- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.521
Adalet bölümü mezunuyum canım şimdide işletme okuyorum 3 sınıftayım.
Bende seni çok özlediim devreeeeeemmmm :26: Napim Yakup canımı sıktı. İnternete geldim, sırrf doğru mu yalan mı söylüyo bakmak için. Baktım online kardeşinin facesinden amca oğluna yazmış abi babamlara söyle diye. Bende buraya girdim işte. Sen nasılsın kardeşim. Valla alıştım artık buraya sanki hiç gitmeyecekmişim gibi geliyo
​Slm tatlım nasılsın.herkese merhaba kızlarrr
Gireceğim zaten canım askerimde girerecek gelmiş olacak ogüne kadar zaten 2014 bizim yılımız olur inşallah.Seloş ,madem adalet mezunusun 2014 te kpss var muhakkak gir adliyelere katip alıolar 70 aldıktan sonra onunda mülakatları oluo falan adalet mezunlarında öncelik oluo değerlendir bu durumu...
Esintoşum gene mi canını sıktı ya niye böyle bi saçmalık yaptı şimdi sana yok diyip onlara görüşelim dio yalan söylemiş ayıp etmiş ya ...
iyiyim cnm bildiğin gibi...Temiz hava öyle yaa İstanbul yanıyo tutuşuo valla durduğm yerde terliorm :S
Neden böyle birşey yaptıki aranız bozukmu esinim ayıp etmiş ama üzüldüm valla.
Bende iyiyim esinim kızlarla muhabbet ediyorduk.
Esintoşum gene mi canını sıktı ya niye böyle bi saçmalık yaptı şimdi sana yok diyip onlara görüşelim dio yalan söylemiş ayıp etmiş ya ...
iyiyim cnm bildiğin gibi...Temiz hava öyle yaa İstanbul yanıyo tutuşuo valla durduğm yerde terliorm :S
​Slm tatlım nasılsın.
Bende kızdım şimdi yakupa ayıp etmiş güzelim kızımıza.Ben senin yerinde olsam yüzüne vururum esinim neden böyle yaptığını öğrenirim.Yok be yavrum aramız süperdi bugüne kadar. Aradaki mesafeler arttıkça tartşma azaldı, dün dedim ki hayatım yarın nete gireyim çarşıya çıkarsan dedim yok çıkmayacağım dedi. Bende inanmadım açıkçası, yeğenime beni kafeye götür dedim geldim kardeşinin faceye girdim görünce sinirlerim tavan yaptı.
Evet malesef öyle oldu yavrum, anlamadım ki. Bide demese bana çıkmayacağım diye tamam diyeceğim. Canımı çok sıktı. İki haftadır görmüyorum yüzünü şimdi merkezde kalıyorum ama gene göremiyorum.
İstanbul'a sırf nemden dolayı gelmeyi istemiyorum vallaBuraya geldiğmden beri hiç terlemedim.
Yok be yavrum aramız süperdi bugüne kadar. Aradaki mesafeler arttıkça tartşma azaldı, dün dedim ki hayatım yarın nete gireyim çarşıya çıkarsan dedim yok çıkmayacağım dedi. Bende inanmadım açıkçası, yeğenime beni kafeye götür dedim geldim kardeşinin faceye girdim görünce sinirlerim tavan yaptı.
Evet malesef öyle oldu yavrum, anlamadım ki. Bide demese bana çıkmayacağım diye tamam diyeceğim. Canımı çok sıktı. İki haftadır görmüyorum yüzünü şimdi merkezde kalıyorum ama gene göremiyorum.
İstanbul'a sırf nemden dolayı gelmeyi istemiyorum vallaBuraya geldiğmden beri hiç terlemedim.
iyiyim tatlım senin cana yakınlığına bayılıyorumm :))
Bende kızdım şimdi yakupa ayıp etmiş güzelim kızımıza.Ben senin yerinde olsam yüzüne vururum esinim neden böyle yaptığını öğrenirim.
