- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 148
- 31
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.461
Valla öyle yani askerlik bitiyo 50 gün kaldı diye sevinemiyorum bile Zeynebim ya
En sevmediğim şey beklemek ve belirsizlikti. Yüce Rabbim burnumun dibine koydu ya sevmediğim şeyleriii
Aman kuzum tartışmayın artık siz de. Son 1buçuk ay diye diye karşılıklı yardımcı olun birbirinizee.
Edaaa nerdesin sen yaa işe girdin bi gittin pir gittin hee
Ben idare ediyorum şahsen. Sen nasılsınn
Sağol kuzum ya. Hepimizi bi an önce kavuştursun Allahım
Konuşulmuyo ki ya. Konuşabilsek keşke. Her şeyi anlatasım var ama bu konuda hiç sıcak biri değildir annem. Diğer konularda güler eğleniriz ama bu konu ı ıh cık yani olmuyo
Bizim engel iş olsa kolay Selenim ya :26:
Her şeyi sorun edecek gibilerTanışın bi tanıyın diyorum yok diyolar. E nerden bileceksin ki o zaman düzgün olup olmadığını di mi ama
İnşallah darısı bana olur kuzum benim dua da etmesek zaten halimiz ne olur bilmiyorummSiz de dua edin bize.
Kızzz senin askerinin ailesi geliyomuuuuş
Çok heyecanlııııı
İnsanın eli ayağı birbirine karışır yaaa
Onlar gider gitmez bize anlat bak şimdiden merak ediyoruuum
Selam canım benim. İyi olmaya çalışıyorumm 11inde gitti askerimm. Son görüşmemizde öyle vedalaşma tarzı bi şey yaşamadık. Sarıldık uzun uzun hiçbi şey söyleyemeden birbirimize. Otogara da gitmedim zaten. Askerim gelme dayanamam gidemem diyince otogara gitmedimŞimdi de kavga gürültü geçinip gidiyoruz
Uzmanlık sınavlarına girdi kuzum elenmedi hastaneden de bi aksilik çıkmadı. Sağlammış işte. Ocağın ortasına doğru belli olacak sanırım neci olacağı. İlk yazdığı tercihin eğitimi bizim şehirde olacakmış. Bunu da bilmeden yazdı ama öyle denk geldi havalara uçtuk öğrenince. 6 ay bi eğitimi olacak. Nisanda falan başlar diyo. Bakalım ailemi razı edebilseydim daha rahat beklerdim. Ama kısmet ya. Dua et bize
Sen naptınn nasılsınn
Şafağını niye kaldırdın kiii içimiz açılıyodu gördükçee
kızlaaarr gunaydııınnn
nerelerdesiniiizzzzzzz yaaaaaaaa
kızlaaarr gunaydııınnn
nerelerdesiniiizzzzzzz yaaaaaaaa
Kızlar askerimin ailesi pazar gelecek demiştim gün değişti bugün geliyorlar hatta birazdan burada olacaklar ve ben çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor dua edin güzel geçsin aileler birbirini sevsinler.
Senoşşşş
Buralar boş kaldı be
Gunaydin hatta hatta tunaydin canim bugun rahatsizdim ise gitmedim valla sen nerelerdesin nasilsin
Kızlar askerimin ailesi pazar gelecek demiştim gün değişti bugün geliyorlar hatta birazdan burada olacaklar ve ben çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor dua edin güzel geçsin aileler birbirini sevsinler.
evet ya sohbet dönmuyrcee ee yapıp kacıosunuzzz
Kızlaaaaar
Nasılsınızz
Selen nolduuuu giriver de bi anlatıver yahu
Edacım sabır tatlım az kaldı. O kadar sabrettin 1 aycık daha edersin. Ama sıkıştırıyodur yani doğrudur
Ecriiiiin kuzum noldu isyanlardasın ya. Bence kaldrımasaydın tickerını. Orda yazan 400leri 300leri gördükten sonra 17 nimet gibi gelirdi. Hele de gözüm aydın askerim döndü ifadesiiiii
Zeynebim Senam siz napıyosunuzz
Kızlaaaaar
Nasılsınızz
Edacım sabır tatlım az kaldı. O kadar sabrettin 1 aycık daha edersin. Ama sıkıştırıyodur yani doğrudur
Ecriiiiin kuzum noldu isyanlardasın ya. Bence kaldrımasaydın tickerını. Orda yazan 400leri 300leri gördükten sonra 17 nimet gibi gelirdi. Hele de gözüm aydın askerim döndü ifadesiiiii
Senoşşş devrem sende aynısını yapıyoon
Kızlaaaaar
Nasılsınızz
Kızlar ben geldim kusura bakmayın giremedim iki gündür aöf sınavım vardı girmeye fırsatım olmadı.
