- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.761
Ya aslında renkli birşeyler istiyordum ama yine gittim siyah aldım renkli giyiyorum tamam diyorum aynı elbisenin siyahını giyiyorum daha muhteşem duruyor beyaz tenli siyah saçlı olunca siyah daha iyi oluyor canım.
Elbisem siyah işte önünde zımba detayları var sırtında dekoltesi var ama sütyen hizasında güzel sade birşey işte canım.
Ah TATLIM bizde aynıyız barışıyoruz 2 gün sonra saçma sapan konulardan yine birbirimize giriyoruz benimde ömrümü yedi aynı dertteyiz kuzum ama bunlar hep özlemden kaynaklanıyor bazen göz yaşım hiç dinmiyor ben ağlayınca oda hissediyor öyle kedi köpek gibiyiz anlayacağın.
[video=youtube_share;T3_6t8e2IUA]http://youtu.be/T3_6t8e2IUA[/video] ​Çok güzel bir şarkı
canım nolduda ceza alcak durumda
ama komutanıyla iyi arası demişsin hallolur korkma okdr kolay deil ceza almak askerlıgı uzatmak
mahkemesı bılmem nesı oluo bunlarn:26: olmaz ama bişi merak etme senn
Kuzum çarşıdan gecenin 3ünde döndü.
Ertesi gün de telefonla konuşurken yakalanmış.
İnşallah olmaz balım ya bakalım gidecek daha komutanın yanına telefon teslim etmeye, o zaman belli olacak
Sen nasılsın asker filan nasıl
İnsan günde 1 kere konuşunca ne tuhafta hissediyor kendini, iki gündür yakupun sesini duymuyorum ve gün bitmiyor gibi geliyorİnşallah en büyük sıkıntınız bu olur kardeşim.
Kızlaaarr dün kendimi haklı çıkarmayı becerdim sonunda.. Ve tamamen kestim yakupla bağımı. En azından ben öyle inandırmaya çalışıyorum kendimi. Yüzüğümü çıkarttım koydum bi kenara aylardır parmağımdan çıkartmadığımı dün gece çıkarttım takınca beni boğuyor sanki.. Dün o tuğçe(yakupun kuzeninin kuzeni) denilen kızın numarasını buldum ve aradım. Tuğçe sen böyle böyle diyormuşsun ne demişim ben sana bi de bana anlat dedim kız sesimi duyunca afalladı önce sonra esin ben bu konulara nasıl geldim bilmiyorum ama en son seninle konuştuğumuz konu şuydu ; sen bana samet abi(askerden gelen sevgilisi) askerdeyken soğuk oluyor muydu diye sordun bende evet canım alttan almaya bak gelince düzeliyorlar dedim dedi. Sonra izmire yemin törenine gittiğinizi çok güzel geçtiğini, izine geldiğinde pek yanına gelemedğini senin gittiğini söylemiştin dedi. Eee yani peki benim bunların için de kaynanamı vs başkasını kötüleyecek bi kelime kullanmış mıyım dedim. Hayır ama diyorum ya olaylar nasıl böyle saplandı anlamıyorum dedi. Bu olayların olduğu gün ben kıza mesaj atmıştım beni ara diye numaramı da yollamıştım bi arkadaşımın facesinden.. Kızda akşam bana döneceğini söylemişti meğer önce kuzenini(yakupun kuzenide oluyo) aramış esin bana ulaş diye mesaj attı esma demiş. Esmada ulaşma sakın sus ve otur karışma birşeye demiş yani haksız çıkartacak ya beni. Tuğçe bana bunları söyledi ve yakupla konuşmasını söyledim. ( Hayatımda ilk defa bi kızı yakupla konuşması için ikna etmeye çalıştım) Yakupu aramış anlatmış herşeyi olduğu gibi annemde yakupla konuştu sonrasında sen esine inanmadın oğlum ne oldu şimdi dedi. O da napcam anne ben demiş. Sonra bana mesajlar atıyor yalvarırım aç telefonu.. hatrım varsa aç.. özür dilerim aç.. Cevap vermeyince mesaj atmayı kesti.
