- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.501
Yok begüşüm neden yanlış anlayayım ben buraya yazıyorumki sizin samimiyetinize inandığım için fikirlerinizi almak için.Şimdi onada hak verdim ama zaten kurban bayramında gelecek ve ben ozaman çalışmayacağım tatil olacak bunları anlatınca yüzü güldü garibimin.Bende ilerisi için istiyorum zaten tek kişiyle olmuyor hayat.
Ay inşallah sınavın süper geçer güzel haberler verirsin bize begümcüm tüm güzel melekler yanında olsun inşallah.
Benim babamın en yakın arkadaşının dövüz bürosu var ikinci subesini açtı ve bize çok yakın orada çalışacağım canım.Çok sevindm canım ne işi peki ?
Sağol Seloşum ya inşallah sınav iyi geçer olumlu olur sonra mülakatlara giderm artık işe başlamak istiyorum hele banka olursa daha da iyi olcak
Ben de katılıyorum sana Begüşcümm.. erkek arkadaş bir de hadi çok para kazanan bir eşin olur da çalışmanı istemiyorum falan der belki bir derece ama ben de anlamıyorum bu şekilde kısıtlamayı kendi ayaklarım üstnde durmamın nesi kötü, içime sinmeyen yerde kendim de çalışmam zatenn..
Hadi inşallahh güzel haberler getir Begüşümm Allah bol şans versinn
Benim babamın en yakın arkadaşının dövüz bürosu var ikinci subesini açtı ve bize çok yakın orada çalışacağım canım.
Sağol Hiloşum dua edin bana valla sınav iyi geçerse mülakatlar gelcek sonra...bide öyle bi şeyki kaçıncı kez sınava davet maili geldi ben aksiliklerden giremedm hiç yarın için gene geldi ve yarın gidiyorum hayrlısıyla inşallah...
Hemde çok iyi oldu begüş ailemden para istemeye çekinir oldum artık benim için süper bir tecrübe olacak birde tanıdık özel günler bayramlar hep tatil pazarda öyle.Çok iyi canım valla hem de gişe tecrübesi edinceksn senin için çok iyi olcak pazar günleride tatil olur valla cumartesiden atlayp askerini de görmeye gidersn ilerleyen zamanlarda inşallah en yakın zamanda başlarsnnn hayırlı olsun şimdiden ...
Çok saol hiloşum inşallah iyi olur herşey.
Canım benmmm heyecan var mııı , dua ederim tabi yavrummm.. hayırlısı olsn hakkında inşallahh
Selencim sana da iş hayatında başarılar dlerim, cidden çalışmak gibisi yok süper duygu huu bütün kızlar coştukk
Canım benmmm heyecan var mııı , dua ederim tabi yavrummm.. hayırlısı olsn hakkında inşallahh
Selencim sana da iş hayatında başarılar dlerim, cidden çalışmak gibisi yok süper duygu huu bütün kızlar coştukk
Hemde çok iyi oldu begüş ailemden para istemeye çekinir oldum artık benim için süper bir tecrübe olacak birde tanıdık özel günler bayramlar hep tatil pazarda öyle.
Darısıda en kısa zamanda sana olsun begümcüm yarın çok güzel geçsin inşallah sende iş kadını ol.
Hangi bankanın sınavına gireceksin canım.
Bu bir işaret olabilir gerçekten iyi değerlendir tatlım.Hiloşum heycan yok çünkü kaçıncı kez mail geldibu bi işaret mi acaba bilmiyorum...Sağol cnm benim Allah razı olsun ...
Seloşum valla hayırlı olsunn ne zaman başlıosun peki ? Garanti bankasının sınavı cnmm..İnşallah ya çok sağol cnmm
Bu bir işaret olabilir gerçekten iyi değerlendir tatlım.
Valla begüş daha belli değil adam benden haber bekliyor yarın bile başlayabilirim.
Yattı canım hemde nasıl.Allahım hepimizin hayallerini gerçekleştirsin begümüm.Senin adına çok mutlu oldum canım şafakta daha hızlı atıcak gör bak şimdi kafana yattıysa başla derim...
Selam esinim nasılsın tatil nasıl gidiyor.Selaam canlarııım
Yattı canım hemde nasıl.Allahım hepimizin hayallerini gerçekleştirsin begümüm.
Sırf zaman geçsin kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için istiyorum inşallah iyi olur.
Selam esinim nasılsın tatil nasıl gidiyor.
Selaam canlarııım
Adalet bölümü mezunuyum canım şimdide işletme okuyorum 3 sınıftayım.İnşallah cnm olur neden olmasın ...sen ne mezunuydun ben unutmşm ?
Esintoş hoşgeldin yaa özledimmm seni...napıyosun tatilin nasıl gidio ? Askerinle aran nasıl inşallah bi sorun yoktur ...gel artık özledikkk
Neden böyle birşey yaptıki aranız bozukmu esinim ayıp etmiş ama üzüldüm valla.Kötü gidiyor kardeşim bugün Yakup bey girme internete çıkmayacağım, nete girmeyeceğim demişti. Bi baktım amca oğluna abi babama söyle nete girsin yazmış sinirliyim anlayacağın bende online olmadım konuşmak istemedim.
Sen nasılsın yavrum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?