- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.741
Kaynanayı kaynar kazana atıp yakmalı devrem
Ya benim bildiğim ailemden gördüğüm herşey erkeklere anlatılmaz, ya önce aslı astarı var mı öğrenilir dimi ama? Neyse Allah görüyor dediğin gibi kardeşim.. Canımı sıkmamaya çalıştıkça daralıyorum devrem
Kaynanamda kendini ezdiren paspal bi gelin bulur işteHayırlıysa bu yana, hayırsızsa o yana yavrum. Evet Ordudaydım perşembe akşamı döndüm. Ooo takma kuzum takmaaa. Taka taka kendimizi yıpratıyoruz karşı tarafa birşey olduğu mu var ki.
Emin ol kendini ezdirir görünenden korkucaksın allah ona öyle bi gelin verirli seni mumla arar hem bi dur hemen bitmiş gibi konuşma
Aslında bi sorunumux yok cnm kavga tartşma vs ama sadece o alışamadı oraa tekrar gerilyorm yardımcı olmuorm takmıyorum onu aslnda yanlş yapıyorum ama hadi bakalm...
Benim için umut tükendi kardeşim..
Sorun yoksa niye takmamazlık yapıyorsun ki?
Eve yeni geldim sersem gibiyim. Dünden beri mideme bi lokma girmedi paketler ard arda bitiyor. Yakup beyle konuşmuyoruz.
Birşeyler bu haftaiçi babası geldiğinde netleşecek, ama sinirle veya hırsla hareket etmiyorum bu kırgınlık benim acımı acıttığından çok güvensizlik. Güveniyorum derken bile bana ''esin dedin mi böyle birşey'' demesi canımın acısına parça parça ekleniyor. Ne demeliyim ki size ne desem anlatır derdimi. Yakupun ailesi yeterince konuştu arkamdan ama buraya kadar.
Annemle konuştum bu akşam babamla konuşacak. Sonrası Allah Kerim. Dualarınızı esirgemeyin benden..
Umut hiç bir zaman bitmez canım benim .. Ne zorluklarlı senelerce yürütüyorz ilşkilerimixi emin ol yakında olsaydı görüşbilseydnz yüzyüze birbirinizi anlardınız canım..
Ya bilmiyorum cnm izinde bi kaç
Bişey oldu geri dönme pskljsyle çokta güzel davranmadı..yani güzeldi ama romantk diildi vs bnde içten içe sinir yaptm onada söyledim haklsn vs dedi geldiğinde her şey bnm isteidğim gbi olmassa kötü olur dedm 5 senemi çöpe Atıcam dedim... Neyse işte bende sıkıldım yardmcı olmuyorm gittiğinden beri..oda alışamadı bnden ilgi beklio ama günde 1 kere konuşuyrz deli oluyrm elinde diil tamam da ne bilim .. Aman öyle esincim basit şeyler yani
Esinnn öncelikle hemen bir şeyler yiceksinn gerçi annen halledecek eminimm
Sorun demediklerinin dedin gibi davranılmasıymış meğer..ben de nasıl bir güven anlamamıştım anladım şimdi, en saçmasıymış meğersem, gerçekten çok kırıcı bir durum ama demekk annesini çok dinleyen biraz annesine düşkün bi çocuk yakup anlaşılan öyle.. doğru bu tipler çok fazla can yakar, acı çektirir esincim bundan şüphemiz yok, ama sizin ayrılma sebebiniz bu olmasaydı yine de.. kalsın böyle gerekirse bitirirsn senin için rahat gönlün ferah çok iyi anlıyorum canım benm, ama bitse dahi öyle büyük bi şey kaybettini anlıcak ve geç olacak benm üzüntüm buna :26: hakkında hayırlı olsn esintoşum benm kıyamam sana ben, ağlama daha fazla :26: eğer ömrüm boynuca da seni değil annesini başkalarını dinleyecekse de haklısın şimdiden bitmeli belki de... hayırlısı tatlım benm...
