93/1 yarenleri burayaa

Evet tatlım yaa bizler gördük askerlerimizi iyi kötü sende görseydin bir inşallah az kaldı izin ne zaman kullanacak senacım.

5 ay kala kullanıırm dıo en kötu ıhtımal ama 4 ay yada 3 ay kaldıgı zmn kullanmak ıstıorm dıo cnm yaa
aklındakı ızınde yıl bası bıside diemıorm dedigim zaman ben burda nekdr fazla gun gecırırsem okdr iyi dıo oda haklı

tatlım ben cıkıyorm öptm seni cok ii geceler

Oda bir bakıma haklı senacım ama dayanabilirmi bilmiyorum benimkide hiç izin kullanmayı düşünmüyordu ama kurban bayramında gelmeye karar verdi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.
İyi geceler senacım Allaha emanet ol dikkat et kendinede öpüyorum seni görüşürüz.

Tertolaaarr

Uzuuuuuun bi aradan sonra yine beeen

Nasılsınız

saol cnm sen nasılsınn nererlerdesn sen yaa hıc gelmıosn artıkk

of selencım sormaa bişi de diemıorm ama ben ıkı kere ızın kullanmasını istıyorm aslnda bi 6 ay kala bi 3 ay ama bellı deil burda hıc bısı dıo bu askerlık bıtene kdr ben bıtıcem yaniiii

Herkese hayırlı cumalar...

Şu ağustos artık bitsin ...

saol canımm sanada hayırlı cumalarr

bak bıtıyor canımm 7. aya dusucezzz son haftasi kaldi

Bu askeriye zaten hep insanın sinirlerini bozuyor senacım Allahım sabır versin tatlım sen güçlü olacaksınki askerininde keyfi yerinde olsun.

Yaz iyiydi ama haklısın size zamanın geçmesi gerek şimdi biterr giderr inşallah şu yaz hemen

1 haftada yandın tutuştun kızz dur daha durr

Valla ben askerlik dışında da yaz ayını pek sevmem sıcaklarla aram hiç iyi değil bi de regl üstüne grip gibi oldum dünden beri daha da deliricem...
Evet ya çok uzun bi zaman gibi geldi sanki hiç gelmemiş gibi zaman hızlanmadı bu sıra ağustos ağır geçiyo...
Sende ne var ne yok geldiler mi gittiler mi nolduuu

Son düzenleme:

Geçmş olsun Begüüü kız ne çektin bee :)
1 hafta kaldı tatlım bitti Ağustos daa..

Gelişmeleri başlığıma yazdm cicim buraları işgal etmiyim diyee yorumlarını beklerimm..

Önüme çok güzel bir iş fırsatı çıktı kızlar ama askerim izin vermiyor ne yazıkki

Hadi yaaa neden izin vermiyor kiii hiç bir yerde çalışmanı mı istemiyor yoksa çağıran yerle ilgili mi sorun?? :44:

Önüme çok güzel bir iş fırsatı çıktı kızlar ama askerim izin vermiyor ne yazıkki

Valla neye izin vermio ki Hiloşun dediği gibi işyerine mi yoksa senin çalışmana mı ?

Eğer senin çalışmanı istemiosa bu düpedüz bencillik bana göre çokta saçma geri kafalılık gibi gelio bana biraz sinirlendm ben kusura bakma canım ,,siz ki benden bile küçüksünüz ilerde keşke çalışsaydım diyebilirsin bence fırsatları değerlendir bugünün yarını var ...

İkiside değil tatlım izne gelecek ben seni görmek için geleceğim dedi gidince girersin dedi bende o zaman iş kaçaçak elden dedim demin konuştuk ikna oldu kızlar yani heran işe başlayabilirim bu süper oldu çünkü evde zaman hiç geçmiyor en azından askerim gelene kadar zaman su gibi akar.

Çok sevindmmm Seloş ben şeye kızıorum ay erkek arkadaşm izin vermio çalışamam falan sakın yanlış anlama seni sevdiğim için öyle yazdm sonuçta hayatın garantisi yok ,hem sende çalışrsan kendi paran olcak sende görmeye gidebilrsn ilerde de evine büyük katkı ...Bende yarın banka sınavına giricem dua edn bana sınav iyi geçsn ya ...

Yok begüşüm neden yanlış anlayayım ben buraya yazıyorumki sizin samimiyetinize inandığım için fikirlerinizi almak için.Şimdi onada hak verdim ama zaten kurban bayramında gelecek ve ben ozaman çalışmayacağım tatil olacak bunları anlatınca yüzü güldü garibimin.Bende ilerisi için istiyorum zaten tek kişiyle olmuyor hayat.
Ay inşallah sınavın süper geçer güzel haberler verirsin bize begümcüm tüm güzel melekler yanında olsun inşallah.

Ben de katılıyorum sana Begüşcümm.. erkek arkadaş bir de hadi çok para kazanan bir eşin olur da çalışmanı istemiyorum falan der belki bir derece ama ben de anlamıyorum bu şekilde kısıtlamayı kendi ayaklarım üstnde durmamın nesi kötü, içime sinmeyen yerde kendim de çalışmam zatenn..

Hadi inşallahh güzel haberler getir Begüşümm Allah bol şans versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…