- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.821
evet kuzum yaa aslında cok anlamlı olur ama sureklı ıstedıgı zaman gelebılıcegi bıyer olsa yapardm
ama oda sıkıntı yollayıpda daha cok uzmek ıstemıorm
walla bende blmıorm kuzumm aklıma gelmıo yanii aman ne dert su askerdeyken dogum gunleri yaa
[video=youtube;P8NzMQktzYA]http://www.youtube.com/watch?v=P8NzMQktzYA[/video]
Gel oyalanma, dayanamam...
Ya arada böyle geliyolar bana çıldırcak gibi oluyorum
O günler bi gelse de konusunu bile açmam heralde daha
Düşcek diyen herkes tatlı oluyo canım
Düşse de atsak yaaa
nasılsınız kızlaaarrr
Ya vakit geçiremiyorum artık aşırı bunaldım Senam öyle böyle değil
Günü geçtim artık 2 saat bile geçmiyo ya[/QUOTE
sen beni öldürmek mi istiyon kız hee hee öldürmek mi istiyon
Daha var balım ya buluruz bi şeyler :)
hani türkler nasıl diyor İÇ GÜVEYSİNDEN HALLİCEsenn
tmm cnm ben sımdıden basladm dusunmeye ama ıse yarar seylr cıkmadi
aynı cnm bende monotonluk
bu monotonluk nereye kadar yaa gelsin şunlar da kurtulalım beeeeeeee
Biz tezkere almadan düşerse vurur büyük ihtimal kuzum
Ee siz naptınız asker beyle
Süründürmeye devam mı
Offf kızlar ben iyice bıktım bunaldım artık şu askerlikten ya
Daha yarılanmadı bile. Bi bu kadar daha olduğunu düşündükçe afakanlar basıyo beni
Hiç geçmedi şu 200ler. Geçmiyor
düşmeli bize vurmalı burda gübecikler attırmalıyızzzzzzz başka yolu yok
Öyle ya da böyle bu şafak bitecek hayırlısıyla sağ salim
Öyle ya da böyle bu şafak bitecek hayırlısıyla sağ salim
Süründürmeye devam balımDüşerse vursun çıkarsa vurmasın dayanamam valla yaaa :18:
Banada 200'ler çok çabuk geçti ya belkide 20 gün köydeydim ya o yüzden öyle geliyo
Yarılamaya ne kaldı yavrum 3 güncük kalmış sabır sabıııırrr
ay düşsün ve vursun düşsün ve vursun yani ufffff dua etmekten annemin deyimiyle hoca olmuşum
bu arada herkese iyi günler
ben de bana herşey yakışırı izliyorum kızçeler nasılsınız :)
spora gittim ordan geliyorum gittim geldim camış gibi yedim o başka mesele
sevdiceğimin izne gelmesine 28 gün var uyyy
bide düşerse şu askerlik bi fakir doyuracam
ay düşsün ve vursun düşsün ve vursun yani ufffff dua etmekten annemin deyimiyle hoca olmuşum
bu arada herkese iyi günler
ben de bana herşey yakışırı izliyorum kızçeler nasılsınız :)
spora gittim ordan geliyorum gittim geldim camış gibi yedim o başka mesele
sevdiceğimin izne gelmesine 28 gün var uyyy
bide düşerse şu askerlik bi fakir doyuracam
İnşallah canııım. Bende müzik dinliyorum, poğça yaptım buraya bi uğrayayım dedim
Mehtap azalmış valla ne kalmış şurda ilk izniniz mi? Oh ohh bizde son izni kasım'da kullanacağız Allahın izniyle
Bayılırım poğçaya kızzzzzz bana da vir
bizim ilk iznimiz yavrum 16 gün kalıcak daha da yok zaten
Hıııımm anladım canım bizimde son 10 gün kaldı :18::18:
Gel gel kaşarlı yaptım bi de yanına da nescafe yaparıım
93/1 firarda gene herkesss ...
İnsan günde 1 kere konuşunca ne tuhafta hissediyor kendini, iki gündür yakupun sesini duymuyorum ve gün bitmiyor gibi geliyorİnşallah en büyük sıkıntınız bu olur kardeşim.
Kızlaaarr dün kendimi haklı çıkarmayı becerdim sonunda.. Ve tamamen kestim yakupla bağımı. En azından ben öyle inandırmaya çalışıyorum kendimi. Yüzüğümü çıkarttım koydum bi kenara aylardır parmağımdan çıkartmadığımı dün gece çıkarttım takınca beni boğuyor sanki.. Dün o tuğçe(yakupun kuzeninin kuzeni) denilen kızın numarasını buldum ve aradım. Tuğçe sen böyle böyle diyormuşsun ne demişim ben sana bi de bana anlat dedim kız sesimi duyunca afalladı önce sonra esin ben bu konulara nasıl geldim bilmiyorum ama en son seninle konuştuğumuz konu şuydu ; sen bana samet abi(askerden gelen sevgilisi) askerdeyken soğuk oluyor muydu diye sordun bende evet canım alttan almaya bak gelince düzeliyorlar dedim dedi. Sonra izmire yemin törenine gittiğinizi çok güzel geçtiğini, izine geldiğinde pek yanına gelemedğini senin gittiğini söylemiştin dedi. Eee yani peki benim bunların için de kaynanamı vs başkasını kötüleyecek bi kelime kullanmış mıyım dedim. Hayır ama diyorum ya olaylar nasıl böyle saplandı anlamıyorum dedi. Bu olayların olduğu gün ben kıza mesaj atmıştım beni ara diye numaramı da yollamıştım bi arkadaşımın facesinden.. Kızda akşam bana döneceğini söylemişti meğer önce kuzenini(yakupun kuzenide oluyo) aramış esin bana ulaş diye mesaj attı esma demiş. Esmada ulaşma sakın sus ve otur karışma birşeye demiş yani haksız çıkartacak ya beni. Tuğçe bana bunları söyledi ve yakupla konuşmasını söyledim. ( Hayatımda ilk defa bi kızı yakupla konuşması için ikna etmeye çalıştım) Yakupu aramış anlatmış herşeyi olduğu gibi annemde yakupla konuştu sonrasında sen esine inanmadın oğlum ne oldu şimdi dedi. O da napcam anne ben demiş. Sonra bana mesajlar atıyor yalvarırım aç telefonu.. hatrım varsa aç.. özür dilerim aç.. Cevap vermeyince mesaj atmayı kesti.
Annemde biraz önce kaynanamı arayıp işin gerçeğini anlattı. Kaynanamda esma ve annesi (kuzeni ve teyzesi) ile hep beraber toplanalım konuşalım halledelim demiş. Annemde hayatta bi araya gelmeyiz bundan sonra onlarla, esinin yemini var o kızı öldürür bu kez 9 aydır çektirmediklerin kalmadı kızıma dedi sonra şabanla, hasan abiye (babamla,k.peder) anlatacağım dedi annemde. Kaynanam yalvarmış onlar karışmasın biz halledelim diye. Kendimi haklı çıkarttım ya içim öyle rahatki üniv. okuyan arkadaşım gelmiş onunla görüşeceğiz bugünde dışarıdayım canlarım.
:126: herkese Tünaydın devrelerim ...
tünaydın canım hoşgeldin naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?