93/1 yarenleri burayaa

Çok sevindm canım ne işi peki ?

Sağol Seloşum ya inşallah sınav iyi geçer olumlu olur sonra mülakatlara giderm artık işe başlamak istiyorum hele banka olursa daha da iyi olcak

Çok sevindm canım ne işi peki ?

Sağol Seloşum ya inşallah sınav iyi geçer olumlu olur sonra mülakatlara giderm artık işe başlamak istiyorum hele banka olursa daha da iyi olcak
Benim babamın en yakın arkadaşının dövüz bürosu var ikinci subesini açtı ve bize çok yakın orada çalışacağım canım.

Sağol Hiloşum dua edin bana valla sınav iyi geçerse mülakatlar gelcek sonra...bide öyle bi şeyki kaçıncı kez sınava davet maili geldi ben aksiliklerden giremedm hiç yarın için gene geldi ve yarın gidiyorum hayrlısıyla inşallah...

Benim babamın en yakın arkadaşının dövüz bürosu var ikinci subesini açtı ve bize çok yakın orada çalışacağım canım.

Çok iyi canım valla hem de gişe tecrübesi edinceksn senin için çok iyi olcak pazar günleride tatil olur valla cumartesiden atlayp askerini de görmeye gidersn ilerleyen zamanlarda inşallah en yakın zamanda başlarsnnn hayırlı olsun şimdiden ...

Canım benmmm heyecan var mııı , dua ederim tabi yavrummm.. hayırlısı olsn hakkında inşallahh

Selencim sana da iş hayatında başarılar dlerim, cidden çalışmak gibisi yok süper duygu huu bütün kızlar coştukk

Hemde çok iyi oldu begüş ailemden para istemeye çekinir oldum artık benim için süper bir tecrübe olacak birde tanıdık özel günler bayramlar hep tatil pazarda öyle.
Darısıda en kısa zamanda sana olsun begümcüm yarın çok güzel geçsin inşallah sende iş kadını ol.
Hangi bankanın sınavına gireceksin canım.

Hiloşum heycan yok çünkü kaçıncı kez mail geldi bu bi işaret mi acaba bilmiyorum...Sağol cnm benim Allah razı olsun ...

Seloşum valla hayırlı olsunn ne zaman başlıosun peki ? Garanti bankasının sınavı cnmm..İnşallah ya çok sağol cnmm

Bu bir işaret olabilir gerçekten iyi değerlendir tatlım.
Valla begüş daha belli değil adam benden haber bekliyor yarın bile başlayabilirim.

Senin adına çok mutlu oldum canım şafakta daha hızlı atıcak gör bak şimdi kafana yattıysa başla derim...
Yattı canım hemde nasıl.Allahım hepimizin hayallerini gerçekleştirsin begümüm.
Sırf zaman geçsin kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için istiyorum inşallah iyi olur.

Selam esinim nasılsın tatil nasıl gidiyor.

Kötü gidiyor kardeşim bugün Yakup bey girme internete çıkmayacağım, nete girmeyeceğim demişti. Bi baktım amca oğluna abi babama söyle nete girsin yazmış sinirliyim anlayacağın bende online olmadım konuşmak istemedim.
Sen nasılsın yavrum ?

Esintoş hoşgeldin yaa özledimmm seni...napıyosun tatilin nasıl gidio ? Askerinle aran nasıl inşallah bi sorun yoktur ...gel artık özledikkk

Bende seni çok özlediim devreeeeeemmmm :26: Napim Yakup canımı sıktı. İnternete geldim, sırrf doğru mu yalan mı söylüyo bakmak için. Baktım online kardeşinin facesinden amca oğluna yazmış abi babamlara söyle diye. Bende buraya girdim işte. Sen nasılsın kardeşim. Valla alıştım artık buraya sanki hiç gitmeyecekmişim gibi geliyo

Neden böyle birşey yaptıki aranız bozukmu esinim ayıp etmiş ama üzüldüm valla.
Bende iyiyim esinim kızlarla muhabbet ediyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…