93/1 yarenleri burayaa

tamam tatlımm konuş sen kendine ii bak özletme ugra arada tm mı??
ihmal etme bizleri herşey gönlünce olsun canım bnm ii geceler...

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım bu arada ismin neydi soramadım memun oldum tanıştığıma.
Çok saol canım inşallah sorunsuz geçer darısı sizlere olsun Ah keşke olsaydı sağlık olsun bakalım şimdilik onsuz geçeçek pazar gece burada size geniş özet geçeçeğim merak etmeyin şimdi çıkmam gerekiyor görüşürüz yine iyi geceler

yok kıs şaka yapıyorumm
evet canım yaa geriye bakınca insan anlıyo bttigini bende öyle dıyoruum

görusurs canım iyi gecelerr öptm cokk

amiin bebeem cümleyle birlikte hepimiz mutlulunu daim etsin rabbim canımm...
ecrin canım bende memnun oldum selencimmbekleriz kuzum yaz banada haber wer gelince ben kmse olmuyo die girmiom buraya ii geceler...

öncelikle istanbula ve sonra tüm kızçelerime selamlar
şimdi işyerine geldim dedim bi yazim bizim kızlar napıyo diyeee :)
ay zaman geçse geçse geçse artık bende kavuşsam yaa
son günler insanı daha bi zorlar diyorlardı doğruymuş
neyse dua edelim birbirimize
eskilerden kimsecikler kalmamış e tanışalım kızlar

Aleyküm selam der geçerim

Eskilerden kimse kalmamış derken :44:

Valla öyle yani askerlik bitiyo 50 gün kaldı diye sevinemiyorum bile Zeynebim ya

En sevmediğim şey beklemek ve belirsizlikti. Yüce Rabbim burnumun dibine koydu ya sevmediğim şeyleriii

Aman kuzum tartışmayın artık siz de. Son 1buçuk ay diye diye karşılıklı yardımcı olun birbirinizee.

kızlar selamlar nasılsınız yavrucaklaaaaar

Edaaa nerdesin sen yaa işe girdin bi gittin pir gittin hee

Ben idare ediyorum şahsen. Sen nasılsınn

Sağol kuzum ya. Hepimizi bi an önce kavuştursun Allahım

Konuşulmuyo ki ya. Konuşabilsek keşke. Her şeyi anlatasım var ama bu konuda hiç sıcak biri değildir annem. Diğer konularda güler eğleniriz ama bu konu ı ıh cık yani olmuyo

Bizim engel iş olsa kolay Selenim ya :26:

Her şeyi sorun edecek gibiler Tanışın bi tanıyın diyorum yok diyolar. E nerden bileceksin ki o zaman düzgün olup olmadığını di mi ama

İnşallah darısı bana olur kuzum benim dua da etmesek zaten halimiz ne olur bilmiyorumm Siz de dua edin bize.

Kızzz senin askerinin ailesi geliyomuuuuş

Çok heyecanlııııı

İnsanın eli ayağı birbirine karışır yaaa

Onlar gider gitmez bize anlat bak şimdiden merak ediyoruuum

Selam canım benim. İyi olmaya çalışıyorumm 11inde gitti askerimm. Son görüşmemizde öyle vedalaşma tarzı bi şey yaşamadık. Sarıldık uzun uzun hiçbi şey söyleyemeden birbirimize. Otogara da gitmedim zaten. Askerim gelme dayanamam gidemem diyince otogara gitmedim Şimdi de kavga gürültü geçinip gidiyoruz

Uzmanlık sınavlarına girdi kuzum elenmedi hastaneden de bi aksilik çıkmadı. Sağlammış işte. Ocağın ortasına doğru belli olacak sanırım neci olacağı. İlk yazdığı tercihin eğitimi bizim şehirde olacakmış. Bunu da bilmeden yazdı ama öyle denk geldi havalara uçtuk öğrenince. 6 ay bi eğitimi olacak. Nisanda falan başlar diyo. Bakalım ailemi razı edebilseydim daha rahat beklerdim. Ama kısmet ya. Dua et bize

Sen naptınn nasılsınn

Şafağını niye kaldırdın kiii içimiz açılıyodu gördükçee

herşey gönlünüzce olsun canım ya umarım hayırlısı olur
ben ii degilim yaa şafagıda kaldırdım artk gerek kalmadı 15 ay bekledik 15 gün kala amaan işte
böle işe lanet olsun yani başka dicek bişiyim yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…