93/1 yarenleri burayaa

Aynen ben de siyahı ve laciverti tek geçerim canım Annem kızıyo artık dolabında lacivertten siyahtan başka bi şey yok ne biçim kızsın anlamadım ki diye Bi mağazaya gidince direk lacivert olanlar çarpıyo gözüme. Çok güzel gözüküyolar napıyım

Güzelmiş elbisenn anlattığın kadarıyla hayırlı olsun güle güle giy Selenim

Evet balım ya benimki tutturdu ben çarşamba veya perşembe gelcem izne diye. Vazgeçirene kadar yırtındım yani Bunalmış artık demek ki iyice kıyamam

İşte aslında kırmaya sebep hiçbi şey yok ortada ama özlem işte çekilmiyo bi süreden sonra çok ağır geliyo

canım nolduda ceza alcak durumda
ama komutanıyla iyi arası demişsin hallolur korkma okdr kolay deil ceza almak askerlıgı uzatmak
mahkemesı bılmem nesı oluo bunlarn:26: olmaz ama bişi merak etme senn

Kuzum çarşıdan gecenin 3ünde döndü.

Ertesi gün de telefonla konuşurken yakalanmış.

İnşallah olmaz balım ya bakalım gidecek daha komutanın yanına telefon teslim etmeye, o zaman belli olacak

Sen nasılsın asker filan nasıl

çarsıdan gecenın 3unde nasıl döndu pekmezim
olmaz ama bısı telefon yakalatıolar onlara bısı olmuo bence onada olmaz sen ferah tut ıcını
iyim cnm ben iştym bosum suan ıs guc yok öle takılıyorum nette,
iyi bnmkide ama yogun cok msj atamıo anca aksama rahatlıo komutanı gidio ozmn özgur kalıo

Esintoş bak gerçekler nası ortaya çıktı ben ne demiştim sana bu işin sonunda Yakup çk pişman olcak diye hakkında hayırlısı olsunnn canım benimmm gez gez havada güzel bugün akşam görüşürüz

Canım bnm okudum her şeyin ortaya çıkmasına sevindm sn içini feah tur hwr şey olacağına varır canımm..aynen zor oluyor bizmde saatlerce konuşuyrdk ama katlqncaz 5 ay daha

Az kaldı yavrum yarısından çoğu gitmiş bee şafağın yakıyo yakıyo

Baya geç dönmüş ohoo Nasıl kalabildi o saate kadar yavrum? :44:
Ooo baya kötü olmuş ya, ceza almaz kuzum sanırım uyarılır öncelikle bi kaç gün komutanından çeker sonra düzelir inşallah

Yanımda olmanız bana yetiyor bacım Allah razı olsun Rahatladım çok şükür. Çok rahatladım. İki gecedir uykusuz kalmama değdi.
Şimdi haklıyım ve sürünecekler. Yakup dün gece 2 de annesini aramış teyzesi ve kuzeni de orda ya ''Allah hepinizin belasını versin'' deyip kapatmış. Hepsinde bunun payı var ama o kızı gördüğüm yerde ağzına sıçacağım.

Aşılacak aşılmasına da belki, ben nasıl unutacağım. Onca kırgınlığı unuttum ama bana güvensizliğini unutamam canım. Annemler, anneannesi, teyzesi, kv falan haftaiçi bi araya gelip konuşacaklarmış bakalım. :44: Yakup tarafından çok düşündüm ettim ama ben beni 15 ay beklemeye yemin etmiş, kendisi içi onca fedakarlık yapmış, herşeye susmuş içine atmış, bi çok kez beni affetmiş bi kızı hayatta güvensizlik yapmazdım. Misal yakup seni aldattı deseler inanmam, gene onun dediğine inanırım. Ona haddinden fazla güveniyorum. Ben olumlu bakamıyorum artık canım. Sevgim azalmadı elbet ama karşımdaki bana inanmayıp başkasının ağzından duyulan laflara inanp onca laf saydırması zor. Güvensizlik bi ilişkinin bitme nedeni zaten..
Dediğin gibi tatlım herşeyi bıraktım herşey olacağına varır..