Çumartersi günü koşuşturmayla geçti sabah sınava girdim eve geldim evi temizle anneme yardım et derken ögleden sonra sınava tekrardan gittim ama aklımda hep akşamın heyecanı vardı askerim sürekli arıyor nasılsın heyecan varmı diye eve geldim aksilikler işte elektirikler yokmu pastalar fırında pişmeden kaldı sonra neyse geldi pastaları pişirdik duşa gireyim dedim tekrardan elektirikler gitti hava buzgibi su buz gibi mecbur yaptım saçlarımıda kurutamadım 1 saate yakın elektirik gelmedi sinirlerim bozuldu babam ilk tanışacağız mum ışıgında ayıp olacak ertelesekmi dedi dahada canım sıkıldımı Allahım ne kadar şanssızım derken Allah beni duydu ve elektirikler geldi neyse sadete geleyim merak ettiniz akşam 7.30 kaynım aradı yenge biz geldik evin önündeyiz diye bana heyecan bastımı içeri girdiler Annesi,Babası,Erkek Kardeşi,Halası ve Halasının Eşi geldiler nasılsın iyisin muhabbeti oldu ben heyecandan kekeliyorum tabi biraz zamandan sonra herkes birbirine ısındı koyu sohbet başladı kahvelerini yaptım kayınvalideme verirken kahveyi tabağına döktüm ama olsun kızım peçete var bende silerim sen sıkma canını dedi.Anlayacağınız çok güzel geçti babamla halasının eşinin ortak arkadaşları çıktı ikramlar verildi son gitmelerine yakın neşeler yerindeydi gülmeler falan akşam 22:15 kalktılar bu arada sohbet olurken askerimde bir yandan merak içerisinde bir ara telefonla aradım 15 dk yakın dinledi ortamdaki konuşmayı Üzerimden büyük bir yük kalktı kızlar.
Bugünde sınavdan çıktıktan sonra kayınvalidemgile gittim nasıl bulduklarını öğrenmek için babamı çok sevmişler en çokta kaynım yusufa kayınbaban çok iyi bir adam çok sanşlısın demiş çok sevindim iyi düşündüklerine bu şekilde atlattım kızlar şubat 7de istemeye geleçekler şubatın 8 benim doğum günüm olduğu için o gün ağız tatlısı söz yüzüğü takmayı planlıyor yusuf tabi bizimkiler ne der bilmiyorum onların düşüncesi bu yönde kızlar.
Çok güzel bir heyecandı kızlar Allahım hepinize yaşatsın darısı nişanlı olmayan devrelerime asker yolu bekleyen arkadaşlarıma kardeşlerime olsun inşallah heyecanımı paylaştığınz için teşekkür ediyorum devrelerim en yakın arkadaşlarımdan önce sizlere anlatıyorum öpüyorum sizleri.
ayy kızımm yerimm seni yaaa suppeerrr geçmiiş ben dedim sana hersey cok guzel olucak diee
Allah nazarlardn korusun canım hıc bozulmasin bu durumlar ne guzelll
annenler ne dusunuyor peki onlar hakkında? arada tanıdıkların cıkmasida iyi olmuş
ama o aksılıkler olmazsa olmaz bu zamanlarda heralde yaaa neyseki bak en guzel şekilde atlatmişsiniizzz
Kızlar ben geldim kusura bakmayın giremedim iki gündür aöf sınavım vardı girmeye fırsatım olmadı.
Çumartersi günü koşuşturmayla geçti sabah sınava girdim eve geldim evi temizle anneme yardım et derken ögleden sonra sınava tekrardan gittim ama aklımda hep akşamın heyecanı vardı askerim sürekli arıyor nasılsın heyecan varmı diye eve geldim aksilikler işte elektirikler yokmu pastalar fırında pişmeden kaldı sonra neyse geldi pastaları pişirdik duşa gireyim dedim tekrardan elektirikler gitti hava buzgibi su buz gibi mecbur yaptım saçlarımıda kurutamadım 1 saate yakın elektirik gelmedi sinirlerim bozuldu babam ilk tanışacağız mum ışıgında ayıp olacak ertelesekmi dedi dahada canım sıkıldımı Allahım ne kadar şanssızım derken Allah beni duydu ve elektirikler geldi neyse sadete geleyim merak ettiniz akşam 7.30 kaynım aradı yenge biz geldik evin önündeyiz diye bana heyecan bastımı içeri girdiler Annesi,Babası,Erkek Kardeşi,Halası ve Halasının Eşi geldiler nasılsın iyisin muhabbeti oldu ben heyecandan kekeliyorum tabi biraz zamandan sonra herkes birbirine ısındı koyu sohbet başladı kahvelerini yaptım kayınvalideme verirken kahveyi tabağına döktüm ama olsun kızım peçete var bende silerim sen sıkma canını dedi.Anlayacağınız çok güzel geçti babamla halasının eşinin ortak arkadaşları çıktı ikramlar verildi son gitmelerine yakın neşeler yerindeydi gülmeler falan akşam 22:15 kalktılar bu arada sohbet olurken askerimde bir yandan merak içerisinde bir ara telefonla aradım 15 dk yakın dinledi ortamdaki konuşmayı Üzerimden büyük bir yük kalktı kızlar.
Bugünde sınavdan çıktıktan sonra kayınvalidemgile gittim nasıl bulduklarını öğrenmek için babamı çok sevmişler en çokta kaynım yusufa kayınbaban çok iyi bir adam çok sanşlısın demiş çok sevindim iyi düşündüklerine bu şekilde atlattım kızlar şubat 7de istemeye geleçekler şubatın 8 benim doğum günüm olduğu için o gün ağız tatlısı söz yüzüğü takmayı planlıyor yusuf tabi bizimkiler ne der bilmiyorum onların düşüncesi bu yönde kızlar.
Çok güzel bir heyecandı kızlar Allahım hepinize yaşatsın darısı nişanlı olmayan devrelerime asker yolu bekleyen arkadaşlarıma kardeşlerime olsun inşallah heyecanımı paylaştığınz için teşekkür ediyorum devrelerim en yakın arkadaşlarımdan önce sizlere anlatıyorum öpüyorum sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?