- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.721
Benim annem 2 3 yıl geçse de hadi gidelim demez kuzumCins işte
Çok fenalarmış balım ya :26: Allah sabır versin sana :26:
Yaklaşsın zaten artık eridik bittik beee
Biz muhabbeti kaçırmışız geç kalmışız ufaktan balım
Amin bacım amin. Gene sağolsunlar sıktılar canımı.. :26:
Biz geldik sen yoksun bu seferde kuzum..
Tünaydıın devreleriim.
Ben bugün dışarda olacağım. Yakın arkadaşım gelecek ve biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var. Yakup bey çarşı'da ve naparsa yapsın umrumda değil. Dün 12 de son kez sesimi duymak istediğini söyledi, sesim ağlamaktan kısıldığı için konuşmadım fazka o konuştu ve bana güvenmediğini söyledi. Bende bana güvenmeye biriyle yuva kuramam bu saatten sonra konuşmanın bi alemi yok seni çok sevdim diyerek kapattım telefonu. Sonra ara beni ne olur ara kafayı yicem ara diye mesajlar attı. Cevap vermedim, sonrada kesti mesaj atmayı sabahın 5'iydi uyuduğumda. Annemin verdiği sakinleştiricilerle uyudum. Evet şuan çok kırgınım, yapmadığım etmediğim anlamadığım birşeylerden dolayı nişanlım, ilerde kocam olacak, yolunu gözlediğim adam bana güvenmiyor. Ve evet anneme dediğim gibi bu kez kararlıyım. Kim neye inanıyorsa inansın umrumda değil, ama Rabbim görüyor. Kurulacak bi yuvanın temelini yıkanında yuvası olmaz ki. Ben bi yuvayı kurmanın hayalini yaşarken hayalleriminde içine ettiler. Belki ufak bi neden ama beni çok üzdü bu zamana kadar. Ve aslında ufak bi nedende değil, aşktan sevgiden önce güven saygı geliyor değil mi? Yüzüğüm parmağımda olacak bi süre, o ailesine söylediğinde eminim ki arayacaklar beni bende düzgün bi dilde konuşup sonlandıracağım bu işi. Canımın acısını anlatacak kırgınlığımı anlatacak bi kelime bilmiyorum. 9 ay'dır hep arkamdan konuşuldu, hep direndik ama bu sefer pes ediyorum. Bende savaşacak güçte, direnecek halde kalmadı. Gene de hayırlısını diliyorum.
Ben çıkıyorum öpüldünüz kızlar
Tünaydıın devreleriim.
Ben bugün dışarda olacağım. Yakın arkadaşım gelecek ve biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var. Yakup bey çarşı'da ve naparsa yapsın umrumda değil. Dün 12 de son kez sesimi duymak istediğini söyledi, sesim ağlamaktan kısıldığı için konuşmadım fazka o konuştu ve bana güvenmediğini söyledi. Bende bana güvenmeye biriyle yuva kuramam bu saatten sonra konuşmanın bi alemi yok seni çok sevdim diyerek kapattım telefonu. Sonra ara beni ne olur ara kafayı yicem ara diye mesajlar attı. Cevap vermedim, sonrada kesti mesaj atmayı sabahın 5'iydi uyuduğumda. Annemin verdiği sakinleştiricilerle uyudum. Evet şuan çok kırgınım, yapmadığım etmediğim anlamadığım birşeylerden dolayı nişanlım, ilerde kocam olacak, yolunu gözlediğim adam bana güvenmiyor. Ve evet anneme dediğim gibi bu kez kararlıyım. Kim neye inanıyorsa inansın umrumda değil, ama Rabbim görüyor. Kurulacak bi yuvanın temelini yıkanında yuvası olmaz ki. Ben bi yuvayı kurmanın hayalini yaşarken hayalleriminde içine ettiler. Belki ufak bi neden ama beni çok üzdü bu zamana kadar. Ve aslında ufak bi nedende değil, aşktan sevgiden önce güven saygı geliyor değil mi? Yüzüğüm parmağımda olacak bi süre, o ailesine söylediğinde eminim ki arayacaklar beni bende düzgün bi dilde konuşup sonlandıracağım bu işi. Canımın acısını anlatacak kırgınlığımı anlatacak bi kelime bilmiyorum. 9 ay'dır hep arkamdan konuşuldu, hep direndik ama bu sefer pes ediyorum. Bende savaşacak güçte, direnecek halde kalmadı. Gene de hayırlısını diliyorum.