Kardeşşiimm evet sonunda haklı olduğumu ortaya çıkarttım. Şuan tek duam esma karşıma çıksın diyorum.
Yakupla hala ne yapacağıma karar veremedim. İki gündür konuşmuyoruz sesini duymuyorum, bi acayip hissediyorum kendimi.

Amin tatlim insalkah uzamasin askerliginnn..

ESINNNNN olanları okudum ohhhh dedim icinden iste olacağı buyduuu..artik birak onlar uykusuz kalsn hihhhh..Yakup da derdine yansinnnn... hakkinda hayirlisi olsn kardesim bundan sonrasi senin eksilerin artilarin ne taraf agir basiyo ona kalmış ama affedecek olsan da baya surunmeli gercekten bu siradan bi ilgisizlik okuzluk kalp kirikligi degil cok ciddi bi konu iyice anlamasini saglayip da ona guvenebilirsen ancak o zaman bakarsin yuzune.. birak su an boylece kalsn onlar ugrassin

Doğru dıyosun canım bukdr seyı unutmak zor sevgın azalmasa bile aklındakı sorular senı yııp bıtırır ztn:26:
kv durumu tatlıya baglamaya calısıcaktir belkı buyuklr bı sekılde anlasıcaktır
ama senın yasadıkların sana kalıcak bukdr cektigin sana kalıcak sonucta durumun ıcındekıler sizlersiniz
anneler deil en cok yara alanda sensin cnm yakup suan pişman ama bu saatten snra neleri deiştirebilir
görucez canım sen bunlarn hıc bırını haketmedin bunca gelinen noktadan snra ozelliikle
bakalım canm hayırlısı artık bişiler icin onlar cabalasın sen fazlasını yaptın ztn uzme guzel canını:26:

Kızlar akşam üzeri askerimle konuştum göreve göndereceklermiş bizim askeriyeyi dedi
ne görevi bu hayatım dedim suriyede olaylar olacakmışya
bunların tuğayıda insani yadımlaşma olunca bunlarıda gönderme durumları varmış
canım çok sıkıldı Allahım hiç dert bitmezmi ya hergün başka bir şeye üzülmekten bıktım.

kızlar dua edin inşallah gitmezler

Kuzum ya hastaneye filan gitti :26: Karışık durumlar ama hastanede olduğu için bi sorun çıkmamış. Telefon konusunda da bi şey olmadı şükür

Benimki de öyle balım ya anca akşama rahat ediyo onda da uyuyup kalıyo garibim

Teşekkür ederim canımm sağ ol

Kuzum inşallah gitmezler ya :26: Ben de korkuyorum öyle askerde yani sonuçta

Bizimkinin ordan da 15 kişiyi seçmişler sınıra gitmesi için :18: Bölüklerinden 5 kişiyi seçmişler. 2si evliymiş filan

Allah hepsini korusun :26:

Dursun artık şu şerefsiz inşallah

Zeynebim senin mesajı alıntı yapmamışım ya idare et

Hastaneye gitti kuzum öyle olunca sorun çıkmadı şükür

Bak Yakup pişman olmuş bence içine oturmuş iyice. Arayıp beddua ettiğine göre baya üzülmüş ve buna sebep olanlara kızmış.

Tabi asıl suç kendisinde sana inanmalıydı en başta

Düzelin inşallah kuzum hayırlısıyla ya. Seviyosun azalmadı sevgim diyosun. İnşallah adam gibi gönlünü almayı ve bi daha böyle saçmalıklara inanmamayı başarır.

