- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 148
- 31
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.861
Ayy özür dilerimmmAma ben öyle patlamamıştım. Ağladımdı morarana kadar Rahatladım sonra
Ben de şu demokraikleşme paketinden bekliyorum bi şeyler :44:
Her kesimi kapsayan şeyler olcakmış filan :44:
Ufff düşürmeyecekseniz adam gibi söyleyin arkadaş insanların umutlarıyla oynuyosunuz yaaa
Kullanılmayacak izin diye alıştırma kuzum kendiniBırak şafağın böyle kalsın tezkereye yakın izin kullanmazsa değiştirirsin şimdi bi çıkar bi inerse daha zor olur Kadın olmak işte arkadaş yorulmadan ayakta durmak gibi birşey yaa bizde onlar gibi olunca ilerde öyle oluruz heralde Tesbih işini şuanlık bıraktım kuzum, annem yapıyor ama bende el atacağım. Söylim adamlara sizin oraya da gelsinler
Afiyet bal şeker olsun şekerim
Siz şu askerlikten çok umutlusunuz yaaa, bu kadar umutlu olmayın bende umut falan yok. Ha düşerse sevinirim ama düşmezse de farketmez uzamasın yeter ki
Kullanılmayacak izin diye alıştırma kuzum kendiniBırak şafağın böyle kalsın tezkereye yakın izin kullanmazsa değiştirirsin şimdi bi çıkar bi inerse daha zor olur Kadın olmak işte arkadaş yorulmadan ayakta durmak gibi birşey yaa bizde onlar gibi olunca ilerde öyle oluruz heralde Tesbih işini şuanlık bıraktım kuzum, annem yapıyor ama bende el atacağım. Söylim adamlara sizin oraya da gelsinler
Afiyet bal şeker olsun şekerim
Siz şu askerlikten çok umutlusunuz yaaa, bu kadar umutlu olmayın bende umut falan yok. Ha düşerse sevinirim ama düşmezse de farketmez uzamasın yeter ki
ay ben ağlayınca annem de ağlıyo, ağlama dedim sana üzülme dedim sana felan diyo, bende o yokken ağlıyorum,ayy dilediğim gibi ağlayamıyorum bile ya
aynen ya hay ağzın bal yesin,öyle dua ediyorumki düşsün düşsün düşsün allahım dayanamıyorm çok zor
çok umutluyum of ne bilim işte içimde bi umut bi heyecan bi kıpırtı engel olamıyorumdüşmezse farkeder ya ben ondan artık ayrı kalmak istemiyorum
Evet balım baya baya umutluyum ben ya :26:
Kısalmazsa düşünemiyorum hayal kırıklığımı
Haklısın kuzum sonlara doğru değiştiririz artık. Çıkış tarihi netleşince. ki gördüğüm kadarıyla çıkış tarihi plakalarda anca netleşiyo :26:
Gelsinler gelsinler biraz oyalanacak işler buluyum kendime artık çok bunalıyorum ya
Bu kadar umut yıpratır gerçekleşmezse canım benden tavsiye. Yok düşşe de düşmese de bekleyeceiz sabırla, onurla, gururla. Ayrı kalmak istemiyorum deme, bak şuan ayrısın, ayrıyız. Ama Rabbim sabır veriyor. Bitmeyecek diye birşey yok ki canım
Umut her zaman vardır ama bu kadarı fazla be kuzumBen umudumu anneler gününde kaybettim. Çünkü her devreye söylenen şeyler söylendi bizlerede.. Şükür ki biz bizim altlarımızı bu tarz şeyleri gerçek olmadığını söylüyoruz. Öyle yada böyle bitecek
Ahh şu plakalara inelim dee valla başka bi dileğim yok
İnsan evde otura otura bunalıyor yaaa. :26::26:
Bu şarkı benim için eskimeezz yaa :18: Çok gülüyorum buna hepSizde gülün bakiim aaa benim devrelerime hiç yakışmıyo
Yakupla mutfaktayız annem patlıcan yemeği yapıyor bizde yardım ediyoruz ona o sırada telefonum çalmaya başladı yakup zil sesini türkan yapmışBende müzik çalıyor sanıyorum, o türkan yokmu o türkan diyor yakupta bende sinirlendim. O tarkan yok mu o tarkan dedim falan iyi gülmüştük
[video=youtube;dXzoEh5sK3c]http://www.youtube.com/watch?v=dXzoEh5sK3c&hd=1[/video]
Oooof of ne desem bilmiyorum ki Zeynebim ya. Fazla bu kadar umut biliyorum ama engel olamıyorum işte
Hiç sevmem Demet Akalını :120:
İyi demişsin iyi gülmüşsünüz kuzuu
Benimkiler bizi bilmediği için hep gizli saklı ağlıyorum zaten ben. Yanlarında da ağlayamam ki zaten ya garip hissederim kendimi :26:
Et balım et. Ben de yatıyorum askerlik kısalsın kalkıyorum askerlik kısalsın. Sürekli dilimde ya sürekliii
Bu kadar umut yıpratır gerçekleşmezse canım benden tavsiye. Yok düşşe de düşmese de bekleyeceiz sabırla, onurla, gururla. Ayrı kalmak istemiyorum deme, bak şuan ayrısın, ayrıyız. Ama Rabbim sabır veriyor. Bitmeyecek diye birşey yok ki canım