Annemde biraz önce kaynanamı arayıp işin gerçeğini anlattı. Kaynanamda esma ve annesi (kuzeni ve teyzesi) ile hep beraber toplanalım konuşalım halledelim demiş. Annemde hayatta bi araya gelmeyiz bundan sonra onlarla, esinin yemini var o kızı öldürür bu kez 9 aydır çektirmediklerin kalmadı kızıma dedi sonra şabanla, hasan abiye (babamla,k.peder) anlatacağım dedi annemde. Kaynanam yalvarmış onlar karışmasın biz halledelim diye. Kendimi haklı çıkarttım ya içim öyle rahatki üniv. okuyan arkadaşım gelmiş onunla görüşeceğiz bugünde dışarıdayım canlarım.
Pekmeziiimmm. Ceza nerden çıktı hayırdır canım ? :44:
Dualarımız seninleeeee
Canım bnm okudum her şeyin ortaya çıkmasına sevindm sn içini feah tur hwr şey olacağına varır canımm..aynen zor oluyor bizmde saatlerce konuşuyrdk ama katlqncaz 5 ay daha
Kuzum iyi olmuş valla oh be ben rahatladım yani gerçekleri öğrenmelerine.
Annen tam elleri öpülesi bi anne. Yanında durdu bak bunca zaman. Senin kaynanayla konuşması da süper olmuş. Çekmiş restii
İçin rahat olsun zaten bundan sonra çabalaması gereken onlar. Hepsinin ayrı ayrı hatasını affettirmesi lazım
Bizim ceza da şurdan çıktı. Önce çarşıdan geç döndü. Geç dediğim gecenin 3ü filandı
Dün de ablasıyla cep telefonundan konuşurken komutan basmış
Böyle işte.
Esinim yeni gördüm şimdi okuyunca dondum kaldım şoklar içindeyim çok üzüldüm inanki çok emekler verdin çok üzüldün bu zaman kadar sen gerekeni yaptın bu 9 ayda yakup hep hatalıydı zaten.
Annesine gelince bu kadar kötü sorunsuz bir anne olabilirmi ya sonuçta oğlunun mutluluğu var ortada.
Ama kendini haklamana çok sevindim şimdi sıra onlarda kendilerini affettirsinler bakalım kapansınlar ayaklarına kolaymı her seferinde seni üzmek.
Sen hiç üzülme kardeşim gün gelir devran döner.
O kızlarada hiç birşey diyemiyorum ağzımı açmayayım şimdi ayıp yaptıkları ama zamanı gelince onlardan çıkar acısı Allahım verir cezalarını.
Sen gerekeni yapmışsın esinim bekle şimdi zamanla herşey hallolacak inşallah için rahat olsun yanındayız.
canım benm yaa dunden berı aklımdasın wallaa yenı musait olabıldımde girebildimm neler olmş bölee:26:
canım cook dogru seyler yapmişsin annen özellıkle yakup sımdi bin pişmandır amaaa gercektn bu durumlar hallolup yakupla tekrar bır araya geldiginizde ki ben inanıyorum:)) aşılıcak bı sekılde..
bundan snra o ınsanlar size uzak olsnn nasıl böyle bişi yapabılıyolar inan aklım almıyor ne istiolarr ne alıp veremedıkleri var
ve yakınn bunlar sonucta ama yakup tarafından bakıncada oda afallamıs durumda sana bunu sormasıda bunun yuzunden bnce cocuk askerde ve sırf ortalıgı kariştirmak icin böyle seyler yapılyo ztnn ne yapmak ıstedıklerı ortada
yakup olanları görmuş cnm bukdr yana yakıla aradıgına göre siz duzeltirsiniz aranızdakı durumu elbet
3.sahıslar dusunsun onlarnkı duzelmez unutulmaz hıc bı zaman bunları yasattılar ya sana kımsenın ahı kımsede kalmaz guzelm bnm sen kendnı daha fazla uzme surece bırak olucagına varıcak hersey:))
Esintoş bak gerçekler nası ortaya çıktı ben ne demiştim sana bu işin sonunda Yakup çk pişman olcak diye hakkında hayırlısı olsunnn canım benimmm gez gez havada güzel bugün akşam görüşürüz
Zeynebimin sıkıntısından kendi söyleyeceğim şeyi unuttum ya la :26:
Kızlar ben de dua istiyorumm. Bizim ceza alma durumumuz varAma olmayabilir de :18:
Dua edin de almayalım ceza :18:
Uzamasın askerliğimiz. 1 gün fazlasına tahammülüm yok daha
Aşılacak aşılmasına da belki, ben nasıl unutacağım. Onca kırgınlığı unuttum ama bana güvensizliğini unutamam canım. Annemler, anneannesi, teyzesi, kv falan haftaiçi bi araya gelip konuşacaklarmış bakalım. :44: Yakup tarafından çok düşündüm ettim ama ben beni 15 ay beklemeye yemin etmiş, kendisi içi onca fedakarlık yapmış, herşeye susmuş içine atmış, bi çok kez beni affetmiş bi kızı hayatta güvensizlik yapmazdım. Misal yakup seni aldattı deseler inanmam, gene onun dediğine inanırım. Ona haddinden fazla güveniyorum. Ben olumlu bakamıyorum artık canım. Sevgim azalmadı elbet ama karşımdaki bana inanmayıp başkasının ağzından duyulan laflara inanp onca laf saydırması zor. Güvensizlik bi ilişkinin bitme nedeni zaten..
