93/1 yarenleri burayaa

Off sıkıntıdayım valla şafak sıkıştırıyor pekmeziim :18:

Sen nasılsıın, napıyosun

ama amaaa siz yoksunuz die cıktım ben

Hııııı Hiç denk gelemiyoruz ki kuzu yaa :18:

Ayy ne güzel geçmiş çok sevindim selentoş Maşallah kuzu maşallah
Yusuf enişte isteyince olur olur Herşey sizde bitiyo, siz ne zaman isterseniz o gün takılır yüzükler hadi hayırlısı bakim

Ayrıca son da yazdığın dua da ben niye geçmiyom Nişanlıyım diyee miii Düğün olur tez zamanda de bakim

Kızlar tünaydın herkese
işyerindeyim ben de bkim dedim kızlar ne yapıyor ne ediyor
hakkariye de selamlar bu arada
su son günler neden geçmez aha da anlamadım gitti
doğdudakileri daha erken gönderme muhabbetleri dönüyormuş da kesinliği yokmuş daha phh

Çok saol esinim ama seni unuturmuyum hiç dualarımda biz senin arkandan geliyoruz öğreneceğimiz şeyler var senden biz yusufumla çok yeniyiz daha sen evleneceksinki sıra bize gelsin onun için evlenmen için dualarım esinim ve yakup enişteye.
Yüzüklerin takılacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum kuzu Allah hayırlı zamanda takılmasını nasip etsin.

Ayy yerim seni devrem Şaka bi yana rabbim o günleri göstersin, o mutluluk çok başka çok
Çok sevindim adınıza kuzum, gerçekten çok sevindim. Rabbim bu mutluluğu bin kat arttırsın

Ayy yerim seni devrem Şaka bi yana rabbim o günleri göstersin, o mutluluk çok başka çok
Çok sevindim adınıza kuzum, gerçekten çok sevindim. Rabbim bu mutluluğu bin kat arttırsın

Çok saol esinim inşallah her seven mutlu olsun inşallah
Sen nasılsın kuzu nasıl gidiyor günler yakup enişte nasıl

Selencimmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindm,Allah tamamına erdirsin

ayy selencim ne güzel haber böyle çok sevindim canım senin adına Allah'ım en kısa zamanda devamını erdirir inşallah ne güzel ilk adımı atmışsınız

Selencimmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindm,Allah tamamına erdirsin

canım benim hayırlı olsun hey gidi hey yamazi geldi aklıma oyyyyyy sonra bi bakıyorsun can ciğersin ahahahah :)

ayy selencim ne güzel haber böyle çok sevindim canım senin adına Allah'ım en kısa zamanda devamını erdirir inşallah ne güzel ilk adımı atmışsınız

Kızlar çok saolun inşallah darısı sizlere olsun bu heyecanı hepiniz yaşayın Allahım böyle güzel duyguları yaşatsın hepinize

Çok saol esinim inşallah her seven mutlu olsun inşallah
Sen nasılsın kuzu nasıl gidiyor günler yakup enişte nasıl

İnşallahhh

Ben iyiyim canım, şafak sıkıştırıyor sanki.. Durdu adeta Yakupta turp gibi dedelik yapıyo toruna falan
Sen nasılsın? Asker ne durumdaa

canım yaa cok sevındım hayırlısı olsun hersey ıcınn
yusuf geldıgınde bakalım nolcak :)))) oda yasasın azıcık bu heycanıı :)))
ailelerin bırbırleri ile ilgili dusuncelerıde guzeeellll daha nolsuuunnnnn

selenciimm canımm ayy okudumm yazdıklarınıı aksilikler olmuş ama onlar tuzu biberi be canıım nasıl güzel geçmiş bak gönlüne göre oldu mu herşey??tabii askeriin hariiç ...ama olsun oda olcaak inş çook sewindiim allah daim etsiiinnn allah bozmasıın tatlımmm

pekmeziimm canım bnm unutmamışın benidee saollltekrar koydum tatlım zateen yaa insan görmek istiyoo hakkaten onu yazdınıda
görceez vee darısı sizin başınızaa olcaakkk

sende ne war ne yok canımm yazıncaa begende biliim yazdınıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…