Anladm cnm ya arada dengesizlik yapmazlarsa olmaz zaten..Dönüşte yanında uğrıcakmısınız peki Ankraya öle bi plan vardı sanırım dime ?
Burda ter ne kelime yaa valla bunalım bunalım ...
Mesaj attım bende yalançı çok güzel oynuyorsunda karşıdaki pek salak değl yazdım
Aynen öyle kardeşim. Evet Ankara var burdan Adapazarına gideceğiz, denize götürecek ordan babam beni. Sonra Ankara yapacağız sanırım :44:
Ben çıkıyorum kardeşlerim net erkek dolmaya başladı öküzlerr bakıyorrlar birde öpüyorum kendinize iyi bakın
Çok saol tatlım yakın davranabiliyorsam ne mutlu bana.
Naptın askerinden varmı bir haber.Bu arada ismin neydi canım.
Oh iyi demişsin tatlım herşey onların keyfine göre olacak değil.Mesaj attım bende yalançı çok güzel oynuyorsunda karşıdaki pek salak değl yazdım
Aynen öyle kardeşim. Evet Ankara var burdan Adapazarına gideceğiz, denize götürecek ordan babam beni. Sonra Ankara yapacağız sanırım :44:
Ben çıkıyorum kardeşlerim net erkek dolmaya başladı öküzlerr bakıyorrlar birde öpüyorum kendinize iyi bakın
Çok şükür dilekcim gözün aydın ben sana dedim ama daha yeni olduğu için böyle şeyler normal tabi seninde endişe yapman normal Allahım habersiz bırakmasın çok zor oluyor herşeyini sor öğren.evet canım 3 4 günlük bekleyişin ardından haber aldım eğitimlerden dolayı arayamıyormuş bir de ayak tırnağı çıkmış sağlık sorunu da yaşamış şükür iyi şimdi 2 gündür de eğitim yok arıyor yani :=) ismim dilek canım
Çok şükür dilekcim gözün aydın ben sana dedim ama daha yeni olduğu için böyle şeyler normal tabi seninde endişe yapman normal Allahım habersiz bırakmasın çok zor oluyor herşeyini sor öğren.
Oh çok iyi canım herşeyi zamanla daha iyi öğrenirsin birde sen kısa dönemsin çabucak geçer biter.Süpriz olayını çok iyi düşünmüşsün baya şaşıracak seni görünce desene dilekcim.evet tatlım bütün numaraları falan aldım zaten daha yeniyiz taburunu bölüğünü bile bilmiyordum onları da öğrendim her şey yolunda çok şükür usta birliğinde de sürpriz yapıcam o da istanbul kartal da yapıcak ustasını doğum gününde gidicem yanına askeriyede hediyeleri açıyorlar o yüzden otobüsle hediye gönderdim sana garaja git al dicem sonra beni görecek karşısında :=))
Oh çok iyi canım herşeyi zamanla daha iyi öğrenirsin birde sen kısa dönemsin çabucak geçer biter.Süpriz olayını çok iyi düşünmüşsün baya şaşıracak seni görünce desene dilekcim.
evet tatlım ben istanbulu hiç bilmediğim için en mantıklı bunu buldum bir firma Ataşehir terminalde bırakıyormuş orası da kartala 45 dk falanmış o kadarcık da gelsin artık :=)) sen de tez zamanda kavuşursun askerine inşallah tatlım
Kusura bakma cvp veremedim canım askerimle konuştum.
Tabi canım o kadarda fedakarlık yapsın artık dimi ama.
Çok saol canım hepimizinkini inşallah.
Aralıkta 4 yıl olacak canım askerim bir gelsin işini bulsun sonra hemen düşünüyoruz canım kısmetse.Sen 6 ay demiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam.siz ne kadardır birliktesiniz canım evlilik ne zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?