93/1 yarenleri burayaa

İyiyim canım sen nasılsın napıosun askerin nasıl ? bu arada senin askerin nerdeydi ben onu bilmiyorum

İyiyim ben de canım ne olsun işte vakit geçsin diye habire tıkınıyorum
Askerim de iyi mesajlaşıyoruz arıyo felan 15 dk da bir hakkaride benimki bölük yazıcısı inşallah 27 gün sonra izne gelcekkkkkkkk ve şu askerlik düşerse oh oh yandan yandan

oh olur valla ya süper olur hemen geliyorummm

Gel canım gell

Son durum hala süründürüyorum yavrum. 1 Hafta oldu şurda hala affettirmeye çalışıyor kendini bugün çarşıya çıkacak işte bakalım belki bugün son bulur bu durum :44:

:126: herkese Tünaydın devrelerim ...

Tünaydın devrem Nasılsıın napıyosun bakiim. Hiç denk gelemiyoruz artıkın :18:

Valla düşme hayallerine ben hiç kapılmıyorum kaç senedir düşcek muhabbeti var hiç bir şey yok ortada o yüzden düşerse şansa düşer beklemiyorum öyle bir şey açıkçası ..
Seni de Allah kavuştrsn cnm sen nerdeydn ? iletişim iyiymş o zaman sevindmmm çok

Eneee yok kız öyle bi niyetim yoktuuu :26:

Ya ben de artık nası içime attıysam dün bi patladım fena patladım artıkın

Ya ben de 2 ay evde değildim ama geçmedii

Bana en kolay 400ler geçti

Keşke hepsi 60tan düşmeye başlasa 69dan sonra 100 gelse mesela 70 ney ya iğrenç :120:

Devreleriiiim

Nasılsınız

Ya ben de 2 ay evde değildim ama geçmedii

Bana en kolay 400ler geçti

Keşke hepsi 60tan düşmeye başlasa 69dan sonra 100 gelse mesela 70 ney ya iğrenç :120:

Devreleriiiim

Nasılsınız

Banada en kolay 200'ler geçti yavrum 400'ler tabi kolay geçer, 499'dan başlamadı çünkü
Ayy keşke öyle olsa kuzum yaaaaaa
İyidir kuzum, askeri bekliyorum çarşıya çıkacakmış ta bi göreyim dedim Sen nasılsın kuzum ??

Sus kız suz Allah korudu valla bi de 499 olsaydı vay halimizee :18::18:

Hayatımda hiçbi şeyden tiksinmediğim kadar şu 3 basamaklı sayılardan tiksindim yaa :120:

99 filan ne kadar itici 1 olsun bizim olsun

İyi bakalım kuzuuu. Bizim çarşı yok bugün. Olsa da görüşmüyoruz gerçi de neyse

Ben de öyle vakit geçirmeye çalışıyorumm buralarda

Ayy evet kuzum bi 100 daha çekilmezdi be
3 basamaklı elbet 2 ye sonra 1 e düşeceeeeeeekkkkkkkkkk
Dün plaka manilerine bakıyorum allahım onları söylemek için can atıyorum yaaaaaaaa. :44:
Nasıl olsa da görüşmüyoruz ? Anlamadım yavrum ??

Senin şu şafak konusundaki azmine iyimserliğine hayranım yaaa

Ben de kavga ediyorum bildiğin şafakla. O derece sıyırdım artık

Kameradan, internetten görüşmüyoruz kuzum. Benim msn filan yok. Olsa da sıkıntı zaten. Hafta sonu herkes evde oluyo. E bizim modem de bozuk. Kablolu kullanıyoruz. Salonun ortasında görüşemem yani

Evet Esintoş yaa denk gelemiyoruz napim ya dolap topluyorumm her şeyi döktüm ortaya ama bitti sayılır

Pekmez bence şafak sayma ben baştan sayıodum şimdi saymıyorum şafağı bile bilmiyorum unutuyorum öyle daha çabuk geçio ...her gün sayınca yerinde sayıo bakma hiç belli şeyler belirle öyle daha güzel gçio mesela ben yarılmaya odaklanmştm yarıladık şimdi 180 i bekliyorum ..

Köyde gidip geldim 20 günü birden karalayınca takvimden iyimserlikte artıyo kuzum
(Ben de sana hayranım beee, şımartma beni )
Oooo şu bilgisayarın salonun tam orta yerinde durması nasıl sıkıyor insanı yaaaaa. Benim de msn yok, face de yok. Skype indirdim ondanda bi b,k anlamadım Annemin facesini kullanıyorum, o da kardeşininkine giriyor. Face falan olunca bizde tartışma çok oluyo Bizimde öyle kuzum allahtan babamlar çok dolanmıyor da sıkıntı olmuyor ya.

Ayy devrem ben bi döksem dolabı içinde kaybolurum o yüzden hiç uğraşmıyorum

Ben de yarılayalım da saymamaya çalışıcam Begüşüm

Ya benim her anım boş olduğu için ister istemez takılıyo aklıma işte

Uğraş yok bi şey yok napıyım şafakla kavga ediyorum

Ben de 300lerdeydi gittiğimde. Geldim 60 gün karaladım ama tık yok bende

Yok kız neyime hayran olcan allasen karamsarın tekiyim

Sorma yaa bizimkiler de başka odada oturmaz sürekli salondalar. E tabi tv pc burda olunca..

