93/1 yarenleri burayaa

ay ben ağlayınca annem de ağlıyo, ağlama dedim sana üzülme dedim sana felan diyo, bende o yokken ağlıyorum,ayy dilediğim gibi ağlayamıyorum bile ya
aynen ya hay ağzın bal yesin,öyle dua ediyorumki düşsün düşsün düşsün allahım dayanamıyorm çok zor

çok umutluyum of ne bilim işte içimde bi umut bi heyecan bi kıpırtı engel olamıyorum düşmezse farkeder ya ben ondan artık ayrı kalmak istemiyorum

Evet balım baya baya umutluyum ben ya :26:

Kısalmazsa düşünemiyorum hayal kırıklığımı

Haklısın kuzum sonlara doğru değiştiririz artık. Çıkış tarihi netleşince. ki gördüğüm kadarıyla çıkış tarihi plakalarda anca netleşiyo :26:

Gelsinler gelsinler biraz oyalanacak işler buluyum kendime artık çok bunalıyorum ya

Benimkiler bizi bilmediği için hep gizli saklı ağlıyorum zaten ben. Yanlarında da ağlayamam ki zaten ya garip hissederim kendimi :26:

Et balım et. Ben de yatıyorum askerlik kısalsın kalkıyorum askerlik kısalsın. Sürekli dilimde ya sürekliii

çok umutluyum of ne bilim işte içimde bi umut bi heyecan bi kıpırtı engel olamıyorum düşmezse farkeder ya ben ondan artık ayrı kalmak istemiyorum

Bu kadar umut yıpratır gerçekleşmezse canım benden tavsiye. Yok düşşe de düşmese de bekleyeceiz sabırla, onurla, gururla. Ayrı kalmak istemiyorum deme, bak şuan ayrısın, ayrıyız. Ama Rabbim sabır veriyor. Bitmeyecek diye birşey yok ki canım

Umut her zaman vardır ama bu kadarı fazla be kuzum Ben umudumu anneler gününde kaybettim. Çünkü her devreye söylenen şeyler söylendi bizlerede.. Şükür ki biz bizim altlarımızı bu tarz şeyleri gerçek olmadığını söylüyoruz. Öyle yada böyle bitecek
Ahh şu plakalara inelim dee valla başka bi dileğim yok
İnsan evde otura otura bunalıyor yaaa. :26::26:

Bu şarkı benim için eskimeezz yaa :18: Çok gülüyorum buna hep Sizde gülün bakiim aaa benim devrelerime hiç yakışmıyo
Yakupla mutfaktayız annem patlıcan yemeği yapıyor bizde yardım ediyoruz ona o sırada telefonum çalmaya başladı yakup zil sesini türkan yapmış Bende müzik çalıyor sanıyorum, o türkan yokmu o türkan diyor yakupta bende sinirlendim. O tarkan yok mu o tarkan dedim falan iyi gülmüştük

[video=youtube;dXzoEh5sK3c]http://www.youtube.com/watch?v=dXzoEh5sK3c&hd=1[/video]

Oooof of ne desem bilmiyorum ki Zeynebim ya. Fazla bu kadar umut biliyorum ama engel olamıyorum işte

Hiç sevmem Demet Akalını :120:

İyi demişsin iyi gülmüşsünüz kuzuu

Oooof of ne desem bilmiyorum ki Zeynebim ya. Fazla bu kadar umut biliyorum ama engel olamıyorum işte

Hiç sevmem Demet Akalını :120:

İyi demişsin iyi gülmüşsünüz kuzuu

Ne de biliyor musun? Umutluyum ama çokta fazla değil, diyebilirsin kuzum. Yok ne kadar umutlanacağın sana kalmış ama düşmezse üzüleceksin benden söylemesi
Bende fazla sevmem ama şarkıları kulağa hitap edince dinleniyo be

Şuan çok sinirliyim 2 saattir beni bekletiyor yaa !

ay ett aferin aferin ne kadar dua o kadar iyi

ben ne bilim işte ya dayanamıyorum sanki ama dayanamıyorum gibi de of saçmaladım gene

Hımmm anladım canım ama en azından ak koyun kara koyun ne olduğunu öğrendi sonunda Yakup bunada şükür Düzelirsiniz sizde sen kıyamazsın ona Herşey gönlünce olur inşallah canım...

ben ne bilim işte ya dayanamıyorum sanki ama dayanamıyorum gibi de of saçmaladım gene

İnsan sevince ve sonunda sonsuz kavuşmak olunca dayanıyor canım

Hımmm anladım canım ama en azından ak koyun kara koyun ne olduğunu öğrendi sonunda Yakup bunada şükür Düzelirsiniz sizde sen kıyamazsın ona Herşey gönlünce olur inşallah canım...