Esintoşummm naptılar gene nasıl böyle kırdılar seniii :26: canım benm yaaa sen de kırıla kırıla bir hal oldun benm gibi.. ama güven çok önemli çok büyük bir mesele, hayır güvenmeme sebebi ne ki ben onu anlamadım, napmışsın ki gven sarsacak??? Yani ne konuda güvenmiyor sana..Allah Allahh çok şaşırdım gerçekten daha 2 gün önce Ankara'da mis gibi zaman geçirmiştinz... celallenme hemen tatlım, eminim büyük bir kızgınlıkla söyledi, aksi halde niye ara beni diye uğraşsıno kdar, güvenmiyorum bitti derdi o kadar.. ben de Zafere çok yapıyorum çünkü bunu bazen kızgınlıkla ne dediğimi bilmiyorum, aklıma normalde asla gelmicek cümleler kuruyorum mesela güvenmiyorum da demiştim zamanında ama hayatta aklıma gelmez normalde, beni ayakta tutan sırf sevgi ve güven olmuştur yani.. ben inanmıyorum Yakubun da inanarak söylediğine.. ama tabi ki de bunun cezasını da çekmlei, sakn kal ve aklını dağıt canım benm çok iyi etmişsin dışarı çıkmakla..
Ayrca arkandan konuşanlar da naptını sanıyo anlamış değilim, bu insanlar neden böyle ikiyüzlü, neden böyle fesat çok çirkin ne kadr kıskançlar.. Allah onları görüyor canım yeter ki Yakup sana inansın sen ona gerisini boşverin..
esin suan soklardayım noluyo böylee kuzumm :26: sana neden guvenmıyorr daha gecen gun beraberdınız sorunsuz kafasını karştıran birilerimi var laf söz söyleyen durup dururken böle bişi diemez yani cok uzuldum kuzumm
ama dur bakalım hemen bitti die bakma bence bitirmez öyle kolay değil belkı sınır anında söledi askerde sonucta
öyle kolay mı bitirmek guven cok önemli bi mesele sevgiden bile daha önemli guven olmassa sevgıde biter saygıda biter
9 aydır hep arkamdan konusuldu demişsin yakupun tarafımı eger bu duruma gelmenize onlarn parmagi varsa cok buyuk bı ayıp
saygısızlık.. canım benımm hemn bitiomuş die bakma bı su konuyu dogru duzgun konusun sonucta senın bunu bilmeye hakkın var nerden cıkıyo yanı bu konuu bu kdr zaman sonra ve siz evlılık yolundayken
Eve yeni geldim sersem gibiyim. Dünden beri mideme bi lokma girmedi paketler ard arda bitiyor. Yakup beyle konuşmuyoruz.
Birşeyler bu haftaiçi babası geldiğinde netleşecek, ama sinirle veya hırsla hareket etmiyorum bu kırgınlık benim acımı acıttığından çok güvensizlik. Güveniyorum derken bile bana ''esin dedin mi böyle birşey'' demesi canımın acısına parça parça ekleniyor. Ne demeliyim ki size ne desem anlatır derdimi. Yakupun ailesi yeterince konuştu arkamdan ama buraya kadar.
Annemle konuştum bu akşam babamla konuşacak. Sonrası Allah Kerim. Dualarınızı esirgemeyin benden..
Canımm çok kırılıp üzülmülşsün belli ki ama sorun ne neden sana güvensizlik yaptı onu anlamadım..??
Ama 9 aylık nişanlın güvensizlik yaptığı şey basit bi konu olacakki seni bu kadar kırdı sana niye güvenmesin ki kim olsa kırılırdı..Kendinin de dediğin gibi hırsla hareket etme sevdiğin elbet hatasını anlayacak ama o zamana kadar senin kırgınlıkların ne olacak
Şimdi sakin ol içini ferah tut üzülme demek çok boş biliyorum ama güçlü durmaya çalış..
Dualarım ve kalbim seninle tatlı cadımmm :)
Sinirle hareket etmek değil bu yavrum. Kızın teki neymiş ben kaynanamın arkasından ileri geri konuşuyormuşum onun lafını yapmış. Kaynanamda bunu yakupa söylüyor. Yakupta sen dedin mi diye üstüme geliyor. Güvenmiyor musun dediğim de susuyor ama bazı laflarıyla belli etti güvensizliğini. Herşey yoluna girse ne olur ki yavrum? Ben bana güvenmeyen bi insanla yuva kuramam. :26:
Ahh hep şu araya girenler işi bozuyo yaaa !! Sinir oluyorummmm..Hem sen niye konuşasın ki arkasındaaan konuşsanda ona neeee..Kaynananın da zamanında seni üzdüğünü arkandan laf ettiğini biliyoruuzz dimii..Ama nişanlının sana güvenmemesi kötü olmuş sende haklısın bebeğim şimdiden böyle şeyleri sorun yapıyosa ilerde nasıl olur bilemezsin Allah hakkında en hayırlısını versin..