Dediğin gibi tatlım herşeyi bıraktım herşey olacağına varır..
çarsıdan gecenın 3unde nasıl döndu pekmezim
olmaz ama bısı telefon yakalatıolar onlara bısı olmuo bence onada olmaz sen ferah tut ıcını
iyim cnm ben iştym bosum suan ıs guc yok öle takılıyorum nette,
iyi bnmkide ama yogun cok msj atamıo anca aksama rahatlıo komutanı gidio ozmn özgur kalıo
Amin tatlim insalkah uzamasin askerliginnn..
ESINNNNN olanları okudum ohhhh dedim icinden iste olacağı buyduuu..artik birak onlar uykusuz kalsn hihhhh..Yakup da derdine yansinnnn... hakkinda hayirlisi olsn kardesim bundan sonrasi senin eksilerin artilarin ne taraf agir basiyo ona kalmış ama affedecek olsan da baya surunmeli gercekten bu siradan bi ilgisizlik okuzluk kalp kirikligi degil cok ciddi bi konu iyice anlamasini saglayip da ona guvenebilirsen ancak o zaman bakarsin yuzune.. birak su an boylece kalsn onlar ugrassin
Kızlar akşam üzeri askerimle konuştum göreve göndereceklermiş bizim askeriyeyi dedi
ne görevi bu hayatım dedim suriyede olaylar olacakmışya
bunların tuğayıda insani yadımlaşma olunca bunlarıda gönderme durumları varmış
canım çok sıkıldı Allahım hiç dert bitmezmi ya hergün başka bir şeye üzülmekten bıktım.
kızlar dua edin inşallah gitmezler
Amin tatlim insalkah uzamasin askerliginnn..
ESINNNNN olanları okudum ohhhh dedim icinden iste olacağı buyduuu..artik birak onlar uykusuz kalsn hihhhh..Yakup da derdine yansinnnn... hakkinda hayirlisi olsn kardesim bundan sonrasi senin eksilerin artilarin ne taraf agir basiyo ona kalmış ama affedecek olsan da baya surunmeli gercekten bu siradan bi ilgisizlik okuzluk kalp kirikligi degil cok ciddi bi konu iyice anlamasini saglayip da ona guvenebilirsen ancak o zaman bakarsin yuzune.. birak su an boylece kalsn onlar ugrassin
Doğru dıyosun canım bukdr seyı unutmak zor sevgın azalmasa bile aklındakı sorular senı yııp bıtırır ztn:26:
kv durumu tatlıya baglamaya calısıcaktir belkı buyuklr bı sekılde anlasıcaktır
ama senın yasadıkların sana kalıcak bukdr cektigin sana kalıcak sonucta durumun ıcındekıler sizlersiniz
anneler deil en cok yara alanda sensin cnm yakup suan pişman ama bu saatten snra neleri deiştirebilir
görucez canım sen bunlarn hıc bırını haketmedin bunca gelinen noktadan snra ozelliikle
bakalım canm hayırlısı artık bişiler icin onlar cabalasın sen fazlasını yaptın ztn uzme guzel canını:26:
Kızlar akşam üzeri askerimle konuştum göreve göndereceklermiş bizim askeriyeyi dedi
ne görevi bu hayatım dedim suriyede olaylar olacakmışya
bunların tuğayıda insani yadımlaşma olunca bunlarıda gönderme durumları varmış
canım çok sıkıldı Allahım hiç dert bitmezmi ya hergün başka bir şeye üzülmekten bıktım.