Buraya bile evde kimse yokken yazıyorum

Bizde de yok hiç facemiş twittermış msnmiş oymuş buymuş çok huzursuzluk çıkartıyo gerçekten. İkimiz de aşırı kıskanç ve inatçı olduğumuz için artık inada biniyo iş "Aaa sen öyle mi yaptın ben de bunu yapıyım da gör bakalım"a kadar yolu var yani Öyle olunca yıllar önce kapattık ikimiz de. Facesiz ilişki sahası bizimki Çok rahat oluyo böyle valla

Son düzenleme:

Karamsar olmayacaksın arkadaşş !! Karamsar olursa biter mi bu şafak
Şafağınla da kavga etmeyi bırak kuzum, onu sev sev ki çabuk bitsin
Bende öyle kimse yokken yazıyorum, babam falan duruyor tepemde sonra sinir oluyorum
Sizde bizim gibisiniz valla çok benzer yanları var ilişkilerimizin Bizde face hesaplarını nişanlanınca kapatmıştık, ee bi yerde birşey görüyor etten b,ktan sebeplere bağırıp çağırıyor o öyle yapınca bende bi hatasını arıyorum sonra ben çıkarıyordum. Sonunda kapatma kararı aldık. İkisininde şifresini değiştirdim ben kapattım, istese de açamaz Çünkü dediğin gibi bizde inat var ''sen onu neden öyle yaptın, tamam bak görürsün bende öyle yapacağım'' diyor. En iyisi valla. Zaten face falan ne halta yarıyor sanki millet durum, resim paylaşıyor, özel hayat abi kimene

Sen bana böyle ayar çek kuzum arada

Sevmem işteee sevmem B.k yesin o rakamlar

Ayy ben de kovalarım genelde ya. Dizi filan izliyorum internetten arada. Annem geliyo tepemde dikiliyo. Otursa bi şey demem. Dikilince benim sinirler oynuyo

Evet bence de boş yere kavga gürültü sebebi

Bizimkileri de sevdicek kapatmıştı ikisini de.

Önce ortak bi hesap açalım dedik ama olmadı öyle onun çevre farklı benim çevre farklı

Çekerim kuzum tabi çekeriim hiç sorun değil Ah be yavrum olsun ya 400'den düştük bak 200'lere sıra 100'lerde Allahın izniyle bitireceğiz Aynen otursalar sıkıntı olmaz ama tepede dikilince ''anne ya otur ya git'' diyorum söylene söylene gidiyor ama pedere birşey diyemiyorum
Bizde ortak hesap düşünmüştük ama yok abi o zamanda olmuyo yaa, ben arkadaşlarımı bile eklemezdim o da eklemezdim sırf kıskançlıktan dolayı hesap boşu boşuna olurdu zamanda kapattık kurtulduk

Sağol balııım

Aslında kaç gün izin kullanacağını kararlaştırsak kullanılmayacak izinleri düşsem güzel görünür gözüme heralde:44:

Ama o da daha belli değil :26: Nefret ediyorum şu belirsizliktenn:95::95::95:

Benim anne gitmiyo da Dikilmeye devam ediyo Hayır kadın zaten bütün gün koşturuyo evin işi bi yandan öğretmen işte okul bi yandan. İnsan oturur di mi bi ayy yoruldum der. Yok kadın 7/24 ayakta

Bizim de onun arkadaşları ekliydi benimkiler değildi Sadece ismim vardı hesapta bana ait o kadar

Kuzum yaa sen şu tesbih işini nerden alıyosun bana da gönder ben de bi şeylerle oyalanıyımm

geldim bile oh oh ellerine sağlık nescafeye de bayılırım

ya sonuçta 5 yılda bir seçimler oluyo bu da 5. yıl ya ay ne bilim bi umuttu yaşatan insanı biliyosun
ben istanbulda oturuyorum canım sen ?
iletişim iyi allahtan 27 gün sonra gelcek ooooooh

sen patladın benim içimdeki canavarı çıkardın
neden geçmiyo bu zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayy özür dilerimmm Ama ben öyle patlamamıştım. Ağladımdı morarana kadar Rahatladım sonra

Ben de şu demokraikleşme paketinden bekliyorum bi şeyler :44:

Her kesimi kapsayan şeyler olcakmış filan :44:

Ufff düşürmeyecekseniz adam gibi söyleyin arkadaş insanların umutlarıyla oynuyosunuz yaaa

Kullanılmayacak izin diye alıştırma kuzum kendini Bırak şafağın böyle kalsın tezkereye yakın izin kullanmazsa değiştirirsin şimdi bi çıkar bi inerse daha zor olur Kadın olmak işte arkadaş yorulmadan ayakta durmak gibi birşey yaa bizde onlar gibi olunca ilerde öyle oluruz heralde Tesbih işini şuanlık bıraktım kuzum, annem yapıyor ama bende el atacağım. Söylim adamlara sizin oraya da gelsinler

geldim bile oh oh ellerine sağlık nescafeye de bayılırım

Afiyet bal şeker olsun şekerim

Siz şu askerlikten çok umutlusunuz yaaa, bu kadar umutlu olmayın bende umut falan yok. Ha düşerse sevinirim ama düşmezse de farketmez uzamasın yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…