik..
Valla sorma, öyle iç çeke çeke bakıyorlar..
Allah herkesi kavuştursun ..
Dönerkende terminallerde 93 - 3 askerler vardı onların uğurlamalarını görünce bi tuhaf oldum ya..
Çok iyi yapmışsın canım askerin baya bir mutlu olmuştur bayada güzel vakit geçirmişsiniz maşallah.
Amin canım inşallah.
Onlarda alışacak inşallah kuzum napalım hepimiz aynı yollardan geçtik ilk günü hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor zaten.
Ankaraya gitmek için otoğara gittiğimde aklıma askerimi uğurladığım gün geldi zaten bende kötü olmuştum.
Bitecek inşallah tatlım yolu yarıladık yarısı kaldı.Harbiden bitcek bi gün..
Kavuşanları gördükçe buna daha çok inanıyorum..
Bitecek inşallah tatlım yolu yarıladık yarısı kaldı.
Evet tatlım akşam binecek diyordu hüzünlüdür o şuan.Aynen öyle canım..
Bego görünmedi bugun hiç..
Bugun mü gidiyordu onun askeri..
Darısı bize inşallah tatlım sağ salim gelsinler yeter tatlım seninde dediğin gibi herşeyi unuturuz kavuşunca.bebişlerimmm sizleri çok iyi anlıyorummmmmmmm
bizde 91/4 idik. nisanda bitti şimdi baktım da geleli 4 aydan fazla olmuş
sakın bırakmayın sevgilinizi. o orda normal bir insan gibi yaşayamıyor.
benimki yemeği beğenmiyodu bana bağırıyodu çoookk alttan aldım çookk. o orda farketmiyo hemen yaptıklarını ama sonradan öyle pişman oluyoki. gelsin her şeyi o gün unutursunuz. bende diyodum gelince bana yaptıklarının hesabını sorcam diye ama umrumda bile değil :)
canınızı sıkmayın moralinizi bozmayın sevginizi ispatlamanız için size bir fırsat bu
Bitecek inşallah tatlım yolu yarıladık yarısı kaldı.
Kızlaaaarrr, devretoşlarıımm
Ben gidiyorum Ordu'ya yolcu kalmasıın. Beni çok özleyin emi?
Kendinize çok dikkat edin. Çok iyi bakıın, askerlerinize kendinizi üzdürmeyin.
Bi süre olmayacağıım amaaaa ruhum burda
Şafaklar güzel güzel atsın, yarıladık nerdeyse zaten artık.
Allaha emanet olsun canlarım, öpüldünüz
Esintoşum canım kardeşim Allaha emanet ol...Valla şahsen ben seni çoook özlicem kendine dikkat et iyi gelcek sana bu ordu havası...aranızın birazda olsa düzelmesine çok sevindim inşallah mutlu mesut dönersin
Kızlaaaarrr, devretoşlarıımm
Ben gidiyorum Ordu'ya yolcu kalmasıın. Beni çok özleyin emi?
Kendinize çok dikkat edin. Çok iyi bakıın, askerlerinize kendinizi üzdürmeyin.
Bi süre olmayacağıım amaaaa ruhum burda
Şafaklar güzel güzel atsın, yarıladık nerdeyse zaten artık.
Allaha emanet olsun canlarım, öpüldünüz
beguuusss cnım nasıldı bugunn
nasılsn sımdıı?
Güzel geçti canım ...İyiyim ya ilk defa iyiyim ağlamadım hiç bol bol dua ettim sadece
iyi olmana sevındım cnm ya galıba alıscaz artık yollamayada
en iyisini yapmişsin dua ettıkce rahatlarsın
insan istioki hep yanında kalsın ama onunda morale ihtiyacı var ağlarsam da kendim ağlıyım dedim ona hep güldüm ama gerçekten ne olduysa iyiyim böyle içimde pozitif enerji var
geçicek tabiki minişlerim gün gün saydım ne çektiğinizi bilirim siz üzülmeyin siz sakın umudunuzu kaybetmeyin. siz ne kadar kötü olursanız bu ona yansır ve işiniz daha da zorlaşır.
bir de her şeyi anlatmayın belki bu kötü bişey ama her şeyi söyleyince aranız açılabilir. benim anlatmadığım çok şey vardı geldiğinde anlattım ilk başta kızdı bende sen askerdeyken anlatsaydım oturup konuşamazdık böyle olması daha iyiydi dedim.
onların size o kadar çok ihtiyacı varkiiii o koskocaman birlikte yapayalnızlar. bitmeyecek bir şey değil kızlar bitiyor inanın bitiyor. bende 460dan başladım. hatta doğum gününde gönderdim ben sevdiceğimi
bu süre içerisinde dostunuzu düşmanınızı tanıyacaksınız. etrafınızdaki yalan aşkları göreceksiniz. o kadar hassaslaşmıştım kiii sevgilisine trip yapan kızlarla kavga ediyodum ben sen seviyomusun gerçekten diye.. bir kere sarılsam ben her şey geçecek sen neden mesaj atmadın diye trip yapıyosun ben aylardır doya doya konuşmaya hasretim diye...
psikolojim bozulmuştu telefonum çalıyo sanıyodum hep sürekkli sesler duyuyodum. 5 ay gece kayıtcısı olmuştu. gündüzleri uyuyodu geceleri 3 te ancak konuşabiliyoduk. uykumun en tatlı yerinde arıyodu canımm ancak öyle rahat konuşabiliyoduk. allahtan sonra gündüze döndü
benim masum sessiz sakin sevgilimm orda bir canavara dönüştü.kendimi yetim gibi hissediyodum sanki kimsem yoktu.
geçen gün dışardaydız sanırım 93/3 ler gidiyor. ayy aşkım bak askere gidiyolar dedim sarıldık birbirimize gerçekten bitti dimi dedim evet bitti dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?