kızlar dua edin inşallah gitmezler
Zeynebim senin mesajı alıntı yapmamışım ya idare et
Hastaneye gitti kuzum öyle olunca sorun çıkmadı şükür
Bak Yakup pişman olmuş bence içine oturmuş iyice. Arayıp beddua ettiğine göre baya üzülmüş ve buna sebep olanlara kızmış.
Tabi asıl suç kendisinde sana inanmalıydı en başta
Düzelin inşallah kuzum hayırlısıyla ya. Seviyosun azalmadı sevgim diyosun. İnşallah adam gibi gönlünü almayı ve bi daha böyle saçmalıklara inanmamayı başarır.
KızlaarDün akşam saat 9'da küçük teyzesi aradı beni, esma tuğçe burda gel buraya diye. Çıktım evden gittim, ama öyle bi sinirle gidiyorum ki normalde 15 dk gittiğim yolu 5 dk da gittim diyebilirim. Neyse nezaketen bakkaldan da kola aldım. Gittim teyzesine içeriye geçmeden mutfağa geçip bi içtim ve içeriye geçtim. Allahın selamını verdim tabi öncelikle sinirden ellerimi yumruk yaptım sıkıyorum. Eee konuşun dedim yanımda küçük teyzesi, diğer yanımda ortancı teyzesi var yakupun karşımdada kızlar. Konuştu tuğçe böyle böyle dedin dedi. Esma da bana sus dedi dedi. Neyse açtım ağzımı yumdum gözümü ulan 9 aydır ağzıma ettiniz ben şuan nişanı atma durumundayım dedim. Teyzeside kızım deme öyle diyor tabi. Teyze 1 dk dedim lafıma devam ettim. Sinirlerim iyice tepeme çıktı esmanın üstüne yürümek için ayaklandım ki teyzesi elimden tuttu, oturttu beni. Sinirimi çıkartamayınca ağlamaya başlarım hem ağlıyorum hem konuşuyorum esma sus bi dk dedi sustum dinledim. Yakup benim kuzenim, sende bi zamanlar kardeşim gibiydin şimdi yengem de sayılıyorsun ben sizin ayrılığınızdan neden mutlu olayım dedi kapa çeneni dedim sustu o zaman teyzesi bi yandan kızım uzatmayın, yakupla da konuş o da orda kötü falan diyor. Bende teyze benim tek zoruma giden yakupun bana güvensizliği dedim. Haklısın kızım falan yaptı gene savunuyo tabi yeğenini. Neyse esmalarda çekti gitti. Ben iki teyzesi kaldık evde.. Daha da konuşmadık. Eve geldim yakup mesaj attı bensiz duramazsın beni köpek gibi seviyorsun yazdı. Ardından aşığım sana affet yazdı. Üst üste 32 tane mesaj.. Kurduğumuz hayalleri yazmış birindede. Uzun uzun mesajlar.. Sonunda cevap verdim, affeder miyim affetmez miyim gönlüm bilir ama çabalayacaksın ve sürüneceksin dedim. Sana aşığım yazdı geri olarak..
