93/1 yarenleri burayaa

tatlım sorma valla yaaa :)))
kafam dağılsın diye işe grdim de ben dğıldım şu son günler beni kanser edecekkk

Kızlar askerimin ailesi pazar gelecek demiştim gün değişti bugün geliyorlar hatta birazdan burada olacaklar ve ben çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor dua edin güzel geçsin aileler birbirini sevsinler.

Senoşşşş

Buralar boş kaldı be

evet ya sohbet dönmuyr cee ee yapıp kacıosunuzzz

Gunaydin hatta hatta tunaydin canim bugun rahatsizdim ise gitmedim valla sen nerelerdesin nasilsin

sagol cnm bende iyim dınlendım ıs yok guc yok miskınlık coktu uzerme tum gun

Kızlar askerimin ailesi pazar gelecek demiştim gün değişti bugün geliyorlar hatta birazdan burada olacaklar ve ben çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor dua edin güzel geçsin aileler birbirini sevsinler.

ayyy seleeenn bugunnn muuu kızııım nerdesın sennn nasıl gectii cok merak ettimmmm
cabuk hemen girincee yaz bizeeeee
canımm inş hersey gönlunce olmuştuuuurrrr

Kızlaaaaar

Nasılsınızz

Selen nolduuuu giriver de bi anlatıver yahu

Edacım sabır tatlım az kaldı. O kadar sabrettin 1 aycık daha edersin. Ama sıkıştırıyodur yani doğrudur

Ecriiiiin kuzum noldu isyanlardasın ya. Bence kaldrımasaydın tickerını. Orda yazan 400leri 300leri gördükten sonra 17 nimet gibi gelirdi. Hele de gözüm aydın askerim döndü ifadesiiiii

Zeynebim Senam siz napıyosunuzz

Son düzenleme:

Sabrediyorum da su son bir ay nasil geccek bilmiyorum canimmm. Bu arada hataya selamlar

Sabrediyorum da su son bir ay nasil geccek bilmiyorum canimmm. Bu arada hataya selamlar

sagol kuzumm iyim bende askermle konstm sınava fln girdi su 2 gun
istemıodum orda girmesini gerçi sen napıosn kuzuuumm

Kızlar ben geldim kusura bakmayın giremedim iki gündür aöf sınavım vardı girmeye fırsatım olmadı.
Çumartersi günü koşuşturmayla geçti sabah sınava girdim eve geldim evi temizle anneme yardım et derken ögleden sonra sınava tekrardan gittim ama aklımda hep akşamın heyecanı vardı askerim sürekli arıyor nasılsın heyecan varmı diye eve geldim aksilikler işte elektirikler yokmu pastalar fırında pişmeden kaldı sonra neyse geldi pastaları pişirdik duşa gireyim dedim tekrardan elektirikler gitti hava buzgibi su buz gibi mecbur yaptım saçlarımıda kurutamadım 1 saate yakın elektirik gelmedi sinirlerim bozuldu babam ilk tanışacağız mum ışıgında ayıp olacak ertelesekmi dedi dahada canım sıkıldımı Allahım ne kadar şanssızım derken Allah beni duydu ve elektirikler geldi neyse sadete geleyim merak ettiniz akşam 7.30 kaynım aradı yenge biz geldik evin önündeyiz diye bana heyecan bastımı içeri girdiler Annesi,Babası,Erkek Kardeşi,Halası ve Halasının Eşi geldiler nasılsın iyisin muhabbeti oldu ben heyecandan kekeliyorum tabi biraz zamandan sonra herkes birbirine ısındı koyu sohbet başladı kahvelerini yaptım kayınvalideme verirken kahveyi tabağına döktüm ama olsun kızım peçete var bende silerim sen sıkma canını dedi.Anlayacağınız çok güzel geçti babamla halasının eşinin ortak arkadaşları çıktı ikramlar verildi son gitmelerine yakın neşeler yerindeydi gülmeler falan akşam 22:15 kalktılar bu arada sohbet olurken askerimde bir yandan merak içerisinde bir ara telefonla aradım 15 dk yakın dinledi ortamdaki konuşmayı Üzerimden büyük bir yük kalktı kızlar.
Bugünde sınavdan çıktıktan sonra kayınvalidemgile gittim nasıl bulduklarını öğrenmek için babamı çok sevmişler en çokta kaynım yusufa kayınbaban çok iyi bir adam çok sanşlısın demiş çok sevindim iyi düşündüklerine bu şekilde atlattım kızlar şubat 7de istemeye geleçekler şubatın 8 benim doğum günüm olduğu için o gün ağız tatlısı söz yüzüğü takmayı planlıyor yusuf tabi bizimkiler ne der bilmiyorum onların düşüncesi bu yönde kızlar.
Çok güzel bir heyecandı kızlar Allahım hepinize yaşatsın darısı nişanlı olmayan devrelerime asker yolu bekleyen arkadaşlarıma kardeşlerime olsun inşallah heyecanımı paylaştığınz için teşekkür ediyorum devrelerim en yakın arkadaşlarımdan önce sizlere anlatıyorum öpüyorum sizleri.

ayy kızımm yerimm seni yaaa suppeerrr geçmiiş ben dedim sana hersey cok guzel olucak diee
Allah nazarlardn korusun canım hıc bozulmasin bu durumlar ne guzelll
annenler ne dusunuyor peki onlar hakkında? arada tanıdıkların cıkmasida iyi olmuş
ama o aksılıkler olmazsa olmaz bu zamanlarda heralde yaaa neyseki bak en guzel şekilde atlatmişsiniizzz

Evet canım çok güzel geçti işte ister istemez insanın aklında düşünceler oluyor birbirlerini seveceklermi diye ama inanırmısın sena üstümden büyük bir yük kalktı
Annemler şuan için iyi düşünüyorlar iyi insanlar Allah sonunu güzel yapsın dediler.
Aksilikleri hiç sorma o anı hatırlamak bile istemiyorum çok sinirlerim bozulmuştu ağlayacaktım nerdeyse ama Allah yardım etti kuzu sorunsuz geçti şükürler olsun darısı şubatta yusufun geldiği güne inşallah.:13:

Sen asker ocağında vatanı korumaya yemin ettin, ben baba ocağında seni beklemeye askeriim ...

ŞAFAK:48 MUĞLA'YA SELAM YOLA DEVAM

Bitmek zorundasın ya biteceksin ya biteceksin ASKERLİK

Selencim hayırlı uğurlu olsun şükür sorunsuz ve çok güzel geçmiiiiş RAbbim hep mutlu etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…