Umut her zaman vardır ama bu kadarı fazla be kuzumBen umudumu anneler gününde kaybettim. Çünkü her devreye söylenen şeyler söylendi bizlerede.. Şükür ki biz bizim altlarımızı bu tarz şeyleri gerçek olmadığını söylüyoruz. Öyle yada böyle bitecek
Ahh şu plakalara inelim dee valla başka bi dileğim yok
İnsan evde otura otura bunalıyor yaaa. :26::26:
Bu şarkı benim için eskimeezz yaa :18: Çok gülüyorum buna hepSizde gülün bakiim aaa benim devrelerime hiç yakışmıyo
Yakupla mutfaktayız annem patlıcan yemeği yapıyor bizde yardım ediyoruz ona o sırada telefonum çalmaya başladı yakup zil sesini türkan yapmışBende müzik çalıyor sanıyorum, o türkan yokmu o türkan diyor yakupta bende sinirlendim. O tarkan yok mu o tarkan dedim falan iyi gülmüştük
[video=youtube;dXzoEh5sK3c]http://www.youtube.com/watch?v=dXzoEh5sK3c&hd=1[/video]
Gel canım gell
Son durum hala süründürüyorum yavrum.1 Hafta oldu şurda hala affettirmeye çalışıyor kendini bugün çarşıya çıkacak işte bakalım belki bugün son bulur bu durum :44:
Tünaydın devremNasılsıın napıyosun bakiim. Hiç denk gelemiyoruz artıkın :18:
ben ne bilim işte ya dayanamıyorum sanki ama dayanamıyorum gibi de of saçmaladım gene
Hımmm anladım canım ama en azından ak koyun kara koyun ne olduğunu öğrendi sonunda Yakup bunada şükürDüzelirsiniz sizde sen kıyamazsın ona Herşey gönlünce olur inşallah canım...
İnsan sevince ve sonunda sonsuz kavuşmak olunca dayanıyor canım
Aynen niloş öğrendi geç oldu ama güç olmadı sonuç olarak.Ah sorma yavrum ben bile kendime şaşırıyorum 1 haftadır onu sevdiğimi, özlediğimi söylemiyorum doğru düzgün konuşmuyorum o bi ton mesaj atıyor çabaladığını gördükçe daha bi aşık oluyorum adama ya Ben kıyamıyorum ama o bana çok kıyıyor, haketti bu kadarını balım Nete girecekti sözde bak 2 saattir bekliyorum sinir oldum
Ne de biliyor musun? Umutluyum ama çokta fazla değil, diyebilirsin kuzum. Yok ne kadar umutlanacağın sana kalmış ama düşmezse üzüleceksin benden söylemesi
Bende fazla sevmem ama şarkıları kulağa hitap edince dinleniyo be
Şuan çok sinirliyim 2 saattir beni bekletiyor yaa !
İnsan sevince ve sonunda sonsuz kavuşmak olunca dayanıyor canım
Aynen niloş öğrendi geç oldu ama güç olmadı sonuç olarak.Ah sorma yavrum ben bile kendime şaşırıyorum 1 haftadır onu sevdiğimi, özlediğimi söylemiyorum doğru düzgün konuşmuyorum o bi ton mesaj atıyor çabaladığını gördükçe daha bi aşık oluyorum adama ya Ben kıyamıyorum ama o bana çok kıyıyor, haketti bu kadarını balım Nete girecekti sözde bak 2 saattir bekliyorum sinir oldum
Yakuba kızmaya yer arıyon yawru sendeGelir merak etme bişey çıkmıştır mutlaka.
Keyfinin yerinde olmasına gerçekten çok sevindim arkadaşım, sizin işiniz çok zor hem askeri idare ediyosun hem aileleri gerçekten tebrik ederim....
Amaaaan böyle de üzülüyorum yavrum ya çok da mutlu değilim hani değişen bi şey olmaz yani
Gerçi olur ya daha çok üzülebilirim :26:
Neyse artık hayırlısı olsun ne diyim
Yok mu çarşıda kullandığı telefon balım bi sor nerdeymiş?? Belki olay vardır yine :26:
seviyorum ki canımdan cokseviyorum
Sağol kardeşim çok sağol tebriğin için napalım Allah sabır veriyoor
Üzülmemek için umudu azaltıyorsun yani kuzum
Yok telefonu çarşıya çıkartmıyor zorluk olmasın diye. Ama sonunda geldi beyefendi ben çıkıyorum yavrum öpüldünüüzzzz
Eeee o zaman Rabbim sabrınıda veriyor
Sağol kardeşim çok sağol tebriğin için napalım Allah sabır veriyoor
Üzülmemek için umudu azaltıyorsun yani kuzum
Yok telefonu çarşıya çıkartmıyor zorluk olmasın diye. Ama sonunda geldi beyefendi ben çıkıyorum yavrum öpüldünüüzzzz
Eeee o zaman Rabbim sabrınıda veriyor
Görüşürüz kuzum
Hadi barışın da gel
Esinim varya böyle aileler falan karışıyor millet laf çıkartıyor ya deli oluyorum.İyiki nişan muahbbetine girmemişim diyorum askerdeyken. ben çok sabırlıyımdır herşeyi anlatmam ailesiyle yaşadığım şeyleri Ermana. ama o askerdeyken nasıl olurdum bilmiyorum. Az kaldı ama yawrum sizinde bitirip gelsin hayırlısıyla kurun yuvanızı, ozamanda evine kimin girip çıkıcağına sen karar vericen, o kuzen salakları zor görür sizin evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?