93/1 yarenleri burayaa

İnşallah yavrum çıkmasında sıkıntısız bitirelim şu askerliği ya. :18: Ben beklemiyorum kuzum, ne bilim beklemiyorum ya. Çünkü anneler gününde düşecekti sözde ama erdoğan ve TSK 2-3 seneye düşer diye bi söz geçmişti. Düşünce de 10 aya düşecek ama bize vurmaz ya. :44: Ne gördün yavrum söyle bakim :44:

Evet yani anneler günü hüsrandı balım ne biçim üzülmüştüm sinir olmuştum. Bi heves o günü beklemiştim resmen

12 aya düşmesi onaylanmış aslında kuzum ama biliyosun Chp direk 9 aya düşmesini önerdi. Öyle olunca sıkıntı çıkmasın diye yürürlüğe sokmuyolarmış. Bunu gördümdü :26:

Allahım yaa. Düşsünde kuzum 1 ay bile düşse razıyım :44: Ama bize vurur mu Allah bilir :44:

Offf kızlar ben iyice bıktım bunaldım artık şu askerlikten ya

Daha yarılanmadı bile. Bi bu kadar daha olduğunu düşündükçe afakanlar basıyo beni

Hiç geçmedi şu 200ler. Geçmiyor

Offf kızlar ben iyice bıktım bunaldım artık şu askerlikten ya

Daha yarılanmadı bile. Bi bu kadar daha olduğunu düşündükçe afakanlar basıyo beni

Hiç geçmedi şu 200ler. Geçmiyor

bıkmak bunalmak yok, bak hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz destek olucaz birbirimize, bu günler gelip geçcek sonra diycez hey gidi ne sabırlıymışım diye,yarılandı sayılır geçiçek dedim geçicek

Biz tezkere almadan düşerse vurur büyük ihtimal kuzum

Ee siz naptınız asker beyle

Süründürmeye devam mı

sen öyle düşcek felan derken ne kadar da tatlı oluyorsun bakayım öyle

Allahım yaa. Düşsünde kuzum 1 ay bile düşse razıyım :44: Ama bize vurur mu Allah bilir :44:

düşmeli bize vurmalı burda gübecikler attırmalıyızzzzzzz başka yolu yok

Ya arada böyle geliyolar bana çıldırcak gibi oluyorum

O günler bi gelse de konusunu bile açmam heralde daha

Düşcek diyen herkes tatlı oluyo canım

Düşse de atsak yaaa

ay pekmezım ben benmkının dogum gununde napsam sence yaa
dusunuyorm daha var kasımda ama ne blmm karar veremıyorum
aslında dusundugum video butun ailesını videoya ckıp yollamak herkesn dogum gunu mesajı verdigi
annesi babası abileri falan ama ona uzulebılır cok onu o yuzden ıstemıorm

Üzülür kuzum öyle ya :26: Özlemi depreşir :26:

Valla bilmiyorum ki napsan :44:

Üzülür kuzum öyle ya :26: Özlemi depreşir :26:

Valla bilmiyorum ki napsan :44:

evet kuzum yaa aslında cok anlamlı olur ama sureklı ıstedıgı zaman gelebılıcegi bıyer olsa yapardm
ama oda sıkıntı yollayıpda daha cok uzmek ıstemıorm
walla bende blmıorm kuzumm aklıma gelmıo yanii aman ne dert su askerdeyken dogum gunleri yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…