- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.421
walaa canım sıktı bogdu bıktırdı daha ne diyim yani ömrümüzü yedii yaa
ama şükür kii bitiooooayy ne soguk war yaa heryer kardan kırılıyo resmennn
bendede ne olsun canım aynıı yaa saymaya dewammm
naber selencııımmm
walaa canım sıktı bogdu bıktırdı daha ne diyim yani ömrümüzü yedii yaa
ama şükür kii bitiooooayy ne soguk war yaa heryer kardan kırılıyo resmennn
bendede ne olsun canım aynıı yaa saymaya dewammm
İyiyim senacım sen nasılsın yazdım ama görmedin sanırım özet geçeyim pazar günü askerimin ailesi ön tanışmaya gelmek için haber verdiler heyecan bastı şimdiden
neeeeeee ciddimisinnnn seleeennngörmedimm kuzuuuu
ay cok sevındım yaaa hayırlı olsunnn kızııımm pazar gunune ne kaldıııı heycan basar tabiii!!!!!
nasıl olcak aksam yemegı fln gibi bişimi ay hıcte bilmem böle işleri heee :26:
Orası öyle tatlım ama insan ilgi bekliyor gün boyu zaten sesini duymuyorum akşam 6dan sonra tlfonunu açıyor konuştuğumuz konularda sizi bilmiyorum ama biz nasılsın iyimisin bugün ne yaptın arada birşeyler olduysa onları anlatıyorum ama hep ben konuşuyorum sesi yorgun mutsuz olunca bende üzülüyorum kapatıyoruz tlfonu sonra birde uyuyorum demek için arıyor hergün aynı dediğin gibi bir bitseydi şu askerlik insanda sinir bırakmadı.Çok dertliyim çok
Ay senam hiç sorma çok heyecan var hemde annem babama söylemiş babam şaşırmış bende şaşıracak ne var bunda eninde donunda gelecekler dedim.
Bizzat kendim kayınvalidemle konuştum hafta sonu aöf sınavım var dedim yoksa gündüz geleceklerdi onun için akşam çaya geliriz dedi nasıl olacak bilmiyorum kuzu inşallah elim ayağım birbirine girmez dualarınızı esirgemeyin benden:26:
ahh canımm sende dertliymişin asker bekleyipte dertli olmayan yok ama iştee
ilgi beklenmez mi canım bnm yaa hele bi bayan olarak bizim yaşam kaynagımız ilgi resmen
bizimde öle yaa gün içinde konuşamayz sadece gün sonu bizim ondada 2 saatimiz war sıgdr ne sıgdrabilirsen işte
ama bnmki konuşur bende öle kıznca susar kalırım bi
bnmki ilgilenir yaa ama arada oluyo sizin hesap içime kurt düşüo bnmde senin gbi cnm sıkılıo
esırgermıyımm kuzummm
en guzel heycanlar bunlar
ama babaların şaşırması normall babalar bu dönemleri bıraz zor atlatıokızlarını kıskanıolar buyudugnu kabullenemıolar
paylasamıolar onlarn duygularınıda anlamak lzm onlar icinde zor
Güzel canım ama askerim olmayacak o olsa ondan güç alırdım aileler birbirini sevecekmi ben onları merak ediyorum inşallah sorunsuz geçer senam.
Babamdan önce annem diyor demin seni vermesemmi diyor tabi ben gidince yanlız kalacak ondan korkuyor
hahaha ama yapıcak bısı yok herkes bı gun evlenıyor yanı rabbım hayırlısını versin
sorunsuz gecer merak etme sen sımdıden dusunme bunlari cocukları var arada tabıkı
2 tarafta anlaşmaktan hoş göruden yana oluuurr sonucta sızın ıcın bı araya gelıcekler
bence askerın olsaydı dahada heycanlı geçerdi durumm
Ah tatlım alıştık zaten ilgisizliğe askerden sonrasını çok merak ediyorum ben zaten hele bir askerdeki gibi olsun benden çekeceği var şimdi seslenmiyorum
Kadınlar çok birşey istemiyorki şu hayatta sevilsinler yeter ufacık şeylerden mutlu oluyoruz zaten ama gel bizi onlara sor birde cadıyız resmen gözlerinde kardeş(Bazen oluyoruz ama)
az kaldı az kaldıı bakk sız bıan önce bıtırnde bız görelim şu 20 leri 10 lari yaaa
okdr dayandın son gunler hıc kafana takma su gibi geçerr kuzuuu
aynen yaa ewt bazen tırnaklarımızda çıkmıyo diil cadılık yapıyoz amma o kadarda olsun yaa
bi zahmet biz onları o kadar çekioz onlarda bziz çeksin alla alla
gelincede bir bir sor hesabınıbnde içten içten korkuyom gelince degişir mi die ama
gelince görcez bakalımmm
Ablam evlendiğinde yokluğunu pek anlamadılar ben olunca 5 sena oldu ben gidersem annem baya bir yanlız kalacak farkındayım ama tabiatın kuralı bu alışmaya mecburlar bu olayları yaşadıkça insan hüzünleniyor senam darısı sizlere olsun inşallah.
Ah inşallah dediğin gibi olur kardeşim.Yusuf olsa nasıl olur bilmiyorum ama benim elim ayağım şaşmaz inşallah senacım.
ölşe öle biz gidelim sıramız sizindr dostum merak etme
wala zor be kuzu geçmio yaa resmen o orda lanet edio her dk ben burda sıkıldı btti ice yaa
kıyamıyorum sogukta mahvoluyolar yaa şafak sıkıştrıoo yaa işte onada banada şimdi 50 60 gün war gbi gelioo
evet senınle avunmuslardır ama smdı sende gidince tek kalıcak ozmn ikiside
inş kuzuuu bakalm bı bızımkıler askerden gelsnde araba alım ev alım derdi var işimi oturtym derdi var hemen bısıler olmaz yani
bizde bakıcaz beklıyoruzz kuzumm hayırlısıyla olsnda acelemz yok
öyle olucak selencimm inşş dua et sımdıden Allah yardımcın olsun heycanını bastırsın
pazar gunu hemen gel anlat bizeeee cok merk edıorm sımdıden
50 60 gun var derken bızı ezme burda kuzu
evet şafak bızı bıle sıkıstırıo zaman zamannn ama neyseki takmıorm yaa aklımda bile deil dıo
pek öyle gözukmesedeşaka maka bitio ya ona bakalim
Hayırlısı olsun canım göreceğiz geldiklerinde ama üzerimize titremeleri gerekiyor bizim gibisini bulamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?