O senin dedikodunu yapan cadılar da Allahından bulsunn
Keşke konuşsamda haklı çıksalar, bi burda içimi açıyorum oda sizlere. Ama sokakta tek kelime etmedim, insanların nasıl olduğunu biliyorum iki yüzlü bol bu memlekette. Salak değilim sağda solda laf edeyim. Kaynanam konuşur, ama ben demediğim birşey için gene suçlu olurum. Aşk yetmiyor güzelim ben iki gündür bunu gördüm, güven olmadıktan sonra hayatta yürütemem. Evlenince ne olacak peşime adam mı takacak ne yapacak. Aynı yastığa başımı nasıl koyarım ki? Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin.
Güzel duaların için sağol kardeşim.
Herşeyi çok güzel anlatmışsın..Sen suçlu olmadığın için içinde rahat eden bulur..Evlendikten sonra bunları yaşamak daha da kötü tabiki
Sende saol canımm..Üzülme yeterki hem yemeğini ye kızdırma bizleriiii !!
İçim rahat kardeşim. Bitecekse bitsin umrumda olmaz, canımın acısı artar o kadar. Ama gidecekse gitmesin.
Annem yemek hazırlıyor zaten yavrum, ağzıma tıkar birazdan
Ohh ohh anneciğinin ellrinden öpüyorum :) :)
Bitane o ya, ne kadar kızsamda günü gelince herkes canımı acıtırken o sarıyor sarmalıyor beni. Dün hiç uyumadı benimle balkonda oturdu, ben ağladıkça saçlarımı okşada. Bi delilik yaparım diye sabaha doğru sakinleştirici verdi uyudum, öyle gitmiş başımdanBende önce senin yanaklardan, sonra annenin ellerinden öpüyorum şekerim
oyy kıyamam bütün anneler böyle işte hep iyiliğimiz mutluluğumuz için uğraşıyolar iyiki varlar :) Herşey güzel olucak esinimmm herşey :)
şimdi çıkıyorumm ama yine geliceem bişey olursa yaz bize :)
Aynen öyle varlığımızında tek anlamı onlar ya. Herşey güzel olmasa da olur, herşey yaşayacak kadar olsa yeter bebeğim.
Görüşürüz tatlım öpüldün
Esinnnn inanmıyorum ya okudum da..o ara bozanların yuvası olmasın inş.. Siz nişanlısınıx canm bu kadar kolay bitmez bitmemeli sakin ol biraz gçsin karar verin ama yakpun tavrı kırmış asıl seni anladm bn arkadan dönen dolaplar değil.hakkınızda hayırlısı olsun cnm kendini çok yıpratma değmiyor..
Tünaydıın devreleriim.
Bende hala inanmıyorum ama tamda anladığın gibi bebeğim beni üzen bana güvensizliği. Eda biliyorsun daha önce de çok sorun oldu, her zaman affettim barıştık herşey yoluna girdi ama bu kadr sık tartışmalardan sonra birde bu güven girince araya.. Evet değmiyor hemde hiç değmiyor. Ben yapamam ki, böyle ileriyi düşünemem. Hani o kadar sorundan sonra bile ben ileriyi düşünüyorken şimdi hiç birşey düşünemiyorum. Adım atsam geriye sendeleyeceğim, geri kaçsam boşluk. Bilmiyorum canım bilmiyorum.
Sen nasılsın tatlım bayadır konuşamıyoruz?
Esincim ya zaten knşmştk ama yaaa senin bu kaynananada akıl ermiyo kaç yaşında insan ordaannn ankaraya laf uzatıo ya baş suçlu kaynanan sonra da Yakubun tavrı ama bence Yakubu bu kadın dolduruo hep Yakupta bi kimseyi dinlemese karşmayın dese keşke ama o da her şeyin üstüne gidio milletin istediği şeyi verio onlara ...mutsuzluktan mutlu olanları hiç anlayamadım anlayamıcamda ...Sen üzme canını Allah her şeyi görüo alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye boşuna dememişler ..
Gün doğmadan neler doğar her şey ortaya çıkar yakp sana güvenmediğiyle kalır kaynanan desen ona dicek lafım yok...hayırlısı neyse o olsn cnm..evet karşılaşamadk sen orduya gittin sanırım bnde mehtaptaydım işte 15 gün oluo gideli öylee cnm çavş oldu yoğn günde 1 kere konuşuyoruz devredince akşam 9 dan sonra sinirlerm tepemde o bakımdanöyle takmıyorum artk hiç bi şeyi ama yaşayıp gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?