Zeynebim nolmuş öyle ya çok şaşırdımm
İlk başta güven konusu diyince aklıma başka şeyler geldi. İyi ki öylesini yapmamış o daha kırıcı olurdu çünkü. Ha bunu yapması iyi mi tabi ki değil
Senin o kaynana var ya tam kaynana yani kuzum. O ne öyle ya :120: Çocuk gibi resmen kıskanıyo aranızı mı açmaya çalışıyo napıyo amacı ne ben bilemedim ki :44: Hayır yani senin oğlunun aşık olduğu kız neticede ne diye oğlunu da onun sevdiceğini de üzmeye çalışırsın bu kadarYakup ayrı bi durum şimdi. Hadi annesine inandı ama insan nerden duydun kim dedi demez mi ya altını oymadan her şeyi tam netleştirmeden ne öyle milletin dıdısının dıdısına inanıp da nişanlısının üzerine gelmek Hilalin de dediği gibi anneci bi tip sanırım Yakup :26: Anası da dolduruyo bildiğin
Balım kendini bu kadar yıpratma yemeklerini ye sigaraya çok ağırlık verme çık gez dolaş kafanı dağıtmaya bak. İçin rahat gönlün ferah olsun. Eden bulur en sonunda.
Rabbim hayırlısını nasip etsin kuzum
Zeynebimin sıkıntısından kendi söyleyeceğim şeyi unuttum ya la :26:
Kızlar ben de dua istiyorumm. Bizim ceza alma durumumuz varAma olmayabilir de :18:
Dua edin de almayalım ceza :18:
Uzamasın askerliğimiz. 1 gün fazlasına tahammülüm yok daha
İnsan günde 1 kere konuşunca ne tuhafta hissediyor kendini, iki gündür yakupun sesini duymuyorum ve gün bitmiyor gibi geliyorİnşallah en büyük sıkıntınız bu olur kardeşim.
Kızlaaarr dün kendimi haklı çıkarmayı becerdim sonunda.. Ve tamamen kestim yakupla bağımı. En azından ben öyle inandırmaya çalışıyorum kendimi. Yüzüğümü çıkarttım koydum bi kenara aylardır parmağımdan çıkartmadığımı dün gece çıkarttım takınca beni boğuyor sanki.. Dün o tuğçe(yakupun kuzeninin kuzeni) denilen kızın numarasını buldum ve aradım. Tuğçe sen böyle böyle diyormuşsun ne demişim ben sana bi de bana anlat dedim kız sesimi duyunca afalladı önce sonra esin ben bu konulara nasıl geldim bilmiyorum ama en son seninle konuştuğumuz konu şuydu ; sen bana samet abi(askerden gelen sevgilisi) askerdeyken soğuk oluyor muydu diye sordun bende evet canım alttan almaya bak gelince düzeliyorlar dedim dedi. Sonra izmire yemin törenine gittiğinizi çok güzel geçtiğini, izine geldiğinde pek yanına gelemedğini senin gittiğini söylemiştin dedi. Eee yani peki benim bunların için de kaynanamı vs başkasını kötüleyecek bi kelime kullanmış mıyım dedim. Hayır ama diyorum ya olaylar nasıl böyle saplandı anlamıyorum dedi. Bu olayların olduğu gün ben kıza mesaj atmıştım beni ara diye numaramı da yollamıştım bi arkadaşımın facesinden.. Kızda akşam bana döneceğini söylemişti meğer önce kuzenini(yakupun kuzenide oluyo) aramış esin bana ulaş diye mesaj attı esma demiş. Esmada ulaşma sakın sus ve otur karışma birşeye demiş yani haksız çıkartacak ya beni. Tuğçe bana bunları söyledi ve yakupla konuşmasını söyledim. ( Hayatımda ilk defa bi kızı yakupla konuşması için ikna etmeye çalıştım) Yakupu aramış anlatmış herşeyi olduğu gibi annemde yakupla konuştu sonrasında sen esine inanmadın oğlum ne oldu şimdi dedi. O da napcam anne ben demiş. Sonra bana mesajlar atıyor yalvarırım aç telefonu.. hatrım varsa aç.. özür dilerim aç.. Cevap vermeyince mesaj atmayı kesti.
