- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.321
O sende baya ilerletmişsin senam ara valla bekliyorlar çokta seviniyorlar arayınca yanlarına gittiğin zaman pasta yap ellerinle çok önem veriyorlar böyle şeylere.Askerin kaç kardeşler.
İyi geceler niloş öpüldün sende Allaha emanet ol tatlım iyi geceler.yawrularım ben çıkıyorum öptüm hepinizi.
Begüşümm Allah tez vakitte kavuştursun bebeğim , yarın bol bol sarıl askerine ama sakın ağlayıpta üzme onu, az kaldı yawrum hepimiz atlatıcaz bu dönemleri Allahın izniyle,
Kızlar hepiniz Allaha emanet olun, allah sizleri ve askerlerinizi korusun hayırlı geceler
Askerim sağ olsun ondan geçti canım yavrum son gün hasta oldu 3 gün istirahatliydi yarın bitiyor biz neysede begüş onlar hasta oldumu çok zor oluyor askeriyede ya yanına ağrı kesici ver çok lazım oluyor.93-3 ler yeni gidio cnm ya aslında alt devre gitmesi pekte bir şey değişmiyo ya görevler dağıldıktan sonra da ... İyi geceler cnmmm sağolasın dikkat et kendine
Aman iyileş Seloş dikkat et kendine...Hayırlısıla gelsinlerde bitsin bi an önce ya ...
Askerim sağ olsun ondan geçti canım yavrum son gün hasta oldu 3 gün istirahatliydi yarın bitiyor biz neysede begüş onlar hasta oldumu çok zor oluyor askeriyede ya yanına ağrı kesici ver çok lazım oluyor.
Maşallah senam Allahım ayırmasın daim etsin.aynen öyle canım ee olsun okdr 6 sene oldu be
3 kardesler canım abileri evli cocuklu bızlerden buyukler 35 38 yasları arasındalar
benımki tekne kazıntisii annesi onu benim icin dogurmuş
sizinkıler kac canım?
Maşallah senam Allahım ayırmasın daim etsin.
Kaynananı öp sana özel yapmış çocuğu.
Bizimkiler arka arkaya olmuş canım benim aşkım ortanca ablası ve kendinden 1 yaş küçük erkek kardeşi var.
Benimki girdirdi valla canım ben korkuyorum bazen revirde olmuyor oradaki askerlerden alıyor insanlara güven yok başka birşey olur Allah korusun.ilaç falan almıolarmş cnm orda revirden alıo lazım olunca bide bnmki çok ilaç sevmez öyle ağrı çeker ama içmez
Sende askerini öp begüş ama kaynananın yanındaohh ohh öpün kaynanalarızı ben öpmeyi pek sevmem
Maşallah senam Allahım ayırmasın daim etsin.
Kaynananı öp sana özel yapmış çocuğu.
Bizimkiler arka arkaya olmuş canım benim aşkım ortanca ablası ve kendinden 1 yaş küçük erkek kardeşi var.
Sende askerini öp begüş ama kaynananın yanında
hıı sende görumcede var yanı cnm :97:
Allah hepmiznkını daim etsn hayırlısını yazsn cnm.
kızlar ben cıkıyorumm yrn iş varr oföpuyorum sizi dikkat edın kendınıze görusuruz
begumcum sende yrn tut kendını aglama uzuntunu bellı etmee amaa bılıomki o ann cok zor olucak cnm Allah sabrını verıo bılıosun yrn konusuruz gene askerini guzel ugurla
Görümcem çok iyi canım biz gelin görümce değiliz diyoruz zaten bacım der hep bana.hıı sende görumcede var yanı cnm :97:
Allah hepmiznkını daim etsn hayırlısını yazsn cnm.
kızlar ben cıkıyorumm yrn iş varr oföpuyorum sizi dikkat edın kendınıze görusuruz
begumcum sende yrn tut kendını aglama uzuntunu bellı etmee amaa bılıomki o ann cok zor olucak cnm Allah sabrını verıo bılıosun yrn konusuruz gene askerini guzel ugurla
Zaten evlenince begüş şimdi olmaz ayıp kızO öpme işini evlenelim Allahın izniyle o zaman kocacım diye öpcem şimdi saygısızlık olmasın diye yapmam
Görüşürüz Senacım ...Sağolll cnm ya inşallah hepimiz 2014 gelsin rahatlıcaz ...iyi geceler ...
Okudum yazdıklarını hiloş inşallah hakkınızda hayırlısı olur.Bizimde şükür güzel geçti canım onun yanındayken zaman su gibi geçti eve dönünce zaman durdu sanki alışacağız dediğin gibi mecburuz canım.
Çok saol canım hemde nasıl değdi varya süper geldi birbirimize resmen tekrardan aşık olduk herşey sevdiğinin kollarında güzel ben bunu anladım tatlım
Sormadım canım ama sende üzme kendini lütfen.