Aynen niloş öğrendi geç oldu ama güç olmadı sonuç olarak. Ah sorma yavrum ben bile kendime şaşırıyorum 1 haftadır onu sevdiğimi, özlediğimi söylemiyorum doğru düzgün konuşmuyorum o bi ton mesaj atıyor çabaladığını gördükçe daha bi aşık oluyorum adama ya Ben kıyamıyorum ama o bana çok kıyıyor, haketti bu kadarını balım Nete girecekti sözde bak 2 saattir bekliyorum sinir oldum

Yakuba kızmaya yer arıyon yawru sende Gelir merak etme bişey çıkmıştır mutlaka.
Keyfinin yerinde olmasına gerçekten çok sevindim arkadaşım, sizin işiniz çok zor hem askeri idare ediyosun hem aileleri gerçekten tebrik ederim....

Amaaaan böyle de üzülüyorum yavrum ya çok da mutlu değilim hani değişen bi şey olmaz yani

Gerçi olur ya daha çok üzülebilirim :26:

Neyse artık hayırlısı olsun ne diyim

Yok mu çarşıda kullandığı telefon balım bi sor nerdeymiş?? Belki olay vardır yine :26:

seviyorum ki canımdan cokseviyorum

Sağol kardeşim çok sağol tebriğin için napalım Allah sabır veriyoor

Üzülmemek için umudu azaltıyorsun yani kuzum
Yok telefonu çarşıya çıkartmıyor zorluk olmasın diye. Ama sonunda geldi beyefendi ben çıkıyorum yavrum öpüldünüüzzzz

seviyorum ki canımdan cokseviyorum

Eeee o zaman Rabbim sabrınıda veriyor

Görüşürüz kuzum

Hadi barışın da gel

Esinim varya böyle aileler falan karışıyor millet laf çıkartıyor ya deli oluyorum.İyiki nişan muahbbetine girmemişim diyorum askerdeyken. ben çok sabırlıyımdır herşeyi anlatmam ailesiyle yaşadığım şeyleri Ermana. ama o askerdeyken nasıl olurdum bilmiyorum. Az kaldı ama yawrum sizinde bitirip gelsin hayırlısıyla kurun yuvanızı, ozamanda evine kimin girip çıkıcağına sen karar vericen, o kuzen salakları zor görür sizin evi

Görüşürüz kuzum

Hadi barışın da gel

Barıştık ve geldiim Allahım bu yeni nesil ergenlerin kafası nasıl çalışıyo anlamıyorum, yakupun kardeşi yüzünden bu kadar geç görüşmüşüz yaa :18: Çocuk habire şifresini değiştiriyor, dedim ya o kardeşininkine giriyor diye. Bu kez de unutmuş değiştirdiği şifreyi, yakupa sevgilisini facesini vermiş şuan bile sinirim geçmedi o kız ne alakaysaa Allahtan küçükte çok sinir yapmadım

Etrafımdakiler tek tavsiyem şu oluyor ''askerden gelmeden, nişan düşünme'' bizim herşey aceleye geldi. İnsan hiç sevdiği adamla nişanlandığına pişman olur mu ? Ben oldum aile bireyleri etti çünkü.. Bunda ona duyduğum aşkın falanda etkisi yok. Bende çok sabırsızdım, ama sabretmeyi askerlik başlayınca öğrendim tabi dedikodularda.. Herşeyi anlatmam deme kuzum insan bi süre sonra sıkılıyor. Benim tek dertleştiğim yakup bu hayatta, onun da benim. Yakın sıkı fıkı olduğumuz arkadaşlarımız var elbette ama biz en çok birbirimizle konuşunca rahatlıyoruz. Beni askerlikten çok dedikodular yıprattı. Mesela acemi birliğindeyken sadece orda canı sıkılınca alışma evresinde olduğundan arada bi tartışır ağlaşarak barışırdık. Şimdi ordaki sıkıntılarına vakit gelmiyor, dedikodulardan canımın içi.. Allahın izniyle gelsinlerden, Rabbim hepimizin bi daha ayrı komasın. Zaten evime hayatta o salaklar grmeyecek

şu askerliğin 12 aya düşmesi için
dua eder misiniz lütfen
ama nolur unutmayın ne kadar dua o kadar iyi
rabbim kabul eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…