Annemde biraz önce kaynanamı arayıp işin gerçeğini anlattı. Kaynanamda esma ve annesi (kuzeni ve teyzesi) ile hep beraber toplanalım konuşalım halledelim demiş. Annemde hayatta bi araya gelmeyiz bundan sonra onlarla, esinin yemini var o kızı öldürür bu kez 9 aydır çektirmediklerin kalmadı kızıma dedi sonra şabanla, hasan abiye (babamla,k.peder) anlatacağım dedi annemde. Kaynanam yalvarmış onlar karışmasın biz halledelim diye. Kendimi haklı çıkarttım ya içim öyle rahatki üniv. okuyan arkadaşım gelmiş onunla görüşeceğiz bugünde dışarıdayım canlarım.
Pekmeziiimmm. Ceza nerden çıktı hayırdır canım ? :44:
Dualarımız seninleeeee
İnsan günde 1 kere konuşunca ne tuhafta hissediyor kendini, iki gündür yakupun sesini duymuyorum ve gün bitmiyor gibi geliyorİnşallah en büyük sıkıntınız bu olur kardeşim.
Kızlaaarr dün kendimi haklı çıkarmayı becerdim sonunda.. Ve tamamen kestim yakupla bağımı. En azından ben öyle inandırmaya çalışıyorum kendimi. Yüzüğümü çıkarttım koydum bi kenara aylardır parmağımdan çıkartmadığımı dün gece çıkarttım takınca beni boğuyor sanki.. Dün o tuğçe(yakupun kuzeninin kuzeni) denilen kızın numarasını buldum ve aradım. Tuğçe sen böyle böyle diyormuşsun ne demişim ben sana bi de bana anlat dedim kız sesimi duyunca afalladı önce sonra esin ben bu konulara nasıl geldim bilmiyorum ama en son seninle konuştuğumuz konu şuydu ; sen bana samet abi(askerden gelen sevgilisi) askerdeyken soğuk oluyor muydu diye sordun bende evet canım alttan almaya bak gelince düzeliyorlar dedim dedi. Sonra izmire yemin törenine gittiğinizi çok güzel geçtiğini, izine geldiğinde pek yanına gelemedğini senin gittiğini söylemiştin dedi. Eee yani peki benim bunların için de kaynanamı vs başkasını kötüleyecek bi kelime kullanmış mıyım dedim. Hayır ama diyorum ya olaylar nasıl böyle saplandı anlamıyorum dedi. Bu olayların olduğu gün ben kıza mesaj atmıştım beni ara diye numaramı da yollamıştım bi arkadaşımın facesinden.. Kızda akşam bana döneceğini söylemişti meğer önce kuzenini(yakupun kuzenide oluyo) aramış esin bana ulaş diye mesaj attı esma demiş. Esmada ulaşma sakın sus ve otur karışma birşeye demiş yani haksız çıkartacak ya beni. Tuğçe bana bunları söyledi ve yakupla konuşmasını söyledim. ( Hayatımda ilk defa bi kızı yakupla konuşması için ikna etmeye çalıştım) Yakupu aramış anlatmış herşeyi olduğu gibi annemde yakupla konuştu sonrasında sen esine inanmadın oğlum ne oldu şimdi dedi. O da napcam anne ben demiş. Sonra bana mesajlar atıyor yalvarırım aç telefonu.. hatrım varsa aç.. özür dilerim aç.. Cevap vermeyince mesaj atmayı kesti.
Annemde biraz önce kaynanamı arayıp işin gerçeğini anlattı. Kaynanamda esma ve annesi (kuzeni ve teyzesi) ile hep beraber toplanalım konuşalım halledelim demiş. Annemde hayatta bi araya gelmeyiz bundan sonra onlarla, esinin yemini var o kızı öldürür bu kez 9 aydır çektirmediklerin kalmadı kızıma dedi sonra şabanla, hasan abiye (babamla,k.peder) anlatacağım dedi annemde. Kaynanam yalvarmış onlar karışmasın biz halledelim diye. Kendimi haklı çıkarttım ya içim öyle rahatki üniv. okuyan arkadaşım gelmiş onunla görüşeceğiz bugünde dışarıdayım canlarım.
Dualarımız seninleeeee
Esinim yeni gördüm şimdi okuyunca dondum kaldım şoklar içindeyim çok üzüldüm inanki çok emekler verdin çok üzüldün bu zaman kadar sen gerekeni yaptın bu 9 ayda yakup hep hatalıydı zaten.İnsan günde 1 kere konuşunca ne tuhafta hissediyor kendini, iki gündür yakupun sesini duymuyorum ve gün bitmiyor gibi geliyorİnşallah en büyük sıkıntınız bu olur kardeşim.