Süper bir dizi valla korkutu aynı benim askerime benzetiyorum zaten o dizi başladımı gözlerimi ayıramıyorum
Aranız iyi olsunda zamanı gelince gelirler zaten bak demekki o zaman kısmet değilmiş...Görüştük cnm sabahtan buluştk öğlen ayrıldk dur sana özelden yazcam
Hastaydım kuzum ya yeni ayağa kalktım.Çok güzel geçti kvle aynı odada kaldık zaten geceleri askerim geliyordu yanıma kv kovalıyordu çok komikti kv elindede dolama çıktı ağrıları vardı.Halasıda eşide çok iyilerdi bana karşı sabah çıkıyorduk zaten gece dönüyorduk eve sürekli gezdik süper geçti beğüş askerim sürekli sarılıp öpüyordu sabah gözümü bir açıyordum beni izliyor yeniden aşık oldum adama resmen yaa rüya gibiydi bitti ama çok ağladım askeriyeye bıraktıktan sonra halen alışamadım yokluğuna.
Çok saol güzel dileklerin için hiloş Allahım hepimize aşk dolu güzel ömürler versin herşey sevdiğinle güzel ben bunu aynı evde kalınca daha iyi anladım canım insanda huzur oluyor farklı bir duygu ki evli olunca nasıl olunur bilmiyorum.Insallah canim benimm hayirlisi oksn hakkimizda..
ben de sizin mehtabiniz ailesiyle guzel iletişiminz icin cok sevindm tatlim benm Allah daim etsn insallah
Aynen begusum kismet yani bakalmmben de yaZdm yavrucum sana..
Canm benm ya kiyamam pek tatlisinizz nazar degmesinnn.. hep askiniz artarak cogalsn yavrum..
Kv de sana da gecmis olsn canim benm yaa..
Çok saol güzel dileklerin için hiloş Allahım hepimize aşk dolu güzel ömürler versin herşey sevdiğinle güzel ben bunu aynı evde kalınca daha iyi anladım canım insanda huzur oluyor farklı bir duygu ki evli olunca nasıl olunur bilmiyorum.
Sen naptın zaferinle umut ışığı varmı.
Dahada iyi olacaksınız tatlım çok sevindim inanki askerden yeni gelince bocalama evresi geçirdi sanırım enişte ama yanlış yaptığını anladı işte.Allahım size ömür boyu sevği saygı en önemliside aşk versin hiloşcum.Güzel gelişmeler bekliyoruz bakSen de sagol selenciimm.. ya cidden de oyle ask cok farkli bi duygu cidden..o huzur bizi ayakta tutan ben bu kadar sorun yasadm inan ki askim zerre azalmadi cunku hic duygularla ya da bana yaptigi yanlisla ilgili bi sorunumuz olmadi.. bana hep deger verdi aslnda sadece bazen gosteremedi..ama oyle guzel sahip cikisi vardi ki her sefernde yanyanayken özellikle ben de tekrar tekrar asik oluyorum cok yuce bi duygu bu..
Umut her zaman var canim benm..iyiyiz sukur cidden cok tatli davraniyo su an bana cok hosuma gidiyogelismeleri yazarm genee
Geçsin zaman yavrum şafaklar atsın hızlı hızlıGünaydın hatunlarrr, perşembe bugün oleyyy haftasonuna birgün kaldı
Esinim yolun açık olsun tatlım güle güle git gel inşallah.Kızlaaaarrr, devretoşlarıımm
Ben gidiyorum Ordu'ya yolcu kalmasıın. Beni çok özleyin emi?
Kendinize çok dikkat edin. Çok iyi bakıın, askerlerinize kendinizi üzdürmeyin.
Bi süre olmayacağıım amaaaa ruhum burda
Şafaklar güzel güzel atsın, yarıladık nerdeyse zaten artık.
Allaha emanet olsun canlarım, öpüldünüz
Dahada iyi olacaksınız tatlım çok sevindim inanki askerden yeni gelince bocalama evresi geçirdi sanırım enişte ama yanlış yaptığını anladı işte.Allahım size ömür boyu sevği saygı en önemliside aşk versin hiloşcum.Güzel gelişmeler bekliyoruz bak
Geçsin zaman yavrum şafaklar atsın hızlı hızlı
Esinim yolun açık olsun tatlım güle güle git gel inşallah.
Ordunun mis gibi havasından bizlerede üfle.
Seni özleyeceğiz ama çokta özletme bizi bak.
Öpüyorumtatlım dikkat et kendine oralarda Allaha emanet ol
Süperdi edacım heryerde aşk kokusu vardı 4 gün doya doya geçti tabi yetmedide bunada şükür kuzum.Seloşşşş ne var ne yok balım , nasıl geçti görüşmeniz bakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?