- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.441
Kızlar benim çıkmam lazım askerim arıyor öpüyorum sizleri teşekkür ederim sohbet için dikkat edin kendinize zamanın hemen geçip şafakların bitmesi dileğiyle
iyi geceler kader arkadaşlarım rüyanızda sevdiceklerinizi görün
öle tabii canım ama bizde onlar gibi bulamayız en azından ben onun gibi bulamam
tatlıım okuyomda konuşuoz die yazamadım yaa ne güzel heycanlar varmış sende umarım sorunsuz geçer kuzum yaa
senanın da dediği gibi inş sorunsuz geçir ve gel anlat bizede merak ederizz
hayırlısıyla keşke askerinde olsaydı yaa daha ii olurdu heycaNDA yapsan onla avunurdun...
ama olsun inş sıkıntı çıkmadan atlatrsıın
ewt kuzum yaa ben hep diyom bi acemide geçmedi bi 50 lerde geçedi bide şimdi
özellikle 50lerde fena sıkıştrmıştı beni bide şimdi kuzum ama dediğin gibi bitecek yani başka yolu yook
yook canım ezmem deme öleee
Kızlar benim çıkmam lazım askerim arıyor öpüyorum sizleri teşekkür ederim sohbet için dikkat edin kendinize zamanın hemen geçip şafakların bitmesi dileğiyle
iyi geceler kader arkadaşlarım rüyanızda sevdiceklerinizi görün
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım bu arada ismin neydi soramadım memun oldum tanıştığıma.
Çok saol canım inşallah sorunsuz geçer darısı sizlere olsun Ah keşke olsaydı sağlık olsun bakalım şimdilik onsuz geçeçek pazar gece burada size geniş özet geçeçeğim merak etmeyin şimdi çıkmam gerekiyor görüşürüz yine iyi geceler
yok kıs şaka yapıyorumm
evet canım yaa geriye bakınca insan anlıyo bttigini bende öyle dıyoruum
görusurs canım iyi gecelerr öptm cokk
wala kuzum geçsin artık yaa bitsinde bizde yolumuza bakalım ama bazen inanamıyorum ki yaa şafagıma bakıp
öncelikle istanbulave sonra tüm kızçelerime selamlar
şimdi işyerine geldim dedim bi yazim bizim kızlar napıyo diyeee :)
ay zaman geçse geçse geçse artık bende kavuşsam yaa
son günler insanı daha bi zorlar diyorlardı doğruymuş
neyse dua edelim birbirimize
eskilerden kimsecikler kalmamış e tanışalım kızlar
Aleyküm selam der geçerim
Eskilerden kimse kalmamış derken :44:
iihihi
bilmem rumuzlar tanıdık gelmedi ne zamandır girmiyorum bende ondan sanırıımmm
Yok hepimiz aynıyız, 93/1 devrelerden. Begüş kullanıcı adını değiştirdi (hepsenhep) yaptı.
Bende zeynepesin'den (Zeyno61) oldum canım
tamam o zaman canımm :)
şu son bir ay neden geçmiyokiiii uf catlıycam
Söylenme kıız o da geçeerr 300 bitmiş o mi bitmeyecekAramızda 21 gün var
Hepimizden önce sen kavuşuyon yarine iştee bunla avut kendini
ay of geçsin valla dayanamıyom he bi de teee yüksekovalarda
avutmaya calısıyorum bende napim
ay of geçsin valla dayanamıyom he bi de teee yüksekovalarda
avutmaya calısıyorum bende napim
canııımm senın askerin yuksekovadamıbenmkide bingölde
uzulme bak bıtıyor az kalmiş çıkış tarıhlerı bellı olmuş benımkının senınkı nezamanmiş konuşabıldınızmı
Aaa senin askerin yüksekova damı? Bak bunu bilmiyorduk işte..