Dualarımız seninleeeee
Pekmezim geçmiş olsun inşallah ceza almaz iyi komutana denk gelirse vermiyorlar genelde.Dualarım sizinle üzme kendini.
Kuzum iyi olmuş valla oh be ben rahatladım yani gerçekleri öğrenmelerine.
Annen tam elleri öpülesi bi anne. Yanında durdu bak bunca zaman. Senin kaynanayla konuşması da süper olmuş. Çekmiş restii
İçin rahat olsun zaten bundan sonra çabalaması gereken onlar. Hepsinin ayrı ayrı hatasını affettirmesi lazım
Bizim ceza da şurdan çıktı. Önce çarşıdan geç döndü. Geç dediğim gecenin 3ü filandı
Dün de ablasıyla cep telefonundan konuşurken komutan basmış
Böyle işte.
Pekmezim geçmiş olsun inşallah ceza almaz iyi komutana denk gelirse vermiyorlar genelde.Dualarım sizinle üzme kendini.
Komutanla arası iyiyse hiç takma kafanı canım halleder çünkü benim askerimde 3 kez kavgaya karıştı çeza alacaktı sevdiği komutanı vardı vermemiş ceza sadece uyarmış inşallah sizinde öyle olur tatlım.
Sağ ol Selenim
Komutanla arası iyi bakalım ben hallederim diyo ama gel de bana anlat şimdi bunu :18:
Çatlamaya devam haber gelene kadar yani :18:
Komutanla arası iyiyse hiç takma kafanı canım halleder çünkü benim askerimde 3 kez kavgaya karıştı çeza alacaktı sevdiği komutanı vardı vermemiş ceza sadece uyarmış inşallah sizinde öyle olur tatlım.
Ben iyiyim tatlım 28ne görümcemin düğünü var koşturmaca elbise falan arıyordum kaç gündür buldum dün sonunda.
İnşallah kuzum inşallah yaa.
Sen nasılsın asker nasıl aranız nasıl
Ben iyiyim tatlım 28ne görümcemin düğünü var koşturmaca elbise falan arıyordum kaç gündür buldum dün sonunda.
Askerimle 2 gün önce kavga ettik ama geri barıştık arada böyle yiyoruz birbirimizi saçma sapan konular yüzünden öyle geçiyor zaman.
Sen nasılsın askerin nasıl sizin aranız nasıl bakalım.
Ya aslında renkli birşeyler istiyordum ama yine gittim siyah aldım renkli giyiyorum tamam diyorum aynı elbisenin siyahını giyiyorum daha muhteşem duruyor beyaz tenli siyah saçlı olunca siyah daha iyi oluyor canım.
Nası bi elbise aldın çok merak ettimm
Barışın üzmeyin kendinizi birbirinizi bak mehtap da yakın
Biz de işte 3 gün iyi 2 gün kötü şeklinde bi periyot ayarladık artıkHiç sekmiyo maşallah
Haftasonu kavga etmiştik kuzum dün gece barıştık artık. Bizimkiler kısa da sürmüyo ya ömrümü yedi valla
Eve yeni geldim sersem gibiyim. Dünden beri mideme bi lokma girmedi paketler ard arda bitiyor. Yakup beyle konuşmuyoruz.
Birşeyler bu haftaiçi babası geldiğinde netleşecek, ama sinirle veya hırsla hareket etmiyorum bu kırgınlık benim acımı acıttığından çok güvensizlik. Güveniyorum derken bile bana ''esin dedin mi böyle birşey'' demesi canımın acısına parça parça ekleniyor. Ne demeliyim ki size ne desem anlatır derdimi. Yakupun ailesi yeterince konuştu arkamdan ama buraya kadar.
Annemle konuştum bu akşam babamla konuşacak. Sonrası Allah Kerim. Dualarınızı esirgemeyin benden..
Zeynebimin sıkıntısından kendi söyleyeceğim şeyi unuttum ya la :26:
Kızlar ben de dua istiyorumm. Bizim ceza alma durumumuz varAma olmayabilir de :18:
Dua edin de almayalım ceza :18:
Uzamasın askerliğimiz. 1 gün fazlasına tahammülüm yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?