Kızlaar Dün akşam saat 9'da küçük teyzesi aradı beni, esma tuğçe burda gel buraya diye. Çıktım evden gittim, ama öyle bi sinirle gidiyorum ki normalde 15 dk gittiğim yolu 5 dk da gittim diyebilirim. Neyse nezaketen bakkaldan da kola aldım. Gittim teyzesine içeriye geçmeden mutfağa geçip bi içtim ve içeriye geçtim. Allahın selamını verdim tabi öncelikle sinirden ellerimi yumruk yaptım sıkıyorum. Eee konuşun dedim yanımda küçük teyzesi, diğer yanımda ortancı teyzesi var yakupun karşımdada kızlar. Konuştu tuğçe böyle böyle dedin dedi. Esma da bana sus dedi dedi. Neyse açtım ağzımı yumdum gözümü ulan 9 aydır ağzıma ettiniz ben şuan nişanı atma durumundayım dedim. Teyzeside kızım deme öyle diyor tabi. Teyze 1 dk dedim lafıma devam ettim. Sinirlerim iyice tepeme çıktı esmanın üstüne yürümek için ayaklandım ki teyzesi elimden tuttu, oturttu beni. Sinirimi çıkartamayınca ağlamaya başlarım hem ağlıyorum hem konuşuyorum esma sus bi dk dedi sustum dinledim. Yakup benim kuzenim, sende bi zamanlar kardeşim gibiydin şimdi yengem de sayılıyorsun ben sizin ayrılığınızdan neden mutlu olayım dedi kapa çeneni dedim sustu o zaman teyzesi bi yandan kızım uzatmayın, yakupla da konuş o da orda kötü falan diyor. Bende teyze benim tek zoruma giden yakupun bana güvensizliği dedim. Haklısın kızım falan yaptı gene savunuyo tabi yeğenini. Neyse esmalarda çekti gitti. Ben iki teyzesi kaldık evde.. Daha da konuşmadık. Eve geldim yakup mesaj attı bensiz duramazsın beni köpek gibi seviyorsun yazdı. Ardından aşığım sana affet yazdı. Üst üste 32 tane mesaj.. Kurduğumuz hayalleri yazmış birindede. Uzun uzun mesajlar.. Sonunda cevap verdim, affeder miyim affetmez miyim gönlüm bilir ama çabalayacaksın ve sürüneceksin dedim. Sana aşığım yazdı geri olarak..
Sürünecek

Canıımmmm sabah yakup mesaj atmış, bizim bölükten de gönderilen olabilir bu konu için diye. Tabi kendiside için de mayıncı eğitimi gördüğü için acemilikte.. İnşallah gitmezler yavrum, sen gene de sıkma canını olumlu düşünmekte her zaman fayda var

Oh yırttı çok şükür şekerim
Zaman diyelim yavrum herşeyin ilacı zaman..

canım ıyı yapmıssın yuzleşmeklee bundan snrası onlara kalmiş yakup ztn surunecek o bellı
bırakamaz seni ee ama yaptıgıda cezasız kalmaz sevındım canım bu durum en azından ılerledi sorunları cözumeleye calısıo

Demin konuştuk kızlar askeriyesi hazırlıklara başlamış komutanıda bugün açıklama yapmış hatay il sınırına gideceğiz askeriyenin yarısı gidecek içinizden seçeceğiz demiş askerimde beni kesin götürürler kamyoncuyum çünkü diyor bugün cadırlara bakmışlar sinirlerim bozuldu.
Bir süreliğine aranızda olamayacağım kızlar perşembe ev taşıyoruz internetim olmayacak 2 gündürde ev temizlemeye gidiyoruz annemle canımız çıktı yarında gideceğiz acayip hamladım heryerim dökülüyor bu sinirlede iyi temizlik yapılır.
Kendinize dikkat edin özleyeceğim sizleri öpüyorum Allaha emanet olun kızlar

cnm cok sukur ozmn atlattınız ceza olayını falann
ay benımkide öle pekmezim sorma yaa 2 dk konsyoruz ama sesınden uyuku akıo

cnm kolay gelsınn tasınma ısleri bitince dönersn hemencıkk
askern ıcınde bozma morelını bısı olmaz ama belkıde gitmez canım benımm bellı olmuo askeriye hıc bısı
ama gidersede icini ferah tut dualar et bısı olmaz
tatlım öpuyorum senı kendıne cok iyi bakk inş hemen hallolur ne işide cabuk gelirsin yaa
kendine dıkkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…