Az daha sabır canım
Ah ah. Uzmanlık sınavı nerden çıktı sanki kardeşim ya. Daha şafak bitmeden dert olacak sana :44:
O da biter yavrum, hayırlısıyla bi herşey kesinleşsin de.. Sen güçlü kızsın kızım
O 3 saat 3 ömür gibi geliyo insana onlar gittikten sonra değer anlaşılıyor
Tartışma, kavgalar, konuşmama derken kamera işini boşa vermiştik yavrum. Bu yüzden görüşemedik.. Çok zor geliyo valla :26::26:
Biliyorum hatırlıyorum sanırım senin pc salondaydı
Bende çok severim bi sürü hello kitty pijamam vaarGörünce paylaşcam kardeşim aklımda
Ah ne güzel bi laf kullandın seeeennn!Keşke arada bi öküz kaçsa.. Ne iyi olur he
kızlar selamlar nasılsınız yavrucaklaaaaar
ah kuzum Allah kavustursun sımdıden ama az kaldıgı ıcın sevınnuzulmee
konusmalısn bnce bu konuyu cnm ilerde bazı tatsızlıkları sımdıden önlemek icin en azından
ii edoş sen nasılsın kuzuuu
Ah pekmezim aynı şeyleri bende yaşadım ama sen gerçekten seviyorsan sevgine sahip çık Allah yardımcın oluyor eninde sonunda bizimde iş olayımız en büyük engeldi annem asla olmaz diyordu astsubay olunca yumuşadı darısı sana olsun kardeşim ama dediğim gibi sabret sürekli dua et.
canım merhaba nasılsın???askerin döndü mü izinden??ne zor olmuştur göndermesi...
yaa okudum da uzzman mı olcaak ??çekilirmi tekrar askerlik canım yaa zor olmazmı ayrı olmak egitim bitse atanacak yine beklicen
evlelene kadar walaa sabır versin allah cnm yaaa
Valla öyle yani askerlik bitiyo 50 gün kaldı diye sevinemiyorum bile Zeynebim ya
En sevmediğim şey beklemek ve belirsizlikti. Yüce Rabbim burnumun dibine koydu ya sevmediğim şeyleriii
Aman kuzum tartışmayın artık siz de. Son 1buçuk ay diye diye karşılıklı yardımcı olun birbirinizee.
Edaaa nerdesin sen yaa işe girdin bi gittin pir gittin hee
Ben idare ediyorum şahsen. Sen nasılsınn
Sağol kuzum ya. Hepimizi bi an önce kavuştursun Allahım
Konuşulmuyo ki ya. Konuşabilsek keşke. Her şeyi anlatasım var ama bu konuda hiç sıcak biri değildir annem. Diğer konularda güler eğleniriz ama bu konu ı ıh cık yani olmuyo
Bizim engel iş olsa kolay Selenim ya :26:
Her şeyi sorun edecek gibilerTanışın bi tanıyın diyorum yok diyolar. E nerden bileceksin ki o zaman düzgün olup olmadığını di mi ama
İnşallah darısı bana olur kuzum benim dua da etmesek zaten halimiz ne olur bilmiyorummSiz de dua edin bize.
Kızzz senin askerinin ailesi geliyomuuuuş
Çok heyecanlııııı
İnsanın eli ayağı birbirine karışır yaaa
Onlar gider gitmez bize anlat bak şimdiden merak ediyoruuum
Selam canım benim. İyi olmaya çalışıyorumm 11inde gitti askerimm. Son görüşmemizde öyle vedalaşma tarzı bi şey yaşamadık. Sarıldık uzun uzun hiçbi şey söyleyemeden birbirimize. Otogara da gitmedim zaten. Askerim gelme dayanamam gidemem diyince otogara gitmedimŞimdi de kavga gürültü geçinip gidiyoruz
Uzmanlık sınavlarına girdi kuzum elenmedi hastaneden de bi aksilik çıkmadı. Sağlammış işte. Ocağın ortasına doğru belli olacak sanırım neci olacağı. İlk yazdığı tercihin eğitimi bizim şehirde olacakmış. Bunu da bilmeden yazdı ama öyle denk geldi havalara uçtuk öğrenince. 6 ay bi eğitimi olacak. Nisanda falan başlar diyo. Bakalım ailemi razı edebilseydim daha rahat beklerdim. Ama kısmet ya. Dua et bize
Sen naptınn nasılsınn
Şafağını niye kaldırdın kiii içimiz açılıyodu gördükçee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?