Sürünecek
Kuzum ya hastaneye filan gitti :26: Karışık durumlar ama hastanede olduğu için bi sorun çıkmamış. Telefon konusunda da bi şey olmadı şükür
Benimki de öyle balım ya anca akşama rahat ediyo onda da uyuyup kalıyo garibim
Teşekkür ederim canımm sağ ol
Kuzum inşallah gitmezler ya :26: Ben de korkuyorum öyle askerde yani sonuçta
Bizimkinin ordan da 15 kişiyi seçmişler sınıra gitmesi için :18: Bölüklerinden 5 kişiyi seçmişler. 2si evliymiş filan
Allah hepsini korusun :26:
Dursun artık şu şerefsiz inşallah
Demin konuştuk kızlar askeriyesi hazırlıklara başlamış komutanıda bugün açıklama yapmış hatay il sınırına gideceğiz askeriyenin yarısı gidecek içinizden seçeceğiz demiş askerimde beni kesin götürürler kamyoncuyum çünkü diyor bugün cadırlara bakmışlar sinirlerim bozuldu.KızlaarDün akşam saat 9'da küçük teyzesi aradı beni, esma tuğçe burda gel buraya diye. Çıktım evden gittim, ama öyle bi sinirle gidiyorum ki normalde 15 dk gittiğim yolu 5 dk da gittim diyebilirim. Neyse nezaketen bakkaldan da kola aldım. Gittim teyzesine içeriye geçmeden mutfağa geçip bi içtim ve içeriye geçtim. Allahın selamını verdim tabi öncelikle sinirden ellerimi yumruk yaptım sıkıyorum. Eee konuşun dedim yanımda küçük teyzesi, diğer yanımda ortancı teyzesi var yakupun karşımdada kızlar. Konuştu tuğçe böyle böyle dedin dedi. Esma da bana sus dedi dedi. Neyse açtım ağzımı yumdum gözümü ulan 9 aydır ağzıma ettiniz ben şuan nişanı atma durumundayım dedim. Teyzeside kızım deme öyle diyor tabi. Teyze 1 dk dedim lafıma devam ettim. Sinirlerim iyice tepeme çıktı esmanın üstüne yürümek için ayaklandım ki teyzesi elimden tuttu, oturttu beni. Sinirimi çıkartamayınca ağlamaya başlarım hem ağlıyorum hem konuşuyorum esma sus bi dk dedi sustum dinledim. Yakup benim kuzenim, sende bi zamanlar kardeşim gibiydin şimdi yengem de sayılıyorsun ben sizin ayrılığınızdan neden mutlu olayım dedi kapa çeneni dedim sustu o zaman teyzesi bi yandan kızım uzatmayın, yakupla da konuş o da orda kötü falan diyor. Bende teyze benim tek zoruma giden yakupun bana güvensizliği dedim. Haklısın kızım falan yaptı gene savunuyo tabi yeğenini. Neyse esmalarda çekti gitti. Ben iki teyzesi kaldık evde.. Daha da konuşmadık. Eve geldim yakup mesaj attı bensiz duramazsın beni köpek gibi seviyorsun yazdı. Ardından aşığım sana affet yazdı. Üst üste 32 tane mesaj.. Kurduğumuz hayalleri yazmış birindede. Uzun uzun mesajlar.. Sonunda cevap verdim, affeder miyim affetmez miyim gönlüm bilir ama çabalayacaksın ve sürüneceksin dedim. Sana aşığım yazdı geri olarak..
Sürünecek
Canıımmmm sabah yakup mesaj atmış, bizim bölükten de gönderilen olabilir bu konu için diye. Tabi kendiside için de mayıncı eğitimi gördüğü için acemilikte.. İnşallah gitmezler yavrum, sen gene de sıkma canını olumlu düşünmekte her zaman fayda var
Oh yırttı çok şükür şekerim
Zaman diyelim yavrum herşeyin ilacı zaman..
Kuzum ya hastaneye filan gitti :26: Karışık durumlar ama hastanede olduğu için bi sorun çıkmamış. Telefon konusunda da bi şey olmadı şükür
Benimki de öyle balım ya anca akşama rahat ediyo onda da uyuyup kalıyo garibim
Demin konuştuk kızlar askeriyesi hazırlıklara başlamış komutanıda bugün açıklama yapmış hatay il sınırına gideceğiz askeriyenin yarısı gidecek içinizden seçeceğiz demiş askerimde beni kesin götürürler kamyoncuyum çünkü diyor bugün cadırlara bakmışlar sinirlerim bozuldu.
Bir süreliğine aranızda olamayacağım kızlar perşembe ev taşıyoruz internetim olmayacak 2 gündürde ev temizlemeye gidiyoruz annemle canımız çıktı yarında gideceğiz acayip hamladım heryerim dökülüyor bu sinirlede iyi temizlik yapılır.
Kendinize dikkat edin özleyeceğim sizleri öpüyorum Allaha emanet olun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?