93/1 yarenleri burayaa

Kesinlikle buna da şükür canım ya, en azından gene Ankara'da kalıyor. Bi süreliğine sabredecek, sabredeceksiniz. Sonra gene birliğine dönecekmiş zaten.. Umarım bi süreliğine de olsa orda zorlanmaz. :44:
Bir kaç arkadaşını daha göndermişler aynı yere onlarla irtibata geçti onlar çok memnunmuş inşallah iyi olur canım burada herşeye alışmıştık çok rahattı komutanları hep seviyordu kara çavuşuda olmuştu ondan üzüldü ama herşeyde vardır bir hayır.Senin askerin nasıl bulaşık önlüğün süper bu arada esincim güle güle kullan.

Olsun kardeşim dediğin gibi herşeyde vardır bi hayır. Arkadaşının orda olmasıda güzel bak en azından tanıdık ettik birileri olacak oralarda. Bi süreliğine idare edecek, sabrını zorlayacak artık kuzum yapacak birşey yok. :44:
Benim askerde çok iyi ya gittikçe kilo alıyor pandam benim Sağol canııımm. Benimde çok hoşuma gitti. Mutfağa ben her girdiğimde üstümü başımı kirletir çıkarım önlük takma alışkanlığım yoktur o yüzden oda işin esprisi olsun diye bana getirdi
Benimkinin komutanıyla tanıştım bende çok iyi ya, yakupuda çok seviyor. Babamla konuştular işte düğünü falan sordu, babamda askerlik bitince dedi yakup nasıl iyi asker mi dedi. Komutanda sağolsun övdü hep. Kantinde olduğu için çok rahatladı, şu 2 ay daha geçti 6-7 aylık asker olsun telefon konusunda daha da rahatlayacak. Komutan babama numarasını verdi Yakupu tehdit ediyorum, canımı sıkarsan ararım komutanı ona göre diye

İnşallah iyi olur esinim hayırlısıyla bir bitseydi şu askerlik.
Çok güzel valla önlüğün çeyizine kaldır kullanırsın arada yakubun anıları debreşir sen taktıkça.
Komutanının askerini sevmeside çok iyi gözünüz arkada kalmaz en azından sevdilermi sahip çıkıyorlar inşallah hep böyle devam etsin canım huzurlu mutlu olsunlarda başka birşey istemeyiz.

Bitecek hayırlısıyla gelecekler kardeşim. Allah kavuştursun diyenler, Allah bi yastıkta kocatsın da diyecekler inşallah.
Evet çeyize koyacağım yavrum, ilerde arada bi Yakupun boynuna takıp hadi mutfağa demeyi planlıyorum
Onlar huzurlu olsunda dediğin gibi tek isteğimiz bu zaten, onlar orda huzurluysa bizde burda huzurluyuz devrem.

Ay inşallah esinim o günleri görelim artık bugün rüyamda gördüm düğünümüzü zaten beni kucağında evimize çıkarıyordun diyorum belimde tutulmuşmuydu diyor bana
Mutlaka yap öyle birşey canım orada yıkamayı biliyorlar bulaşıkları kendi evlerindede yıkasınlar düşünemiyorum o anı.

Kesinlikle onlar mutlu olunca bizde aynı şekilde dolaşıyoruz.

Ahh o rüyalar gerçek olacakkk İlla odunluk yapacaklar arkadaş Bende bi rüya görsem anlatsam hemen öküzlük yapar
Yıkayacaklar arkadaş hayat müşterek Bende diyorum ki sen ütü yaparsın, ben bulaşık toplarım. O da diyordu oldu olacak sen işe git ben evde durayım diyor. Zaten kendiside biliyor ben hayatta cam silip, halı çırpamam o işler ona bakıyor anlayacağın

İnşallah gerçek olacak yavrum.
Yapacaklar tabi benimkinden şüphem yok yapar biz çok bulaşık yıkadık beraber evde süpürürken çok gördüm.
Seni için yapsın esinim o işleride artık dimi ama

Tatlım ben çıkıyorum kendine çok iyi bak öpüyorum çok görüşürüz yine

Biz rahatız o zaman desene eee bi taneyiz sonuçta yardımda edecekler, yeri gelecek yemek bile yapacaklar
Benimde şüphem yok aslında devrem titizdir, yapar kıyamaz ki
Bende çıkıyorum zaten yavrum, sende kendine çok iyi bak öpüldüün

Benim annem 2 3 yıl geçse de hadi gidelim demez kuzum Cins işte

Çok fenalarmış balım ya :26: Allah sabır versin sana :26:

Yaklaşsın zaten artık eridik bittik beee

kızlarr nasılsınızzz ben geldm siz yoksunuz

Biz muhabbeti kaçırmışız geç kalmışız ufaktan balım

Birşeyler eksiliyor ilişkimizde canım, birşeylerden soğuyorum zamanla.. Herşey güzel giderken ilişkimize bıçak gibi saplanan insanlar çoğalıyor.:26:

Kimmiş onlar

Dövdürtmesinler kendilerinii

Kuzum sen 3. şahısları boşver. Yarın öbür gün siz yuvanızı kurup kendi yolunuza bakacaksınız. Kapınızı kapattığınızda dışarda kalıcak herkes 3. kişilerle sinirini bozup da kendine ilişkine zarar vermeee

Aynı soğuma durumu bende de oluyo kavgalarımızda veya sonrasında. İçimden kavga etmek de gelmiyor düzeltmek de böyle olduğu zman Hep kırgınlıktan ama bunlar

Gelsinler de düzeltecekler bu kırgınlıkları illa.

Begüüüüş naber kız şafağını yidiğim

İyi Pekmezcimmmm sen nasılsın ya gerçek adınıda unuttum kusura bakma şafak he öyle gidio işte saymıorumm bi ara çok sayıodum şimdi saldım çayıra mevlam kayıra

İyi Pekmezcimmmm sen nasılsın ya gerçek adınıda unuttum kusura bakma şafak he öyle gidio işte saymıorumm bi ara çok sayıodum şimdi saldım çayıra mevlam kayıra

Aman kuzum ne kusuru Hatırlama zaten benim için daha iyi Pekmez diyin bana

Ben de bi ara saymıyodum şu ara takmış durumdayımm manyak gibi gidip gelip bakıyorum

Nolsun ben de benim asker sinirimi bozdu yine ben de kendimi buraya attım

Sende ne var ne yok

Yakupun kuzenleri ve kuzeninin kuzenleri. Dıdımın dıdısı anlayacağın yavrum.
Ben birşey yapmıyorum ki yakup'un bana güvenmediğini farkettim. Ve duraksadım şöyle bi.
Kızla konuşacakmış bende numarasını arıyorum, sonra vereceğim ve son noktayı koyacağım.
Bu kırgınlık onlara benzemiyor canım.

Bnde aynı cnm nolsunnn şimdi fox ta Fatihi harbiye başlıcak da onu izlicem tavsiye ederim güzel dizi hem vakit geçiyo :2: sanki senin adında mı Zeynepti ya hiç hatırlamıorm valla olsun sen söyle adını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…